رساله معماری
ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی “ ورود به حساب” کلیک کنید.





اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.





صفحه اصلی سایت:

سایت دانشجو

صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش تاپیک(های) 1 تا 20 از مجموع 32 تاپیک

انجمن: تکنولوژی گوشت و شیلات

مباحث مربوط به تکنولوژی گوشت و شیلات در این قسمت قرار میگیرد.

  1. تاپیک مهم مهم: گوشت بلدرچین

    آغاز کننده: sinsinate‏, 2012/09/01 12:41
    • 0پاسخ
    • 892مشاهده
    sinsinate
    2012/09/01, 12:41
  2. تاپیک مهم مهم: گوشت مرغ

    آغاز کننده: sinsinate‏, 2012/09/01 12:38
    • 0پاسخ
    • 886مشاهده
    sinsinate
    2012/09/01, 12:38
  3. تاپیک مهم مهم: گوشت کبک

    آغاز کننده: sinsinate‏, 2012/09/01 12:28
    • 0پاسخ
    • 948مشاهده
    sinsinate
    2012/09/01, 12:28
  4. موافقت تاپیک مهم مهم: گوشت اسب

    آغاز کننده: sinsinate‏, 2012/04/07 21:47
    • 0پاسخ
    • 917مشاهده
    sinsinate
    2012/04/07, 21:47
  5. موافقت تاپیک مهم مهم: گوشت بز

    آغاز کننده: sinsinate‏, 2012/04/05 22:49
    • 1پاسخ
    • 1,736مشاهده
    sinsinate
    2012/04/05, 22:58
  6. موافقت تاپیک مهم مهم: گوشت شتر

    آغاز کننده: sinsinate‏, 2012/04/02 22:51
    • 0پاسخ
    • 990مشاهده
    sinsinate
    2012/04/02, 22:51
  7. موافقت تاپیک مهم مهم: گوشت گاو

    آغاز کننده: sinsinate‏, 2012/04/02 19:28
    • 1پاسخ
    • 1,183مشاهده
    sinsinate
    2012/04/02, 19:33
  8. موافقت تاپیک مهم مهم: گوشت و تعاریف آن

    آغاز کننده: sinsinate‏, 2012/04/02 19:14
    • 4پاسخ
    • 1,641مشاهده
    sinsinate
    2012/04/02, 19:27
    • 3پاسخ
    • 4,731مشاهده
    rahele.en
    2014/11/18, 00:52
  1. پیام تعریف گوشت

    آغاز کننده: sinsinate‏, 2013/11/29 19:44
    • 0پاسخ
    • 788مشاهده
    sinsinate
    2013/11/29, 19:44
    • 0پاسخ
    • 615مشاهده
    sinsinate
    2013/11/29, 19:43
  2. پیام آموزش سوختگي ناشي از سرما گوشت‌ها

    آغاز کننده: sinsinate‏, 2013/11/29 19:42
    • 0پاسخ
    • 942مشاهده
    sinsinate
    2013/11/29, 19:42
  3. پیام آموزش نکاتی در مورد سرد كردن لاشه دام‌ها

    آغاز کننده: sinsinate‏, 2013/11/29 19:39
    • 0پاسخ
    • 612مشاهده
    sinsinate
    2013/11/29, 19:39
  4. باحال روش تولید همبرگر

    آغاز کننده: M.POUREZZAT‏, 2009/08/23 16:22
    • 2پاسخ
    • 12,652مشاهده
    sinsinate
    2013/11/27, 11:54
  5. پیام سوسیس و کالباس

    آغاز کننده: M.POUREZZAT‏, 2009/08/24 21:01
    • 4پاسخ
    • 3,658مشاهده
    sinsinate
    2013/11/27, 11:50
  6. میگو (معرفی و عمل آوری)

    آغاز کننده: sinsinate‏, 2013/02/12 12:16
    • 0پاسخ
    • 1,034مشاهده
    sinsinate
    2013/02/12, 12:16
  7. تکنولوژی مراحل تولید پودر و روغن ماهی

    آغاز کننده: sinsinate‏, 2013/02/12 12:15
    • 0پاسخ
    • 2,024مشاهده
    sinsinate
    2013/02/12, 12:15
  8. پیام آموزش اصول کلی فساد گوشت

    آغاز کننده: pajuhande‏, 2012/11/28 20:25
    • 9پاسخ
    • 895مشاهده
    pajuhande
    2012/11/28, 20:36
  9. PDF آزمایش: دانلود گزارشکار تکنولوژی گوشت

    آغاز کننده: mustafa3‏, 2012/10/30 13:04
    • 3پاسخ
    • 3,669مشاهده
    mustafa3
    2012/10/30, 13:09
  10. تعجب آموزش "تقلب در گوشت"

    آغاز کننده: pajuhande‏, 2012/10/18 20:44
    • 0پاسخ
    • 807مشاهده
    pajuhande
    2012/10/18, 20:44
    • 0پاسخ
    • 1,411مشاهده
    sinsinate
    2012/09/16, 18:51
  11. تولید سوریمی

    آغاز کننده: sinsinate‏, 2012/09/01 12:47
    • 0پاسخ
    • 2,167مشاهده
    sinsinate
    2012/09/01, 12:47
  12. سوریمی چیست؟

    آغاز کننده: sinsinate‏, 2012/09/01 12:45
    • 0پاسخ
    • 1,917مشاهده
    sinsinate
    2012/09/01, 12:45
  13. مقایسه انواع گوشت سفید

    آغاز کننده: sinsinate‏, 2012/09/01 12:39
    • 0پاسخ
    • 895مشاهده
    sinsinate
    2012/09/01, 12:39
  14. گوشت شترمرغ و خواص آن

    آغاز کننده: sinsinate‏, 2012/08/29 22:15
    • 0پاسخ
    • 818مشاهده
    sinsinate
    2012/08/29, 22:15
    • 4پاسخ
    • 1,782مشاهده
    sinsinate
    2012/07/23, 23:27
  15. موافقت بررسی نیترات و نیتریت در گوشت

    آغاز کننده: * rahele*‏, 2012/04/21 20:58
    • 0پاسخ
    • 1,612مشاهده
    * rahele*
    2012/04/21, 20:58
  16. موافقت تشخیص تفاوت بین گوشتها

    آغاز کننده: * rahele*‏, 2012/04/03 15:45
    • 0پاسخ
    • 1,122مشاهده
    * rahele*
    2012/04/03, 15:45

صفحه 1 از 2 12 آخرین

اطلاعات انجمن

مدیران این انجمن

گزینه‌های حالت نمایش تاپیک‌ها

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

نمایش به صورت ...

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

قوانین ارسال

  • شما نمی‌توانید تاپیک جدید ارسال کنید.
  • شما قادر به ارسال پاسخ نیستید .
  • شما نمی‌توانید فایل ارسال کنید.
  • شما نمی‌توانید پست ‌های خود را ویرایش کنید.
  •  
به دانشجو امتیاز دهید: