شما در سایت ثبت نام نکرده اید و یا وارد نشده اید ، لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا به تمام امکانات سایت دسترسی داشته باشید .    
  سایت علمی دانشجویان ایران


برگشت   سایت علمی دانشجویان ایران > درباره ی انجمن > روابط عمومي و اخبار سايت > آموزش فروم نویسی

تابلوی اعلانات

پاسخ
 
امکانات حالات نمایش
قدیمی Dec-13-2007, 14:12   #1
A.L.I.
کاربر حرفه ای
 
آواتار A.L.I.
 
تاریخ عضویت: 2006-10-04
شهر سکونت: Mashhad
رشته تحصیلی: Management
ارسالها: 3,966
تشکر: 9,164
12,470 تشکر در 3,714 ارسال
دریافت کتاب: 0
اهداء کتاب: 0
A.L.I. is on a distinguished road
میزان فعالیت سابقه
7/20 19/20
فعالیت امروز ارسالها
sssss3966
ارسال پیام توسط Yahoo به A.L.I. ارسال پیام توسط Skype™ به A.L.I.
مجموعه آشنایی با سایت علمی دانشجویان ایران

مجموعه آشنایی با سایت علمی دانشجویان ایران



دوستان با توجه به اينكه بحث آموزش يكي از اساسي‌ترين راههاي بالابردن عملكرد در همه سازمانهاي داراي ساختار اصولي مي‌باشد لذا مديريت سايت تصميم گرفته تا نسبت به اين امر اقدام نموده و بحثهاي مربوط به آموزش مديريت را به صورت منسجم ارايه نمايد . كه اين افتخار به بنده واگذار شده تا در اين خصوص در خدمت دوستان باشم . به تدریج با کلیات این سایت و امکانات آن آشنا خواهید شد. لطفا ما را در ارائه بهتر این مجموعه یاری فرمایید. متشکریم.

با توجه به اينكه بحث آشنايي با هدفها يكي از مهمترين موارد تاثيرگذاردر عملكرد مي‌باشد لذا در اولين قدم در خصوص تاريخچه سايت ، نحوه تشكيل اين سايت ، اهداف تشكيل آن يكي از مهمترين مطالبي است كه بايد به اطلاع دوستان رسانده شود .
به همين منظور مطلبي با عنوان درباره ما كه در صفحه اول قرار داده شده به صورت خلاصه‌تر جهت مرور مجدد عزيزان قرار داده مي‌شود . اميدواريم كه مورد استفاده دوستان قرار گيرد .


آشنايي با تاريخچه ايجاد سايت دانشجو و اهداف مربوط به آن :

سایت علمی دانشجویان ایرن در تاریخ 25/08/84 با عنوان یک سایت علمی برق که ادامه دهنده‌ي کار گروهی با نام دانشجویان قدرت که مجله‌ای با موضوع برق و الکترونیک و کامپیوتر را در دانشگاه فنی مشهد چاپ و منتشر میکردند آغاز به فعالیت کرد و در مدت زمان کمی که فعال بود خدمات جدیدی به کاربران و دانشجویان برق ارائه داد كه مورد توجه دانشگاهها و دانشجویان زیادی در سراسر کشور واقع شد این سایت با توجه به تغييرات به وجود آمده در کادر انجمن علمی دانشکده فنی مشهد به حال تعویق درآمد اما مقالات و مطالب آن هنوز بر روی سرور موجود است که میتوانید مشاهده فرمایید
www.power-st.persiangig.com
در تاریخ 84/11/1 مديريت سايت تصميم گرفت برای اولین بار در انجمن‌های فارسی موجود ، تمامی رشته‌های دانشگاهی را در یک انجمن واحد جمع كرده و مرجعي ايجاد كند كه اهداف اين كار عبارت بود از :
گردآوري اطلاعات علمي و جمع‌بندي آنها جهت استفاده دانشجويان سراسر كشور
تبادل اطلاعات و اندوخته‌ها و پژوهش‌های علمی دانشجویان كشور با همديگر *
بررسی سوالها و جوابهاي هر کاربر برای گرفتن بهترین نتیجه از تحقیق شخص *
كمك و راهنمايي كاربران از طريق دوستاني كه در آن رشته تخصص داشته و يا اطلاعاتي داشتند
ایجاد گروهای پروژه
ایجاد هماهنگی بین سایت ها و وبلاگ های موجود
و در کل بزرگترین هدف ما این بود که سايتي راه‌اندازي كنيم كه تمام مراجعين به راحتي بتوانند سطح معلومات خود را بالا برده و از مطالب دسته‌بندي شده سايت نهايت استفاده را ببرند و از جستجوي طولاني مدت در اينترنت دوري كرده و مطالب مورد نياز رشته درسي خود را در اين سايت بيابند .
اولین انجمن را برروی سایت های ارائه دهنده ی رایگان سیستمهای انجمن راه اندازی کردیم و بعد از دو هفته كار حدود 100 مقاله از تمام رشته های دانشگاهی داشتیم که برای یک سایت نوپا با موضوع جدید که هنوز هچ تبلیغی هم نکرده بودم آمار خیلی جالبی بود بنابراين تصمیم به تقویت امکانات گرفتیم و با خرید یک هاست و دامنه شروع به کار کردیم که اولين آدرس ما عبارت بود از :
www.mashhadmit.org
اوایل کار با توجه به مشکلاتی که كشورعزيزمان ایران در آن زمان به دليل تحريم با دیتاسنترهای امریکا داشت ( سایت های ایران و لیبی تحریم شدند ) ، متاسفانه در جابجايي اطلاعات از سرورها تمام دیتا بیس سايت پرید و همه‌ی اطلاعات پاک شد كه ناچار مجددا سایت را روی یک سرور آلمانی راه اندازی گرديد كه متاسفانه این سرور هم مدت زیادی دوام نیاورد و باز هم به مشكل قبل دچار شد و برای دومین بار اطلاعات سايت از بين رفت . .
برای بار آخرا کادر مدیریتی سايت تصمیم به تغییر سیستم کاری و همچنین جدا شدن از انجمن علمی دانشکده گرفتیم به همين منظور اسمی کلی که دربرگیرنده‌ی همه‌ی ایران باشد را انتخاب نموده و اسم سايت شد "سایت علمی دانشجویان ایران" با همین دامنه ای که می‌بینید و رسما کار خود را از تاریخ 85/04/30 آغازنموديم و تا 85/12/10 با سیستم رایگان انجمن های اینترنتی برروی قوی ترین سرورهای دنیا (شرکت انسی کام) کار کرديم در این مدت کم روزانه حداقل 2000 نفر بازدید داشتیم و رتبه سایت در گوگل به 3از 10 رفت که این بزرگترین افتخاری است که نصیب سایت شد و حدود 1500 صفحه از صفحات انجمن ایندکس صفحات گوگل بود و روزانه از 2000 کاربر ورودی به سایت 1500 نفر از موتور جستجوها بودند که این یکی از اهداف ما بود که خدا را شکر به آن رسیدیم
با توجه به بالا رفتن حجم کار و عدم پاسخگویی سیستم‌های رایگان انجمن‌های اینترنتی ، اقدام به تغییر سیستم انجمن به ویبالیتن که قدرتمندترین سیستم انجمن های اینترنتی است نموده که خوشبختانه در عرض کمتر از یک ماه آمار سایت و انجمن حدود 4 برابر بیشتر شد و این یکی از بهترین تصمیماتی بود که در این امر گرفته شد .

