| شما در سایت ثبت نام نکرده اید و یا وارد نشده اید ، لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا به تمام امکانات سایت دسترسی داشته باشید . |
|
![]() |
|
|
#1 | ||||||||
|
کاربر جــــــــدید
![]() تاریخ عضویت: 2009-12-19
رشته تحصیلی: معماری
7 تشکر در 3 ارسال
دریافت کتاب: 0
اهداء کتاب: 0
![]()
|
من تازه ترم 1 معماریم. می تونین به من بگین چه کتاب هایی را بخونم؟ چه کلاسی را برم ؟ اصلا می شه راه و چاه را نشونم بدین؟سپاسگذار میشم
|
||||||||
|
|
|
| کاربران زیر از faezeh_b برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#2 |
|
کاربر انجـــــمن
![]() |
یه طوری نوشتین کمک هرکی ندونه فکر میکنه چی شده!!!!!
من که معماری نخوندم ولی کلا ترم یک همه همینطورین.خیلی هیجان دارن.ایشالا که تا آخر همینطوری ادامه بدین.موفق باشید. ![]()
|
|
| کاربران زیر از CARNELIAN برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#3 | ||||||||
|
تــــــــــــــــازه وارد
![]() تاریخ عضویت: 2010-02-04
شهر سکونت: ابهر دیار عاشقان
22 تشکر در 11 ارسال
دریافت کتاب: 2
![]()
|
سلام من تازه ترم یک کارشناسی رو تموم کردم رشته معماری سعی کنید کلاس راندو و اسکیس برید از همه مهمتر در مورد مسائل اجرایی اطلاعات کسب کنید کاری که اکثر بچه هالی معماری انجام نمیدن و کاملا اشتباهه خواستید به عنوان یه همکار صادق بهتون کمک میکنم کاردانیمو سال 84گرفتم تو کار اجرائیم
آخرین ویرایش توسط بهروز 3d در تاریخ Feb-06-2010 انجام شده است |
||||||||
|
|
|
| کاربران زیر از بهروز 3d برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#4 | ||||||||
|
کاربر جــــــــدید
![]() تاریخ عضویت: 2010-02-28
0 تشکر در 0 ارسال
دریافت کتاب: 0
![]()
|
[QUOTE=faezeh_b;365545]من تازه ترم 1 معماریم. می تونین به من بگین چه کتاب هایی را بخونم؟ چه کلاسی را برم ؟ اصلا می شه راه و چاه را نشونم بدین؟سپاسگذار میشم
- ;{@[/Q سلام دوست عزیز من ترم دو معماری هستم . ترم 1 یه جورایی حس تو رو داشتم ولی خدا رو شکر می دو نستم که می تونم . به نظر من اولین چیز اینه که بدونی می تونی و اعتماد به نفس داشته باشی بعد از اون سعی کنی خلاقیتتو زیاد کنی او ل از همه تو کارای ساده ، و چیزی که خیلی مهمه اینه که حواست باشه که از کلاسای دانشگاه درست استفاده کنی این جوری وقتی مثل من ترم بالایی شدی کلی باتجربه می شی ![]()
|
||||||||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | |
| حالات نمایش | |
|
|