PDA

مشاهده نسخه کامل : فرق مهندسي هسته اي با فيزيك هسته اي چيه؟

Jalaly
2008-Mar-03, 00:05
سلام دوستان گل...
فرق فيزيك هسته اي با مهندسي هسته اي در چيه؟
يه چرخي زدم تو نت زياد توضيح نداده كسي اطلاعي نداره اينجا...
تاجايي كه خوندم :
فیزیک هسته ای : درسهایی مثل درسهای لیسانس رو در بر میگیره:مکانیک کلاسیک" "کوانتوم " فیزیک هستا ای .الکترو دینامیک...
ولی مهندسی هسته ای شامل : مهندسی راکتور.مهندسی پرتو پزشکی.
اینا اغلب انواع راکتور ها رو بررسی میکنن . درسایی ار کنترل میخونن.
درسای اونا مهندسی هست و در فیزیک هسته ای ها هم تو مرحله ی پایان نامه میتونه موضوعات مهندسی رو شامل بشه..........
--------
درمورد مهندسي هسته اي اطلاعات ميخوام هرچي هم سرچ ميكنم چيز جالبي نميده انگار واقعا اين چيزا سكرت شده تو ايران;-)
شرايط كار تو نيروگاه ها چه جوريه؟
هركي مطلع هستش لطفا دريغ نكنه چون شديدا احتياج دارم....
به اميد موفقيت...:!::!::!::!:

Ashkan 261
2008-Mar-09, 11:56
فعلا" اینو داشته باش
http://http://bionuclear.mihanblog.com/Post-220.ASPX

Ashkan 261
2008-Mar-09, 13:34
یكی دیگه

http://www.irannewsagency.com/index.php?news=4232

Jalaly
2008-Mar-26, 14:23
فعلا" اینو داشته باش
http://http://bionuclear.mihanblog.com/Post-220.ASPX

دستت درد نكنه اشكان جان... اما اين لينك بالايه مشكل داره مثل اينكه خودت امتحان كن ببين باز ميشه؟
تو ايران وضعيت چه جوريه؟
شرايط كار توي نيروگاه هاي هسته اي ايران چه جوريه؟
بازم ممنون:!:

cucu
2008-Mar-27, 07:12
بهتره اول این واژه هسته ای رو با اتمی عوض کنید یعنی اول باید ادبیات رو درست کرد
خوب حالا بهتره بگیم فیزیک اتمی

Jalaly
2008-Mar-28, 22:32
بهتره اول این واژه هسته ای رو با اتمی عوض کنید یعنی اول باید ادبیات رو درست کرد
خوب حالا بهتره بگیم فیزیک اتمی

سلام دوست عزيز...
اتفاقا بحث ما هيچ كدوم از اين دو تا نيست نه فيزيك هسته اي نه فيزيك اتمي...
فيزيك هسته اي در مورد ساختار هسته و ايناست فيزيك اتمي هم اصلا به هسته كار نداره و در مورد خود اتمه والكترون هاي اطراف هسته...(حالا بينين چقدر پيچيده است محيط به اين كوچيكي كه واسه هركدوم يه علم جداگونه داريم جل الخالق...)
منظور من مهندسي هسته ايه كه شامل دو بخش هم هست رآكتور و پرتو پزشكي...
پرتو پزشكي كه روشنه همون عكس برداري هاي پزشكي بوسيله امواج و اينا...
حالا مهندسي هسته اي رآكتور موضوع اصلي اين تاپيكه
كه عمده كارشم توليد انرژي تو نيروگاه هاي هسته اي و تو رآكتور هاست بوسيله شكافت هسته اي و اينا...
حالا سوال من درباره نحوه تدريس اين رشته تو ايرانه و نحوه كار توي نيروگاه هاي ايران... آقا چه جوري ميشه مثلا من برم تو نيروگاه كار كنم؟؟؟؟:-?

Ghazaleh
2008-Apr-11, 20:27
سلام
فیزیک هسته ای مستقیماً یکی از گرایش های رشته فیزیک هستش.
مهندسی هسته ای جزو گرایشات اصلی در رشته ی فیزیک نیست ولی بچه های فیزیک هم می تونن این رشته رو انتخاب کنن.
غیر از ما ، کسانی هم که کارشناسی این رشته هارو دارن می تونن در کارشناسی ارشد ، رشته ی مهندسی هسته ای رو انتخاب کنن:
مهندسی برق ، مهندسی مکانیک ، مهندسی شیمی ، مهندسی مواد .
رشته ی مهندسی هسته ای خودش سه گرایش داره: 1- مهندسی پرتو پزشکی 2- مهندسی راکتور 3- کاربرد پرتوها
کسانی که رشته ی مهندسی هسته ای می خونن بیشتر کاربرد فیزیک هسته ای رو یاد می گیرند ( علم + کاربرد) اما کسانی که فیزیک هسته ای میخونن بر علم فیزیک هسته ای مسلط تر هستند.