موفقیت هایی که سایت دانشجو کسب کرده است شامل:


رنکینگ 4 گوگل و ایندکس شدن بیش از 20000 صفحه از سایت در موتورهای جستجو

روزانه حداقل 8000 نفر دانشجو که از سراسر دنیا در سایت حضور پیدا كرده و صفحات سایت را بازدید میکنند

همکاری با بیش از 150 وبلاگ و بیش از 100 سایت و انجمن از جمله سایت فوق تخصصی هوپا و اقدام به برقراري ارتباط با سايتهاي دانشگاهها .

همکاری با دانشجویان عزیز مقیم در کشورهای آلمان ، امریکا ، کانادا ، انگلیس ، ترکیه ، امارات ، فرانسه و ایتالیا و استفاده از بار علمی این دوستان

قرار داشتن در بین 3 سایت علمی پر بازدید ایران با توجه به رتبه بندی سایت وبگذر

جا افتادن موضوع و ایجاد سایت‌های مشابه پس از شکل گیری سایت دانشجو و کپی برداری مطالب سایت دانشجو از طریق این سایت‌ها

همکاری با چند مجله‌ی داخلی از جمله مجله‌ی هوافضا

ارتباط مستقیم و یا غیر مستقیم با چندین مخترع جوان داخلی و استفاده از حضور این دوستان در سایت

البته اين موارد بخشي از موفقيتهاي سايت مي‌باشد كه به سرعت با برنامه‌هايي كه در حال اجرا مي‌باشد گسترش خواهد يافت .
__________________


برآمد باد و صبح و بوى نوروز
به كام دوستان و وقت پيروز

مبارك بادت اين سال و همه سال
همايون بادت اين روز و همه روز

A.L.I. آفلاين است   پاسخ با نقل قول
72 کاربر از A.L.I. برای ارسال مفید تشکر نموده اند:
قدیمی Dec-16-2007, 00:56   #2
A.L.I.
کاربر حرفه ای
 
آواتار A.L.I.
 
تاریخ عضویت: 2006-10-04
شهر سکونت: Mashhad
رشته تحصیلی: Management
ارسالها: 3,966
تشکر: 9,164
12,470 تشکر در 3,714 ارسال
دریافت کتاب: 0
اهداء کتاب: 0
A.L.I. is on a distinguished road
میزان فعالیت سابقه
7/20 19/20
فعالیت امروز ارسالها
sssss3966
ارسال پیام توسط Yahoo به A.L.I. ارسال پیام توسط Skype™ به A.L.I.
پیش فرض آموزش ثبت نام در سایت دانشجو

آموزش ثبت نام در سایت دانشجو :

ثبت نام در انجمنهای سایت دانشجو بسیار راحت بوده و شما سریعا بدون هیچگونه مشکلی به عنوان یکی از هزاران کاربر فعلی سایت عضو شده و از مزایای عضویت آن برخوردار شوید.

مزایای ثبت نام در سایت :
1-دیدن و دسترسی کامل به لینکهای قرار داده شده در تاپیکها و پستها و امضاهای کاربران
2-دیدن و دسترسی به بعضی از بخشهای انجمن که در بدو ورود برای مهمان قابل دیدن نمیباشد . مانند بخش ماهواره
3-یافتن و آشنایی با دوستان جدید
4-شرکت در بحثها و موضوعات مطرح شده از سوی کاربران
5-سنجش محبوبیت و نیز توانایی علمی خود از طریق آمار تشکرهای داده شده از طرف دیگر کاربران به مطلب ارسالی شما- یعنی شما بعد از ارسال مطلب داده شده اگر چنانچه ملاحظه کردید کاربرانی از مطلب شما خوششان آمده زیر پست شما تشکر زده میشود. از روی تعداد این تشکرها میتوان تا حدی پی به محبوبیت خود و نیز مطلب داده شده برد.
6-شرکت در نظرسنجیها
7-ارتباط دوستانه با مدیران و همکاران بسیار خوب این سایت
8-کمک گرفتن از کاربران دیگر این سایت از طریق مسنجر و پیام خصوصی
و ...

خب برای شروع شما باید :
1-در بالای سایت در قسمت نوار آبی روی قسمت ثبت نام و عضویت در انجمنها کلیک کنید .

2-در صفحه جدید متن موافقت نامه را مطالعه کرده و کنار ضمن مطالعه دقیق اساسنامه ، با همه موارد موافقم تیک آنرا علامت میزنید (با کلیک بر روی آن) و روی دکمه ثبت نام و عضویت در انجمنها کلیک میکنید.

3-در صفحه جدید در بخش کد کاربری نام مورد علاقه خود را وارد میکنید. نامی که اینجا وارد میکنید در واقع در کنار تمام مطالب ارسالی شما درج خواهد شد.
این نام برگرفته از علافه و سلیقه شما میباشد. ما به شما توصیه میکنیم نامی را انتخاب کنید که 1-به موضوع تخصصی شما مربوط باشه 2-حتی الامکان نام واقعی شما باشد (البته این مورد اختیاری است ) 3-نامی انتخاب کنید که خلاصه و مفید باشد و بار معنایی مثبت داشته باشد. 4-در انتخاب نام خود دقت کنید تا بعدا اگر چنانچه مایل نبودید از این نام استفاده کنید نیاز به تغییر نام کاربری خود داشته باشید. 5-حتی الامکان از درج شماره در نام خود خودداری کنید . نامهایی مانند 5325633 اصلا زیبنده شما مهمان عزیز نیست.
جهت انتخاب و الگو گرفتن از چگونگی یک نام خوب برای خود میتوانید به فهرست نام کاربران ممتازی که در لیست پایین سایت (برترین ارسال کنندگان) دیده میشود مراجعه کنید.


4-در بخش رمز عبور و تکرار رمز عبور ، یک رمز دلخواه وارد کنید . دقت کنید این رمز نباید فراموش شود و حدس زدنش نیز برای دیگران آسان نباشد.

5-در بخش آدرس ایمیل و تکرار آدرس ایمیل ، شما باید ایمیل خود را وارد کنید. این ایمیل برای خبرگرفتن و کسب اطلاع از تازه های سایت و نیز اطلاعیه های مدیران سایت بکار میرود. همچنین کاربرانی که تمایل دارند با شما در تماس باشند از طریق ایمیل شما بتوانند با شما در ارتباط باشند.

6-در بخش کد امنیتی شما بایستی از گرافیکی که خواهید دید نام رمز را وارد قسمت مربوطه نمایید.دقت داشته باشید که ممکن است در تصویر گرافیکی رمز حروف کوچک و بزرگ درج شده باشد که عینا باید بنویسید.اگر به دلایلی تصویر مورد نظر دیده نشد میتوانید با کلیک روی کلمه بارگذاری مجدد کد تصویری جدیدی درخواست کنید .

7-در بخش تاریخ تولد شما بایستی تاریخ تولد خود را به میلادی وارد کنید . اگر بلد نبودید تاریخ تولد به میلادی بدست بیاورید میتوانید از تقویم ها و نیز نرم افزارهای تقویم استفاده کنید و تاریخ تولد خود را به میلادی بدست بیاورید.
مزیت این بخش این است که در پایین سایت اگر چنانچه امروز تولد شما باشد این تاریخ تولد شما اعلام میشود و دوستانتان مطلع شده و برای شما پیامهای تبریک احیانا خواهند فرستاد . البته در این سایت دوستان ما در بخش روابط عمومی زحمت تبریک تولد را به عهده میگیرند.

8-در بخش دعوتنامه از طرف دوستان شما اگر چنانچه از طریق یکی از کاربران این سایت با اینجا آشنا شده اید میتوانید نام کاربری او را در بخش مربوطه وارد کنید. (البته اختیاری است)

9-بخش تنظیم ساعت را بحال خود گذاشته به بخش بعدی بروید.

10-در بخش دریافت ایمیل شما میتوانید علاقمندی خود را مبنی بر دریافت ایمیل از سوی مدیران و نیز کاربران سایت (اگر احیانا نیاز شد به شما ایمیل داده شود) اعلام میکنید.

11-در آخر روی دکمه ثبت نام و عضویت در انجمنها کلیک میکنید.

12-بعد از موفقیت در ثبت نام خود 3 لینک را میبینید:
پروفایل کاربری : که شامل تنظیمات خاص - آواتار - امضا و ... میباشد.
تنظیمات شخصی : که مربوط به تنظیمات چگونگی نمایش سایت - پستها - دریافت اطلاع رسانی و ... میباشد.
اینجا : که شما را به صفحه اصلی انجمنها هدایت میکند.
شما میتوانید 2 مورد قبلی را بعدا تکمیل کنید. حال روی کلمه اینجا کلیک میکنید.

Coming soon...ادامه دارد

__________________


برآمد باد و صبح و بوى نوروز
به كام دوستان و وقت پيروز

مبارك بادت اين سال و همه سال
همايون بادت اين روز و همه روز

A.L.I. آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قدیمی Dec-16-2007, 22:21   #3
A.L.I.
کاربر حرفه ای
 
آواتار A.L.I.
 
تاریخ عضویت: 2006-10-04
شهر سکونت: Mashhad
رشته تحصیلی: Management
ارسالها: 3,966
تشکر: 9,164
12,470 تشکر در 3,714 ارسال
دریافت کتاب: 0
اهداء کتاب: 0
A.L.I. is on a distinguished road
میزان فعالیت سابقه
7/20 19/20
فعالیت امروز ارسالها
sssss3966
ارسال پیام توسط Yahoo به A.L.I. ارسال پیام توسط Skype™ به A.L.I.
پیش فرض آموزش تنظیمات کاربری

ورود شما را به سایت خوش آمد میگویم. شما هم اکنون به جمع کاربران سایت بزرگ دانشجو پیوسته اید.

امشب میخواهیم درباره تنظیمات کاربری صحبت کنیم.
این سایت به دلیل وجود نرم افزار پیشرفته VBulletine دارای امنیت و امکانات بسیار خوبی میباشد. برای استفاده کاملتر از امکانات آن باید با نحوه تنظیم و کنترل امکانات کاربری خود آشنا شوید.
بعد از ورود با نام کاربری خود ابتدا در نوار آبی بالای سایت روی کنترل پنل کاربری کلیک کنید.به صفحه جدیدی وارد میشوید که شامل این گزینه ها میباشد :

امضا شخصی : در این بخش میتوانید امضای خود را درست کنید. این امضا میتواند شامل عکس ، جمله ، لینک یا هر چیز دیگر باشد که نشان دهنده علاقمندی و شخصیت شما میباشد.
در این بخش شما یک ویرایشگر مشاهده میکنید که همانند یک ویرایشگر نرم افزار Word عمل میکند. شما 2 حالت میتوانید از این ویرایشگر استفاده کنید.

1-کدنویسی : که کمی سخت میباشد . برای درج امضای خود باید به فن کد نویسی وارد باشید. (این مورد را توصیه نمیکنیم)
2-ویژوال : که بسیار راحت بوده و میتوانید دقیقا مانند نرم افزار Word امضای خود را به طور دلخواه طراحی و ویرایش کنید. حالت ویرایشگر را به حالت 2 تغییر دهید. در این صورت رنگ ویرایشگر به خاکستری پررنگ مبدل خواهد شد و میتوانید به راحتی امضای خود را وارد کنید.
البته این ویرایشگر در ابتدا به حالت 1 میباشد . (پیشفرض) شما میتوانید با کلیک روی به حالت 2 تغییر بدهید.

