خواص چای سفید به حدی بی شمار است که در یک عبارت میتوان آن را درمان تمام بیماری ها و راهی برای زیبایی و تناسب اندام معرفی کرد. در این مقاله به ده تا از خواص چای سفید اشاره میکنیم. شماره ده چای سفید ضد باکتری و ضد ویروس قوی میباشد که منجرب به تاثیر آنها در بیماری از آنفولانزا گرفته تا سرطان میشود. در برخی از مطالعات دیده شده است که چای سفید از پخش شدن بسیاری از بیماری ها جلوگیری میکند. شماره نه ضد افسرگی است، تیانین آمینو اسید بسیار بالایی است که به طور طبیعی در برگ های چای سفید یافت میشود، این ماده اثر آرام بخش دارد و موج تمدد اعصاب و آرامش روان میگردد پس یکی از فواید عالی برای افرادی که چای سفید مینوشند میباشد. شماره هشت فشار خون است، مصرف مرتب چای سفید کاهش افزایش فشار خون در افراد میباشد به خصوص در افراد مسن که احتمال مبتلا شدن به فشار خون در آنها زیاد است.
شماره هفت پوسیدگی دندان از خواص چای سفید است، مطالعات نشان میدهد که آنتی اکسیدان های شیمیایی موجود در چای سفید میتواند باکتری ها و ویروس هایی که باعث عفونت های گلو ، پوسیدگی دندان و دیگر موارد دندانی میشود را از بین ببرد. شماره شش آلزایمر و پارکینسون، گفته میشود که چای سفید تخریب ناشی از آلزایمر و پارکینسون را به تاخیر میندازد، تحقیقا انجام شده روی موش ها نشان داده است که چای سفید از مرگ سلول های مغز محافظت میکند و سلول های مغز تخریب شده را به حالت اول بر میگرداند. شماره پنج کلسترول است، از خواص چای سفید این است که کلسترول مضر خون را کاهش میدهد و نسبت کلسترول خوب به بد را بهبود میبخشد.
شماره چهار سرطان مری،چای سبز میتواند خطر سرطان مری را در افراد کاهش دهد، هرچند که عده ی زیادی فکر میکنند که به طور عمومی میتواند سلول های سرطانی را بدون صدمه یه بافت های سالم از اطراف آن از بین ببرد. شماره سه بیماری های قلبی است، دانشمندان فکر میکنند که چای سفید بر روی جداره های رگ های خونی تاثیر گذاشته و آنها را در حالت استراحت نگخ میدارد بنابراین آنها را قادر میازد تا در برابر تغییرات فسار خون مقاومت کند همچنین میتواند از تشکیل لخته خون که از دلایل اصلی حملات قلبی است جلوگیری نماید. شماره دو دیابت، از خواص چای سفید این است که ظاهرا چای سبز با کاهش زیاد قند خون بعد از صرف غذا سطح گلوکز خون را تنظیم میکند. شماره یک کاهش وزن است، چای سبز افزایش سوخت و ساز و یا متابولیسم بدن را افزایش میدهد و پلیفلون موجود در چای سفید سطوح چربی سوزی را به حدی افزایش میدهد که بدن شما غذا را به کالری تبدیل میکند.
همانطور که میدانید مردم کشور هایی نظیر چین، ژاپن و کره جنوبی با بهرمندی از خواص بی شمار گیاهان خواص دارویی گیاهان را جایگزین مواد شیمایی کرده اند پس برای آگاهی بیشتر از خواص روکولا و گیاهان دیگر به سایت دانشجو مراجعه کنید.
چای سفید را پس از چیدن در گرم خانه ها خشک میکنند و مصرف آن نه تنها برای قلب مفید است بلکه به تقویت حافظه نیز کمک میکند. نوشیدن چای سفید توان بدن را برای تولید سلول های مغزی افزایش میدهد و سلول های از کار افتاده را در مغز تقویت میکند.