بادام هندی از تیره انکاردیسیای پستیان و با گیاهی مانند پیچک سمی آمریکایی هم خانواده است و همانند یچک سمی آمریکایی و دیگر اعضای این خانواده بخشی از این گیاه حاوی ماده شیمایی روغن مانندی با نام ارشیال است.
بادام هندی حاوی ماده مهمی به نام فنلون است که با رشد و تکثیر سلول های سرطانی مبارزه میکند و محتوای مس بالای آن باعث پیشگیری از ابتلا به انواع سرطان ها مثل سرطان پروستات، روده بزرگ و بعضی از سرطان های دیگر میشود.
یکی دیگر از خواص بادام هندی این است که حاوی مواد کمتر چربی نسبت به سایر آجیل ها بوده و آنتی اکسیدان ها و اسید الئیک موجود در آن برای قلب مفید است. مصرف بادام هندی از جذب گلوکز در بدن جلوگیری میکند و از ابتلا به دیابت پیشگیری میکند، بادام هندی همچنین باعث کاهش عوارض ناشی از دیابت میشود که از جمله میتوان به کاهش تری گلسیرید خون اشاره کرد. منیزیوم یکی از ماده های اصلی موجود در بادام هندی است که از مزایا و خواص آن میتوان به حفظ سلامت و تقویت استخوان ها اشاره کرد. شما میتوانید با مصرف روزانه بادام هندی خطر ابتلا به سنگ کیسه صفرا را تا 25 درصد کاهش میدهد. سنگ کیسه صفرا، سنگ های رسوبی هستند که معمولا شامل کلسترول بوده و درون کیسه صفرا انباشته میشوند و مصرف منظم بادام هندی از ابتلا به کیسه صفرا جلوگیری میکند.
اگرچه مصرف بادام هندی چاق کننده به نظر میرسد و افرادی که به دنبال لاغری هستند از مصرف آن و دریافت خواص بادام هندی خودداری میکنند اما بر خلاف باور آنها بادام هندی حاوی کلسترول خوب است و افرادی که حداقل دو بار در هفته بادام هندی مصرف میکنند کاهش وزن بیشتری نسبت به سایرین دارند. بادام هندی منبع غنی آنتی اکسیدان های حیاتی مانند سلنیوم، مس و منیزیوم هست، این آنتی اکسیدان ها با عوارض ناشی از فعالیت رادیکال های ازاد مبارزه میکند و از ابتلا به انواع بیماری ها و عفونت پیشگیری میکند. از خواص بادام هندی منیزیوم فراوان درون آن است که در سلامت استخوان ها، دندان ها و لثه موثر است. برای داشتن بدنی سالم خواص روکولا و دیگر گیاهان مفید را مطالعه کنید.
بسیاری از بانوان در دوران یائسگی دچار بی خوابی و یا بد خوابی میشوند و میتوانند از خواص بادام هندی برای درمان بی خوابی خود استفاده کرده و خوابی راحت و با آرامش را تجربه کنند.
بادام هندی دارای مقادیر بالایی آهن است که برای اکسیژن رسانی و بهبود عملکرد آنزیم ها حیاتی است، کمبود آن باعث بروز خستگی، کم خونی و افزایش حساسیت و عفونت ها میشود. محتوای روی در بادام هندی نقش مهمی در تقویت سیستم ایمنی بدن در برابر انواع عفونت های میکروبی، سنس پروتئین و بهبود زخم ها دارد. تغذیه در بارداری مهمترین مسئله در بارداری است و مادر باید از گیاهان و میوه های مفید و با خاصیت های بالا استفاده کند. یکی از گیاهانی که بسیار در دوران بارداری به ماردان توصیه میشود بادام هندی است، خواص بادام هندی یکی از بهترین میان وعده ها در دوران بارداری محسوب میشود چرا که بمب های عالی انرژی است، دارای مقدار زیادی ویتامین C هست که آسیب های بافتی در دوران بارداری را کاهش میدهد و علائم کشیدگی پوست در دوران بارداری را کاهش میدهد و برای جلوگیری از فشار خون در بانوان باردار مفید است.
عصاره بادام هندی به دلیل دارا بودن مقدار زیاد مس به رشد و پرپشت شدن موها کمک میکند. مصرف منظم بادام هندی مو ها را نرم و براق میکند و از سفید شدن موها نیز جلوگیری میکند. نیوسین موجود در بادام هندی از بروز بیماری های پوستی نظیر درماتیت جلوگیری میکند. شما میتوانید در خانه کرم لایه بردار بادام هندی را درست کنید و طریقه آماده سازی آن به اسن گونه است که مقداری بادام هندی را با شیر و روغن زیتون مخلوط کنید و سپس آسیاب کنید و در یک ظرف دردار به مدت 15 روز نگهداری و مصرف کنید، بادام هندی از پوست لایه برداری کرده و برای پوست مفید است.