PDA

مشاهده نسخه کامل : آیا مثلث برمودا واقعا خطرناک است؟

MEMOLI
2007-Aug-18, 15:50
این منطقه را مثلث شیطان، برزخ گمشدگان،منطقه برزخ و از همه مشهورتر مثلث برمودا نامیده‌اند.
این ناحیه نیمه‌مثلثی در میان برمودا، پورتوریکو و فلوریدا به خاطر ناپدیدشدن ظاهرا بی‌دلیل هواپیماها و کشتی‌ها در آن شهرت دارد.
این افسانه از ۲:۱۰ بعدازظهر ۵ دسامبر ۱۹۴۵ آغاز شد که بنا به روایت مشهور گروهی از خلبانان باتجربه در یک ماموریت آزمایشی معمول در هوایی بسیار خوب پرواز در این منطقه را آغاز کردند. اما این خلبان‌‌های "پرواز ۱۹ "جهت خود را گم کردند و پیش از فرستادن پیام رادیویی برای کمک ناپدید شدند.
توضیحات غریبی برای این ناپدیدشدن و موارد مشابهی که بعدها رخ داد ارائه شده است:
بیگانگان فضایی که زیر دریا پنهان شده‌اند، وجود مدخلی در این منطقه به بعدی دیگر و وجود حباب‌های غول‌آسای در اندازه کشتی‌ها.
اما پاسخی منطقی برای این ناپدیدشدن وجود دارد. مثلث برمودا منطقه‌ای است که مسافرت‌های هوایی و دریایی بسیاری در آن صورت می‌گیرد، و به نسبت این تراقیک شدید حوادث بیشتری نسبت به مناطق دیگر در آن رخ نمی‌دهد.
در این منطقه توفان‌های پیش‌بینی‌نشده بسیاری رخ می‌دهد. و همچنین بنا به گزارش نیروی دریایی امریکا گلف استریم – جریان اب گرمی که از این منطقه اقیانوس منشا می‌گیرد - : "بسیار سریع و مواج است و می‌تواند به سرعت باقیمانده‌های هر سانحه‌ای را بزداید." نهایتا اینکه دریا در این منطقه تا ۱۰۰۰۰ متر عمق دارد.
در مورد پرواز شماره ۱۹ هم بر خلاف داستان مشهور در واقع خلبانان نه باتجربه بلکه در حال تعلیم بوده‌اند، و هوا هم اصلا صاف نبود.

مجتبی ك
2007-Aug-19, 12:04
پس یعنی این همه چیز درباره ی مثلث برمودا میگن چرته؟؟؟؟

Green heart
2007-Aug-19, 12:50
نه بابا من كلي كتاب خوندم درموردش مي شه منبعشو بگي:-?
در مورد پرواز شماره ۱۹ هم بر خلاف داستان مشهور در واقع خلبانان نه باتجربه بلکه در حال تعلیم بوده‌اند، و هوا هم اصلا صاف نبود.[/quote]

MEMOLI
2007-Aug-19, 12:53
سایتی كه این مطلب رو ازش برداشتم باید عضو باشید

H A M E D
2007-Aug-19, 13:54
منم یه کتاب ازش خوندم اما فکر می کردم داستان باشه و واقعیت نداشته باشه.

RM
2007-Sep-13, 22:04
http://www.aftab.ir/lifestyle/images/4d150a83dfc4fb6fdbec4a4af1a69f10.jpg

این منطقه را مثلث شیطان، برزخ گمشدگان،منطقه برزخ و از همه مشهورتر مثلث برمودا نامیده‌اند.
این ناحیه نیمه‌مثلثی در میان برمودا، پورتوریکو و فلوریدا به خاطر ناپدیدشدن ظاهرا بی‌دلیل هواپیماها و کشتی‌ها در آن شهرت دارد.
این افسانه از ۲:۱۰ بعدازظهر ۵ دسامبر ۱۹۴۵ آغاز شد که بنا به روایت مشهور گروهی از خلبانان باتجربه در یک ماموریت آزمایشی معمول در هوایی بسیار خوب پرواز در این منطقه را آغاز کردند. اما این خلبان‌‌های "پرواز ۱۹ "جهت خود را گم کردند و پی از فرستادن پیام رادیویی برای کمک ناپدید شدند.
توضیحات غریبی برای این ناپدیدشدن و موارد مشابهی که بعدها رخ داد ارائه شده است:
بیگانگان فضایی که زیر دریا پنهان شده‌اند، وجود مدخلی در این منطقه به بعدی دیگر و وجود حباب‌های غول‌آسای در اندازه کشتی‌ها.
اما پاسخی منطقی برای این ناپدیدشدن وجود دارد. مثلث برمودا منطقه‌ای است که مسافرت‌های هوایی و دریایی بسیاری در آن صورت می‌گیرد، و به نسبت این تراقیک شدید حوادث بیشتری نسبت به مناطق دیگر در آن رخ نمی‌دهد.
در این منطقه توفان‌های پیش‌بینی‌نشده بسیاری رخ می‌دهد. و همچنین بنا به گزارش نیروی دریایی امریکا گلف استریم – جریان اب گرمی که از این منطقه اقیانوس منشا می‌گیرد - : "بسیار سریع و مواج است و می‌تواند به سرعت باقیمانده‌های هر سانحه‌ای را بزداید." نهایتا اینکه دریا در این منطقه تا ۱۰۰۰۰ متر عمق دارد.
در مورد پرواز شماره ۱۹ هم بر خلاف داستان مشهور در واقع خلبانان نه باتجربه بلکه در حال تعلیم بوده‌اند، و هوا هم اصلا صاف نبود.

Jalaly
2007-Sep-14, 21:14
ممنون خیلی جالب بود
راستی من که یه کتاب در این مورد خونده بودم اسمشم بود گمشدگان مثلث برمودا
خیلی چیزا درمورد این مثلث نوشته بود
مثلا یه مورد خیلی جالب این بود که زمان هم در این قسمت حالت عادی نداره
فکر کنم تند تر میگذره خیلی تند تر
نمیدونم آیا واقعا اینجوریه
واقعا عجب جای شگفت انگیزیه!!!

8512110007
2007-Sep-15, 10:59
سلام.ممنون از مطلب ارسالی تون.
اگه اسم سایت یا كتابی كه در مورد مثلث برمودا توضیح داده بفرستین.
باز هم ممنونم

N I M A
2007-Sep-15, 11:27
گه اسم سایت یا كتابی كه در مورد مثلث برمودا توضیح داده بفرست
كتابهاي زيادي در اين باره منتشر شده :
اسرار مثلث برمودا يكي از اوناس
دركتابهاي مختلفي همبه صورت خلاصه توضيح داده شده مثل:
داستانهاي واقعي باورنكردني
البته به نظر من هيچ مسئله خاصي در اون منطقه وجود نداره و فقط يك بمب تبليغاتي در اون منطقه منفجر شده

FARSHAD2008
2007-Sep-15, 13:33
تو یه کتاب خوندم که احتمال وجود داشتن تونل زمان در مثلث برمودا زیاده ...

همونطور که میدونید تنها راه سفر به کرات دور و ستارگان تونل زمان میباشد .

N I M A
2007-Sep-15, 14:02
تو یه کتاب خوندم که احتمال وجود داشتن تونل زمان در مثلث برمودا زیاده ...

همونطور که میدونید تنها راه سفر به کرات دور و ستارگان تونل زمان میباشد .

تونل زمان يا كرم لوله ها هرچند از نظر تئوري اثبات شدن اما يادم نمياد جايي خونده باشم عملي هم آزمايش شدن به نظر من نميتونه درست باشه البته مدركي براي اثبات حرفم ندارم شما ميشه منبعتونو ذكر كني؟

FARSHAD2008
2007-Sep-15, 14:30
نه متاسفانه , حتی اسم کتاب هم یادم نیست .

Jalaly
2007-Sep-15, 16:21
بچه ها من یه جایی خونده بودم که دلیل این اتفاقاتی که تو مثلث می افته کشف شده و علتش جریانات آب گرمیه که از این منطقه میگذره نمیدونم این چه ربطی به اتفاقاتی که تو مثلث برمودا می افته داره؟؟؟؟؟

8512110007
2007-Sep-15, 16:40
بچه ها من یه جایی خونده بودم که دلیل این اتفاقاتی که تو مثلث می افته کشف شده و علتش جریانات آب گرمیه که از این منطقه میگذره نمیدونم این چه ربطی به اتفاقاتی که تو مثلث برمودا می افته داره؟؟؟؟؟
یه جایی نوشته بود در مثلث برمودا چون جهت جریان اب در جهت عقربه های ساعت می باشد مثل گردباد
همه چیزو به داخل خودش می كشه.

RM
2007-Sep-15, 18:10
لتش جریانات آب گرمیه که از این منطقه میگذره نمیدونم این چه ربطی به اتفاقاتی که تو مثلث برمودا می افته داره؟؟؟؟؟

تو این تحقیق که نقش جریان آب گرم رو در این میدونه :

جریان اب گرمی که از این منطقه اقیانوس منشا می‌گیرد - : "بسیار سریع و مواج است و می‌تواند به سرعت باقیمانده‌های هر سانحه‌ای را بزداید."

منظورش اینه که در اثر هوای طوفانی هر چی که سقوط میکرده این جریان آب از بین میبردتش .

B r o t h e r
2007-Sep-16, 20:14
با سلام
دوست محترم
جريان جزيره خضراء يا همون برمودابرگشت به چيزي حدود 700 سال پيش دارد، يعني شروع اين داستان براي اوّلين‏ بار از مردي به نام علي بن فاضل مازندراني در سال 699 قمري بوده است كه وي ادعا مي‏كند من به جزيره خضراء رفتم و آنجا سرزمين خوش آب و هوایی بود که محل زندگي امام‏عصر (عجل‏الله تعالي فرجه الشريف) و فرزندان و ياران ايشان است و حكومت و اداره اين جزيره نيز به دست فرزندان امام‏عصر(عجل‏الله تعالي فرجه الشريف) است و نعمت در آنجا به وفور يافت مي‏شود و همگي در آسايش و راحتي به سر مي‏برند و هيچ كس اجازه ورود به محدوده اين جزيره و سرزمين را ندارد، مگر اينكه از محبان و مواليان آن حضرت باشد. و اگر دشمني قصد ورود به آنجا را داشته باشد به قدرت خداي متعال دچار طوفان شده و نابود مي‏گردد و دور تا دور جزيره را آب هاي سفيد و شيرين فراگرفته است.
البته اين داستان را مرحوم مجلسي در بحارالانوار و در بابي جداگانه آورده‏اند و گفته‏اند كه من دليل معتبري بر آن نيافتم.
در رابطه با اينكه آيا داستان جزيره خضراء و سفر علي بن فاضل مازنداراني صحت دارد يا خير؟ عدّه‏اي از علماء آن را تأييد كرده و عده‏اي نيز آن را نپذيرفته‏اند. در هيچ كجا از احاديث به آن اشاره نشده است و از لحاظ سندي نيز گفته‏اند محل اشكال است زيرا اين فرد يعني علي بن فاضل ناشناخته است و علاوه بر آن چرا اين داستان به اين مهمي را كساني كه هم عصر وي بوده‏اند نياورده‏اند و بسيار چراهاي ديگر، كه در مجموع اين داستان را يك افسانه پنداشته و علامه مجلسي نيز آن را در قسمتی جداگانه آورده‏ و مي‏گويد: چون كه بر آن دليل معتبري نيافتيم براي آن بابي جداگانه آوردم.
بنابراين طبق نظر كثيري از علماء داستان جزيره خضراء افسانه بوده و هيچ واقعيتي ندارد.
همان طور که گفته شد داستان جزیره خضراء مسئله ای است که صحت یا عدم صحت آن در بین علماء مورد اختلاف واقع شده است. اما واقعیت هر چه که باشد، چه جزیره خضراء وجود داشته باشد، چه وجود نداشته باشد، و مکان آن هر کجا که باشد، باید دل هایمان را آماده پذیرایی حضرت کنیم. چنان چه نقل شده شخصی از حضرت آیت الله بهجت پرسید: جزیره خضراء – که این همه درباره آن بحث می شود – کجا است؟ ایشان فرمودند: جزیره خضراء آن دلی است که امام زمان عجل الله فرجه الشریف در آن تاب بیاورد.(گزيده ای از کتاب گوهرهای حکيمانه)
در این رابطه رجوع به منابع زیر مفید می باشد:
1- ، بحارالانوار، ج52، ص159، باب24 ،محمد باقر مجلسي
2- جزيره خضراء و تحقيقي پيرامون مثلث برمودا، ترجمه و تحقيق علي اكبر مهدي‏پور
3- جزيره خضراء افسانه يا واقعيت، علامه سيد جعفر مرتضي عاملي
4- جزيره خضراء افسانه يا واقعيت به قلم: علامه آيت‏الله محمد تقي شوشتري و ابراهيم اميني و سيد جعفر مرتضي عاملي.

