متاسفانه بسیاری از انسان ها بدون اطلاعات کافی در مورد داروهای قلبی و بدون تجویز پزشک معالج از آنها استفاده میکنند. در اینگونه مواقع دارو های قلبی مصرف شده بدون آگاهای کافی میتواند پیامد های غیر قابل جبرانی داشته باشد. آمیودارون دارویی برای بیماری های قلبی بوده و ضربان قلب را به حالت نرمال خود باز میگرداند. اگر فردی بر اثر بیماری های مزمن دارای ضربان قلب نامیزان باشد با مراجعه به پزشک متخصص از این دارو استفاده میکند. باید این را بدانید که قطع نا گهانی این دارو و یا تغییر دوز بدون مشورت پزشک بسیار خطرناک بوده و میتواند موجب ایست قبی شود. آمیودارون را به نام های پاسرون و کوردارون نیز می نامند.
اولین دوز آمیودارون باید در بیمارستان و تحت نظر پزشک و با توجه به شرایط بدنی فرد بیمار تزریق شود. اگر ضربان قلب شما بسیار پایین است و یا نسبت به این دارو حساسیت و آلرژی ارید بهتر است از این دارو استفاده نکنید. از عوارض آمیودارون میتوان به تاثیرات مخرب آن بر روی ببرخی از اعضای بدن نظیر ریه و کبد اشاره کرد. در هنگام بارداری بدون هماهنگی با دکتر خود از آمیودارون استفاده نکنید چرا که ممکن است بر روی جنین و ماد اثرات ناخوشایندی بگذارد. آمیودارون موجب غلظت پلاسمایی در فنیتوئین و پروکایین میشود. اگر آمیودارون را با دارو های ضد آریتمی دیگر استفاده کنید عضله های قلب را ضعیف میکنید. در دوره ای که از این دارو استفاده میکنید ممکن است بر روی کارکرد بینایی تغییراتی ایجاد شود پس حتما آزمایشات لازم در این دوره را جدی بگیرید.
پروتکل آمیودارون با توجه به شرایط بدنی و میزان شدت بیماری قدرت جذب متفاوتی دارد. اگر پروتکل آمیودارون را به صورت خوراکی مصرف کنید مدت زمان تاثیر و جذب آن در بدن طولانی تر است از زمانی که آمیودارون را تزریق کنید. قبل از مصرف آمیودارون برای مشخص شدن دوز پروتکل آمیودارون باید نبض و ضربان بیمار گرفته شود و بر طبق آن دوز دارو مشخص میشود چرا که دوز نامناسب این دارو میتواند بر روی بینایی ، کبد و ریه تاثیرات جبران ناپذیری بگذارد.