رساله معماری
ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی “ ورود به حساب” کلیک کنید.





اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.







صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش تاپیک(های) 1 تا 20 از مجموع 34 تاپیک

انجمن: تجزیه و شیمی مواد غذایی

مباحث مربوط به شیمی مواد غذایی و تجزیه موادغذایی در این بخش قرار میگیرد

  1. موافقت تاپیک مهم مهم: انواع نشاسته و مشتقات

    آغاز کننده: sinsinate‏, 2012/04/25 20:14
    • 5پاسخ
    • 23,292مشاهده
    sinsinate
    2013/04/24, 01:01
  2. موافقت تاپیک مهم مهم: نگهدارنده ها

    آغاز کننده: sinsinate‏, 2012/04/25 20:11
    • 5پاسخ
    • 3,328مشاهده
    sinsinate
    2012/07/03, 19:34
  3. موافقت تاپیک مهم مهم: ویتامین ها

    آغاز کننده: sinsinate‏, 2012/02/19 01:25
    2 صفحات
    1 2
    • 12پاسخ
    • 2,811مشاهده
    sinsinate
    2012/07/02, 14:03
  4. موافقت تاپیک مهم مهم: تاپیک جامع رنگدانه ها در مواد غذایی

    آغاز کننده: sinsinate‏, 2012/07/01 11:09
    2 صفحات
    1 2
    • 17پاسخ
    • 4,043مشاهده
    sinsinate
    2012/07/02, 10:29
  5. موافقت تاپیک مهم مهم: امولسیفایر

    آغاز کننده: sinsinate‏, 2012/02/26 23:36
    • 3پاسخ
    • 7,974مشاهده
    sinsinate
    2012/06/02, 10:50
  6. موافقت تاپیک مهم مهم: شیرین کننده های مصنوعی

    آغاز کننده: * rahele*‏, 2012/04/03 15:27
    • 0پاسخ
    • 1,326مشاهده
    * rahele*
    2012/04/03, 15:27
  7. موافقت تاپیک مهم مهم: فیبر ها در صنایع غذایی

    آغاز کننده: sinsinate‏, 2012/02/25 23:49
    • 2پاسخ
    • 3,039مشاهده
    sinsinate
    2012/02/26, 00:06
  8. نظرسنجی تاپیک مهم مهم:نظرسنجی: شیمی مواد غذایی

    آغاز کننده: محمد19‏, 2010/09/19 10:43
    5 صفحات
    1 2 3 ... 5
    • 40پاسخ
    • 16,290مشاهده
    food_technology
    2011/08/05, 01:11
  1. پیام آموزش منظور از DO چيست؟ و چگونه تعيين مي شود؟

    آغاز کننده: sinsinate‏, 2013/11/27 11:42
    • 1پاسخ
    • 944مشاهده
    ناهيد اروجلو
    2014/10/25, 21:35
  2. پیام مقاله اصلاحات کیتین و کیتوزان و کاربرد آنها

    آغاز کننده: sinsinate‏, 2013/09/23 08:20
    • 0پاسخ
    • 2,998مشاهده
    sinsinate
    2013/09/23, 08:20
  3. مقاله از ضد ویتامین ها چه می دانید؟

    آغاز کننده: sinsinate‏, 2013/09/02 19:19
    • 0پاسخ
    • 593مشاهده
    sinsinate
    2013/09/02, 19:19
  4. پیام مقاله استخراج آنتی اکسیدان از تفاله تمشک

    آغاز کننده: sinsinate‏, 2013/09/01 17:50
    • 0پاسخ
    • 2,897مشاهده
    sinsinate
    2013/09/01, 17:50
  5. پیام مقاله آنتو سیانین و الاژیک اسید

    آغاز کننده: sinsinate‏, 2013/09/01 17:49
    • 0پاسخ
    • 1,718مشاهده
    sinsinate
    2013/09/01, 17:49
    • 0پاسخ
    • 826مشاهده
    sinsinate
    2013/09/01, 17:46
  6. پیام مقاله میکروانکپسوله کردن ویتامین c

    آغاز کننده: sinsinate‏, 2013/09/01 17:31
    • 0پاسخ
    • 923مشاهده
    sinsinate
    2013/09/01, 17:31
  7. تاپیک جامع صمغ ها در صنایع غذایی

    آغاز کننده: sinsinate‏, 2012/03/11 23:26
    • 8پاسخ
    • 6,921مشاهده
    sinsinate
    2013/08/06, 18:56
  8. word تشخیص و شناسایی قندها و نشاسته

    آغاز کننده: pajuhande‏, 2013/07/27 10:47
    • 0پاسخ
    • 684مشاهده
    pajuhande
    2013/07/27, 10:47
    • 0پاسخ
    • 903مشاهده
    pajuhande
    2013/07/27, 10:32
  9. آزمایش: جذب اتمی

    آغاز کننده: pajuhande‏, 2013/05/12 10:59
    • 0پاسخ
    • 1,064مشاهده
    pajuhande
    2013/05/12, 10:59
  10. پیام آموزش نشاسته

    آغاز کننده: sinsinate‏, 2013/04/24 00:27
    • 0پاسخ
    • 846مشاهده
    sinsinate
    2013/04/24, 00:27
  11. نظریه تبلور

    آغاز کننده: sinsinate‏, 2013/02/10 19:44
    • 0پاسخ
    • 619مشاهده
    sinsinate
    2013/02/10, 19:44
    • 0پاسخ
    • 1,730مشاهده
    sinsinate
    2013/02/08, 22:52
  12. آموزش قهوه ای شدن آنزیمی

    آغاز کننده: sinsinate‏, 2013/01/22 23:18
    • 0پاسخ
    • 2,052مشاهده
    sinsinate
    2013/01/22, 23:18
  13. پیام آموزش مایلارد

    آغاز کننده: pajuhande‏, 2012/11/29 20:16
    • 2پاسخ
    • 1,136مشاهده
    pajuhande
    2012/11/29, 20:18
  14. لاکتوز

    آغاز کننده: * rahele*‏, 2012/11/25 00:44
    • 0پاسخ
    • 674مشاهده
    * rahele*
    2012/11/25, 00:44
  15. آموزش توضیح انانتیومری (برای کنکوریها)

    آغاز کننده: sinsinate‏, 2012/11/07 20:19
    • 0پاسخ
    • 913مشاهده
    sinsinate
    2012/11/07, 20:19
    • 0پاسخ
    • 1,145مشاهده
    sinsinate
    2012/11/07, 18:47
  16. امولسيفايرها در صنعت غذا

    آغاز کننده: * rahele*‏, 2012/05/31 19:11
    • 1پاسخ
    • 2,248مشاهده
    sinsinate
    2012/09/16, 19:12

صفحه 1 از 2 12 آخرین

اطلاعات انجمن

مدیران این انجمن

گزینه‌های حالت نمایش تاپیک‌ها

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

نمایش به صورت ...

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

قوانین ارسال

  • شما نمی‌توانید تاپیک جدید ارسال کنید.
  • شما قادر به ارسال پاسخ نیستید .
  • شما نمی‌توانید فایل ارسال کنید.
  • شما نمی‌توانید پست ‌های خود را ویرایش کنید.
  •  
به دانشجو امتیاز دهید: