دانه کدو تنبل میتواند سرطان را از بین ببرد، دیابت را درمان کنند، شرایط خواب را تحت تاثیر قرار دهند، بینایی را بهبود ببخشند و بسیاری موارد دیگر اما بیشتر مردم به دلیل ناآگاهی از خواص دانه کدو تنبل و یا دشواری در تمییز کردن آنها، آنها را دور میریزند و صرف نظر از دلیل دور ریختن دانه های کدو تنبل این اشتباه بزرگی است زیرا آنها یکی از بهترین مواد غذایی طبیعت و یکی از سالم ترین میان وعده ها محسوب میشوند. دانشمندان تحقیقاتی انجام داده و متوجه یکی دیگر از خواص دانه کدو تنبل شده اند که در کنترل پروستات بسیار مفید است.
هفت خواص دانه کدو تنبل برای سلامت انسان عبارتند از:
در مطالعات جدید به این نکته اشاره شده است که وجود cucurbit cubs ها ترکیباتی که در دانه های کدو تنبل یافت میشود انواع مختلف سلول های سرطانی را از بین میبرد. tryptophan اسید آمینه ای که تولید ملاتونین و سلاتونین را تحریک میکند مسئول چرخه بیداری و خواب است به بیان دیگر مصرف دانه کدو تنبل در قلبه به بی خوابی و به خواب رفتن راحت تر موثر است. دامه های کدو تنبل حاوی روی، ویتامین A و E هستند که مشخص شده است قدرت بینایی افراد را تقویت میکند بنا بر گزارش انجمن اپتومتریک آمریکا افراد مبتلا به اختلال بینایی و بیماری آب مروارید اغلب با کمبود روی مواجه هستند، کمبود روی به شکل گیری یک عفونت در بخش های بدن منجرب میشود و چشم ها هم از این مسئله مستثنا نیستند.
از خواص دانه کدو تنبل منیزیوم درون آن است. منیزیوم در بیش از 300 واکنش شیمیایی در بدن نقش دارد که آن را به مهمترین مواد معدنی تبدیل میکند، دانه های کدو تنبل منبع بی نظیری برای منیزیوم هستند و تنها نصف فنجان از دانه کدو تنبل 92 در صد از ارزش روزانه منیزیوم است. دانه های کدو تنبل برای سلامت جنسی آقایان بسیار مفید است و ویتامین های B,C,D,E و همچنین ویتامین K در دانه های کدو تنبل یافت میشود که برای تقویت میل جنسی در آقایان بسیار مفید است افزون بر این دانه کدو تنبل سرشار از روی بوده که برای سطوح بالای تستوستیرون حیاتی است. دانه های کدو تنبل از آنجایی که حاوی tryptophan هستند که برای تولید سروتونین در بدن به آن نیاز هست به بهبود خلق و خو کمک میکند و محتوای منیزیوم آنها به ایجاد تعادل در دمای بدن کمک میکند و بر همین اساس گر گرفتیگی ها را کاهش میدهد.
دانه کدو تنبل سرشار از اسید nicotinic , trigonelline و دی چیرو اینوزیتول هستند که به کنترل قند خون از پیشگیری به ابتلا به دیابت کمک میکند و برای کسب خواص دانه کدو تنبل ترجیحا آن را به صورت خام مصرف کنید.
متاسفانه به دلیل عدم آگاهی از خواص گیاهان استفاده کافی را از مواد مفیدی که درون گیاهان است نبرده در صورتی که میتوان خواص گیاهان را جایگزین مواد دارویی کرد. شما میتوانید با ترکیبی گیاهانی نظیر دانه کدو تنبل خام، روکولا، هویج، کینوا، کاهو و گوجه ویتامین و پروتئین های مورد نیاز بدن را در طی روز جذب کنید و از خواص روکولا و دیگر گیاهان حداکثر استفاده را ببرید. شما میتوانید سالاد دانه کدو تنبل و روکولا را با سس مرکبات و یا روغن زیتون و آبلیمو تزه نوش جان کنید.