| شما در سایت ثبت نام نکرده اید و یا وارد نشده اید ، لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا به تمام امکانات سایت دسترسی داشته باشید . |
|
![]() |
|
|
|
|
|||||||
| گروه های کاربری | ثبت نام و عضویت در انجمنها | کتابخانه | آمـار | لیست اعضا | گروه های کاربری | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
![]() |
|
|
امکانات | حالات نمایش |
|
2009-Sep-07, 23:12
|
#1 (لینک) | ||||||||
|
مدیر بازنشسته تالار معماری
![]() تاریخ عضویت: 28-Aug-2009
رشته تحصیلی: معماری
865 تشکر در 259 ارسال
دریافت کتاب: 0
اهداء کتاب: 0
![]()
|
آرشیو کارهای فرانک لویت رایت
بچه ها من این تاپیک رو قرار دادم واسه بیشتر آشنا شدن با کارهای رایت (معمار معروف سبک ارگانیک) ممنون می شم شما هم اگه تصاویری از کارهای ایشون دارید که من توی این تاپیک نگذاشتم به اینجا اضافه کنید. ![]() ![]() .................................................. ....... ![]() ![]() .................................................. .............. ![]() ![]() ![]() .................................................. .............
|
||||||||
|
|
|
|
2009-Sep-07, 23:23
|
#2 (لینک) | ||||||||
|
865 تشکر در 259 ارسال
![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() بچه ها این تصاویر رو داشته باشین.تا دو،سه روز آینده تصاویری از طرح های اداری رایت رو واستون می زارم.
آخرین ویرایش توسط DesigneR در تاریخ 2009-Sep-07 انجام شده است |
||||||||
|
|
|
|
2009-Sep-09, 13:17
|
#3 (لینک) | ||||||||
|
865 تشکر در 259 ارسال
![]()
|
خوب اینم چند تصویر از کارهای دیگه ی رایت.
![]() ![]() شاهکار معماری فرانک لوید رایت و نظریه ارگانیک را می توان در خانه آبشار دید. در حقیقت شاخص ترین بنای سبک ارگانیک ، خانه آبشار می باشد. .................................................. ........................... ![]() ![]() .................................................. .................... ![]() ![]()
|
||||||||
|
|
|
|
2009-Sep-13, 06:58
|
#5 (لینک) | ||||||||
|
کاربر انجـــــمن
![]() تاریخ عضویت: 10-Mar-2008
شهر سکونت: خانه به دوش
رشته تحصیلی: معماري
272 تشکر در 102 ارسال
دریافت کتاب: 6
![]()
|
ممنون مريم عزيز از بابت اطلاعاتت.
اما به نظرت اگه به اظلاعاتت توضيحات بيشتر اضافه بشه بهتر نيست؟ آخه فقط جنبه معرفي پبدا كرده. اگه توضيح هم داشته باشه عالي مي شه. به نظر من دوستان ديگه هم اگه در موردشون اطاعاتي دارن اظافه كنن مطلوبتر خواهد بود. البته اين فقط نظر من. اميد وارم كه مفيد بوده باشه. آخرین ویرایش توسط عيلامستان در تاریخ 2009-Sep-13 انجام شده است |
||||||||
|
|
|
| 5 کاربر از عيلامستان برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
2009-Sep-13, 11:05
|
#6 (لینک) | ||||||||
|
865 تشکر در 259 ارسال
![]()
|
ممنونم ...
