رئیس دانشگاه قم گفت: دانشگاهها و مراکز علمی باید در جهت تولید و اشتغال کارآمد گام های اساسی بردارند و این امر با حمایت از قشر تحصیل کرده و فرهیخته امکان پذیر می شود.
حجت الاسلام عسکر دیرباز در گفتگوی خود، ضمن گرامیداشت سال اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال افزود: همه مسئولان باید شعار سال را سرلوحه خود قرار دهند تا مشکلات اقتصادی و معیشتی جامعه از میان برود.
وی خاطرنشان کرد: دانشجویان و قشر تحصیل کرده سهم مهمی در تحقق اقتصاد مقاومتی دارند و باید با کسب مهارت های لازم این قشر را به سمت و سوی تولید و اشتغال سوق داد.
دیرباز بیان کرد: بیکاری و رکود تولید در جامعه، از عوامل مهم در بروز مشکلات و آسیبها است و اگر بتوان تولید و اشتغال را رونق بخشید بسیاری از آسیبها نیز حل شدنی است.
وی عنوان کرد: یکی از دغدغههای جدی افراد تحصیل کرده و فارغ التحصیل بیکاری است که در این راستا باید با برنامه ریزیهای راهبردی از ظرفیت و پتانسیلهای علمی و نخبه در روند تولید و اشتغال بهره گرفت.
رئیس دانشگاه قم تصریح کرد: نباید نسبت به مهارتهای حرفهای در سطح دانشگاه بیتفاوت بود. این مهارتها میتواند بخش عظیمی از معضل بیکاری در میان فارغ التحصیلان دانشگاهی را حل کند.
وی در مورد رسالت مهم دانشگاهها در تحقق شعار سال گفت: دانشگاهها در تولید فکر و اندیشه، تربیت افراد کارآمد و متخصص در جهت کارآفرینی، ایجاد بسترهای لازم برای آموزش مهارتهای حرفه ای و حمایت از فارغ التحصیلان در راستای تولید و اشتغال سهم مهمی دارند.
دیر باز عنوان کرد: آموزش و پژوهش دو ابزار مهمی است که باید از آن در جهت رونق بخشی به تولید و اشتغال استفاده کرد و با نیاز سنجی در جامعه در تحقق اقتصاد مقاومتی گام برداشت.
وی در پایان بیان کرد: توجه به فرهنگ تولید و اشتغال نیز اهمیت زیادی دارد. اگر در جامعه انگیزه کافی برای تولید و اشتغال وجود داشته باشد و این دو رکن مهم اقتصادی به خوبی فرهنگ سازی شود می توان در جهت دست یافتن به اهداف موفق تر بود.