| شما در سایت ثبت نام نکرده اید و یا وارد نشده اید ، لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا به تمام امکانات سایت دسترسی داشته باشید . |
|
![]() |
|
|
|
|||||||
| گروه های کاربری | ثبت نام و عضویت در انجمنها | کتابخانه | آمـار | لیست اعضا | گروه های کاربری | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
![]() |
|
|
امکانات | حالات نمایش |
|
|
#1 |
|
کاربر فعال تالار ماشین آلات کشاورزی
![]() |
اعتماد به نفس بالا
آیا شما از اعتماد به نفس بالایی برخوردارید؟
|
| 3 کاربر از smh61 برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#2 |
|
کاربر فعال تالار ماشین آلات کشاورزی
![]() |
به نام خدائی که پاینده اوست * همه مستمندیم و دارنده اوست
چندین اصل برای اعتماد به نفس بالا 1- اصل یاد و اتکال به خداوند واعتماد به قدرت و یاری و حمایت او 2- اصل آگاهی و اشراف و بصیرت لحظه به لحظه به خود 3- اصل تغییر در الگو ها وایجاد نشانه ها 4- اصل خود یابی ( من کیستم ؟) - قائم مقام و محبوب خداوند (عزت نفس ) 5- اصل احساس خود شایستگی ، خود سالاری واحساس شخصیت 6- اصل عدم مقایسه خود با دیگران 7-اصل خود باوری وخود محوری بعد از خدامحوری 8-اصل داشتن هدف و برنامه در زندگی 9- اصل تمیزی وظاهر 10- اصل تعریف از خود ودیگران 11- اصل تشویق خود ودیگران 12- اصل تعهد به قول و صداقت وراستی 13- اصل عدم انجام عمل خلاف و عذر خواهی 14- اصل نظم و انضباط کاری 15- اصل دانش وتجربه 16- اصل مدیریت زمان 17- اصل مدیریت اولویت ها 18- اصل اقتدار در مقابل ضعف 19- اصل یقین در مقابل تردید 20- اصل احساس رهبری و مدیریت 21- اصل مسئولیت پذیری. 22- اصل سلامت و نگهداری از جسم . 23- اصل تبسم. 24- اصل ابراز عشق به دیگران و متذکر شدن ویژگیهای مثبت آنها. 25- اصل نگاه به دیگران ( در عین تواضع ،بزرگی خود را در دل حس کنید ). 26- اصل عدم تاخیر. 27- اصل قاطعیت و گفتن نه. 28- اصل عدم شماتت و سرزنش خودودیگران. 29- اصل کمک به دیگران و بخشایش. 30- اصل ژست و حالت بدنی. براستی ما چند نمونه از 30 اصل ذکر شده را رعایت می کنیم وباز هم از اعتماد به نفس پائین خود ناراحت هستیم ؟ بنظر شما آیا نوجوان ها و جوانان، امروزه بیشتر از هر چیز به اعتماد به نفس بالا احتیاج ندارند؟ ما هر روزه بعضی از افرادی که صحبت ها ، اعمال و رفتار و ... آنها حکایت ازاعتماد به نفس پایین ایشان دارد را مشاهده می کنیم .چه باید کرد ؟؟؟....( البته ناگفته نماند که تعداد این افراد کم نیست ) شما این اصول را یکبار مطالعه نموده اید خواهش میکنم بی زحمت یکبار دیگر این 30 اصل را باهم مرور کنید. بنده مطمئن هستم که مطالب تازه ای را متوجه میشوید . آیا اینطور نبود ؟
|
| 3 کاربر از smh61 برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#3 |
|
کاربر فعال
![]() |
مال من خیلی بالاست از هیچ چیز نه میترسم نه خجالت میکشم
|
![]() |
| Bookmarks |