سید عطاالله سینایی امروز در جلسه هماندیشی با اعضای هیئت علمی دانشکده و آموزشکدههای فنی ساری در دانشکده فنی امام محمد باقر(ع) ساری، اظهار داشت: براساس آیین نامه استخدام اعضای هیئت علمی افراد با استفاده از دو روش نظام فراخوانها و نظام تبدیل وضعیت میتوانند بهعنوان استاد هیئت علمی جذب دانشگاهها شوند و هیئت ممیزه با توجه به مدرک تحصیلی و سوابق پژوهشی و علمی به بررسی درخواستها میپردازد.
وی افزود: در تبدیل وضعیت اساتید دانشگاه فنی و حرفه ای به هیئت علمی نیز مشکلات و معایب محدودی وجود دارد که در کارگروههای تخصصی در دانشگاه فنی و حرفه ای بررسی و رفع خواهد شد.سینایی گفت: هیئت رئیسه دانشگاه فنی و حرفه ای تهیه دستورالعمل اجرایی ترقیع را خواستار شده و هیئت امنای دانشگاه فنی و حرفه ای، تدوین دستورالعمل ترفیع خاص این دانشگاه مبتنی بر آییننامه ارتقای اعضای هیئت علمی خاص این دانشگاه را جهت سیر مراحل قانونی بعدی خود مصوب کرده است.
وی با بیان اهمیت دانشگاه فنی و حرفه ای در نظام آموزشی کشور، گفت: دانشگاه فنی و حرفه ای به اعتبار نیاز کشور به آموزشهای مهارتی و شغلی، آینده فوق العاده خوبی خواهد داشت.
قائم مقام معاون آموزشی دانشگاه فنی و حرفه ای کشور تصریح کرد: همانطور که در بند ب ماده 65 قانون برنامه ششم توسعه تصریح شده، دولت از طریق سازماندهی مجدد ساختارها و منابع دانشگاه، موظف به توسعه دانشگاه فنی و حرفه ای است.
سینایی تأکید کرد: اساتید هیئت علمی باید نوآورانه کار کرده و تلاش کنند که ساختههای جدید و مراکز انتقال فناوری و شرکتهای دانش بنیان را راه اندازی کنند.
وی افزود: همانطورکه دانشکده فنی امام محمد باقر (ع) ساری در ارتباط با صنایع و عقد قرارداد با کارخانهها با توجه به مصوبات کمیته اقتصادی خود انجام داده است، اساتید هیئت علمی باید به تعریف پروژههای پژوهشی بپردازند و با انجام دقیق آن، علاوه بر دریافت امتیازات پژوهشی از منافع مادی آن نیز بهرهمند شوند.