آیا تا بحال فکر کرده اید اصلا چرا باید سالاد بخوریم؟
چه نوع سالادی بخوریم؟
طبیعت سالاد چی باشه؟
سالاد را باید بعد از غذا بخوریم یا قبلش؟ البته بعضی ها هم همراه غذا میخورن.
چرا سالاد سبزیجات رو انتخاب کردین و چرا خیلی ها سالاد سبزیجات رو دوست دارند؟
من جواب این سولات رو توی این مقاله میدم.
سالاد خورها بخوانند و خوشحال باشند که سالاد خور هستند.
در ابتدا باید از خواص سبزیجات براتون بگم.
حتما می دونید که همه متخصصان و پزشکان و افراد طب سنتی همیشه به این اشاره دارند که مصرف سبزیجات را فراموش نکنید.
سبزیجات به سلامت جسمی شما کمک می کند که همیشه سالم و تندرست باشید.
خیلی از سبزیجات خواص درمانی دارند و خیلی از افراد به صورت روزانه برای کنترل بیماری شان از سبزیجات استفاده می کنند.
برای مثال از تره برای کنترل و کاهش فشار خون استفاده می کنند.
که لزوما این سبزی رو به تنهایی نمیشه استفاده کرد و شاید خیلی از افراد این سبزی رو دوست نداشته باشند.
بنابراین می توان این سبزی را به سالاد ها اضافه کرد یا اگه خیلی دنبال خلاقیتهای آشپزی هستید میتونید خودتون سالاد با استفاده از سبزیجاتی که دوست دارید، درست کنید.
تربچه: طبیعت این سبزی گرم است این سبزی اشتها آور خوبی است و با سلول های سرطانی مقابله می کند.
و عوارض ناشی از شیمی درمانی را از بین می برد.
مصرف سالاد سبزیجات برای مغز بسیار مفید است و خیلی از دانشمندان ادعا دارند که مصرف سالاد سبزیجات و کلا سبزیجات مغز را سالم و جوان نگه می دارد.
و همچنین هر چه برگ های یک سبزی از رنگ پر رنگ تری برخوردار باشد منبع خوبی برای تقویت حافظه است.
با توجه با افزایش بیماری زوال عقل و آلزایمر ، خیلی از محققان به این نتیجه رسیده اند که مصرف سالاد برای جلوگیری از آلزایمر استفاده شود.
این را می دانید که همه ی سالادها باید مقداری چربی برای هضم راحت آن اضافه شود که روغن زیتون گزینه مناسب و عامه پسندی است .
سالادها به خاطر فیبرهای زیادی که دارند از ایجاد یبوست جلوگیری می کنند و همچنین می توانند گرسنگی را به تاخیر بیاندازند و اثرات مثبتی برای بدن شما به همراه داشته باشند.
همانطور که می دانید فواید فیبر برای بدن به شرح زیر است:
سبزیجات یک سری از چربی هایی دارند که در بدن جذب نمی شوند و حتی باعث سوزاندن چربی های بدن می شوند.
این سبزی با طعم تند و تیزی که دارد، طرفداران زیادی دارد و در زبان فارسی به آن شابانک هم می گویند.
از خواص روکولا به علت مفید بودن برای بدن:
روکالا را به صورت های مختلفی مصرف می کنند از جمله به صورت سالاد پنیر و با پاستا
روکولا سرشار از آنتی اکسیدانها و مواد معدنی و ویتامین ها می باشد.
آیا شما تا بحال اسم سبزی سورل را شنیده اید؟ و نوع مصرف آن را می دانید؟
سورل که بیشتر آن را به صورت عامیانه ترشک می شناسند شبیه اسفناج است و بومی کشور استرالیا می باشد .
از سورل برای درمان بسیاری از بیماری ها استفاده می شود. هر سبزیجاتی خواص درمانی خاص خودش را دارد اما خواص درمانی سورل تنها برای یک یا دو نوع بیماری نیست.
خواص این گیاه برای اعضای بدن خیلی مفید و جالب است . کافی است بدانید این گیاه معجزه آساست و برای بیماران قلبی و دیابتی و پیشگیری از سرطان بسیار مفید است.
حالا در زیر طرز تهیه سالاد سبزیجات رو میگم امیدوارم از خوردنش لذت ببرید.
طرز تهیه سالاد سبزیجات
گردو، سیر، پودر آویشن، پیازچه، آب غوره، سیر، زرشک، فلفل سیاه را درون اسه ای بریزید.
همه آنها را با هم مخلوط کنید و سیزیجات معطر (شوید، مرزه، ترخون، ریحان، نعنا و گشنیز) را به آن اضافه می کنیم و خوب به هم یم زنیم تا یکدست شوند.
و مخلوط به دست آمده را درون ظرف در داری میریزیم و آن را به مدت 60 دقیقه در یخچال نگهداری می کنیم.