رساله معماری
سایت علمی دانشجویان ایران

ترجمه دانشجو تدریس خصوصی
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش تاپیک(های) 1 تا 20 از مجموع 34 تاپیک

انجمن: تجزیه و شیمی مواد غذایی

مباحث مربوط به شیمی مواد غذایی و تجزیه موادغذایی در این بخش قرار میگیرد

  1. موافقت تاپیک مهم مهم: انواع نشاسته و مشتقات

    آغاز کننده: sinsinate‏, 2012-Apr-25 20:14
    • پاسخ: 5
    • بازدید: 19,421
    2013-Apr-24, 01:01 رجوع به آخرین پست
  2. موافقت تاپیک مهم مهم: نگهدارنده ها

    آغاز کننده: sinsinate‏, 2012-Apr-25 20:11
    • پاسخ: 5
    • بازدید: 3,011
    2012-Jul-03, 19:34 رجوع به آخرین پست
  3. موافقت تاپیک مهم مهم: ویتامین ها

    آغاز کننده: sinsinate‏, 2012-Feb-19 02:25
    2 صفحات
    1 2
    • پاسخ: 12
    • بازدید: 2,603
    2012-Jul-02, 14:03 رجوع به آخرین پست
  4. موافقت تاپیک مهم مهم: تاپیک جامع رنگدانه ها در مواد غذایی

    آغاز کننده: sinsinate‏, 2012-Jul-01 11:09
    2 صفحات
    1 2
    • پاسخ: 17
    • بازدید: 3,654
    2012-Jul-02, 10:29 رجوع به آخرین پست
  5. موافقت تاپیک مهم مهم: امولسیفایر

    آغاز کننده: sinsinate‏, 2012-Feb-27 00:36
    • پاسخ: 3
    • بازدید: 7,196
    2012-Jun-02, 10:50 رجوع به آخرین پست
  6. موافقت تاپیک مهم مهم: شیرین کننده های مصنوعی

    آغاز کننده: * rahele*‏, 2012-Apr-03 15:27
    • پاسخ: 0
    • بازدید: 1,210
    2012-Apr-03, 15:27 رجوع به آخرین پست
  7. موافقت تاپیک مهم مهم: فیبر ها در صنایع غذایی

    آغاز کننده: sinsinate‏, 2012-Feb-26 00:49
    • پاسخ: 2
    • بازدید: 2,568
    2012-Feb-26, 01:06 رجوع به آخرین پست
  8. نظرسنجی تاپیک مهم مهم:نظرسنجی: شیمی مواد غذایی

    آغاز کننده: محمد19‏, 2010-Sep-19 10:43
    5 صفحات
    1 2 3 ... 5
    شیمی مواد غذایی, صنایع غذایی, میکروبیولوژی, پروتئین
    • پاسخ: 40
    • بازدید: 15,469
    2011-Aug-05, 01:11 رجوع به آخرین پست
  1. پیام آموزش منظور از DO چيست؟ و چگونه تعيين مي شود؟

    آغاز کننده: sinsinate‏, 2013-Nov-27 12:42
    • پاسخ: 1
    • بازدید: 776
    2014-Oct-25, 22:35 رجوع به آخرین پست
  2. پیام مقاله اصلاحات کیتین و کیتوزان و کاربرد آنها

    آغاز کننده: sinsinate‏, 2013-Sep-23 09:20
    • پاسخ: 0
    • بازدید: 2,583
    2013-Sep-23, 09:20 رجوع به آخرین پست
  3. مقاله از ضد ویتامین ها چه می دانید؟

    آغاز کننده: sinsinate‏, 2013-Sep-02 19:19
    • پاسخ: 0
    • بازدید: 504
    2013-Sep-02, 19:19 رجوع به آخرین پست
  4. پیام مقاله استخراج آنتی اکسیدان از تفاله تمشک

    آغاز کننده: sinsinate‏, 2013-Sep-01 17:50
    • پاسخ: 0
    • بازدید: 2,742
    2013-Sep-01, 17:50 رجوع به آخرین پست
  5. پیام مقاله آنتو سیانین و الاژیک اسید

    آغاز کننده: sinsinate‏, 2013-Sep-01 17:49
    • پاسخ: 0
    • بازدید: 1,192
    2013-Sep-01, 17:49 رجوع به آخرین پست
  6. پیام مقاله استخراج به کمک امواج مایکرویو در صنایع غذایی

    آغاز کننده: sinsinate‏, 2013-Sep-01 17:46
    • پاسخ: 0
    • بازدید: 677
    2013-Sep-01, 17:46 رجوع به آخرین پست
  7. پیام مقاله میکروانکپسوله کردن ویتامین c