اما آیتم های مهم در ویرایشگر :
A : برای تغییر رنگ نوشته
size : تغییر اندازه نوشته
font : تغییر نوع فونت نوشته

B : ضخیم کردن نوشته
I : تغییر سبک نوشته به حالت خوابیده (ایتالیک)
U : زیر خط دار کردن نوشته
: برای چپ چین کردن نوشته
: برای وسط چین کردن نوشته
: برای راست چین کردن نوشته
: برای کاهش فاصله پاراگراف نسبت به حاشیه
: برای افزایش فاصله پاراگراف نسبت به حاشیه
: برای درج لینک وقتی که بخواهیم روی نوشته موجود در امضای خود به صفحه وب دیگری مراجعه شود. نوشته مورد نظر را نوشته کل آنرا انتخاب کرده روی این گزینه کلیک میکنیم و لینک مورد نظر را وارد میکنیم.
: برای حذف حالت لینک گذاری روی نوشته مورد نظرمان و ادامه نوشتن امضا بصورت عادی
: برای درج ایمیل روی نوشته خود
: برای درج تصویر در امضا (کافی است لینک تصویر را بطور کامل قرار دهید.)
: برای نقل قول کردن یک نوشته یا گرافیک که در داخل یک کادر دیده خواهد شد.
: برای درج کد
: برای درج کد HTML
: برای درج کد PHP
En/Fa : برای تغییر زبان صفحه کلید که همان کار Alt + Shift را انجام میدهد.
شکلکها : یکی از بخشهای جالب ویرایشگر دارا بودن شکلکهای مشهور یاهو است که شما میتوانید جهت زیباتر شدن امضا یا پست خود از آنها استفاده کنید. برای بقیه شکلکها هم روی more کلیک کنید.
: برای حذف شکل و فرمت نوشته ای که وارد کردید به شکل عادی و اولیه خود و نیز استفاده از متون دیگر سایتهای دیگر که دارای شکل و فرمت خود میباشند که میتوان با این آیتم شکل و فرمت آن را تغییر داد و مجددا فرمت و شکل دلخواه خود را روی نوشته خود پیاده کرد.

در بخش پیوست تصویر امضا میتوانید تصویر مورد نظر را از روی کامپیوتر خود یا اینترنت آپلود کرده و استفاده کنید.البته اندازه مجاز سایز تصویر در زیر آن قید شده که باید رعایت شود. اگر تصویر مورد علاقه شما بزرگتر از سایز مجاز بود با برنامه Photoshop به سایز مجاز تغییر دهید.

در پایان 2 گزینه ذخیره و نمایش میبینید که پیشنهاد میکنیم قبل از کلیک روی ذخیره روی دکمه نمایش کلیک کنید و امضای خود را مشاهده کنید تا در صورت نیاز اصلاح کنید. نهایتا میتوانید روی ذخیره کلیک کنید.حال امضای شما آماده است و در زیر تمام پستهای خود دیده میشود.

ویرایش ایمیل و رمز عبور : در این بخش میتوانید ایمیل و رمز عبور خود را در صورت نیاز تغییر دهید. توجه داشته باشید منظور از رمز عبور در اینجا رمز عبور نام کاربری شماست که با آن وارد سایت میشوید. نه رمز عبور ایمیل شخصی خود.
اگر چنانچه به هر دلیلی ایمیل خود را تغییر دادید جهت مطلع شدن از تغییرات صورت گرفته در سایت و اطلاع از تازه های سایت میتوانید ایمیل جدید خود را وارد کنید.

Coming Soon....ادامه دارد
__________________


برآمد باد و صبح و بوى نوروز
به كام دوستان و وقت پيروز

مبارك بادت اين سال و همه سال
همايون بادت اين روز و همه روز

A.L.I. آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قدیمی Dec-17-2007, 19:11   #4
A.L.I.
کاربر حرفه ای
 
آواتار A.L.I.
 
تاریخ عضویت: 2006-10-04
شهر سکونت: Mashhad
رشته تحصیلی: Management
ارسالها: 3,966
تشکر: 9,164
12,470 تشکر در 3,714 ارسال
دریافت کتاب: 0
اهداء کتاب: 0
A.L.I. is on a distinguished road
میزان فعالیت سابقه
7/20 19/20
فعالیت امروز ارسالها
sssss3966
ارسال پیام توسط Yahoo به A.L.I. ارسال پیام توسط Skype™ به A.L.I.
پیش فرض ادامه آموزش تنظیمات کنترل پنل کاربری

ادامه بحث آشنایی با بخش کنترل پنل کاربری:

اطلاعات عمومی :
در این بخش شما میتوانید مشخصات و علاقمندیهای خود را بنویسید. از موارد ذکر شده در این قسمت تنها آیدی و محل سکونت در کنار آواتار شما دیده میشود. مابقی در بخش اطلاعات عمومی شما توسط کسانی که روی نام کاربری شما کلیک میکنند دیده میشود.

آیتمهای موجود :
ایمیل و کلمه عبور : که میتوانید ایمیل و کلمه عبور خود را تغییر دهید.
تاریخ تولد : چنانچه در زمان ثبت نام تاریخ تولد را وارد نکرده اید یا اشتباه وارد نمودید میتوانید به راحتی در اینجا تغییر دهید. لازم به ذکر است که تاریخ به صورت میلادی میباشد.
وب سایت : اگر چنانچه وبلاگ یا سایتی دارید و مایلید دوستانتان به آن سر بزنند و استفاده کنند لینک آنرا به طور کامل وارد کنید.
پیامهای آنی : در اینجا میتوانید آیدی خود را در یکی از چهار مسنجر معروف دنیا بنویسید تا کسانی که تمایل دارند بتوانند با شما ارتباط آنلاین داشته باشند. کافی است فقط آیدی خود را وارد کنید مثلا اگر ایمیل شما به این شکل است : x@yahoo.com میتوانید تنها x را وارد نمایید.
Biography : یک خط درباره خودتان
Location : موقعیت مکانی خود را وارد میکنید. (کنار آواتار شما قابل رویت است)
Interests : علاقمندیهای خود را وارد میکنید.
Occupation : شغل خود را وارد میکنید.

نهایتا با زدن تایید این اطلاعات وارد حافظه کاربری خود در سایت میشود.

تنظیمات شخصی :


