مشاغل مورد نیاز در استرالیا تا سال 2017

مشاغل مورد نیاز در استرالیا تا سال 2017

مشاغل مورد نیاز در استرالیا تا سال 2017Reviewed by مدیر پورتال on Apr 5Rating:

اينفوگراف زير اطلاعات مفيدي در خصوص وضعيت مشاغل در استرالیا، رشد آن ها تا سال 2017، ميزان دستمزد سالانۀ مشاغل در استرالیا و ديگر اطلاعات سودمند مشاغل را به شما ارائه مي دهد. براي اطلاعات كامل تر لطفاً به لینک درباره استراليا مراجعه كنيد.

infographic_education_and_training_for_the_future (1)

 

 پس از دو سال تحصیل در استرالیا می توانید برای اقامت دائم این کشور درخواست دهید. همچنین ویزای اقامت موقت فارغ التحصیلی به شما اجازه می دهد تا 18 ماه پس از پایان تحصیل در استرالیا حضور داشته باشید. این ویزا برای دانشجویان دکترا تا چهار سال هم می تواند تمدید شود.

حین تحصیل در استرالیا نیز دانشجو می تواند به مدت چهل ساعت در هر چهارده روز متوالی کار کند. درآمد حاصل از کار دانشجویی ممکن است بین هفته ای دویست تا سیصد دلار استرالیا باشد.

اطلاعات بیشتر در زمینه یافتن شغل پس از پایان تحصیل را اینجا بیابید.

بهترین راه بررسی این نکته که آیا حوزه ی تخصصی شما مورد تقاضای بازار استرالیا است یا خیر دیدن فهرست مشاغل مورد نیاز استرالیا است. دولت استرالیا سالانه این فهرست (Skilled Occupation List) را منتشر می کند. در سال ۲۰۱۴ دانشجویان رشته های مهندسی، فن آوری، دامپزشکی، اُپتومتری، دندانپزشکی، و دیگر مشاغل مربوط به پزشکی می توانند به یافتن شغل بسیار امیدوار باشند. برای دیگر حرفه ها نیز وضعیت بدی وجود ندارد. واحدهای اقتصادیِ خدمات حرفه ای طی بیست سال آینده ۴۰۰ میلیارد دلار به درآمد ملی اضافه می کنند که بیشترین سهم ها را کشاورزی، گردشگری، آموزش به دانشجویان بین المللی، و مدیریت مالی خواهند داشت. استرالیا همچنین صنعت معدن کاوی بسیار پیشرفته ای دارد که فرصت های شغلی فراوانی برای فارغ التحصیلان ژئولوژی (زمین شناسی) و مهندسی معدن فراهم خواهد ساخت.

 

در خصوص بررسي شرايط خود جهت اخذ ويزاي دانشجويي استرالیا، مي توانيد فرم مشاوره آنلاين را تكميل و ارسال نماييد.

همچنین، در صورت تمایل به دریافت اطلاعات بیشتر در رابطه با ” اعزام دانشجو به استرالیا توسط موسسه مدت”، ایمیل خود را به همراه عبارت AU-DAN به شماره 100042312 پیامک کنید.

اطلاعات بيشتر:

پذيرش كارشناسي ارشد

پذيرش دكترا

ويزاي دانشجويي استراليا

Facebooktwittergoogle_pluslinkedin

4 دیدگاه ها

  1. عرفان منصوری گفت:

    درخواست مشاوره

  2. میرمحسن موسوی نژاد گفت:

    باسلام از راهنمایی شما سپاسگذارم و راهنمایی بیشتری میخوام .باید بگم مدرک کاردانی بنده عمران نقشه برداری هستش و کارشناسی معماری دارم و 10 سال سابقه بیمه دارم میخوام بدونم بهترین راه واسه اقدام بنده کدوم راه هستش ممنون میشم

  3. سحر رضایی گفت:

    سلام کارشناسی علوم تربیتی با گرایش مدیریت مرکز آموزشی و کاردانی مربی کودک دارم به علاوه ساعتها گواهی آموزشی در زمینه مختلف کار با کودک از کانون پرورش فکری و 12 سال سابقه کار در کانون با این شرایط احتمال دارد که از طریق تخصص بتونم اقامت بگیرم ضمنا متاهل هستم و دارای یک فرزند و همسرم فوق لیسانس زبان انگلیسی و چندین سال سابقه تدریس s

    • مدیر سایت گفت:

      سلام
      لطفا سوال خود را در تالارهای گفتگوی سایت دانشجو مطرح کنید تا افرادی که مطلع هستند به شما پاسخ دهند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سایت دانشجو