به عنوان مثال اگر در دستگاه سانترفیوژ ( سانترفيوژ دستگاه استوانه ای شكلی است كه درست مثل توربين هواپيما پره هايی در وسط آن وجود دارد اين پره ها در هر دقيقه بيش از يك صد هزار گردش دارند در نتيجه اين چرخش،اورانيوم سنگين روی ديواره آخری سانترفيوژ قرار می گيرد و اورانيوم 235 در كنار آن می نشيند بايد هزاران سانترفيوژ در كنار هم قرار بگيرند تا ما بتوانيم اورانيوم را غنی كنيم يعنی با يك يا چند سانترفيوژ نمی توان اورانيوم را غنی كرد ) مواد کم یا زیاد شوند این متخصصین فیزیک هسته ای هستند که می تونن علت اونو تشخیص بدهند.
اما اگر یه قسمتی از دستگاه دچار مشکل شود ( خراب شود) متخصصین مهندسی هسته ای می تونن وارد عمل بشن.

بهنازجان کاش آقای آقازاده هم تو سایت عضو بودن تا جواب این سوالتو میداد که: شرایط کار در نیروگاه ها چی هستش;-)
منم دوست دارم بدونم البته

Jalaly
2008-Apr-17, 02:24
ممنونم از جوابت غزاله جان...
حالا کسی به جز آقای آقا زاده اطلاعات نداره؟...;)
دوستان کمک کنین چه جوری میشه رفت نیروگاه هسته ای فعالیت کرد...

leila_jafari
2008-Jun-28, 17:06
salam.man khodam daneshjoye reshteye fizik hastei hastam va kheili dost daram ke dar morede soali ke shoma porsidin etelaate bishtari dashte basham.va dar zemn kheili baram jalebe ke iran dar maghtae karshenasi in reshte ro nadare pas daneshjoha ba che madraki mitonan dar maghtae karshenasie arshad toye in reshte sherkat konand????//

Narcisse
2008-Jun-28, 18:22
سلام

رشته های زیادی هست که در مقطع کارشناسی وجود نداره وای در مقطع کارشناسی ارشد وجود داره . مثل فیزیک پزشکی
سوال دومتون رو متوجه نشدم . منظورتون چه رشته ای در مقطع کارشناسی ارشد هست ؟
تا اونجایی که من می دونم در هر رشته ای می تونین برای ارشد بخونین.

ضمنا نوشتن فینگیلیش خلاف قوانین سایته ، لطفا فارسی بنویسین .

با تشکر
شاد و پیروز باشید .

N I M A
2008-Jun-28, 19:11
من اطلاعات زیادی ندارم فقط توضیحای مختصری میتونم بدم که امیدوارم مفید واقع بشه
کلا در رشته های مهندسی یک سری دروس مثل ریاضیات مهندسی و ... تدریس میشه که دید مهندسی به دانشجو میده و فرق فیزیک هسته ای با مهندسی هسته ای در همینه از نظر تحصیلی
درباره پرتو پزشکی هم میدونم که تنها کارشون کارهای پزشکی نیست و اینا هم خیلی با مراکز اتمی کار میکنند
درگوشی: یکی از دوستای نه چندان نزدیکم که دانشجو پرتوه گاهی سر میزنه به سازمان و اطلاعات علمی میگیره ازشون

leila_jafari
2008-Jun-29, 22:37
سلام .مثل اينكه يه عذر خواهي به كليه ي بچه هاي سايت بده كارم.دوستاي عزيزم من تازه عضو سايت شدم با قوانينش زياد اشنايي ندارم.به هر حال عذر منو بپذيريد .از اينكه فينگليش نوشتم.

faezeh ehsani
2009-Feb-04, 01:00
سلام بچه ها من تازه عضو سایت شدم و تازه ورودی دانشگاه مازندران هستم توی رشته ی زیبای فیزیک هسته ای. من هم در این مورد سوال داشتم

faezeh ehsani
2009-Feb-04, 01:09
سلام بچه ها من تازه عضو سایت شدم و تازه ورودی دانشگاه مازندران هستم توی رشته ی زیبای فیزیک هسته ای. من هم در این مورد سوال داشتم

این سوال خیلی خوییه باید در موردش تحقیق کنم بعد کامل بهتون میگم