دوست خوبم معلومه که اگه توضیحات هم موجود باشه خیلی بهتر می شه.. ![]() من این تاپیک رو به این دلیل ایجاد کردم که در کتاب های درسی اغلب ما فقط دو کار از کارهای رایت رو می بینیم : خانه ابشار و موزه گوگنهایم. خوب بچه ها تاپیک های خیلی خوبی در مورد معماری ارگانیک و معماری فرانک لوید رایت توی همین تالار قرار دادن ولی چون تصاویر زیادی نداشت من این تاپیک رو گذاشتم. با توجه به اینکه سبکی که رایت در طراحی از ان بهره می بره ارگانیک هست و بناها اغلب دارای شیوه طراحی مشابهی هستن. من ویژگی های بنا ها رو به صورت کلی معرفی می کنم. ابتدا مختصری در باره سبک ارگانیک (البته سعی کردم مطالب تکراری نباشن) : معماری ارگانیک در آمریکا در قرن ۱۹ توسط فرانک فرنس و لویی سالیوان شکل گرفت. اوج شکوفایی این سبک را می توان در نیمه اول قرن بیستم درنوشتارها وطرح های فرانک لوید رایت مشاهده کرد. شاهکار معماری ارگانیک را می توان در خانه آبشار در ایالت پنسیلوانیا در آمریکا دید. مختصری در باره فرانک لوید رایت : کار رایت از اعصار مختلف به خصوص از معماری دیرین خاور دور متاثر بوده اما نه به شیوه دیگر معماران قرن نوزدهم که تقلید را بهانه عدم ابتکار کرده بودند بلکه مانند ماتیس نقاش فرانسوی که از هنر و زندگی ایرانی الهام گرفت و این الهام با درک و تاثیر عمیق بود . با اینهمه کار رایت بیشتر از کار هر معمار امریکایی دیگر روحیه سرزمین خود را داشت . به سال 1887 هنگامی که رایت در شیکاگو آغاز به کار کرد این شهر سرچشمه معماری جدید بود. وی در کارگاه دو نفر از معماران و مهندسان آن زمان "لوئی سالیوان "و " دنکلمار ادلر" که اولی را استاد محبوب و دومی را کهن سرور بزرگ می نامید، در زمانی که این دو در کمال قدرت خلاقه، ساختمان (ادیتوریم ) را می ساختند، شاگردی می کرد . به این ترتیب مکتب شیکاگو در شکفته ترین ایام خود بر جوان وی تاثیر گذاشت . با این همه رایت مستقیما دنبال کارهای این مکتب را نگرفت. استفاده از امکانات ساختمانی جدید و مصالح تازه به عرصه معماری رایت سالها بعد وارد شد . حال می رسیم به روش هایی که رایت در طراحی به کار می برده است : موارد طراحی و اجرایی را که رایت برای خانه های ویلایی در نظر می گرفت را می توان درهشت مورد زیر اشاره کرد. ۱- حداقل دخالت در محیط طبیعی ۲- تلفیق حجم ساختمان با محیط طبیعی به گونه ای که هر یک مکمل دیگری باشد. ۳-ایجاد فضاهای بین ساختمان و محیط طبیعی ۴- تلفیق فضای داخل با خارج ۵- نصب پنجره های سرتاسری و از بین بردن گوشه های اتاق ۶- استفاده از مصالح محیط طبیعی مانند صخره ها و گیاهان چه در داخل بنا چه در خارج بنا ۷- نمایش مصالح به همان گونه که هست چه سنگ چه چوب و یا آجر ۸- استمرار نمایش مصالح از داخل به بنا خوشحال می شم بقیه دوستان نیز اگه مطالبی در این باره دارن به این بخش اضافه کنن.
آخرین ویرایش توسط DesigneR در تاریخ 2009-Sep-13 انجام شده است |
||||||||
|
|
|
|
2009-Sep-13, 13:20
|
#7 (لینک) | ||||||||
|
865 تشکر در 259 ارسال
![]()
|
دوستان من الان متوجه شدم قبلا یکی از کاربران دیگر هم خیلی خیلی لطف کردن و تصاویری از کار های رایت رو در تالار معماری قرار دادن ، البته کارهای دیگری از فرانک لوید رایت . ( کاش که نام هر بنا رو هم ذکر کرده بودن ، ممنون می شم اگه شما دوستان نام این ساختمان ها رو میدونید به تاپیک اضافه کنید)
مطمئنا مفید هست که اون تصاویر رو هم ببینید ................... http://www.daneshju.ir/forum/f616/t49533.html راستی دوستان برای بیشتر اشنا شدن با سبک ارگانیک می تونید به این تاپیک که معمار جان زحمتشو کشیدن مراجعه کنید:http://www.daneshju.ir/forum/f616/t28599.html در صورتی که نیاز به تصاویر بیشتری از خانه ابشار داشته باشین می تونید به این تاپیک که بازم دوست خوبم معمار جون زحمتشو کشیدن مراجعه کنید :http://www.daneshju.ir/forum/f616/t24882.html و برای دیدن تصاویری از موزه گوگنهایم به این تاپیک که بهار خانم زحمتشو کشیدن مراجعه کنید :http://www.daneshju.ir/forum/f616/t36024.html
آخرین ویرایش توسط DesigneR در تاریخ 2009-Sep-23 انجام شده است |
||||||||
|
|
|
| کاربران زیر از DesigneR برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
![]() |
| Bookmarks |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | |
| حالات نمایش | |
|