نمایش اطلاعات شخصی : در این قسمت شما میتوانید با علامت زدن کارت اطلاعات شخصی به دیگران اجازه دانلود کارت اطلاعات شخصی خود را بدهید. این کارت یک فایل کوچک از نوع CSV بوده که با نرم افزار MS Outlook قابل مشاهده و استفاده است. (این مورد اختیاری میباشد)
اطلاع رسانی و دریافت پیام : شامل دریافت ایمیل از جانب مدیران و سایر اعضای سایت و اشتراک موضوعات که شامل 5 مورد میباشد که به انتخاب خود یکی را انتخاب میکنید.
پیشنهاد ما این است که در خبرنامه سایت عضو شوید تا از آخرین تازه های سایت مطلع شوید. چون ممکن است شما بیشتر به ایمیل های خود سر بزنید با دیدن تازه های سایت و موضوعاتی که شما در آنها شرکت کرده اید و نظر یا پست داده اید به سایت آمده و از متن کاملشان و نیز نظر سایر کاربران مطلع شوید.
پیامهای خصوصی : در این بخش شما میتوانید دریافت یا عدم دریافت پیام از سوی دیگر کاربران را مشخص کنید. ولی پیشنهاد ما این است که هر سه مورد را علامت بزنید . چون پیام خصوصی یکی از بهترین راههای حل مشکلات علمی و نیز تقویت کننده دوستی و صمیمیت و نیز آگاه شدن از اطلاعیه های سایت میباشد.
دوستانی که مرورگر Firefox استفاده میکنند چنانچه بار اول است که از این سایت استفاده میکنید هنگام دریافت پیام خصوصی باید لینک سایت دانشجو را به مرورگر به عنوان لینک مطمئن بشناسانید چون پیام خصوصی بصورت پنجره pop up باز میشود و مرورگر firefox بطور پیشفرض جلوی این پنجره ها را میگیرد لذا باید به این شکل تنظیم کنید: از منوی Tools گزینه Options را انتخاب کرده از پنجره ظاهر شده تب Content را انتخاب کرده روبروی عبارت
Block pop-up windows روی دکمه exceptions کلیک کنید . از پنجره ظاهر شده در بخش Address of web sites لینک www.daneshju.ir را نوشته روی دکمه Allow کلیک کنید تا مرورگر firefox این سایت را به عنوان یک سایت مجاز بشناسد. (مجاز برای باز کردن پنجره های pop-up )
حالت نمایش موضوعات : مربوط به نحوه نمایش پستهای سایت میباشد. پیشنهاد میکنیم تنظیمات این بخش را به حال خود رها کنید.
تنظیمات ایام و تاریخ : نحوه تنظیم روز و ساعت است. فقط گزینه روز آغازین هفته را به شنبه تغییر دهید. بقیه به همان صورت باقی بماند.
قالب انجمن : میتوانید از 2 قالب سایت یکی را برگزینید. پیشنهاد ما همان قالب vb 2.0.9 میباشد که دارای رنگ مناسب و سرعت بالا میباشد.

نهایتا با زدن دکمه تایید تنظیمات را ذخیره کنید.

عکس شخصی :
در این بخش میتوانید برای خود یک تصویر به عنوان آواتار در نظر بگیرید. بسته به محدودیت سایز تصویر شما باید تصویری متناسب با تخصص و علاقمندی خود انتخاب کرده از روی هارد کامپیوتر و یا از روی اینترنت به این سایت آپلود کنید. برای هارد از گزینه browse و برای اینترنت وارد کردن لینک تصویر به طور کامل نیاز میباشد. اگر چنانچه از تصویری خوشتان آمد اما سایزش بالاتر از حد مجاز بود با نرم افزار photoshop میتوانید سایز تصویر را متناسب سازی کنید.

تصویر در اطلاعات عمومی :
این بخش اهمیت چندانی ندارد. اختیاری میباشد.

Coming soon...ادامه دارد

__________________


برآمد باد و صبح و بوى نوروز
به كام دوستان و وقت پيروز

مبارك بادت اين سال و همه سال
همايون بادت اين روز و همه روز

A.L.I. آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قدیمی Dec-22-2007, 15:53   #5
A.L.I.
کاربر حرفه ای
 
آواتار A.L.I.
 
تاریخ عضویت: 2006-10-04
شهر سکونت: Mashhad
رشته تحصیلی: Management
ارسالها: 3,966
تشکر: 9,164
12,470 تشکر در 3,714 ارسال
دریافت کتاب: 0
اهداء کتاب: 0
A.L.I. is on a distinguished road
میزان فعالیت سابقه
7/20 19/20
فعالیت امروز ارسالها
sssss3966
ارسال پیام توسط Yahoo به A.L.I. ارسال پیام توسط Skype™ به A.L.I.
پیش فرض ادامه آموزش تنظیمات کنترل پنل کاربری

در ادامه بخش تنظیمات کنترل پنل کاربری میرسیم به بخش مهم پیام خصوصی:

بخش پیام خصوصی:

همانطور که ملاحظه میکنید در قسمت کنترل پوشه ها نواری میبینید که میزان ظرفیت صندوق پیامهای خصوصی شما دیده میشود. نوار قرمز تعداد پیامهای دریافتی و نوار زرد تعداد پیامهای ارسالی از طرف شما و نوار سبز میزان فضای باقیمانده صندوق را نشان میدهد.
در زیر آن یک منوی بازشو میبینید که میتوانید به پیامهای ارسالی یا دریافتی خود دسترسی داشته باشید.

کل این بخش شامل 4 آیتم مهم است:
لیست پیامها : در این بخش شما پیامهایی را که ارسال کرده اید مشاهده میکنید.
این پیامها به ترتیب زمانی میباشند. از جدیدترین تا قدیمی ترین.
در کنار هر پیام یک مربع وجود دارد که میتوانید آنرا علامت زده و حذف کنید.
برای حذف تمامی پیامها چه ارسالی چه دریافتی میتوانید در یک صفحه (همان صفحه ای که میبنید) کل پیامها را از بالای بخش مربوطه علامت زده که تمام پیامها علامت میخورند بعد میتوانید همه آنها را حذف کنید.
برای حذف پیشنهاد ما این است که ابتدا آنها را بایگانی کنید و سپس حذفشان کنید.
برای دانلود و بایگانی آنها بعد از علامت زدنشان از منوی بازشوی پایین صفحه یکی از موارد Downlaod as XML یا CSV یا TXT را انتخاب نموده سپس روی مورد Go کلیک کنید تا دانلود شوند.
ما به شما فرمت TXT را پیشنهاد میکنیم.
بعد از دانلودشان از همان منو مورد حذف را انتخاب کرده و روی Go کلیک کنید.
به این صورت هم پیامها را روی سیستمتان دارید هم ظرفیت صندوقتان افزایش میابد.

ارسال پیام: در این بخش میتوانید پیام خصوصی جدیدی نوشته و ارسال کنید.
در بخش گیرنده پیام نام کاربری مخاطب و در بخش عنوان ، موضوع نامه را مینویسید.در پنجره ویرایشگر هم متن را مینویسید.
سپس برای ارسال میتوانید روی ارسال پیام کلیک کنید.
شما میتوانید هم زمان به 5 نفر پیام خود را ارسال کنید. البته باید بین نامهای کاربری 5 نفر مخاطب خود یک ؛ بگذارید.
ضمنا اگر نام دقیق طرف را نمیدانید چند حرف اولش را نوشته تا سایت به شما اعلام کند که اسم مورد نظر شما کدام میباشد.

رهگیری پیامها:
در این بخش شما میتوانید آن دسته از پیامهایی را که فرستادید از خوانده شدنشان توسط مخاطب آگاه شوید. البته لازم به ذکر است که باید در هنگام ارسال پیام خود در پایین ویرایشگر مورد زیر را علامت بزنید :
درخواست رسید به هنگام خوانده شدن پیام توسط گیرنده؟

ویرایش پوشه ها: با این بخش کار خاصی نداریم.

