| شما در سایت ثبت نام نکرده اید و یا وارد نشده اید ، لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا به تمام امکانات سایت دسترسی داشته باشید . |
|
![]() |
|
|
|
|
|||||||
| گروه های کاربری | ثبت نام و عضویت در انجمنها | کتابخانه | آمـار | لیست اعضا | گروه های کاربری | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
صندلی داغ تمام گفتگوها و صندلي داغ دوستان كاربر و مدير در اين زيرمجموعه قرار ميگيرد . ![]() |
![]() |
|
|
امکانات | حالات نمایش |
|
|
#1 |
|
کاربر حرفـــــــــه ای
![]() |
براي كساني كه با صندلي داغ آشنا نيستن بايد بگم ما هر بار به مدت يك هفته يكي از بچه هاي سايت رو مهمان صندلي داغ مي كنيم شما هر سوالي داريد مي توانيد از شون بپرسيد
خوب معرفي مهمان عزیز صندلي داغ: خانوم CASSIATORA مدیر بخش کشاورزی و البته یکی از بهترین مدیران سایت هستند و صندلی نشین این دفعه ما هستند. منتظر شما دوستان توي تاپيك صندلي داغ هستم آنهاي كه مايل هستن صندلي نشين بشن بهم پيغام خصوصي بدن مهمان هاي قبلي صندلي داغ ( آقایان و خانمها ) 1. ابوالفضل 2. میلاد 3.محمد حسین 4.علی 5. احسان 6. حامد 7.اميرحسام 8. سعيد 9.فونيكس 10 . ام بي ام 11.طراح 12.معمار (m.s.m.m) 13.محمد رضا 14.مصطفي 15. مهرداد - Mehrdad 16. ali namdar 17.سید ناصر حسینی 18.شماره یک (آقای مهدی کیانی ) 19. nima novini Nomber1-20 ernesto_rommel21 22. trueblue |
|
|
| 14 کاربر از N I M A برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#2 | ||||||||
|
مدیر ارشــد
![]() تاریخ عضویت: 2006-07-24
شهر سکونت: land of destiny
رشته تحصیلی: کامپیوتر - سخت افزار
11,259 تشکر در 3,467 ارسال
دریافت کتاب: 14
اهداء کتاب: 13
![]()
|
سلام خوب خیلی خوشحالم که این برنامه پی گرفته شد اما بعد با چنتا سوال ساده شروع میکنیم
به رشتتون علاقه دارید؟؟تا چه حدی؟؟ از چه درسی خوشتون میاد و از کدوم نمیاد یا نیومده؟؟؟ نظرتون در مورد اساتید؟؟؟ کدوم دانشگاه تحصیل میکنید؟؟نظرتون رو راجبش بگید؟؟؟ اما چند سوال کلیشه ای: رنگ مورد علاقه؟؟تفکراتتون رو چه رنگی می بینید؟؟آیا رنگ زندگی شما هم همونه؟؟؟ فعلا تا بعد...............!!!!! |
||||||||
|
|
| 5 کاربر از Black Hawk برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#3 |
|
مدیر بازنشسته تالار نجوم
![]() |
سلام
هورااااااااااااااااا ![]() به خاطر سوزوندن تو هم كه شده تا جايي كه بتونم سعي مي كنم بيام
|
|
|
| 4 کاربر از TrueBlue برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#4 | ||||||||
|
مدیر بازنشسته تالار تاريخ
![]() تاریخ عضویت: 2007-10-31
شهر سکونت: دیار عاشقان
رشته تحصیلی: تفکر
12,184 تشکر در 4,770 ارسال
دریافت کتاب: 0
اهداء کتاب: 0
![]()
|
منم تشکر مینمایم!
چشمک 1. اگر بهت بگن بیل دستت بگیر و گیاه بکار چه حسی بهت دست میده؟! 2.تا الان کشاورزی کردی؟! 3.فرق باغبانی با باغ بانی چیه؟! 4.به نظرتون چرا بلک هاوک هیچوقت نقطه نمیزاره تو جملاتش؟! 5.سال تولدت رو بگو و محل تولد! 6. دوست داری روسری بپوشی یا مقنعه؟! 7.چرا به سوال بالا جواب دادی؟! مگر تو دختری؟! 8. به سوالات 6 و 7 حتما باید جواب بدی چه پسر باشی چه دختر! 9.دوست داری پسر باشی یا دختر؟! 10. کلیشه تر از سوال 9 تو عمرت دیدی؟! اینا رو بجواب! دارم برات! میای صندلی داغ من؟! هاااااااااااا>! چشمک! |
||||||||
|
|
| 4 کاربر از Ernesto_Rommel برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#5 | ||||||||
|
مدیر بازنشسته تالار تاريخ
![]() تاریخ عضویت: 2007-10-31
شهر سکونت: دیار عاشقان
رشته تحصیلی: تفکر
12,184 تشکر در 4,770 ارسال
دریافت کتاب: 0
اهداء کتاب: 0
![]()
|
راستی نیما یه سوال هم از تو:
دقت کردی تمام لینکائی که دادی خراب شدند؟! عزیز ادرس ها عوض شده! چشمک! |
||||||||
|
|
| 3 کاربر از Ernesto_Rommel برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#6 | |
|
مدير بخش كشاورزي
![]() |
نقل قول:
واي ترور ميشويم ![]() علاقه دارم شديد.از همه درسا خوشم مياد جز فيزيكd: اساتيد هم.....(-b اي بابا داغ دلمون تازه شد خوب بعضي هاشون خودايي با من به شخصه راه ميان!دانشكده كشاورزي ورامين.دانشكده ي خوبيه من ازش خوشم مياد. سفيد،آبي آسماني،سبز دريايي . تفكرم توي اين 3 رنگ خلاصه ميشه.رنگ زندگی ممكنه!
همه ی ما به نفرت نیاز داریم تا عشق را بشناسیم.نفرت فقط هنگامی قدرت پیدا می كند كه سركوب یا نفی شود،اما اگر نور آگاهي به آن بتابد به انگيزه اي تبديل مي شود تا فرد با آن،حقيقت دروني خود را يابد. در صورت مشاهده هرگونه پست توهین آمیز و خلاف قوانین سایت با کلیک روی این آیکن موضوع را به مدیران ارشد اطلاع دهید .هر کس به طریقی دل ما می شکند..... .....میروم از رفتنم دلشاد باش..... لطفا از زدن هر گونه مطالب تکراری جدا خودداری فرمایید تالار كشاورزی بهترین مرجع مطالب برای دانشجویان عزیز
|
|
|
|
| 3 کاربر از CASSIATORA برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#7 | |
|
مدير بخش كشاورزي
![]() |
نقل قول:
اين شكلكهارو درست كنيد آي ملت رييس!
همه ی ما به نفرت نیاز داریم تا عشق را بشناسیم.نفرت فقط هنگامی قدرت پیدا می كند كه سركوب یا نفی شود،اما اگر نور آگاهي به آن بتابد به انگيزه اي تبديل مي شود تا فرد با آن،حقيقت دروني خود را يابد. در صورت مشاهده هرگونه پست توهین آمیز و خلاف قوانین سایت با کلیک روی این آیکن موضوع را به مدیران ارشد اطلاع دهید .هر کس به طریقی دل ما می شکند..... .....میروم از رفتنم دلشاد باش..... لطفا از زدن هر گونه مطالب تکراری جدا خودداری فرمایید تالار كشاورزی بهترین مرجع مطالب برای دانشجویان عزیز
آخرین ویرایش توسط CASSIATORA در تاریخ Feb-13-2009 انجام شده است |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
مدير بخش كشاورزي
![]() |
نقل قول:
1-والا من كه همش بيل دستمه بعضي از اين پسرها هستند توي كار كه دست نميگيرن و خجالت ميكشن! حسشم قشنگه بيا مزرعه بدم دستت بهتر درك ميكني! ![]() 2-آره 3-فرق زيادي ندارن ممكنه در هر دو صورت خودت صاحب باشي! 4-مشكل از ريشه هستش......نميدونم دوست نداره لابد 5-1364/تهران 6-هر دو!بستكي به موقعيت مكاني داره برام فرق زيادي نداره حساس نيستم 7-آخه اين حرفه ميزني!!!!!!!!!!!! 8-............. 9-هميني كه هستم من جايگاه خودم(دختر)رو دوست دارم شديددددددددددد 10-آره
|
|
|
|
| 2 کاربر از CASSIATORA برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#9 | |
|
مدیر بازنشسته تالار نجوم
![]() |
نقل قول:
من با دو تا چيز مشكل دارم تو اين سايت يكي همين سوال 4 ![]() يكي هم دي سي شدناي معمار يه بار نشد من با اين بشر دو كلمه حرف بزنم به نظرت با اين دو تا مشكل چي كار بايد كرد؟====» (تو هم تو انهدام سايت شريك بودي يا نه؟ مي دوني كه كار خوديا بود )(-b |
|
|
|
| 3 کاربر از TrueBlue برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#10 | |
|
مدير بخش كشاورزي
![]() |
نقل قول:
![]() نميدونم!
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | |
| حالات نمایش | |
|
|