| شما در سایت ثبت نام نکرده اید و یا وارد نشده اید ، لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا به تمام امکانات سایت دسترسی داشته باشید . |
|
![]() |
|
|
|
|||||||
| گروه های کاربری | ثبت نام و عضویت در انجمنها | کتابخانه | آمـار | لیست اعضا | گروه های کاربری | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
![]() |
|
|
امکانات | حالات نمایش |
|
|
#1 | ||||||||
![]() تاریخ عضویت: 2007-07-06
شهر سکونت: Sous la protection de Dieu
رشته تحصیلی: Physique
7,974 تشکر در 2,617 ارسال
دریافت کتاب: 11
اهداء کتاب: 0
![]()
|
نامه یک زن امریکایی به یک زن لبنانی بسمه تعا لی نامه یک زن امریکایی به زنان لبنانی تقدیم به خواهر مسلمانم وضوح حمله اسرائیل به لبنان مورد توجه خانوادهای امرکایی قرار گرفته است ودرباره ان بحث میکنند. من به چشم خود تجاوز صهیونیست ها به لبنان را دیدم . اما چیزی های دیگری هم دیدم : من تو (زن لبنانی) را دیدم ، که به همراه فرزندان خود برای زندگی تلاش میکنی لباسهای ساده شما را که در عین سادگی نشان دهنده حجب وحیا وعفت شما ست قابل مشاهده بود زیبایی شما برای من نمایان بوده اما نه فقط زیبایی ظاهری .که زیبایی درونیتان را میدیدم . بادیدن شما یک احساس قوی به من دست داد . احساس رشک به شما . من از تجربه وحشتناک و جنایت های جنگی علیه مردم لبنان احساس خوبی ندارم این مردم مورد حمله کسانی قرار گرفتنند که با ما نیز دشمنی دارند . که نمیتوانم به این مردم کمک کنم اما قدر ت ، زیبایی ، نجابت و مهمتر از همه خوشحالی شما را تحسین میکنم . اری این قدر ت ایمان شماست که باعث شده تا در زیر بمباران بی امان صهونیستها از ما زنان امریکایی شاداب تر باشید . چرا که شما هنوز با طبیعت زنانه خود زندگی میکنید زندگی که برای زنان ساخته شده است من هم تا دهه ی1960به ان زندگی عادت داشتم تا اینکه بمباران همان دشمن ما را نشانه رفت . اما این بمباران متفاوت بود . ما هدف حملات مهماتی قرار گرفتیم که اغشته به فساد اخلاقی بودند انها اخلاق و عفت ما را نشانه رفته بودند ، اما این حمله بسیار نامحسوس بود . صهیونیستها به ما از هالیوود حمله کردند : اما نه با هواپیماهای جنگنده ویا تانک های دست ساخته خودمان . بلکه با رسانه ها ومطبوعات و سینما .....این را بگویم که بطور حتم پس از اینکه زیر ساختهای کشورتان را منهدم کردند . شما بیز به این شیوه مورد حمله قرار خواهند داد . من هیچ دلم نمیخواهد این اتفاق برای شما بیفتد . چون در این صورت شما نیز همچون ما احساس پوچی و حقارت خواهید کرد . اما اگر به سخنان انان که قبل از شما این احساس حقارت را تجربه کردهاند گوش کرده اند گوش فرا دهید . میتوانید ازان وضعیت د رامان بمانید . همه تولیدات هالیوود بسته هایی از دروغ و تحریف واقعیت هاست . تولیدکنندگان محصولات هالیوود رفتارهایی سکسی را به عنوان رفتارها وسرگرمی ها ی سمی وزهر الود خود را در جوامع پیاده کنند خواهش میکنم زهر انها را نخورید . چون این زهر پادزهری ندارد یکبار اگر ان را خوردید گرچه ممکن است التیام پیدا کنید اما شما دیگر ان ادم سابق نیستید . پس هرچه میتوانید از ان دوری کنید . انها سعی خواهند کرد شما را از طریق برنامه های تلویزیونی و ویدئوی اغوا کنند . در ظاهر ما زنان امریکایی را خوشبخت و خرسند نشان خواهند داد که پوشیدن لباسهایی همچون زنان فاحشه و نداشتن خانواده و....به خود می بالیم . اما باور کنید بیشتر ما از از این نوع زندگی نا خرسندیم . میلیونها نفر از ما مصرف کنندگان دائمی داروهای ضد افسردگی هستیم از شغل ها یمان متنفریم شبها به روی مردانی که به اظهار علاقه کرده و پساز بهر بردن حریصانه ما را به حال خود رها میکنند . فریاد میکشیم . اما انها هیچ اهمیتی به ما نمی دهند . صهیو نیستها میخواهند خانوادهای شما را از هم بپاشند و شما را به داشتن فرزندان کمتر متقاعد کنند . انها خانواده را به عنوان بردگی . مادری را به عنوان اسباب مصیبت و افت ، پاکی و نجابت را به عنوان عقب ماندگی و.....معرفی میکنند انها از تو می خواهند تا خود را هرچه ارزانتر بفروشی وایمان وعقیده خود را فراموش کنی . انها شبیه مار خوش خط و خالی اند که خود را با سیب فریب میدهند اما فریب انها را نخور وسیب را گازنزن . من شما را همچون گوهرهای گرانبها . طلا های خالص با مروارید های ارزشمند مینگرم که در کتاب مقدس( ( matthow 31:54 سخن رفته است همه زنان مروارید های ارزشمند هستند اما برخی از ما در ارزش مرواریدی تردید کرده و ان را بسیار ارزان ودر واقع به هیچ فروختیم . مدلهای طراحی شده در گنداب غرب را به شما القا میکنند و می گویند . با ارزشترین دارایی شما جنسیت وتمایلات جنسی شماست . اما پوشش زیبا و حجاب شما در واقع مهیج تر از هر گونه مدل غربی است . چرا که این پوشش شما را به طور معما گونه پشت چادر نگاه داشته است و از طرف دیگر نشان دهنده عزت نفس و اعتماد به نفس شما ست . جنسیت زنان زنان باید از نگاه هرزه های دور نگاه داشته شود چون این جنسیت هدیه شما به مردی است که به شما عشق میورزد . عشق همراه با احترامی که مقدمه ازدواج است وبرای ان کافی است از انجا یی که مردان امریکایی عفت و پاکدامنی زن مهم نیست انها به این مروارید ارزشمند اعتنا نمیکنند . در عوض بدنبال سنگ های مصنوعی براق میروند تا بعدا بتوانند به راحتی انها را رها کنند . با ارزش ترین شما زیبایی درونی و عفت شماست که در واقع همه چیز شماست . اما من میبینم که متا سفنه برخی از زنان مسلمان سعی میکنند در پوشش خود مثل غربی ها باشند حتی هنگامی هم که چادر میپوشند مقداری از موهای خود را بیرون می گذارند . چرا از زنانی تقلید میکنید که نسبت به از دست دادن فضیلت و عفتشان پشیمان شده اند؟ ویا به زودی پشیمان خواهند شد . زنانی که عفتشان از دست رفته است و دیگر باز نمیگردد از نظر ما شما الماسهای بی عیب و نقص هستید اجازه ندهید به سنگ های مصنوعی براق تبدیلتان کنند همه چیزهایی که در مجلات مد تلویزیون های غربی میبینید دروغ است اینها همه دامهای شیطان است که در راه فریب دیگران چیده است . اجازه دهید محض احتیاط از پشت پرده نیز چیزهایی بگویم . چون میدانم خیلی کنجاو هستید بدانید که روابط جنسی پیش از ازدواج نیز تحفه ای نیست . اما متا سفانه جسم هایمان را در اختیار مردانی قرار دادیم که به انها علا قه ورزیدیم . چون خیا ل میکردیم از این طریق میتوانیم نظر انها را به خود جلب کنیم . تا با ما ازدواج کنند این را از فیلمها یاد گرفته بودیم اما فریب خوردیم و تنها خود را تباه کردیم من میدانم که تو به عنوان یه زن حتما مرا درک میکنی : چون تو هم یک زنی تنها زنان حال هم دیگر را می فهمند ما زنان صرف نظر از نژ اد ملیت ودینمان یکی هستیم هرجای دنیا که باشیم تفا وتی نمیکند ما عشق می ورزیم و در این راه همه تلاش خود را انجام میدهیم فرزندان خود را بزرگ میکنیم و اسودگی مردانی را که ما را دوست داشته باشند در خانه فراهم میکنیم اما ما زنان امریکایی در این باور که با داشتن شغل و خانه ای برای خودمان که در ان عشق نیست . تنها در سایه بهشت زناشوئی امن . می توان با اسودگی خاطر عشق ورزید . به کمتر از ان راضی نشوید در غیر از این صورت فریب خورده وتنها رها خواهید شد . ما زنان امریکایی را شستوشوی مغزی داده اند تا در مورد زنان مسلمان به عنوان زنانی بیندیشیم که مظلوم و ستم دیده اند . اما در واقع انکه مظلو م شده ما زنان امریکایی هستیم . بردگانی هستیم که ارزشمان تنزل یافته است . با تمام تلاش بدنبال مردانی هستیم که ما را دوست داشته باشند . اما بی فایده است . ما خوب میدانیم که گول خوردیم واین دانستن است که در ما عقده روحی به وجود اورده است ما در نهان خود به شما حسودی میکنیم و شما را تحسین میکنیم گرچه برخی از زنان امریکایی ممکن است نظر مرا نپذیرند . اما خواهش میکنم ما را تحقیر میکنید نکنید ودر موردما مثل کسانی نیندیشید که این شیوه زندگی را دوست داریم . اما تقصیر ما نیست بیشتر ما از کودکی از حضور پدر محروم بودیم تا مراقب ما باشد خانوادهای ما از هم فرو پاشید هاست و شما خوب میدانید که چه کسانی این وضعیت را به وجود اورده اند به انها نیز اجازه ندهید که شما را فریب داده و مانندما پست وحقیر کنند عفت وپاکدامنی خود را حفظ کنید . ما زنانی غربی راه زندگی را گم کردهایم . ما به شما زنان مسلمان نیاز داریم که در زندگی شما را الگوی خود سازیم . چون ما به هر حال زندگی را با ختیم . عفت و پا کدامنی خود را با چنگ ودندان حفظ کنید وان را قدر بدانید . چونا فرانیس یک زن مسیحی آ گوست 2006
|
||||||||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| برچسب ها |
| نامه, حجاب, خواهر مسلمان, زن لبنانی, زن آمریکایی, زیبایی درونی |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | |
| حالات نمایش | |