بخش موضوعات مشترک شده:
لیست اشتراکها: در این بخش تاپیکهایی که شما در آن پست داده اید دیده میشود و میتوانید از به روز بودنشان باخبر شوید.
در کنار عناوین تاپیکهای مشترک شده میتوانید با علامت زدن آنها نحوه اشتراک یا عدم اشتراک خود را مشخص کنید.
بعد از علامت زدن از منوی پایین صفحه اگر خواستید برای شما ایمیل خبررسانی به روز شدن آن تاپیک نیاید مورد حذف اشتراک را انتخاب کنید.
اگر خواستید نوع خبررسانی را تغییر دهید از انواع دیگر آن استفاده کنید نظیر هفتگی یا روزانه.

ویرایش پوشه ها : با این بخش کاری نداریم.

بخش متفرقه :
بخش اطلاع رسان رویدادها: چنانچه رویداد خاصی مدنظر باشد به شما اطلاع داده خواهد شد.
دوستان / لیست سیاه: در این بخش کاربران مورد علافه خود را میتوانید به لیست دوستان خود اضافه کنید. برای اضافه کردن نام یک کاربر در بخش افزودن کاربر به لیست نام کاربری آن کاربر را نوشته دکمه ذخیره را کلیک کنید.اگر مورد انتخاب/عدم انتخاب را علامت بزنید نام آن کاربر اضافه خواهد شد و اگر علامت را بردارید نام آن کاربر خذف خواهد شد.
در بخش لیست سیاه میتوانید نام یک کاربری را که دوست ندارید پستهای آن را مطالعه کنید وارد کرده دکمه ذخیره را کلیک کنید. باز هم علامت زدن انتخاب/عدم انتخاب همانند بالا برای اضافه یا حذف کردن نام آن کاربر بکار میرود.

فایلهای پیوست :
در این بخش بسته به نوع سطح کاربری یک فضای اختصاصی برای آپلود تصاویر و فایلهای خود در اختیار دارید. کلیه فایلهای پیوست شده به تاپیکها و پستهای ارسالی شما در اینجا فهرست شده اند که میتوانید نسبت به حذف یا جایگزینی آنها اقدام کنید. توجه داشته باشید که حذف این فایلها منجر به ناقص شدن تاپیک یا پست ارسالی شما خواهد شد.

در پایین لیست فایلهای ارسالی موردی هست بنام مشاهده تصویر کوچک که با کلیک بر روی آن کلیه فایلهای تصویری شما بصورت کوچک دیده خواهد شد.

پایان بخش کنترل پنل کاربری .

Coming Soon...ادامه دارد

__________________


برآمد باد و صبح و بوى نوروز
به كام دوستان و وقت پيروز

مبارك بادت اين سال و همه سال
همايون بادت اين روز و همه روز

A.L.I. آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قدیمی Feb-17-2008, 19:18   #6
A.L.I.
کاربر حرفه ای
 
آواتار A.L.I.
 
تاریخ عضویت: 2006-10-04
شهر سکونت: Mashhad
رشته تحصیلی: Management
ارسالها: 3,966
تشکر: 9,164
12,470 تشکر در 3,714 ارسال
دریافت کتاب: 0
اهداء کتاب: 0
A.L.I. is on a distinguished road
میزان فعالیت سابقه
7/20 19/20
فعالیت امروز ارسالها
sssss3966
ارسال پیام توسط Yahoo به A.L.I. ارسال پیام توسط Skype™ به A.L.I.
پیش فرض لیست اشتراکها

سلام:arrow:
با توجه به اینکه خیلی از کاربران محترم سایت ممکن است از زمان پاسخگویی به تاپیک یا پستشان اطلاع نداشته باشند یا احیانا متوجه نشوند که چه کسی به تاپیک یا پستشان جواب داده است به اطلاع این دسته از عزیزان میرسونم که برای این کار راه حلی بسیار ساده و آسان وجود دارد :
همانطور که میدانید در بخش کنترل پنل کاربری خود یک بخشی هست بنام لیست اشتراکها که در آنجا کلیه تاپیکها و پستهایی که شما در آنها پستی ارسال کرده اید فهرست شده اند. این فهرست به حسب زمان پاسخگویی از طرف دیگر کاربران جایشان تغییر میکند . مثلا اگر شما در 3 تاپیک پست داده اید به این ترتیب زمانی که :
تاپیک آ : 1 اسفند 1386
تاپیک ب : 30 بهمن 1386
تاپیک ج : 28 بهمن 1386
خال اگر کاربری در تاریخ 2 اسفند به تاپیک ب پاسخ دهد و بقیه تاپیکها همچنان بی جواب بمانند ترتیب فهرست اینگونه میشود :
تاپیک ب : 2 اسفند 1386
تاپیک ج : 1 اسفند 1386
تاپیک آ : 30 بهمن 1386

ضمنا عنوان تاپیک پاسخ داده شده در وهله اول بصورت پررنگ میباشد.
در مرورگر فایرفاکس یا مرورگر اکسپلورر 7 خیلی راحت با نگه داشتن دکمه Ctrl و کلیک بر عنوان تاپیک موردنظر یک Tab جدید باز کرده و آنرا مطالعه میکنید و از پاسخ داده شده مطلع میشوید.

برای سهولت کار شما میتوانید این صفحه لیست اشتراکها را به صورت Bookmark در مرورگر فایرفاکس یا اپرا و یا بصورت Favorites در مرورگر اکسپلورر خود داشته باشید و هربار که وارد سایت میشوید اول سراغ آن بروید.

نحوه بوکمارک کردن یک لینک صفحه به قرار زیر است : ( البته در فایرفاکس ، در اپرا هم به نحو مشابه میباشد)
روی لینک مورد نظر (در اینجا لیست اشتراکها) کلیک راست کرده و مورد Bookmark this link را انتخاب میکنید و در پنجره باز شده در بخش Create in مورد Bookmark toolbar و سپس ok را انتخاب میکنید.
به این ترتیب خیلی راحت یک راه میانبر برای خود در نوار ابزار مرورگرتان ایجاد میکنید که کافیست روی آن کلیک کرده و مستقیم به این صفحه وارد شده تا از آخرین تحولات تاپیکهای مشترک شده باخبر شوید.

برای عزیزانی که از مرورگر اکسپلورر 7 استفاده میکنند به این شکل است:
روی لینک موردنظر (در اینجا لیست اشتراکها) کلیک راست کرده مورد Add to favorites را انتخاب کرده و در پنجره باز شده در بخش Create in مورد Links و سپس Add را کلیک کنید.
حال از منوی View مورد Toolbars و سپس Links را تیک بزنید. حالا روی جای خالی ای از نوار ابزار اکسپلورر راست کلیک کرده تیک Lock the toolbar را بردارید و کنار عنوان Links لبه هاشوری را گرفته (در اینجا موس به شکل پیکان 2 سر میشود) در جای دلخواهی از
نوار ابزار قرار دهید طوری که تمام لینکهای مورد علاقه ای که اضافه کردید بصورت یک نوار ابزار مستقل دربیایند. سپس تیک Lock the toolbar را مجدد زده تا قفل شود.
حالا با خیال راحت میتوانید از این به بعد با کلیک روی عناوین انتخابی خود در نوار ابزار مستقیما به محل موردنظر بروید.

با آرزوی موفقیت برای شما عزیزان:arrow::!:
__________________


برآمد باد و صبح و بوى نوروز
به كام دوستان و وقت پيروز

مبارك بادت اين سال و همه سال
همايون بادت اين روز و همه روز

A.L.I. آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قدیمی Feb-19-2008, 01:00   #7
akiko
عضو سابق هيات مديره
 
آواتار akiko
 
تاریخ عضویت: 2007-09-12
شهر سکونت: تهران
ارسالها: 1,004
تشکر: 773
3,843 تشکر در 1,053 ارسال
دریافت کتاب: 0
اهداء کتاب: 0
akiko is an unknown quantity at this point
میزان فعالیت سابقه
1/20 14/20
فعالیت امروز ارسالها
sssss1004
پیش فرض پاسخ: مجموعه آشنایی با سایت علمی دانشجویان ایران

سلام
مرسی از توضیحات مفیدتون
من وقتی می خوام عكسی رو بذارم تو موضوع عكسمو نشون نمیده یعنی فقط ضربدر قرمز نشون می ده
طبق نوشته شما در مورد درج تصویر عمل كردم
لطفا منو راهنمایی كنی
ممنونم
__________________
.
.
.
[فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ]
akiko آفلاين است   پاسخ با نقل قول
14 کاربر از akiko برای ارسال مفید تشکر نموده اند:
قدیمی Feb-19-2008, 01:15   #8
A.L.I.
کاربر حرفه ای
 
آواتار A.L.I.
 
تاریخ عضویت: 2006-10-04
شهر سکونت: Mashhad
رشته تحصیلی: Management
ارسالها: 3,966
تشکر: 9,164
12,470 تشکر در 3,714 ارسال
دریافت کتاب: 0
اهداء کتاب: 0
A.L.I. is on a distinguished road
میزان فعالیت سابقه
7/20 19/20
فعالیت امروز ارسالها
sssss3966
ارسال پیام توسط Yahoo به A.L.I. ارسال پیام توسط Skype™ به A.L.I.
پیش فرض پاسخ: مجموعه آشنایی با سایت علمی دانشجویان ایران

نقل قول:
ارسالی توسط akiko مشاهده موضوع
سلام
مرسی از توضیحات مفیدتون
من وقتی می خوام عكسی رو بذارم تو موضوع عكسمو نشون نمیده یعنی فقط ضربدر قرمز نشون می ده
طبق نوشته شما در مورد درج تصویر عمل كردم
لطفا منو راهنمایی كنی
ممنونم
سلام دوست عزیز
خواهش میکنم خوشحالم که مفید فایده واقع شده
در مورد مساله ای که گفتید 2 تا علت میتونه داشته باشه:
1-لینک اصلی تصویر برداشته شده (چون معمولا سایتهای هاستینگ تصاویر موقتا تصویر را نگه میدارند بدلیل کمبود فضایی که دارند)
2-لینک تصویر را درست نگذاشتید.

شما میتونید به اینجا مراجعه کنید توضیحات لازم داده شده است:
http://www.daneshju.ir/forum/f285/t27489.html

موفق باشید
:arrow::!:
__________________


برآمد باد و صبح و بوى نوروز
به كام دوستان و وقت پيروز

مبارك بادت اين سال و همه سال
همايون بادت اين روز و همه روز

A.L.I. آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قدیمی Apr-09-2008, 16:33   #9
A.L.I.
کاربر حرفه ای
 
آواتار A.L.I.
 
تاریخ عضویت: 2006-10-04
شهر سکونت: Mashhad
رشته تحصیلی: Management
ارسالها: 3,966
تشکر: 9,164
12,470 تشکر در 3,714 ارسال
دریافت کتاب: 0
اهداء کتاب: 0
A.L.I. is on a distinguished road
میزان فعالیت سابقه
7/20 19/20
فعالیت امروز ارسالها
sssss3966
ارسال پیام توسط Yahoo به A.L.I. ارسال پیام توسط Skype™ به A.L.I.
پیش فرض اطلاع از زمان حضور کاربر در طی 24 ساعت گذشته

با سلام خدمت عزیزان
امروز میخواهم شما را با یکی دیگر از قابلیتهای جذاب این سایت آشنا کنم.
گاهی برایمان پیرامون یک مساله مهم کار یا سوالی ضروری پیش می آید و موضوع را بصورت پیام خصوصی با یکی از مدیران یا همکاران یا حتی کاربران در میان میگذاریم. یا بطور کلی میخواهیم بدانیم کاربر x در چه زمانی وارد سایت شده است؟ آیا زمان ورودش بعد از ارسال پیام خصوصی ما بوده یا خیر.
با یک راه خیلی ساده میتوانیم بفهمیم که کاربر مورد نظر در طول 24 ساعت گذشته چه ساعتی وارد سایت شده است .به این شکل که ابتدا صفحه اصلی انجمن سایت دانشجو را می آوریم. بعد در بخش
مجموع بازدیدهای امروز انجمن در 24 ساعت گذشته ماوس را روی نام کاربری موردنظرمان نگه میداریم. یک مستطیل کوچک سفید رنگ باز میشود که نشان میدهد در چه ساعتی وارد شده است.
طبق تصویر زیر : به عنوان مثال نام خودم

برای دیگر کاربرانی که نامشان در لیست مربوطه دیده نمیشود یعنی در طی 24 ساعت گذشته وارد سایت نشده اند میتوانید از روش لیست اعضا که در بالای سایت روی نوار آبی رنگ موجود است استفاده کنید که به ترتیب الفبا دیده میشوند. وقتی نام مربوطه را پیدا کردید میتوانید روی آن کلیک کرده در زیر اطلاعات کاربری اش متوجه زمان ورودش شوید.

به این ترتیب با این کار میتوانید مطمئن شوید که پیام خصوصی ای که ما برای فلان کاربر ارسال کرده ایم قبل از زمان ورودش به سایت بوده است و میتوانیم پاسخ گویی یا عدم پاسخگویی آن کاربر را مورد پیگیری قرار دهیم. (البته دوستانه)

موفق باشید :arrow::!:
فایل پیوست
File Type: jpg time.jpg‏ (17.7 کیلوبایت, فایل 277 مرتبه دریافت شده است)
__________________


برآمد باد و صبح و بوى نوروز
به كام دوستان و وقت پيروز

مبارك بادت اين سال و همه سال
همايون بادت اين روز و همه روز

A.L.I. آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قدیمی May-09-2008, 14:42   #10
A.L.I.
کاربر حرفه ای
 
آواتار A.L.I.
 
تاریخ عضویت: 2006-10-04
شهر سکونت: Mashhad
رشته تحصیلی: Management
ارسالها: 3,966
تشکر: 9,164
12,470 تشکر در 3,714 ارسال
دریافت کتاب: 0
اهداء کتاب: 0
A.L.I. is on a distinguished road
میزان فعالیت سابقه
7/20 19/20
فعالیت امروز ارسالها
sssss3966
ارسال پیام توسط Yahoo به A.L.I. ارسال پیام توسط Skype™ به A.L.I.
پیش فرض پاسخ: مجموعه آشنایی با سایت علمی دانشجویان ایران

سلام :arrow:
استفاده از سیستم جالب RSS سایت دانشجو :




بزرگترین مزیتRSS اطلاع سریع از آخرینمطالب چندین بخش سایت در کمترین زمان ممکن میباشد.بدون اینکه لازمباشد تک تک بخشهاا را برای آخرین مطالب بررسی کرد.
بعد از آوردن یک بخش یا انجمن در گوشه سمت راست نوار آدرس
Address Bar روی آیکون نارنجی رنگ RSS کلیک کنید.

2 حالت پیش میاید.
1-بعد از کلیک یک منو باز میشود که دارای 2 بخش است که یکی مربوط به صفحه اصلی انجمنهاست و دیگری مربوط به انجمن یا بخشی است که ملاحظه میفرمایید. یکی از آنها را انتخاب کرده و کلیک میکنید.

2-بعد از کلیک بلافاصله یک صفحه جدید باز میشود و از شما میخواهد که نوع برنامه RSS خوان را مشخص کنید که شما از منوی موجود در صفحه همان Live Bookmarks پیش فرض را انتخاب میکنید و روی دکمه Subcribe Now کلیک میکنید.
سپس از پنجره ظاهر شده
Add Live Bookmark محل ثبت RSS را روی نوار بوکمارک خود انتخاب میکنید و OK میکنید.
با این کار یک بوکمارک زنده از بخش مورد علاقه خود روی نوار بوکمارک در بالای فایرفاکس ایجاد میکنید.اگر نوار بوکمارک را نمی بینید برای ظاهر کردن آن از منوی
View به زیر منوی Toolbar رفته و گزینه Bookmark Toolbar را تیک میزنید.
برای دیدن
RSS انتخاب شده باید چند ثانیه صبر کرده تا اطلاعات لازم از سرور سایت گرفته شده و قابل نمایش شود.در نهایت میتوانید روی نوار بوکمارک روی RSS مربوطه کلیک کرده و از آخرین مطالب به روز باخبر شوید.
چند نمونه که خودم استفاده میکنم:


http://www.daneshju.ir/forum/external.php?type=RSS2
http://www.daneshju.ir/forum/externa...2&forumids=365
http://www.daneshju.ir/forum/externa...2&forumids=377

نکته : استفاده از
RSS ها فقط تا زمانیکه از فایرفاکس خارج نشده اید قابل استفاده اند.چون روی حافظه موقت ذخیره میشوند.شما میتوانید بعد از ثبت چندین RSS از سایتهای مورد علاقه هر بار که به اینترنت متصل شدید فایرفاکس را اجرا کرده چند ثانیه صبر کنید و سپس اتصال را قطع کنید.ولی از فایرفاکس خارج نشوید.آنگاه با دقت و وقت کافی RSS ها را مطالعه کرده چنانچه خواستید مشروح آن خبر یا مطلب را بخوانید متصل شده و روی همان RSS کلیک کنید.


برای عزیزانی که از اکسپلورر 7 استفاده میکنند به این شکل است :
وقتی یک تاپیک یا بخش موردنظر را آوردید در منتهی الیه سمت راست نوار Tab ها که در بالای اکسپلورر 7 دیده میشود یک آیکن نارنجی دارای دو خط موجدار میبینید که با کلیک روی مثلث کوچک کنار آن یک منو باز میشود که با کلیک روی مورد دوم وارد صفحه جدیدی میشوید.
در بالای صفحه یک کادر زرد رنگ دیده میشود که شما باید عبارت Subscribe to this feed را پیدا کنید و روی آن کلیک کنید. در پنجره باز شده روی دکمه Subscribe کلیک میکنید تا ثبت شود . حال با زدن کلیدهای Ctrl + Shift + J پنل Feed را در سمت چپ اکسپلورر 7 ظاهر میکنید و از RSS ثبت شده استفاده میکنید.

امیدوارم این راهنمایی برای شما کاربر گرامی مفید بوده باشد.:arrow::!:
__________________


برآمد باد و صبح و بوى نوروز
به كام دوستان و وقت پيروز

مبارك بادت اين سال و همه سال
همايون بادت اين روز و همه روز

A.L.I. آفلاين است   پاسخ با نقل قول
پاسخ

Bookmarks


کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان)
 
امکانات
حالات نمایش

قوانین ارسال
شما نمیتوانید موضوع جدید ارسال کنید .
شما قادر به ارسال پاسخ نیستید .
شما نمیتوانید فایل ارسال کنید .
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید .

BB code فعال
Smilies فعال
[IMG] فعال
HTML غیرفعال
Trackbacks are غیرفعال
Pingbacks are غیرفعال
Refbacks are غیرفعال

مراجعه سریع

موضوعات مشابه
موضوع نویسنده انجمن پاسخها آخرین ارسال
آشنایی با تیم آکروجت نیروی هوایی عربستان سعودی (Saudi Hawks) foxbat دانستنیهای هوانوردی 8 Dec-20-2007 10:30


ساعت: 17:28 بوقت تهران


Powered by: vBulletin Version 3.8.2
Copyright © 2000-2006 Jelsoft Enterprises Ltd.
کليه حق و حقوق متعلق است به سایت علمی دانشجویان ایرانAd Management by RedTyger
Powered by  MyPagerank.Net
Inactive Reminders By Icora Web Design