گیاه جینکو
جینکو درختی است قدیمی که قدمت آن بیشتر از 200 میلیون سال است. ارتفاع درخت جینکو 37 متر و قطر یک متری دارد. عمر درخت جینکو چیزی نزدیک بر 1000 سال می باشد. درخت گیاه جینکو دارای دو پایه است پایه های نر و پایه های ماده. پایه های نر شامل گل های این گیاه و پایه ماده میوه این گیاه را در بر گرفته است. میوه گیاه جینکو شبیه گیلاس می باشد و ریشه آن در پاییز روی درخت کامل می شود و می افتد.
میوه جینکو دارای قسمت گوشتی آبداری است که بوی بدی دارد و در وسط آن دانه ای وجود دارد که این دانه شبیه به بادام می باشد. دانه میوه جینکو در مناطق آسیایی نوعی خوراکی محسوب می شود که قابل فروش است. رشد درخت جینکو بسیار کند و آرام می باشد. درخت جینکو بومی چین است و در ژاپن گسترش دارد.
مهمترین قسمت گیاه جینکو که مورد استفاده قرار می گیرد برگ های آن است و ترکیبات آن تحت تاثیر فصلی است که برداشت در آن فصل صورت می گیرد و این تغییرات بیشتر در فصل پاییز می باشد. ترکیبات جینکو عبارتند از: فلاونوئیدها(بیلوبتین، جینکتین، ایزوجینکتین، سیادوپیتی زین، کورستین، کامفرول و ایزورامنتین)، ترپنوئیدها،اسیدهای آلی(اسید شیکمیک، اسید وانیلیک، اسید آسکوربیک، اسید پاراکوماریک و مشتقات اسید بنزوئیک)، کربوهیدرات، الکلها، کربورهای خطی و کتونهای دانه. برای مطالعه خواص روکولا که یک گیاه کم کالری و پر خاصیت است با سایت دانشجو همراه باشید.
از آنجایی که جینکو جزء آن دسته از گیاهانی می باشد که برای درمان بسیاری از بیماری ها قابل استفاده می باشد در ادامه به چند نومنه از خواص جینکو خواهیم پرداخت.