علل واقعه

علل فرضی طبیعی :
توضیحات و علل فرضی مختلفی درباره حوادث مثلث برمودا ارائه شده است که معمول‌ترین فرضیات بر اساس مرگ غیر طبیعی (زیرا هیچ جسدی تا کنون بدست نیامده است.) بنا شده است. این توضیحات عبارتند از:

جزر و مد ناگهانی دریا در نتیجه زلزله در اعماق دریا ، وزش بادهای مخرب و اختلالات جوی ، گویهای آتشفشان که موجب انفجار هواپیماها می‌شود، گرفتار آمدن در جاذبه یک گرداب یاگردباد که باعث سقوط و انهدام هواپیماها یا انحراف مسیر کشتیها و مفقود شدن آنها در آب می‌شود، تحت تاثیر نیرویی مغناطیسی قرار گرفتن و اختلالات امواج الکترومغناطیسی، ولی این دلایل توجیه قابل قبولی برای ناپدید شدن هواپیماها و کشتیهای متعدد در یک منطقه نیست.

علل فرضی غیر طبیعی :
دستگیری و ربوده شدن به وسیله زیردریایی یا بشقاب پرنده هایی متعلق به کراتی دیگر که برای تحقیق درباره حیات و زندگی باستان و حال ما انسانها به کره زمین آمده‌اند، می‌تواند علتی غیر طبیعی برای توجیه وقایع باشد.

یکی از عجیب‌ترین پیشنهادات در این مورد بوسیله ادگار کایس ، پیشگو و روانکاو و حکیم در دهه پنجم قرن بیست ، ارائه شده است. به عقیده وی قرنها قبل از کشف اشعه لیزر ، بومیان سواحل اقیانوس اطلس از کریستال به عنوان یک منبع انرژی و قدرت استفاده می‌کردند. به نظر کاین نوعی نیروی شیطانی القا شده از سوی آنها ، در عمق یک مایلی در قسمت غرب اندروس غرق شده که هنوز در برخی مواقع باعث از کار انداختن ابزار و وسایل الکتریکی کشتیها ، هواپیماها و در نهایت نابودی آنها می‌گردد.

Jalaly
2007-Sep-16, 20:58
brother ممنون از توضیحاتتون
منم در مورد جزیره ی خضراء یه کتابی خوندم
بعد از چند روز که اون کتاب رو خونده بودم دوستم یه کتاب بهم داده بود که اسمشو گفتم گمشدگان مثلث برمودا
خود منم اول شک کردم که شاید مثلث برمودا همون جزیره ی خضراء باشه
جریان جزیره ی خضراء که خیلیییی شگفت انگیز بود برام خیلی
راستش وقتی قضیه ی جزیره رو که خوندم تا چند روز اصلا حال خوبی نداشتم خیلی تاثیر گذاشته بود روم نمیدونم چرا !!!!

B r o t h e r
2007-Sep-17, 06:02
امیدوارم بتونم اسم هواپیماها و كشتیهایی كه اونجا عرق شدن رو براتون پیدا كنم

kiandokht
2007-Sep-17, 06:20
راز ژرفاهای برمودا

بهتر است که از معرفی مثلث بمودا دست برداریم وبه اتفاقات عجیب والبته زیادی که در این منطقه افتاده بپردازیم.اگر چه تا پیش از سالهای دهه 1970 اطلاعات زیادی از مثلث برمودا در دست نبود گروهی از مردم از مدتها پیش به اسرار امیز بودن این منطقه پی بره بودند و دهان به دهان برای فرزندان خود نقل کرده وتا به امروز اطلاعات نه چندان زیادی از گذشته برمودا در دست ما باقی مانده است. اغلب کسانی که چیزی دیده یا شنیده بودند از ترس اینکه مورد استهزاء و تمسخر قرار گیرند از گفتن دیده ها و شنیده های خود صرف نظر میکردند. مرد جوانی که در سواحل فلوریدا در اقیانوس اطلس بزرگ شده گفت:ما چیزهای زیادی درباره حوادث شگفت انگیزی که در این مثلث می افتد شنیده بودیم ولی همیشه به نظر میرسید که نمیخواهند در اطراف این حوادث سرو صدا بلند شود و روی ماجرا سرپوش میگذاشتند. پاره ای از مردم که با چشم خود شاهد ماجرا بوده اند میگویند:ما دیدیم که کشتی یا هواپیما در نقطه ای از اسمان یا دریا ناپدید شد و یا وارد ابر یا مه غلیظ شد و دیگر از ان بیرون نیامد.از نکته های جالبی که قابل ذکر است این است که اندازه کشتی یا هواپیما دراتفاقات برمودا مهم نیست وبعضی از این کشتیها 300 خدمه ومسافر داشته اند و دیگری اینکه هوا در ان موقع کاملا صاف ودریا ارام بوده و جالبتر اینکه قبل از اتفاق مسئولان کشتی یا هواپیمای قربانی هیچ پیامی مخابره نکردند. یعنی انها چه دیده اند که حتی فرصت درخواست کمک کردن هم نداشتند!.... انها از چه چیزی ترسیده اند ....! انها کجا رفتند... به اعماق دریا ....یا به اعماق فضا...!

بعد از اینکه هواپیما یا کشتی در برمودا ناپدید میشد هیچ نشانه ای از انها در محل ناپدید شدنشان دیده نمیشد از جمله روغن - جلیقه نجات و تکه های هواپیما یا قایق. خلاصه اینکه بعد از کنجکاوی بیش از حد مردم و پافشاری انها سرانجام پرده سکوت بالا رفت و گزارش هایی انتشار یافت که نشان میداد تنها ظرف دو سال ، یعنی از سال1974 تا 1976 بیش از 600 کشتی وقایق وهواپیما در ابهای سواحل ایالت متحده گرفتار حادثه شدهو کسی از انها خبری بدست نیاورده است و درصد قابل توجهی از انها در ابهای مثلث برمودا اتفاق افتاده است.

از موقعی که کتاب چارلز برلیتز به بیست زبان زنده دنیا ترجمه شد نامه های زیادی از اکثر نقاط دنیا به دست او رسید خودش از ژاپن اندونزی نیوزیلند استرالیا المان و البته بعید نیست که از ایران هم نامه ای برایش رسیده باشد حالا جزئیات رو اگر از زبان خودش بشنویم خالی از لطف نیست : ژاپنیها مثلث برمودا را با دریای شیطان در ابهای ژاپن مقایسه کردند و مدعی شدند که رابطه ای بین این دو منطقه وجود دارد. در یکی از نامه ها که از المان برایم(چارلز برلیتز) رسیده بود از قول پژوهش گران علم نجوم نوشته شده بود مثلث برمودا دریچه ی گشوده ای است به جهان هستی. از اندونزی نوشته بودند که در انجا نیز مانند مثلث برمودا کشتیهای بزرگی را پیدا کرده اند که خالی از سرنشین بوده وبطرز اسرار امیزی روی دریا سرگردان بوده اند. نامه های رسیده از استرالیا وزلاندنو حاکی بود که در گوشه های دیگری از پهنه ی عظیم اقیانوس اطلس نیز وقایع شگفت انگیزی مانند انچه در مثلث برمودا اتفاق میافتد رخ میدهد. از ارژانتین و برزیل نیز اطلاع داده بودند که منطقه اسرار امیزی در انجا وجود دارد که رویداد های عجیب و غریبی در ان به وقوع می یوندد و از جمله اینکه عده ای مدعی شده اند که هواپیماهایی را دیده اند که از دریا سر بیرون اورده وبه اسمان پرواز کرده اند.عده ای نیز که به وجود بشقاب پرنده اعتقاد دارند، از اسپانیا نوشتند که با چشم خود اجسام ناشناخته ای را بر فراز دریای کارائیب دیده اند ومطالب دیگری به من گزارش دادند که چند مورد جدید از ناپدید شدن اشیاء بر فراز مثلث برمودا اتفاق افتاده است.

نکته قابل توجهی که در مورد تقریبا همه گزارشها مشهود بود این بود که در لحظه ای که هواپیما یا کشتی وارد محدوده مثلث برمودا میشد با اتفاقاتی روبرو میشدند که عبارت بودند از اثرات مغناطیس زیادی که بر اشیاء مورد نظر میگذاشت مانند گردش مداوم عقربه قطب نما به دور خود ، از کار افتادن دستگاه جهت یاب ، رادیو رادار وپیدایش نقص فنی در دستگاه های کشتی ها ویا هواپیماها و خاموش شدن برق وموتور های انها.

هر کسی که این اتفاقات را درنظر بگیرد به یک نکته پی میبرد نکته مورد نظره انگار یک نفر میخواهد ارتباط کشتی یا هواپیماها را با همه جا قطع کند که دیگر هیچ راه فراری نباشد و انها را به جای نا معلومی ببرد و البته خدا میداند که اکنون گمشدگان مثلث برمودا کجا هستند ....... در اعماق دریا!... در سیاره ای دیگر!...در بعد دیگر فضا و زمان که اکنون بر ما مشخص نشده است!.... ویا هیچ کدام از اینها...؟

واما شرح وتوضیح اتفاقات:یک خلبان امریکایی که در یکی از ماموریت هایش بر فراز مثلث برمودا پرواز میکرد گفت که شاهد منظره عجیب وباور نکردنی از وزش طوفان مغناطیسی بوده است. این طوفان که با روشنایی خیره کننده ای برنگ ارغوانی همراه بود بیش از پنج ثانیه دوام داشت و بعد ازان بوی ازن سوخته از اسمان به مشام میرسید. درباره ابرهای شگفت انگیز و توده های مه اسرار امیز بر فراز برمودا نمونه های متعددی موجود میباشد که در زیر به چند مورد از ان اشاره میکنیم :1- مسافرانی که در حادثه سقوط هواپیما جان سالم بدر برده بودند اظهار میداشتند که هواپیمای انها به وسیله یک توده ابر مورد تعقیب قرار گرفت و علاوه بر انکه برخی از دستگاه های هواپیما از کار افتاد مسیر خود را نیز گم کرد واین امر منجر به سقوط هواپیما ومرگ خلبان ان شد. 2- هواپیمایی که از اندراس بسوی میامی در پرواز بود ناگهان وارد توده عظیمی از ابر شد. تماس رادیویی هواپیما قطع شد وپس از چهار دقیقه مجددا برقرار گردید. خلبان هواپیما مشاهده کرد که بر فراز میامی رسیده اند و درون باک هواپیما نیز 25 گالن بیش از حد معمول بنزین وجود دارد. یعنی تقریبا برابر با مقدار بنزینی که در فاصله بین اندراس و میامی مصرف میشود! 3- درست در همان لحظه که خلبان گزارش میداد که هواپیما در حال عبور از میان یک توده مه رقیق است دستگاه های رادار ان به مدت 10 دقیقه از کار افتاد. ولی هنگام فرود امدن مشاهده کردند که همه ی ساعتها و کرونومترهواپیما با انکه نیمساعت پیش از فرود امدن دقیقا چک شده بودند 10 دقیقه عقب مانده اند. یعنی به عبارت دیگر در لحظه ای که هواپیما از میان مه عبور میکرد زمان متوقف شده بود! 4- یک هواپیمای متعلق به خطوط هواپیمایی شرق که درحین پرواز از یک تکان شدید و ناگهانی به دردسر افتاد ارتفاع خود را از دست داد و علیرغم برنامه تعیین شده مجبور به فرود امدن شد. سرنشینان ومسافران این هواپیما متوجه شدند که ساعتهایشان در لحظه وقوع این تکان متوقف شده بود و بدنه هواپیما نشان میداد که بر اثر یک جریان گدازنده حرارت شدید ویا الکتریسیته اسیب دیده است.

فکر نمیکنم که تا به حال در مورد تونل زمان نشنیده باشید حتی افرادی که به این نوع موضوعات علاقه نشان نمیدهند حتما در کتابهای درسی مطالبی در این مورد خوانده اندکه معروف ترین انها نظریه انیشتین میباشد که اظهار میدارد اگر انسان بتواند با سرعتی برابر یا بیش از سرعت نور حرکت کند در ان صورت میتواند به زمان اینده یا گذشته سفر کند. در مثلث برمودا نیز حوادثی بوقوع پیوسته که ارتباط زیادی با مسئله تونل فضا وزمان دارد. که برخی از این حوادث را برای شما در زیر بازگو میکنیم: 1- صدها نفر از مردم با چشمان حیرت زده هواپیمایی را برفراز منطقه مثلث برمودا مشاهده کردند که در ابهای کم عمق مجاور ساحل سقوط کرد ولی شگفت اینکه هیچگونه اثری از لاشه این هواپیما بدست نیامد! 2- برج مراقبت فرودگاه جزیره گراند تورک واقع در جزایر باهاما هواپیمایی را در اسمان مشاهده کرد ولی موفق نشد با خلبان این هواپیما ارتباط برقرار کند. برج مراقبت صدای خلبان را میشنید که به مسافران هواپیما اطلاع میداد که راه را عوضی امده اند و دلیلش هم ان بود که در زیر پاشان جزیره ای وجود ندارد. انگاه خلبان و مسافرانش از نظر محو شدند ودیگر کسی ان هواپیما را ندید. 3- یکی از دریا نوردان که با کشتی باری خود از ابهای مثلث برمودا میگذشت اظهار داشت که ناگهان کشتی او دایره وار به دور خود شروع به چرخیدن کرد، کار همه دستگاه های کشتی مختل شد و گلوله ی اتشینی به فاصله اندکی از بالای عرشه کشتی عبور کرد و تقریبا او را نیز چند قدم با خود کشید. 4- یکی دیگر از این حوادث مربوط به ماجرایی است که در نزدیکی کشتی معروف کوئین الیزابت دوم اتفاق افتاد. یکی از کارگران این کشتی هواپیمایی را مشاهده کرد که مستقیما بطرف کشتی میامد. این هواپیما ناگهان در فاصله پنجاه متری کشتی ناپدید شد. این کارگر میگفت چنین به نظر میرسید که ظاهرا دریا دهان گشودو این هواپیما را به کام خود فرو برد. هیچ صدایی بر نخواست و قطره ای اب به اطراف پاشیده نشد. در جستجوی بعدی هیچگونه اثر و نشانه ای از سقوط هواپیما بدست نیامد واثاری از روغن بر سطح اب دیده نشد. 5- برخی از دریا نوردان پرتجربه نیز در میان ابهای مثلث برمودا با کشتی هایی برخورد کرده اند که نام انها سالها پیش در فهرست کشتیهای غرق شده یا ناپدید شده ثبت گردیده بود.6- یکی از افسران نیروی دریایی امریکا که کارشناس ضد هوایی و موشکهای هدایت شونده است در یک شب تاریک که کشتی انها در ابهای اقیانوس اطلس مشغول مانور بود شیئی روشن شبیه یک ماه بزرگ را مشاهده کرد که از اب بیرون امد وبه هوا رفت.کشتی مسیر خود را تغییر داد و هنگامی که در بندر جدول کارنمای کشتی را که معمولا موقعیت کشتی، سرعت، و حوادثی که در طول عملیات رخ داده است در ان ثبت میگردد به مقامات نیروی دریایی امریکا تسلیم داشت، مقامات مربوط از باز گرداندن ان به کشتی مذکور خود داری کردند.

اتفلقاتی که در متن بالا بازگو کردیم تنها قطره ای در برابر دریا میباشد که البته در روزهای اینده اطلاعات وسیعتری در این وبلاگ خواهید دید.

بر گرفته شده از کتاب: گمشدگان مثلث برمودا 2 نوشته: چارلز برلیتز
http://ufo-ufo.blogfa.com/post-7.aspx

kiandokht
2007-Sep-17, 06:31
من یک سری کتاب بچه گیام خوندم ولی اسامیش یادم نیست و اینطور فکر میکنم که قطعا حقایقی از این محدوده هست که غیر از داستان بافی ها برای این مسیله ولی یک دلیل علمی محکمی باید باشه و اینکه 12 نقطه روی کره زمین دارای همین خاصیت هستند یکی دیگشون نزدیک ÷اپن باید باشه فک کنم

Green heart
2007-Sep-17, 08:48
آره منم خيلي كتاب در موردش خوندم هم مثلث برمودا هم جزيره خضراء ولي كاملا توجيه نشدم.

Ashkan 261
2008-Aug-22, 12:41
سلام

من هم ترجیه دادم کمی در این باره صحبت کنم

میدانیم که مثلث برومودا یا همان جزیره در خلیج مکیزکو واقع شده ؛ منطقه ای استوایی

جریان آب سردی از ایسلند وارد این منطقه میشه و در خلیج مکزیکو با گرمای اون منطقه واکنش نشون میده

در کنار جزیره برمودا چاله اقیانوسی بسیار عمیقی وجود داره که وقتی جریانهای آب میخوان از اون منطقه گذر کنن

تحت تاثیر این چاله اقیانوسی که در مجاورت جزیره واقع شده یک گرد آب عظیمی رو ایجاد میکنن

و موجب غرق شدن کشتیها میشه .

در مورد زمان باید خدمتتون عرض کنم که یک شایعه هست.

یک هواپیما که به مقصد فلوریدا حرکت میکرده چند لحظه از رادار خارج شده و دلیلش وجود گازهایی بوده که رادار رو از کار می انداخته

در این منطقه به دلیل طولو عرض جغرافیایی خاص شمال حقیقی 6 درجه با شمال واقعی فرق داره

که همین جحاذبه باعث شده به مدت ده دقیقه ساعت سرنشینان کشتی از کار بیفته ( اگر اهنربا بگیرید جلوی ساعت متوجه میشوید)

وقتی به فرودگاه رسیدند دیدن که ده دقیقه اختلاف دارن و چنین شایعه ای رو ایجاد کردن.

دلیل غرق شدن کشتیها گر آب و هوا پیما ها گردباد است

که کمتر از چند ثانیه رخ مییده ( اگر به شهر منجیل در استان گیلانرفته باشید میتونید درک کنید به چه صورتی هست )

(اونجا با وجود خشکی ناگهانی طوفان میشه چه برسه به برمودا )

در مورد جزیره خضرائ من هیچ حرفی ندارم و کاملا شایعه هست .

دلیل اینکه اثری هم از کشتیها و هواپیماها یافت نشده وجود چاله عمیق اقیانوسی هست که به دلیل اوضاع

وخیم هوایی و آبی نمیشه به اون منطقه دسترسی داشت و تنها کار رباتهخاست که یرکشی کنند.

به دلیل سودها و منفعتهای اقتصلادی تحقیقات گسترده صورت نمیگیره در اون منطقه . اما باید قبولکرد که تمام

وقایع اون منطقه قابل توجیه هست

با تشکر از دوستان

Digital Graphic
2008-Aug-23, 22:34
مثلث برمودا

موقعیت مثلث برمودا
مثلث برمودا واقعا یک مثلث نیست، بلکه شباهت بیشتری به یک بیضی (و شاید هم دایره‌ای بزرگ) دارد که در روی بخشی از اقیانوس اطلس در سواحل جنوب شرقی آمریکا واقع است. راس آن نزدیک برمودا و قسمت انحنای آن از سمت پایین فلوریدا گسترش یافته و از پورتوریکو گذشته ، به طرف جنوب و شرق منحرف شده و از میان دریای سارگاسو عبور کرده و دوباره به طرف برمودا برگشته است. طول جغرافیایی در قسمت غرب مثلث برمودا 80 درجه است، بر روی خطی که شمال حقیقی و شمال مغناطیسی بر یکدیگر منطبق می‌گردند. در این نقطه هیچ انحرافی در قطب نما محاسبه نمی‌شود.

وینسنت گادیس که مثلث برمودا را نامگذاری کرده، آن را به صورت زیر توصیف می‌کند: « یک خط از فلوریدا تا برمودا ، دیگری از برمودا تا پورتویکو می‌گذرد و سومین خط از میان باهاما به فلوریدا بر می‌گردد. »

این محل فتنه‌انگیز و تقریبا باور نکردنی اسرار غیر قابل توصیف جهان را به خود اختصاص داده است. مثلث برمودا نامش را در نتیجه ناپدید شدن 6 هواپیمای نیروی دریایی همراه با تمام سرنشینان آنها در پنجم دسامبر 1945 کسب کرد. 5 فروند از این هواپیماها به دنبال اجرای ماموریتی عادی و آموزشی ، در منطقه مثلث ، پرواز می‌کردند که با ارسال پیامهایی عجیبی درخواست کمک کردند. هواپیمای ششم برای انجام عملیات نجات ، به هوا برخاست اما بعد از 23 ثانیه پرواز ناگهان از صفحه رادار محو شد که هر شش هواپیما به طرز فوق‌العاده مشکوکی مفقود شدند.

آخرین پیامهای مخابره شده آنها با برج مراقبت حاکی از وضعیت غیر عادی ، عدم روئیت خشکی ، از کار افتادن قطب نماها یا چرخش سریع عقربه آنها و اطمینان نداشتن از موقعیتشان بود. این در حالی بود که شرایط جوی برای پرواز مساعد بود و خلبانان و دیگر سرنشینان افرادی با تجربه و ورزیده بودند. با وجود مدتها جستجو هیچ اثری از قطعه شکسته ، لکه روغن ، آثاری از اجسام شناور ، خدمه یا تجمع مشکوکی از کوسه‌ها دیده نشد. هیچ حادثه‌ای چه قبل و چه بعد از آن ، تا این حد حیرت‌آورتر از ناپدید شدن دسته جمعی هواپیماهای مذکور نبوده است. در حوادثی مشابه در این منطقه ‌قایقها و کشتیهایی مفقود شده‌اند (قربانیان مثلث برمودا)، در برخی موارد هم فقط خدمه و سرنشینان ناپدید گشته‌اند.

ر اثر مرور زمان سیل شایعات در باره این منطقه قوت گرفت. شایعاتی از قبیل وجود یک هیولای عظیم الجثه در انجا، وجو معبری به جان دیگر، وجو یک نیروی مغناطیسی قوی در انجا و .... که اکثرا زائده تخیل مردم و منجمله روزنامه‌نگاران بود.

تا این که فکر کنم یک سال پیش بود که در اخبار اعلام شد که دانشمندان پی به دلیل علمی ناپدید شدن کشتی ها در مثلث برمودا پی بردند. انها با عکسبرداری هوایی و ماهواره ای از منطقه پی به وجود گسلها و دهانههایی آتشفشانی بزرگی در منطقه بردند که از آنها گاز متان بیرون می‌آمد.

جریان این گاز مکررا از دهانه این آتشفشان های ادامه داشته و موجب به ساطع شدن گاز از کف آب می‌شود. سقوط هواپیماها هم احتمالا به علت وجود گاز متان به نسبت زیاد در هوای اطراف هواپیما بوده و باعث توهم خلبان می‌شود. و موجب بیهوشی و یا گاه مرگ او می‌گردد. شاهد این مدعا هم وجود کف سفید رنگ در ساحل بر اثر خروج حباب های متان است که خلبانها بارها به آن اشاره کردند.

اين مثلث برمودا هنوز يک راز بزرگه گاز متان و آتشفشان ممکنه باشه اما علت اصلي نيست هنوز کسي نتونسته اونجا رو ببينه تصاوير ماهواره اي هم منطقه ي متلث شکلي رو نشون ميدن که تقريبا به صورت يه خشکيه که وسطش يه حالتي مانند گرداب بشدت عظيم وجود داره

منطقه وحشت
همه روزه هواپیماهای متعددی بر فراز مثلث برمودا پرواز می‌کنند. کشتیهای بزرگ و کوچک در آبهای آن در حال تردند و افراد زیادی برای بازدید ، به این منطقه مسافرت می‌کنند، بدون آنکه اتفاقی بیفتد. از طرف دیگر ، در دریاها و اقیانوسها در سراسر دنیا ، کشتیها و هواپیماهای زیادی مفقود شده و می‌شوند. پس چرا فقط مثلث برمودا از بقیه مناطق تفکیک شده است. علت این است که اولا هیچ امیدی برای یافتن حتی اثر و نشانه‌ای وجود ندارد. ثانیا در هیچ منطقه دیگر چنین ناپدید شدنهای بی دلیل ، بیشمار و نامعلوم روی نداده و به این خوبی ثبت نشده است.

مشاهدات و گزارشات
در بیشتر اتفاقات مثلث برمودا ، اکثر هواپیماها در حالی ناپدید شده‌اند که تماس رادیویی خود را با ایستگاههای مبدا و مقصدشان تا آخرین لحظه حفظ کرده‌اند و یا برخی دیگر در لحظات آخر پیامهای غیر عادی مخابره کرده‌اند که حاکی از عدم کنترل آنان بر روی دستگاه و ابزارها بوده است و یا چرخش عقربه‌های قطب نما به دور خود و تغییر رنگ آسمان اطراف به زردی و مه آلودی ، آن هم در روز صاف و آفتابی و یا تغییراتی غیر عادی در آبها که تا لحظاتی قبل آرام بوده‌اند، بدون بیان هیچ دلیل روشنی از چگونگی این وقایع.

این پیامها رفته رفته ضعیف‌تر و غیرقابل تشخیص‌تر شده و یا سریعا قطع شده‌اند. دقیقا مثل اینکه چیزی ارتباط رادیویی را قطع کرده باشد و یا چنانچه اظهار عقیده شده، در حال دور شدن و عقب رفتن از فضا و زمان بوده و دورتر و دورتر شده‌اند. در برخی موارد گزارشها حاکی از آن بود که نوری ناشناخته و غیر قابل تشریح روئیت شده است. همچنین توده سیاه و تاریکی در سطح دریا که پس از مدتی ناپدید شده ، در جریان اتفاقات مزبور گزارش شده است.

در مواردی هم گزارش شده که نقطه تاریک بزرگی در میان ستارگان در آسمان دیده شده که نوری متحرک از طرف زمین به آن قسمت وارد شده و سپس هر دو ناپدید شده‌اند. در تمام مدت دیده شدن تاریکی ، دستگاهها و سایر ابزارهای قایق‌های ناظر از کار افتاده بودند که پس از رفع تاریکی آسمان ، دوباره شروع بکار کرده‌اند.

در یک مورد هم پیامی عجیب از یک کشتی باری ژاپنی بدین مضمون دریافت گردید. "خطری همانند یک خنجر هم اکنون ... به سرعت می‌آید ... ما نمی‌توانیم فرار کنیم ..." در هر حال بدون اینکه مشخص شود خنجر چه بود، کشتی ناپدید شد.

علل واقعه
علل فرضی طبیعی
توضیحات و علل فرضی مختلفی درباره حوادث مثلث برمودا ارائه شده است که معمول‌ترین فرضیات بر اساس مرگ غیر طبیعی (زیرا هیچ جسدی تا کنون بدست نیامده است.) بنا شده است. این توضیحات عبارتند از:

جزر و مد ناگهانی دریا در نتیجه زلزله در اعماق دریا ، وزش بادهای مخرب و اختلالات جوی ، گویهای آتشفشان که موجب انفجار هواپیماها می‌شود، گرفتار آمدن در جاذبه یک گرداب یا گردباد که باعث سقوط و انهدام هواپیماها یا انحراف مسیر کشتیها و مفقود شدن آنها در آب می‌شود، تحت تاثیر نیرویی مغناطیسی قرار گرفتن و اختلالات امواج الکترومغناطیسی، ولی این دلایل توجیه قابل قبولی برای ناپدید شدن هواپیماها و کشتیهای متعدد در یک منطقه نیست.

علل فرضی غیر طبیعی
دستگیری و ربوده شدن به وسیله زیردریایی یا بشقاب پرنده‌هایی متعلق به کراتی دیگر که برای تحقیق درباره حیات و زندگی باستان و حال ما انسانها به کره زمین آمده‌اند، می‌تواند علتی غیر طبیعی برای توجیه وقایع باشد.

یکی از عجیب‌ترین پیشنهادات در این مورد بوسیله ادگار کایس ، پیشگو و روانکاو و حکیم در دهه پنجم قرن بیست ، ارائه شده است. به عقیده وی قرنها قبل از کشف اشعه لیزر ، بومیان سواحل اقیانوس اطلس از کریستال به عنوان یک منبع انرژی و قدرت استفاده می‌کردند. به نظر کاین نوعی نیروی شیطانی القا شده از سوی آنها ، در عمق یک مایلی در قسمت غرب اندروس غرق شده که هنوز در برخی مواقع باعث از کار انداختن ابزار و وسایل الکتریکی کشتیها ، هواپیماها و در نهایت نابودی آنها می‌گردد.

ام. ک. جساپ که یک فضانورد ، منجم و متخصص کره ماه است، در کتابش به نام « در مورد بشقاب پرنده‌ها » ابزار می‌دارد که ناپدید شدن کشتیهای مشهور در مثلث برمودا ، به وسیله اجسام پرنده صورت گرفته است. وی مفقود شدن خدمه آنها را نیز به اجسام مزبور ربط می‌دهد. به عقیده جساپ یوفوها هر چه هستند، حوزه مغناطیسی موقتی ایجاد می‌کنند که دارای طرحی یونیزه شده است و می‌تواند باعث متلاشی شدن یا ناپدید شدن هواپیماها و کشتیها گردد. او روی این سوال کار می‌کرد که چگونه نیروی مغناطیسی کنترل شده و می‌تواند باعث نامرئی شدن گردد. نظریه میدان واحد انیشتین او را مجذوب کرده بود. جساپ هر دو اینها را کلیدی می‌دانست برای ظهور و محو شدن ناگهانی بشقاب پرنده‌ها و ناپدید شدن کشتیها و هواپیماها. ولی مرگ امکان ادامه فعالیت و نتیجه گیری را از جساپ گرفت و تحقیقاتش نیمه تمام ماند.

گذشته و آینده برمودا
به نظر می‌رسد که این منطقه طی زمانهای متمادی گذشته نیز در افسانه‌ها به منزله مکانی ترسناک وجود داشته و حتی خیلی قبل از تاریخ کشف آن و بعد از آن تاریخ تا صدها سال با عناوین «دریایی از مقبره‌ها» ، «مثلث شیطان» ، «مثلث مرگ» ، «دریای بدبختی» ، «گورستان آتلانتیک» نامیده می‌شده است.
شومی و بدشگونی مثلث برمودا حتی در عصر فضا نیز باعث تعجب انسانهایی چون کریستف کلمب و فضانوردان آپولو 13 که یکی کاشف در زمین و دیگری در فضاست، شده است.

اینکه چرا وقایع عجیب این منطقه گزارش نمی‌شود، شاید به دلیل ایجاد رعب و وحشت عمومی باشد، شاید هم چون دلیل اصلی وقایع معلوم نیست، اتفاقات مربوطه بازتاب نمی‌یابد. البته در اغلب گزارشات ارائه شده هم سانسورهایی وجود دارد که اصل وقایع را سرپوشیده نگه می‌دارد.

تصاویر کشتیهایی که در زمانهای مختلف در برمودا ناپدید شدند اولین 1780 میلادی و آخرین سال 1999 میلادی
http://www.bermuda-triangle.org/html/lost_ships.html

تصاویر هواپیماهای گرفتار در برمودا اولی 1942و آخری همین سال 2002
http://www.bermuda-triangle.org/html/lost_aircraft.html

Digital Graphic
2008-Aug-23, 22:36
http://cph-theory.persiangig.com/L515-Bermuda.jpg
http://daneshnameh.roshd.ir/mavara/img/daneshnameh_up/3/3e/bermudatriangle23.gif

mhasteraki
2008-Dec-24, 13:42
طبق تحقیقات بنده مثلث برمودا یک دروغ محض و صرفا یک بازی سیاسی می باشد.

Ashkan 261
2008-Dec-24, 18:50
طبق تحقیقات بنده درسته که کمی اغراق در مورد ان صورت پذیرته ما کاملا هم دروغ نیست .

HOSEIN
2008-Dec-24, 19:21
من واقعا نمیتونم باور کنم یکسری مسائل ماوراءالطبیعه مثل خضرا در جریان باشه در مورد یوفو وغیره هم اراجیفه چون نمیشه باور کرد این عزیزان فضایی فقط در این نقطه گرد هم میایند وشرارت میکنند.
اما محتمل ترین حالت یک نوع اختلال الکترو مغتاطیسی حاصل از جو زمین هست که تمام این اتفاقات رو توجیه میکنه حتی تغییر رنگ اسمان(در مورد نور شمالگان کسی میدونه؟)- در مورد چرخیدن عقربه های قطب نما هم کافیه چند تا آهنربا رو بطور نا منظم یخ جا دو رهم قرار بدید ویک قطب نما بینش بگذارید میبینید عقربه دور خودش میچرخه. در مورد هواپیما وکشتی هم تمام این گمشدگان فلزی بودند وتحت تاثیر میدان مغناطیس خیلی شدی جذب میشن با محتویاتشون. زمانهای قدیم نه هواپیما بوده که جذب بشه نه اینکه کشتیها فلزی بودند فقط یه نکته باقی میمونه اونم اینه که چرا اثری ازشون باقی نمیمونه .

Ashkan 261
2008-Dec-24, 20:10
دلایلی که بنده ذکر کردم با مطالعه ی چندین مطلب به دستم رسیده و میتونم یقین بدم که هیچ دلیل فضایی وجود نداره .