| شما در سایت ثبت نام نکرده اید و یا وارد نشده اید ، لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا به تمام امکانات سایت دسترسی داشته باشید . |
|
![]() |
|
|
|
|
|||||||
| گروه های کاربری | ثبت نام و عضویت در انجمنها | کتابخانه | آمـار | لیست اعضا | گروه های کاربری | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
![]() |
|
|
امکانات | حالات نمایش |
|
|
#1 |
|
کاربر حرفه ای
![]() |
ترانه زندگی دربهشت
![]() کریم سلاما خواننده مسلمان امریکایی که از یک خانواده مصری در اوکلاهما بدنیا امد و در جوانی عاشق نقاشی بود و همچنین بوکس اماتور را تجربه کرد.او مهندس شیمی است و درحال تحصیل در رشته حقوق نیز هست.به قول خودش عاشق سرزمین اوکلاهما ست ..کریم سلاما تا کنو ن البوم زندگی من(۲۰۰۶) وصلح بخشنده (۲۰۰۷) را منتشر کرده ..اهنگ زندگی در سرزمینی که بهشت می نامندش یک نگاه انترنالیزه به زندگی یک امریکایی مسلمان است.. I wanna live in a land called paradise I wanna go to the valley of the King I wanna live in a land called paradise Wanna see the birds fly and I wanna hear the angels می خواهم درسرزمین بهشت زندگی کنم می خواهم به دره خدایان برم می خواهم در سرزمین بهشت زندگی کنم
|
|
|
|
| 3 کاربر از A.L.I. برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
![]() |
| Bookmarks |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | |
| حالات نمایش | |
|
|