رساله معماری
ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی “ ورود به حساب” کلیک کنید.





اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.







در حال نمایش 1 تا 8 از مجموع 8
  1. #1
    nafasam
    کارشناس مهندسی شیمی
    تاریخ عضویت
    2010/09/14
    محل سکونت
    تبریز
    پست‌ها
    1,037
    3,371
    1,782
    دریافت
    0
    اهدای کتاب
    0
    قدرت امتیاز دهی
    16

    پیش فرض مراحل تولید چای

    چای سیاه Black tea – چای سیاه یا چای معمولی 3/2 مصرف چای مردم جهان را تشکیل می دهد. چای سیاه را به دو روش رسمی ‹‹ ارتدوکس orthodox>> و غیره رسمی <> یا unorthadox تهیه می نمایند.
    مراحل تولید چای سیاه ارتدوکس عبارتند از :

    · چین برگ سبز ازباغات بوته های چای
    · پلاس
    · مالش
    · تخمیر(اکسیداسیون(
    · خشک کردن
    · سرت(طبقه بندی(
    1- چین برگ سبز از باغات بوته های چای
    برگ سبزجمع آوری شده به کارخانه چای از باغاتی که تحت مدیریت نزدیک ودقیق توسط کارشناسان خبره خوداست به شکل دو برگ و یک غنچه که لطیفترین و با کیفیترین قسمت بوته چای است چیده می شود.این باغات که تحت نظارت کنترل آفات بیولوﮊیک هستند هیچگونه سم وکود شیمیایی د رآنها استفاده نمی شود.
    2- پلاس
    پلاس اولین مرحله در تولید چای است. در طی این عمل رطوبت برگ کاهش می یابد تا برگها برای مراحل مالش و تخمیر آماده شوند. پس ازکنترل دقیق کیفیت برگ سبزتوسط کارشناسان خبره وبا تجربه به صورت اتوماسیون به اتاق پلاس برای عمل پلاس برگها در ترافت های طولانی که دارای عرض کم‘طول زیاد و ارتفاع کمی هستند، انجام می گیرد. گرمایی که توسط پنکه های مکنده از منبع گرما به زیر ترافت هایی که در زیر مشبک و روزانه دار هستند، دمیده می شود؛ و موجب پلاس آمدن و (پژمرده شدن) برگها می گردد. مرحله پلاس سبب تغییرات فیزیکی(کاهش رطوبت ، خارج شدن از حالت تردی و تغلیظ مواد موجود در برگ) و شیمیایی (افزایش فعالیت آنزیم پلی فنل اکسیداز، تجزیه پروتئین های موجود در برگ به اسیدهای آمینه، تجزیه کلوروفیل و...) در برگ ها می گردد.
    3- مالش
    منظور اصلی از مالش دادن برگ های سبز چای که پس پلاس شدن انجام می شود؛ اولا: متلاشی شدن سلول ها و لول کردن و پیچیدگی برگ هاست تا مواد محتوی آن ها بیرون بریزد، ثانیا:در نتیجه مجاورت با اکسیژن هوا عمل تخمیربهتر آغاز شده و ماده موجود در برگ چای بنام <<دیاستاز>> (از دسته اکسیدازها که به<< ته آز>> معروف است) آزاد می گردد.در این فرایند شیره برگ یا مواد داخل سلولی که پس ازتخمیر و خشک کردن حفظ می شود، تا درموقع طبخ چای آشکار و رنگ و طعم آن به دلچسبترین و لذتبخشترین حالت معین گردد.
    4- تخمیر( اکسیداسیون)
    برای ساخت چای سیاه عمل تخمیر اکسیداسیون(جذب اکسیژن هوا)حتما باید انجام گیرد که آخرین تغییرات و فعل انفعالات شمیایی بعد ازمالش محسوب می شود. این عمل که قبلا در اثر مالش آغاز شده بود، تکمیل می گردد. در این مرحله خشک کردن چای در آن تثبیت می شود. مرحله تخمیر یک مرحله حساس فعل و انفعالات و واکنش های شیمیایی است و دارای اهمیت فوق العاده می باشد که در چای به آن توجه زیادی می شود. کارشناسان خبره چای به خوبی آن را تشخیص می دهند، زیرا چند دقیقه زودتر یا دیرتر خاتمه دادن به عمل تخمیر، اثر زیادی در کیفیت و عطر و رنگ و طعم چای به جای می گذارد.
    5- خشک کردن چای
    مراحل برگ چینی ،پلاس غربال برگ سبزتخمیربا برگ سبز سرو کار دارند. ولی خشک کردن چای در واقع خاتمه بخشیدن به عمل تخمیرو حفظ نمودن و ثابت نگه داشتن خصوصیاتی است که در برگ ایجاد نموده است. چای فراوری شده را باید خشک نمود تا جنس آن دیگر تغییر نیافته کیفت مطلوب راکه برای آن برنامه ریزی شده ارائه دهد.در موقع خشک کردن برگ دو عمل متمایز صورت می گیرد:یکی گرم کردن برگ و دیگری خشک کردن آن.

    6- سرت و طبقه بندی چای
    در این مرحله چای تولیدی از لحاظ درشتی و ریزی تفکیک می شود که در صنعت چای سازی به سرت و طبقه بندی معروف است انواع چای طبقه بندی شده دارای اسامی خاصی می باشد و عرضه آنها به بازارهای مصرف بر اساس اصطلاحهای فوق انجام می گیرد که معرف خصوصیات کلی چای می باشد.
    7- انواع چای تولیدی عبارتند از:
    روئئ:درشت op
    قلم: تقریبا درشت ops
    شکسته: متوسط FBOP
    باروتی:ریز BOPI
    گل: بهترین قسمت چای تولید شده از لحاظ خاصیت،رنگ،عطرو طعم می باشد



    منبع :بهبود صنعت
    آخرین ویرایش توسط nafasam در تاریخ 2012/03/27 انجام شده است
  2. 5
  3. #2
    G.a.m.E.R
    مدیر سابق تالار بازی‌های رایانه‌‌ای
    تاریخ عضویت
    2012/03/16
    محل سکونت
    جهنم
    پست‌ها
    2,542
    2,604
    3,422
    دریافت
    1
    اهدای کتاب
    0
    قدرت امتیاز دهی
    0

    پیش فرض پاسخ: مراحل تولید چای

    میشه از چایی سبز هم بگید
    و همین طور چایی سفید
    ممنونcodmw3
  4. #3
    F E R E S H T E
    مدیر سابق تالار زیست
    تاریخ عضویت
    2010/09/17
    محل سکونت
    My Room
    پست‌ها
    2,252
    8,113
    8,201
    دریافت
    4
    اهدای کتاب
    0
    قدرت امتیاز دهی
    36

    پیش فرض پاسخ: مراحل تولید چای

    نقل قول ارسالی توسط codmw3 مشاهده پست
    میشه از چایی سبز هم بگید
    و همین طور چایی سفید
    ممنونcodmw3
    کلا مثل اینکه شما خوشت میاد بچه ها رو اذیت کنید و سر به سرشون بذارید آره؟

    جای این کارا 4 تا مطلب مفید بذارید تو سایت
  5. #4
    nafasam
    کارشناس مهندسی شیمی
    تاریخ عضویت
    2010/09/14
    محل سکونت
    تبریز
    پست‌ها
    1,037
    3,371
    1,782
    دریافت
    0
    اهدای کتاب
    0
    قدرت امتیاز دهی
    16

    پیش فرض پاسخ: مراحل تولید چای

    چشم سرفرصت حتما
  6. #5
    nafasam
    کارشناس مهندسی شیمی
    تاریخ عضویت
    2010/09/14
    محل سکونت
    تبریز
    پست‌ها
    1,037
    3,371
    1,782
    دریافت
    0
    اهدای کتاب
    0
    قدرت امتیاز دهی
    16

    پیش فرض پاسخ: مراحل تولید چای

    نقل قول ارسالی توسط F E R E S H T E مشاهده پست
    کلا مثل اینکه شما خوشت میاد بچه ها رو اذیت کنید و سر به سرشون بذارید آره؟

    جای این کارا 4 تا مطلب مفید بذارید تو سایت
    دوست خوبمون میخوان اطلاعاتشون زیاد شه فرشته جون
  7. #6
    F E R E S H T E
    مدیر سابق تالار زیست
    تاریخ عضویت
    2010/09/17
    محل سکونت
    My Room
    پست‌ها
    2,252
    8,113
    8,201
    دریافت
    4
    اهدای کتاب
    0
    قدرت امتیاز دهی
    36
    آخرین ویرایش توسط F E R E S H T E در تاریخ 2012/03/27 انجام شده است
  8. 1
  9. #7
    nafasam
    کارشناس مهندسی شیمی
    تاریخ عضویت
    2010/09/14
    محل سکونت
    تبریز
    پست‌ها
    1,037
    3,371
    1,782
    دریافت
    0
    اهدای کتاب
    0
    قدرت امتیاز دهی
    16

    پیش فرض پاسخ: مراحل تولید چای

    نقل قول ارسالی توسط F E R E S H T E مشاهده پست

    دیگه حرفی برای گفتن نیس
  10. #8
    F E R E S H T E
    مدیر سابق تالار زیست
    تاریخ عضویت
    2010/09/17
    محل سکونت
    My Room
    پست‌ها
    2,252
    8,113
    8,201
    دریافت
    4
    اهدای کتاب
    0
    قدرت امتیاز دهی
    36

    پیش فرض پاسخ: مراحل تولید چای

در حال نمایش 1 تا 8 از مجموع 8

اطلاعات تاپیک

کاربران حاضر در این تاپیک

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک هستند. (0 عضو و 1 مهمان)

برچسب ‌ها

این مطلب را به اشتراک بگذارید

قوانین ارسال

  • شما نمی‌توانید تاپیک جدید ارسال کنید.
  • شما قادر به ارسال پاسخ نیستید .
  • شما نمی‌توانید فایل ارسال کنید.
  • شما نمی‌توانید پست ‌های خود را ویرایش کنید.
  •  
به دانشجو امتیاز دهید: