میکروب معده یا هلیوباکتر پیلوری ، نوعی باکتری معده است. این موجودات ذره بینی وارد بدن شده، در دستگاه گوارش زندگی کی کنند. پس از چندین سال، باعث به وجود آمدن سرطان معده، عفونت معده، زخم معده یا زخم بخش بالایی روده کوچک می شوند. داروهای مسدود کننده پمپ های تولید کننده اسید معده نظیر رابپرازول، پانتوپرازول، امپرازول، دکس لانسو پرازول و اسموپرازول و دارو های مهارکننده اسید معده مانند رانیتیدین، نیزاتیدین، سایمتیدین، فاموتیدین و نیزاتیدین برای مهار درد و یا کشتن این میکروب ها به عنوان یک روش درمان میکروب معده استفاده می شوند. میکروب معده پس از ورود به بدن، به لایه مخاطی معده آسیب می زند،در نتیجه اسید معده به آن نفوذ پیدا می کند و باعث ایجاد زخم در معده می شود. در نتیجه از حرکت غذا در مسیر دستگاه گوارش جلوگیری شده و باعث خونریزی یا عفونت می گردد.
آزمایش تنفسی اوره، سی تی اسکن، آندوسکوپی قسمت بالای معده و روده، آزمایشات قسمت بالای معده و روده، از راه های تشخیص این بیماری است. در صورت ابتلا به میکروب یک روش درمان میکروب معده، پیشگیری از خطر ابتلا به آن میکروب است. شستشوی دست ها پس از دستشویی و قبل از غذا، مصرف غذا و آب سالم و پاک، پرهیز از مواد خوراکی خام و نیمه پخته در پیشگیری بسیار مفید است. استرس و دلشوره مداوم، مصرف غذای تند و استعمال دخانیات از جمله موارد تحریک کننده اعصاب معده هستند، سعی کنید تا حد امکان از این موارد به دور باشید.در نظر داشته باشید میکروب معده از راه تماس با بزاق یا مایعات بدن فرد مبتلا، قابل سرایت می باشد. نفخ شکم، آروغ زدن، استفراغ، بی اشتهایی، کاهش وزن بی دلیل، حالت تهوع و سوزش معده از نشانه های زخم معده است. علاوه براین موارد، میکروب معده عاملی مهم برای مشکلات قلبی بوده، که در نهایت باعث سیستم گردش خون را شده و با کاهش یافتن سروتونین در مغز، منجر به افسردگی خواهد شد.
خوراکی های حاوی سلنیوم از جمله مغزها نظیر بادام هندی، غذاهای دریایی، مرغ، جگر، گوشت گوسفند و سیرابی برای سلامت معده مفید هستند.پودر فلفل قرمز، نوشیدنی های الکلی و کافئینه باعث تشدید درد و وخیم تر شدن اوضاع معده می شوند. مصرف پودر سیر کنارتجویز آنتیبیوتیک، پونه دلیل خاصیت آنتی اکسیدانی، مصرف سویا، عسل، خوراکی های محتوی سولفورفان نظیر انواع کلم، مصرف میوه، سبزی تازه و انواغ مغز و دانه های روغنی که سرشار از ویتامین های A و E هستند و همچنین لیکوپن که در میوه ها و سبزیجات قرمز رنگ وجود دارند، روش درمان میکروب معده است که برای مبارزه با هلیکوباکتر مفید است. زردچوبه، عصاره زنجبیل و مصرف مواد خوراکی شامل فنولیک از جمله قره قاط در ریشه کنی این میکروب موثر هستند.
جهت مشاهده مطالب خواندن جواب آزمایش میکروب معده و آزمایش میکروب معده با دانشجو همراه باشید.
در این مطلب قصد داریم یک نوشیدنی مفید و موثر برای مبارزه با هلیکوباکتر را به عنوان یک روش درمان میکروب معده، آموزش دهیم. جعفری یا گشنیز که هردو حاوی مقادیر زیادی آنتی اکسیدان، ویتامین و مواد معدنی هستند، کمبود آب بدن را جبران کرده و باعث رهایی از اضافه وزن و نفخ می گردد. لیمو ترش برای سوزاندن چربی و سم زدایی موثر است، خیار با کالری کمی که دارد، برای چربی سوزی مفید است.زنجبیل نیز بزای درمان یبوست،مبارزه با میکروب معده و چربی سوزی مفید است. یک قاشق رنده شده زنجبیل، به اندازه دو قاشق غذاخوری گشنیز یا جعفری، یک عدد بیمو ترش و یک عدد خیار را به همراه نصف پیمانه آب در مخلوط کن میریزیم و همه را مخلوط می کنیم. پس از چند دقیقه اسموتی شما آماده است. با مصرف این نوشیدنی ترکیبی به صورت روزانه، به دلیل محتویات خاص آن، علاوه بر درمان میکروب معده، با نفخ شکم و چربی های اضافی نیز خداحافظی می کنید.