در این مقاله میخواهیم طرز تهیه کیک تولد دختر خاله به شما عزیزان آموزش دهیم تا بتوانید با هنر خود یک کیک فوق العاده خوشمزه و دلچسبی را برای عزیزانتان تهیه کنید و ساعات خوشی را برای خانواده به ارمغان بیاورید. برای تهیه کیک ابتدا چهار عدد تخم مرغ، صد و هشتاد گرم آرد، صد و پنجاه گرم پودر قند، پنج قاشق غذا خوری روغن، پنج قاشق غذا خوری شیر، پکینگ پودر یک قاشق چای خوری، وانیل یک قاشف چای خوری و یک چهارم قاشق چای خوری نمک را آماده کنید. در ابتدا باید زرده ها و سفیده های تخم مرغ را از یکدیگر جدا کنید.
پس از جدا کردن زرده و سفیده تخم مرغ سفیده ها را با همزن به خوبی هم بزنید تا به حالت پفکی در بیاید به صورتی که اگر ظرف را برعکس هم کنید سفید نریزد. سپس پودر قند را روی سفیده زده شده الک میکنیم و سپس دوباره هم میزنیم تا به خوبی فرم بگیرد، حال سفیده زده شده را به دورن یخچال بگذاردید و زرده را هم بزنید و بقیه قند و وانیل را روی زرده الک کنید و روغن و شیر را اضافه کنید و هم بزنید. بعد از اینکه به خوبی هم خورد آرد و یک قاشق چایخوری بکینگ پودر و یک چهارم قاش چایخوری نمک را روی مواد الک میکنید و با قاشق به صورت دورانی به هم میزنید. حال نوبت هم زدن سفیده ها با مواد تهیه شده است ولی نکته قابل توجه این است که باید به صورت آرام و دورانی هم بزنید تا پف سفیده نخوابد.
حدود یک دقیقه یا بیشتر باید به آرامی مواد را به هم بزنید. مواد کیک آماده است حال یک قالب کیک بیست سانتی برداشته و درون آن را چرب کنید و کیمی آرد روی آن الک کنید. آرد اضافی را خالی کنید و مواد را بریزید داخل قالب و در درون فری که از قبل آن را گرم کردید بگذارید. دمای فر خود را روی دمای صد و هشتاد درجه بگذارید و به مدت پنجاه دقیقه ولی در بیست دقیقه آخر با خلال دندان کیک خود را تست کنید تا از پخت داخل آن مطمئن شوید. در فر را ببندید تا کیک به آرامی درون فر سر شود. پس از سرد شدن کیک آن را از به دو قسمت تقسیم کنید و برای مواد بین کیک میتوانید از میوه های مثل موز استفاده کنید و گردو را نیز اضافه کنید. خامه قنادی را لایه به لایه به کیک بمالیدو برای تزئین روی کیک از توت فرنگی و آناناس استفاده کنید. این کیک خوشمزه را به عنوان کادو و تبریک تولد دختر خاله تهیه کنید و از طعم فوق العاده آن لذت ببرید.