نرمافزار High-Logic FontCreator، نرمافزاری است که برای ساخت فونت میتوانید از آن استفاده کنید.
در این مقاله آموزش مرحله به مرحله و چگونگی کار با این نرمافزار را ارائه میدهیم.
شما میتوانید نرمافزار از این لینک دانلود کنید.
توضیحاتی در مورد این نرمافزار:
FontCreator به شما اجازه میدهد تا به ایجاد و ویرایش فونتهای TrueType و OpenType بپردازید. این ابزار به عنوان یکی از ابزارهای مورد نیاز و قدرتمند طراحی برای طراحان گرافیکی و متخصصان تایپوگرافی شناخته شده است و رابط کاربری آسان این نرمافزار باعث شده تا حتی کاربران مبتدی نیز قادر به ایجاد فونت باشند. در این نسخه از نرمافزار ویژگیهایی برای فونتها فراهم شده است تا شما به وسیله آنها قادر به بهبود کیفیت فونتهای خود باشید. همچنین ابزارهایی به منظور سادهسازی و سرعت بخشیدن به فرآیند طراحی فونت، به نرمافزار افزوده شده است. تغییر و بهبود اسکریپها به شما اجازه میدهد تا هزاران کاراکتر را ظرف چند ثانیه ایجاد کنید و تولید هوشمند کامپوزیتهای FontCreato به شما اجازه تولید اتوماتیک طرح کلی برای بیش از 2200 کاراکتر را خواهد داد.
هر فونت از اجزای خاصی تشکیل شده است. هر کدام از فونتها گیف هستند که به صورت تک رنگ و برداری میباشند، یعنی به صورت آبجکتهای وکتوری که در صورت تغییر در سایز آنها مشکلی نخواهد داشت.
در تصویر زیر نمایی از نرمافزار و فونتهای اجرا شده در محیط نرمافزار را مشاهده میکنید.
قدم اول باز کردن یک نوع فونت و تغییرات روی آن است.
از منوی فایل گزینه open دو قسمت مشاهده میکنید. قسمت اول فونتهایی که بر روی ویندوز نصب شده است و قسمت دوم فونتهایی که نصب نیستند ولی پوشه فونت یا نصب آن بر روی هارد شما موجود است.
در این مرحله با استفاده از گزینه اول فونت ها را باز میکنیم.
فونتی را به انتخاب خود باز کنید.
برای ایجاد تغییرات در فونتها بر هر فونت دابل کلیک کرده مشاهده میکنید که فونت به صفحه دیگر (ویرایش) منتقل میشود. در اینجا برای ویرایش از فونت Badr استفاده کردیم که یک نوع فونت استاندارد برای تایپ است.
برای تغییر در فونت با یک بار کلیک فونت select (انتخاب) و با دابل کلیک به حالت ویرایش میرود که امکان ایجاد تغییر بر روی آبجکتهای داده شده فراهم میشود.
همان طور که مشاهده میکنید، بعد از دابل کلیک بر روی فونت ویرایشهایی انجام دادیم که میتوانید در تصویر زیر مشاهده کنید.
نکتهای که باید در اینجا مورد بررسی قرار بگیرد و به آن دقت شود گریدبندیهای مشخص شده است.
بخشی داریم به اسم Base line یا خط کرسی که در تصویر زیر مشاهده میکنید و خط دیگر، خط قرارگیری وسط نامیده میشود و با فلش قرمز رنگ مشخص شده است که محل مشخص کردن مرز بین دو حرف یا در فارسی میتوان برای حروف به هم چسبیده از این امکان استفاده کرد.
در این قسمت یک نوع فونت فارسی محل قرارگیری خط کرسی و دو خط وسط مشاهده میکنید.
توجه کنید که شما میتوانید با جابهجا کردن خطوط فضای مشخص شده مرز قرارگیری حروف را مشخص کنید.
——————–
بخشی از مقاله “آموزش ساخت فونت با نرمافزار High-Logic FontCreator” را مطالعه کردید.
در صورت تمایل میتوانید متن کامل را از لینک زیر دریافت نمایید.
[download id=”113″ format=”1″]
حجم فایل : ۶.۱۱ MB
برای مطرح کردن سوالات خود درباره این نرمافزار به این تاپیک مراجعه کنید.
هرگونه کپیبرداری از مطلب فوق تنها با ذکر منبع (www.Daneshju.ir)
و نام نویسنده (احمدرضا ابوطالبی) مجاز است.
4 دیدگاه ها
سلام
نرم افزار های رایگانی هم هستند که همین کار را انجام می دهند مثل:Birdfont
(قابل توجه آن دسته از افراد که از نرم افزار های رایگان استفاده می کنند )
سلام من با این نرم افزار فونت فارسی طراحی کردم ولی هر چی خرو جی میگیرم هیچی به من نمیده یعنی یه فایل ttx ساخته میشه اما فونت فارسی توش نیس که نرم افزار چیزی رو نشون بده
لطفا جواب رو به ایمیلم بفرستین
ممنون
سلام.من دبیر عربی هستم وهمه فونت های پیشنهادشده(بی نازنین، بدر،ادب عربیک،نازلی،عثمان طه وسایر فونتهای عربی) را در تایپ عربی استفاده کردم، هیچ کدام مثل فونت کتاب های دبیرستان یا گاج و کانون حرکت گذاری کامل نمیشه.آیا شما فونتی مانند آن دارید؟ یا من مبتدی میتونم این فونت را بسازم؟ خواهشا کمکم کنید.باتشکر
سلام
شما میتوانید توضیحاتتون رو در تالارگفتگوی سایت مطرح کنید.کابران و دوستانی که اطلاعات در مورد سوالتان داشته باشند،پاسخگوی شما خواهند بود.