درمان میکروب معده با چند داروی مختلف می تواند صورت پذیرد. یکی از این داروها و در واقع اصلی ترین آنها آنتی بیوتیک ها هستند، آنتی بیوتیک هایی مثل آموکسی سیلین، کلاریترومایسین، مترونیدازول، تتراسایکلین یا تینیدازول این دارو ها برای کشتن میکروب های معده بسیار مناسب است. به احتمال زیاد شما برای درمان باید دو دارو از این دسته را مصرف کنید. یکی از دیگر داروهای مواثر برای از بین بردن میکروب معده داروهایی است که موجب کاهش میزان اسید معده می گردند. این داروها شامل پنتوپرازول یا رابپرازول می شوند. یکی از دیگر دارو های مواثر در این رابطه اکسید بیسموت است که در کنار آنتی بیوتیک ها به کشتن میکروب هلیکوباکتری معده کمک می کند است، از جمله این دارو ها می توان از فاموتیدین، نیزاتیدین یا رانیتیدین نام برد. در رابطه با سوال میکروب معده چیست در ادامه بیشتر توضیح داده ایم.
در رابطه با این پرسش که میکروب معده چیست باید بگوییم، عفونت معده یا همان ضخم معده اصولا ناشی از میکروب معده می باشد. درمان نشدن این بیماری در بدن بعضی ها می تواند موجب سرطان معده شود. جالب است بدانید بیش از دو سوم جمعیت جهان این میکروب را در بدن خود دارند اما در بدن بسیاری از انسان ها این باکتری مشکلی را ایجاد نمی کند و موجب بروز زخم نمی شود. البته امروزه با دسترسی بیشتر افراد به آب سالم و بهداشت فردی احتمال ابتلا به این بیماری بسیار کمتر شده است. چرا که یکی از عوامل اصلی این بیماری آب نا سالم و بهداشت نا کافی می باشد. از این رو افراد در کشور هایی که سیستم فاضلاب مناسب ندارند بیشتر به این بیماری دچار می شوند.
امروزه شما به راحتی می توانید از ابتلا به عفونت و میکروب معده جلوگیری نمایید و در واقع پیشگیری های لازم در این رابطه را انجام دهید. راهکارهای پیشگیری از میکروب معده مانند پیشگیری از میکروب های دیگر است که در این بخش به آن راهکارها می پردازیم. همیشه بعد از رفتن دستشویی و قبل از خوردن غذا دست های خود را بشویید. از مصرف غذا یا آبی که از سلامت آن اطمینان ندارید بپرهیزید. از خوردن غذاهای نیم پز خودداری فرمایید. درست است که غذاهای تند، استرس و سیگار از عوامل ایجاد زخم معده محسوب نمی شوند اما حتما سرعت درمان آن را بسیار پایین می آورند. برای پیشگیری از ابتلا به میکروب معده بهتر است هر چند وقت یکبار آزمایش میکروب معده بدهید.