همانطور که پیشترگفته ایم دلایل مختلفی می تواند برای ایجاد تپش قلب وجود داشته باشد. یکی از این موارد می تواند انقباض زودهنگام دهلیزهای بالایی قلب باشد، در این مورد از آنجا که این دهلیزها کمی زودتر منقبض می شوند، برای آنکه به همان آهنگ معمولی خود برگردند کمی بیشتر استراحت می کنند. برخی از دیگر تپش های قلب ناشی از حالت آریتمی است. در این مورد، کانونی در داخل قلب شروع به حملات غیرطبیعی می کند. به عبارت دیگر ریتم سینوسی قلب را به هم می ریزد. به یاد داشته باشید که برخی از آریتمی ها خطرناک و شدید هستند و ممکن است منجر به ایست قلبی شوند. اما برخی دیگر خفیف هستند و به خودی خود از بین می روند و درمان می شوند. یکی از دیگر عوامل در تپش قلب وجود آریتمی های قلبی می باشد که اصولا این مشکلات با استفاده از پروتکل آمیودارون قابل درمان می باشند. اما در کل توصیه ما به شما این است که برای درمان تپش قلب و اضطراب حتما به پزشک مراجعه کنید. وجود تپش قلب دلایل زیر را نیز شامل می شود :
ما تپش قلب های متفاوتی داریم که تشخیص آنها را به پزشک می سپاریم، اما در این بخش ما قصد داریم شما را با مهمترین تپش قلب ها آشنا کنیم. همانطور که می دانید یکسری از تپش های قلب می توانند بسیار خطر ناک از بقیه عمل کنند. تپش قلب هایی که بدون هیچگونه دلیلی رخ می دهند بسیار خطرناک تر می باشند چرا که بدون اینکه عامل محرکی وجود داشته باشد رخ می دهند. به عنوان مثال وقتی شما اضطراب دارید یا می دوید ممکن است دچار ضربان قلب شوید و تا حدی این مسئله را طبیعی می دانید، اما اگر شما روی مبل نشسته باشید و به طور یکدفعه این ضربان قلب به سراغ شما بیاید بدون هیچ دلیلی حتما شما را نگران می کند، در این موارد اصولا افت فشار و سیاهی چشم نیز تجربه می شود. در این گونه موارد بهتر است آرامش خود را حفظ کنید و به اضطراب ناشی از ترس خود غلبه کنید تا مشکل خاصی برای شما پیش نیاید. در این موارد بهترین کار این است که بیمارستان مراجعه کنید در ادامه بیشتر در رابطه با درمان تپش قلب و اضطراب با شما صحبت کرده ایم.
تپش قلب و اضطراب تقریبا همیشه با هم همراه می باشند، البته بدانید که این دو برای هم یک محرک هم به حساب می آیند. وقتی شما تپش قلب از ترس این تپش اضطراب بیشتری پیدا می کنید و این اضطراب بیشتر، می تواند تپش قلب شما را نیز بیشتر کند و حتی بسیار خطرناک تر عمل کند پس این دو با هم رابطه علت و معلولی دارند. برای درمان تپش قلب حتما باید به پزشک مراجعه کنید تا مشکل شما را تشخیص دهد و دارویی را که برای شما لازم است را تجویز کند، چرا که ممکن است مشکل از قلب شما باشد و در این مواقع باید دارو های قلبی مصرف کنید البته این احتمال نیز وجود دارد که شما هیچ مشکل قلبی نداشته باشید و این تپش های شما مورد مهمی نباشد. در هر صورت به یاد داشته باشید برای درمان تپش قلب و اضطراب حتما باید به پزشک مراجعه کنید. چرا که قلب این عضو با اهمیت ما اصلا شوخی بردار نیست.
تپش قلب در کل نمی تواند موچب استرس شود، اما از این رو که همه تپش قلب را نشانه ای از بیماری قلبی می دانند در این مواقع دچار استرس می شوند. از این رو بسیار با اهمیت است که در این مواقع تنفس خود را کنترل کنید و به آرامی نفس بکشید. در مواقعی که انسان تپش قلب را احساس می کند کمی دستپاچه می شود و نمی تواند به درستی عمل کند از این رو این تذکر ما را جدی بگیرید که در این مواقع بهترین کار حفظ آرامش و نفس کشیدن عمیق و آرام می باشد. در بعضی موارد دیده شده که افراد با بالا تر رفتن تپش قلب خود احساس خفگی می کنند، البته این تنها یک حس است و دلیل علمی ای ندارد. برای درمان تپش قلب و اضطراب با ما همراه باشید. وقتی که شما تنفس خود را کنترل می کنید و به آرامی نفس می کشید حتما آرامش بیشتری پیدا خواهید کرد و به درمان تپش قلب خود کمک شایانی خواهید کرد.
نوشیدن آب خنک نیز می تواند ضربان قلب را کاهش دهد و موجب آرامش در فرد شود، از این رو نوشیدن آی را در زمان هایی که دچار تپش قلب هستید توصیه می کنیم.
ما آریتمی های مختلفی داریم که چهار مورد از با اهمیت ترین آنها شامل : تاکیکاردی فوق بطنی، آریتمی بطنی، ضربان اضافی و برادی کاردی می باشند. اگر ریتم قلب کند باشد به آن برادی کاردی می گویند و به ریتم تند قلب تاکیکاردی می گویند.
درمان تپش قلب و اضطراب با استفاده از دارو های گیاهی و یا روش های خانگی نیز وجود دارند و ما حتما آنها را همراه با دارو هایی که پزشک برای شما تجویز کرده است توصیه می کنیم، این روش های خانگی می تواند شامل موارد زیر باشند :