    آغاز کننده: sinsinate‏, 2013-Sep-01 17:31
    • پاسخ: 0
    • بازدید: 778
    2013-Sep-01, 17:31 رجوع به آخرین پست
  8. تاپیک جامع صمغ ها در صنایع غذایی

    آغاز کننده: sinsinate‏, 2012-Mar-12 00:26
    • پاسخ: 8
    • بازدید: 6,146
    2013-Aug-06, 18:56 رجوع به آخرین پست
  9. word تشخیص و شناسایی قندها و نشاسته

    آغاز کننده: pajuhande‏, 2013-Jul-27 10:47
    • پاسخ: 0
    • بازدید: 556
    2013-Jul-27, 10:47 رجوع به آخرین پست
    • پاسخ: 0
    • بازدید: 765
    2013-Jul-27, 10:32 رجوع به آخرین پست
  10. آزمایش: جذب اتمی

    آغاز کننده: pajuhande‏, 2013-May-12 10:59
    • پاسخ: 0
    • بازدید: 906
    2013-May-12, 10:59 رجوع به آخرین پست
  11. پیام آموزش نشاسته

    آغاز کننده: sinsinate‏, 2013-Apr-24 00:27
    • پاسخ: 0
    • بازدید: 720
    2013-Apr-24, 00:27 رجوع به آخرین پست
  12. نظریه تبلور

    آغاز کننده: sinsinate‏, 2013-Feb-10 20:44
    • پاسخ: 0
    • بازدید: 523
    2013-Feb-10, 20:44 رجوع به آخرین پست
    • پاسخ: 0
    • بازدید: 1,447
    2013-Feb-08, 23:52 رجوع به آخرین پست
  13. آموزش قهوه ای شدن آنزیمی

    آغاز کننده: sinsinate‏, 2013-Jan-23 00:18
    • پاسخ: 0
    • بازدید: 1,548
    2013-Jan-23, 00:18 رجوع به آخرین پست
  14. پیام آموزش مایلارد

    آغاز کننده: pajuhande‏, 2012-Nov-29 21:16
    • پاسخ: 2
    • بازدید: 970
    2012-Nov-29, 21:18 رجوع به آخرین پست
  15. لاکتوز

    آغاز کننده: * rahele*‏, 2012-Nov-25 01:44
    • پاسخ: 0
    • بازدید: 583
    2012-Nov-25, 01:44 رجوع به آخرین پست
  16. آموزش توضیح انانتیومری (برای کنکوریها)

    آغاز کننده: sinsinate‏, 2012-Nov-07 21:19
    • پاسخ: 0
    • بازدید: 778
    2012-Nov-07, 21:19 رجوع به آخرین پست
    • پاسخ: 0
    • بازدید: 992
    2012-Nov-07, 19:47 رجوع به آخرین پست
  17. امولسيفايرها در صنعت غذا

    آغاز کننده: * rahele*‏, 2012-May-31 19:11
    • پاسخ: 1
    • بازدید: 2,081
    2012-Sep-16, 19:12 رجوع به آخرین پست

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات انجمن

مدیران این انجمن

گزینه‌های حالت نمایش تاپیک‌ها

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

نمایش به صورت ...

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

راهنمای آیکون‌ها

شامل پست جدید
شامل پست جدید
بدون پست جدید
بدون پست جدید
بیش از 15 پاسخ یا 150 مشاهده
تاپیک پربیننده با پست جدید
بیش از 15 پاسخ یا 150 مشاهده
تاپیک پربیننده بدون پست جدید
تاپیک بسته شده است، برای اطلاعات بیشتر با مدیریت تالار تماس بگیرید.
تاپیک بسته شده
Thread Contains a Message Written By You
در این تاپیک شرکت داشته اید

قوانین ارسال

  • شما نمی‌توانید تاپیک جدید ارسال کنید.
  • شما قادر به ارسال پاسخ نیستید .
  • شما نمی‌توانید فایل ارسال کنید.
  • شما نمی‌توانید پست ‌های خود را ویرایش کنید.
  •  
دانشجو در شبکه های اجتماعی
افتخارات دانشجو
لینک ها
   
سایت برگزیده مردمی در چهارمین و پنجمین جشنواره وب ایران
سایت برگزیده مردمی در چهارمین و پنجمین جشنواره وب ایران
به دانشجو امتیاز دهید:

آپلود مستقیم عکس در آپلودسنتر عکس دانشجو

توجه داشته باشید که عکس ها فقط در سایت دانشجو قابل نمایش می باشند.