گیاه برگدار آروگولا یا همان روکولا، سرشار از ویتامینها، مواد معدنی و آنتی اکسیدانهاست. این گیاه حاوی مقدار زیادی اسید فولیک، ویتامین A،ویتامین C، ویتانینK و سایر مواد معدنی مانند پتاسیم، منگنز، آهن و کلسیم است. این سبزی برگدار خوشمزه، فیبر و فیتوشیماییهای زیادی نیز دارد، قند کمی داشته و کم کالری و کم کربوهیدارت و کم چربی است. یکی از خواص روکولا یا آروگولا ، تقویت مغز است. این گیاه که مناسب فصل سرد سال است.آروگولا گیاهی یک ساله است که به ارتفاع ۸ تا ۲۴ اینچ رشد میکند. برگهای سبز و مرکب دارد که خوراکی هستند و طعم آنها تند، شبیه به ترب کوهی است. مزهی خاص و تند برگهای آن برای سالاد بسیار مناسب است. روکولا از خویشاوندان خردل محسوب میشود. از خواص آروگولا می توان به از بین برندگی بوی بد دهان با جویدن برگهای نرم آن اشاره کرد.گل و دانهها و برگهای آروگولا همگی قابل استفاده هستند.
از خواص روکولا (آروگولا) این است که به افزایش سوخت و ساز بدن کمک می کند. این گیاه دارای ویتامین B است که به فرآیند متابولیسم بدن کمک می کند. ویتامین B فعالیت های مختلف سلولی مانند تولید انرژی، سنتز چربی، تولید گلبول های قرمز و همچنین بسیاری از پروسه های حیاتی دیگر برای سلول و سلامت متابولیک را آسان می کنند آروگولا غنی از نیترات است که به بهبود مصرف اکسیژن عضلات در طول ورزش کمک می کند. بنابراین خواص آروگولا می تواند به مبتلایان به بیماری های قلبی عروقی، تنفسی یا متابولیکی کمک کند.از دیگر خواص آروگولا کمک به کاهش وزن است. آروگولا کم کالری و غنی از ویتامین یا مواد مغذی است و در نتیجه بدون افزودن به وزن شما، مواد مغذی ضروری را برای بدنتان فراهم می کند. آروگولا به دلیل داشتن فیبر زیاد، به احساس سیری شما کمک میکند، مانع کمبود مواد مغذیتان شده و انرژی یکنواختی در بدن تولید میکند.
پتاسیم موجود در آروگولا به کنترل فشار خون کمک میکند. پتاسیم به کلیهها کمک میکند تا سدیم بیشتری از طریق ادرار دفع کنید که نتیجهاش کاهش فشار خون است.
پتاسیم برای سلامت قلب و عملکرد اعصاب نیز ضروری است، زیرا به این عضلات کمک میکند انقباضات طبیعی داشته باشد. سایر مواد معدنی موجود در آروگولا مانند کلسیم و منیزیم نیز در کمک به آرام سازی رگهای خونی نقش مهمی دارند که در نتیجه سطح فشار خون سالم را حفظ میکنند. آنتی اکسیدانهای کاهندهی التهاب که از خواص آروگولا هستند، به کنترل ضربان قلب کمک میکنند. همچنین فیبر غذایی این گیاه، در برطرف کردن کلسترول و سموم از بدن مفید است. آروگولا، بسیار قلیایی بوده و مواد مغذی زیادی دارد، برای همین در سم زدایی بدن به خوبی عمل میکند. حفظ ظرفیت قلیایی خون، برای پروسهی پاکسازی بدن مهم است.
از دیگر خواص آروگولا خاصیت ضد سرطانی آن است.این گیاه علاوه بر سرشار بودن از آنتی اکسیدان، غنی از ترکیباتی است که در پیشگیری از سرطان مفید هستند. تحقیقات نشان داده است که در طی سه دهه گذشته، مصرف مقدار قابل توجهی از آروگولا، خطر ابتلا به سرطان ریه و روده بزرگ را کاهش داده است. وجود طعم تلخ موجود در آروگولا به دلیل ترکیبات حاوی سولفور (سولفورافان) است.اما همین ترکیبات هستند که خواص ضد سرطانی به آروگولا می دهند. محققان دریافتند که سولفورافان می تواند آنزیم هیستون دی استیلاز که در پیشرفت سرطان موثر است را مهار کند.