آدنوپاتی از آن دسته بیماری هایی است که می تواند علائم بسیار زیاد و متغیری داشته باشد. اما اصولا با احساس تب و لرز، درد های عضلانی و همچنین برآمدگی های سرخ رنگ در ساق پا شروع می شود. در زمان ابتلا به این بیماری ممکن است چشمان شما دردناک شوند و بینایی شما عالی نباشد. در بعضی موارد ممکن است گره های لنفی بزرگ شوند به گونه ای که به صورت توده هایی دردناک در قسمت هایی از بدن مثل گردن، کشاله ران و زیر بغل قابل مشاهده باشند. بزرگ شدن گره های لنفاوی ناف ریه در قفسه سینه نیز شایع است. اگر بیماری شما هیچ علائمی نداشته باشد می توان آن ها را در رادیوگرافی تشخیص داد. در ادامه مطلب به چند مورد از شایعترین علائم آدنوپاتی می پردازیم :
آدنوپاتی به هر بیماری که با گره های لنفی یا بافت گلاندولر درگیر باشد گفته می شود. در پاسخ به این سوال شما که آدنوپاتی ریه چیست باید بگوییم حال اگر این بیماری روی ریه تاثیر گذاشته باشد به آن آدنوپاتی ریه می گوییم. اصطلاح آدنوپاتی برای ارجاع به لنفادونوپاتی یا ورم گرههای لنفی مناسب است و به کار می رود. زمانی که شما دچار این بیماری می شوید توده های کوچکی از بافت های غیر طبیعی گرانولوما در اندام های خاصی از بدن شکل می گیرد. در بعضی از مبتلایان به این بیماری، گرانولوماها از بین نمی رود و در نتیجه موجب التهاب بافت و زخم می شود. این بیماری اگر شدت پیدا کند می تواند تمام بافت های بدن را مورد حمله قرار دهد. اما بیشتر بر ریه ها و پوست تاثیر گذار است. همچنین اصولا سن مبتلایان به این بیماری بین 20 تا 40 سال است. این بیماری بیشتر برای خانم ها شایع است و در کودکان بسیار نادر است. برای اطلاعات بیشتر در رابطه با آدنوپاتی چیست با ما همراه باشید.
در گاهی موارد تشخیص این بیماری کاری بسیار ساده است اما در بسیاری موارد دیگر اینطور نیست، چرا که علائم این بیماری میتواند با یکسری از بیماری های دیگر مشابه باشد. در این شرایط باید با انجام آزمایش اختصاصی از وجود این بیماری اطمینان حاصل فرمایید. عکس برداری از قفسه سینه در این گونه موارد ضرورت دارد چرا که برای بررسی بافتهای ریه و به خصوص غددهای لنفاوی بسیار مناسب است و به تشخیص دقیق پزشک کمک شایانی می کند. در بعضی موارد برای اطمینان از وجود این بیماری آزمایشات پوستی انجام می دهند اما چند هفته طول می کشد تا پاسخ این آزمایش آماده شود. در بعضی موارد مشکوک نمونه برداری نیز انجام می دهند. اگر بعد از انجام موارد بالا باز هم ابهامی وجود داشته باشد سی تی اسکن و برونکوسکوپی نیز تجویز می شود. در ادامه درباره آدنوپاتی ریه چیست باید بگوییم اگر به این بیماری رسیدگی نشود ممکن است موجب به وجود آمدن بیماری هایی همچون سرطان متاستاتیک، بیماری با سل و عفونتهای غیرمعمول شود. عواملی آدنوپاتی که با وجود آنها حتما باید به پزشک مراجعه کنید عبارتند از: