رساله معماری
کنفرانس عمران - معماری - شهرسازی
سایت علمی دانشجویان ایران


صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش تاپیک(های) 1 تا 20 از مجموع 32 تاپیک

انجمن: تکنولوژی گوشت و شیلات

مباحث مربوط به تکنولوژی گوشت و شیلات در این قسمت قرار میگیرد.

  1. تاپیک مهم مهم: گوشت بلدرچین

    آغاز کننده: sinsinate‏, 2012-Sep-01 13:41
    • پاسخ: 0
    • بازدید: 662
    2012-Sep-01, 13:41 رجوع به آخرین پست
  2. تاپیک مهم مهم: گوشت مرغ

    آغاز کننده: sinsinate‏, 2012-Sep-01 13:38
    • پاسخ: 0
    • بازدید: 663
    2012-Sep-01, 13:38 رجوع به آخرین پست
  3. تاپیک مهم مهم: گوشت کبک

    آغاز کننده: sinsinate‏, 2012-Sep-01 13:28
    • پاسخ: 0
    • بازدید: 687
    2012-Sep-01, 13:28 رجوع به آخرین پست
  4. موافقت تاپیک مهم مهم: گوشت اسب

    آغاز کننده: sinsinate‏, 2012-Apr-07 22:47
    • پاسخ: 0
    • بازدید: 685
    2012-Apr-07, 22:47 رجوع به آخرین پست
  5. موافقت تاپیک مهم مهم: گوشت بز

    آغاز کننده: sinsinate‏, 2012-Apr-05 23:49
    • پاسخ: 1
    • بازدید: 765
    2012-Apr-05, 23:58 رجوع به آخرین پست
  6. موافقت تاپیک مهم مهم: گوشت شتر

    آغاز کننده: sinsinate‏, 2012-Apr-02 23:51
    • پاسخ: 0
    • بازدید: 710
    2012-Apr-02, 23:51 رجوع به آخرین پست
  7. موافقت تاپیک مهم مهم: گوشت گاو

    آغاز کننده: sinsinate‏, 2012-Apr-02 20:28
    • پاسخ: 1
    • بازدید: 849
    2012-Apr-02, 20:33 رجوع به آخرین پست
  8. موافقت تاپیک مهم مهم: گوشت و تعاریف آن

    آغاز کننده: sinsinate‏, 2012-Apr-02 20:14
    • پاسخ: 4
    • بازدید: 882
    2012-Apr-02, 20:27 رجوع به آخرین پست
    • پاسخ: 3
    • بازدید: 3,231
    2014-Nov-18, 01:52 رجوع به آخرین پست
  1. پیام تعریف گوشت

    آغاز کننده: sinsinate‏, 2013-Nov-29 20:44
    • پاسخ: 0
    • بازدید: 502
    2013-Nov-29, 20:44 رجوع به آخرین پست
    • پاسخ: 0
    • بازدید: 365
    2013-Nov-29, 20:43 رجوع به آخرین پست
  2. پیام آموزش سوختگي ناشي از سرما گوشت‌ها

    آغاز کننده: sinsinate‏, 2013-Nov-29 20:42
    • پاسخ: 0
    • بازدید: 342
    2013-Nov-29, 20:42 رجوع به آخرین پست
  3. پیام آموزش نکاتی در مورد سرد كردن لاشه دام‌ها

    آغاز کننده: sinsinate‏, 2013-Nov-29 20:39
    • پاسخ: 0
    • بازدید: 410
    2013-Nov-29, 20:39 رجوع به آخرین پست
  4. باحال روش تولید همبرگر

    آغاز کننده: M.POUREZZAT‏, 2009-Aug-23 17:22
    روش تولید همبرگر
    • پاسخ: 2
    • بازدید: 10,150
    2013-Nov-27, 12:54 رجوع به آخرین پست
  5. پیام سوسیس و کالباس

    آغاز کننده: M.POUREZZAT‏, 2009-Aug-24 22:01
    سوسیس و کالباس
    • پاسخ: 4
    • بازدید: 2,813
    2013-Nov-27, 12:50 رجوع به آخرین پست
  6. میگو (معرفی و عمل آوری)

    آغاز کننده: sinsinate‏, 2013-Feb-12 13:16
    • پاسخ: 0
    • بازدید: 759
    2013-Feb-12, 13:16 رجوع به آخرین پست
  7. تکنولوژی مراحل تولید پودر و روغن ماهی

    آغاز کننده: sinsinate‏, 2013-Feb-12 13:15
    • پاسخ: 0
    • بازدید: 1,134
    2013-Feb-12, 13:15 رجوع به آخرین پست
  8. پیام آموزش اصول کلی فساد گوشت

    آغاز کننده: pajuhande‏, 2012-Nov-28 21:25
    • پاسخ: 9
    • بازدید: 672
    2012-Nov-28, 21:36 رجوع به آخرین پست
  9. PDF آزمایش: دانلود گزارشکار تکنولوژی گوشت

    آغاز کننده: mustafa3‏, 2012-Oct-30 14:04
    گزارشکار تکنولوژی گوشت
    • پاسخ: 3
    • بازدید: 2,694
    2012-Oct-30, 14:09 رجوع به آخرین پست
  10. تعجب آموزش "تقلب در گوشت"

    آغاز کننده: pajuhande‏, 2012-Oct-18 21:44
    • پاسخ: 0
    • بازدید: 623
    2012-Oct-18, 21:44 رجوع به آخرین پست
  11. تولید سوریمی

    آغاز کننده: sinsinate‏, 2012-Sep-01 13:47
    • پاسخ: 0
    • بازدید: 1,695
    2012-Sep-01, 13:47 رجوع به آخرین پست
  12. سوریمی چیست؟

    آغاز کننده: sinsinate‏, 2012-Sep-01 13:45
    • پاسخ: 0
    • بازدید: 1,297
    2012-Sep-01, 13:45 رجوع به آخرین پست
  13. مقایسه انواع گوشت سفید

    آغاز کننده: sinsinate‏, 2012-Sep-01 13:39
    • پاسخ: 0
    • بازدید: 682
    2012-Sep-01, 13:39 رجوع به آخرین پست
  14. گوشت شترمرغ و خواص آن

    آغاز کننده: sinsinate‏, 2012-Aug-29 23:15
    • پاسخ: 0
    • بازدید: 575
    2012-Aug-29, 23:15 رجوع به آخرین پست
  15. موافقت بررسی نیترات و نیتریت در گوشت

    آغاز کننده: * rahele*‏, 2012-Apr-21 21:58
    • پاسخ: 0
    • بازدید: 1,154
    2012-Apr-21, 21:58 رجوع به آخرین پست
  16. موافقت تشخیص تفاوت بین گوشتها

    آغاز کننده: * rahele*‏, 2012-Apr-03 16:45
    • پاسخ: 0
    • بازدید: 628
    2012-Apr-03, 16:45 رجوع به آخرین پست

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات انجمن

مدیران این انجمن

گزینه‌های حالت نمایش تاپیک‌ها

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

نمایش به صورت ...

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

راهنمای آیکون‌ها

شامل پست جدید
شامل پست جدید
بدون پست جدید
بدون پست جدید
بیش از 15 پاسخ یا 150 مشاهده
تاپیک پربیننده با پست جدید
بیش از 15 پاسخ یا 150 مشاهده
تاپیک پربیننده بدون پست جدید
تاپیک بسته شده است، برای اطلاعات بیشتر با مدیریت تالار تماس بگیرید.
تاپیک بسته شده
Thread Contains a Message Written By You
در این تاپیک شرکت داشته اید

قوانین ارسال

  • شما نمی‌توانید تاپیک جدید ارسال کنید.
  • شما قادر به ارسال پاسخ نیستید .
  • شما نمی‌توانید فایل ارسال کنید.
  • شما نمی‌توانید پست ‌های خود را ویرایش کنید.
  •  
دانشجو در شبکه های اجتماعی
افتخارات دانشجو
لینک ها
   
سایت برگزیده مردمی در چهارمین و پنجمین جشنواره وب ایران
سایت برگزیده مردمی در چهارمین و پنجمین جشنواره وب ایران
به دانشجو امتیاز دهید:

آپلود مستقیم عکس در آپلودسنتر عکس دانشجو

توجه داشته باشید که عکس ها فقط در سایت دانشجو قابل نمایش می باشند.