پایه عکاسی مونوپاد
مدرسان شریف ۹۳
سایت علمی دانشجویان ایران
دانـلـود مقـالات آی اس آی 
از تـمامـی پـایـگـاه های آنـلایــن، بـه سـادگـی!
هنر ایران پژوهش (توسعه)
در حال نمایش 1 تا 1 از مجموع 1

تاپیک: رژيم غذايي بر اساس گروه خوني

  1. Top | #1

    • مدير سابق تالار زيست شناسي
    • تاریخ عضویت
      01-Jun-2007
    • رشته تحصیلی
      ...
    • محل سکونت
      Donyae Real
    • پست‌ها
      2,129
    • سپاس
      4,397
    • 5,667 تشکر در 1,683 پست
    • قدرت امتیاز دهی
      13
    • امتیاز
      27

    پیش فرض رژيم غذايي بر اساس گروه خوني

    اين مقاله بر اساس تحقيقي است كه به‌وسيله Peter D' Adamo، ND، انجام شد. او ادعا مي‌كند كه مردم هنگامي‌كه رژيم غذايي‌شان را متناسب با نوع گروه خوني خود برگزينند، بهتر تغذيه مي‌كنند. او براي اين كار موارد زير را توصيه مي‌كند؛
    گروه خوني A

    اين گروه بايد اساساً ميوه‌ها و سبزيجات مصرف‌كنند (كربن بالا، چربي پايين) اين افراد نسبت به بقيه گروه‌ها خون غليظ‌تر و سيستم ايمني حساس‌تري دارند و نبايد فرآوره‌هاي لبني، چربي حيواني و گوشت مصرف كنند. اين افراد در خطر بالاتر بيماري قلبي عروقي، ديابت و سرطان قرار دارند.


    گروه خوني B

    اين افراد بايد يك رژيم متعادل مصرف كنند (ميوه‌ها و سبزيجات، غلات، ماهي، فرآورده‌هاي لبني و گوشت – اما از مرغ پرهيز كنند). اين افراد بهترين شانس غلبه بر انواع بيماري‌هاي روزمره شامل بيماري قلبي و سرطان را دارند.

    گروه خوني
    AB

    اين افراد بايد بيشتر رژيم غذايي گياهي مصرف كنند و تنها در موارد نادر مقداري ماهي، گوشت (نه مرغ) و فرآورده‌هاي لبني مصرف كنند.

    گروه خونيO

    اين افراد بايد رژيم با پروتئين بالا (شامل گوشت)، كربوهيدرات پايين و غني از ميوه‌ها و سبزيجات مصرف كنند. اين افراد بايد جوانه گندم، فرآورده‌هاي كامل گندم و ذرت را محدود كنند و از فرآورده‌هاي لبني و بيشتر آجيل‌ها اجتناب كنند. افراد با گروه خوني O معمولاً به هايپوتيروئيديسم، اسيد بالاي معده (كه منجر به زخم مي‌شود) و يا خون رقيق‌تر با مقاومت بيشتر به لخته شدن مبتلا مي‌شوند.

    P. D' Adamo در حمايت از فرضيه خود پيشنهاد مي‌كند لكتين‌ها سبب تجمع (انعقاد) گلبول‌هاي خوني در فردي با گروه خوني نامتناجس مي‌شوند كه ممكن است مشكلات كبدي يا كليوي جدي ايجاد كنند. (لكيتين‌ها پروتئين‌هاي حاوي قند هستند كه روي سطح برخي غذاها يافت مي‌شوند و ممكن است سبب چسبيدن مولكول‌هاي مختلف و برخي انواع سلول‌ها به يكديگر شوند.)

    او نظريه داد كه بالا بودن سطوح اينديكان ادرار، كه در بسياري از بيماري‌هاي گوارشي از قبيل بيماري سلياك، ديورتيكوليت، بي‌كفايتي پانكراس، بيماري‌هاي التهابي روده و بيماري‌هاي ديگري شايع است، نيز مي‌تواند به نوع خاص گروه خوني نسبت داده شود كه تداخلات غذاها با باكتري‌هاي روده‌اي و ايجاد ناهنجاري‌هاي پلي‌آمين را تحت تأثير قرار مي‌دهد.

    به علاوه انواع مختلف گروه‌هاي خوني – بر طبق نظريه P.D' Adomo – عملكرد ترشحي بدن را در ارتباط با شيره‌هاي گوارشي تحت تأثير قرار مي‌دهد، به طور‌كه مثلاً گروه خوني O توانايي توليد سطوح بالاتر از حد متوسط اسيد معده را دارد كه مي‌تواند منجر به شيوع بيشتر زخم‌هاي معده شود.

    چگونه انواع متفاوت گروه‌هاي خوني با بيماري‌هاي مختلف مقايسه مي‌شوند؟

    ارتباطات شناخته شده‌اي بين گروه خوني و خطر بيماري وجود دارد. آنمي‌پرنيسيوز، ديابت يا انواع خاصي از سرطان به ميزان كمي در گروه خوني A در مقايسه با گروه خوني O شايع‌تر هستند، در حالي‌كه بر خلاف تيپ A، شيوع ابتلا به زخم‌ها و عفونت‌هاي هليكوباكترپيلوري در افراد با گروه خوني O اندكي بالاتر است. گروه‌هاي O و B به بيماري‌هاي عفوني از قبيل تب اسكارلت، وبا ، حصبه يا طاعون گاوي نيز حساسيت بيشتري دارند، در حالي‌كه افراد با گروه خوني A حساسيت بيشتر به ويروس آبله مرغان را نشان مي‌دهند و بيشتر مستعد لخته خوني هستند. حشرات خون‌آشام (كه بيماري‌ها را حمل مي‌كنند) گروه خوني O را ترجيح مي‌دهند.

    اين مسئله چطور به پزشكان و بيمارانشان كمك مي‌كند؟

    متاسفانه كمكي نمي‌كند. به عنوان مثال، گاستريت به ميزان متوسطي در گروه خوني A و O شايع‌ است، بنابراين از آنجائي‌كه بيش از 80 درصد جمعيت جهان گروه خوني A يا O دارند، نه تنها پيشنهاد تغييرات رژيم غذايي براي مقاصد پيش‌گيرانه يا درماني، غير عملي و بيهوده است، بلكه مسئله اين است كه توصيه‌ها چه بايد باشد؟ از آنجايي‌كه علل احتمالي زيادي براي گاستريت وجود دارد، هيچ درمان منحصر به فرد يا راه‌حل‌ غذايي ويژه كه بتواند به نحو بي‌خطري براي چنين درصد عظيمي از جمعيت بكار رود وجود ندارد. همين شرايط در تلاش براي فرموله كردن رژيم‌هاي غذايي براي انواع گروه‌هاي خوني و ديگر اختلالات پزشكي وجود دارد، چراكه هيچ بيماري منفردي منحصر به يك گروه خوني خاص نيست.

    P. D' Adamo مي‌گويد: «از زماني‌كه براي اولين بار پيشنهاد «رژيم غذايي مناسب گروه خوني» مطرح شد، من هم مانند بسياري ديگر از محققان و پزشكان براي كاربرد باليني چنين تئوري‌هايي به منظور مقايسه گروه‌هاي خوني بيماران با اختلالاتشان كنجكاو و به دنبال گرايشات يا الگوهايي بودم.

    به سرعت مشخص شد كه افراد مبتلا به قند خون بالا، فشار خون بالا يا ميزان بالاي اسيد معده همان گروه‌هاي خوني را دارند كه افراد با قند خون پايين، فشار خون پايين و ميزان اسيد معده پايين نشان مي‌دهند. همان‌طور كه انتظار مي‌رود، همين مسئله براي افراد مستعد افزايش وزن، كاهش وزن، نزديك بيني، دور بيني، همين‌طور بيماري‌هاي «Hyper» در مقابل «Hypo» نيز صادق است. بنابراين در خصوص قضاوت در مورد ارتباط بين گروه خوني و بيماري تعبير «كاهش مقاومت» به برخي بيماري‌ها كه همواره به‌وسيله جامعه پزشكي مورد توجه قرار گرفته، تغيير نكرده است.
    http://www.acu- cell .com/btd.html

    ترنسیس
  2. کاربر زیر از Blue_Dream برای پست مفید تشکر نموده است:


اطلاعات تاپیک

کاربران حاضر در این تاپیک

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک هستند. (0 عضو و 1 مهمان)

این مطلب را به اشتراک بگذارید

قوانین ارسال

  • شما نمی‌توانید تاپیک جدید ارسال کنید.
  • شما قادر به ارسال پاسخ نیستید .
  • شما نمی‌توانید فایل ارسال کنید.
  • شما نمی‌توانید پست ‌های خود را ویرایش کنید.
  •  
دانشجو در شبکه های اجتماعی
افتخارات دانشجو
لینک ها
   
سایت برگزیده مردمی در چهارمین و پنجمین جشنواره وب ایران
سایت برگزیده مردمی در چهارمین و پنجمین جشنواره وب ایران
به دانشجو امتیاز دهید:

آپلود مستقیم عکس در آپلودسنتر عکس دانشجو

توجه داشته باشید که عکس ها فقط در سایت دانشجو قابل نمایش می باشند.

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1