| شما در سایت ثبت نام نکرده اید و یا وارد نشده اید ، لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا به تمام امکانات سایت دسترسی داشته باشید . |
|
![]() |
|
|
|
|||||||
| گروه های کاربری | ثبت نام و عضویت در انجمنها | کتابخانه | آمـار | لیست اعضا | گروه های کاربری | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
![]() |
|
|
امکانات | حالات نمایش |
|
|
#1 | ||||||||
|
کاربر جــــــــدید
![]() تاریخ عضویت: 2009-10-12
رشته تحصیلی: معماری
1 تشکر در 1 ارسال
دریافت کتاب: 0
اهداء کتاب: 0
![]()
|
سلام
من دانشجوي معماری در استرالیا هستم . در ارتباط با موضوع معماری معاصر ایران احتیاج به همکاری یک دانشجو در ایران دارم. اگر از دوستان عزیز کسی مایل به همکاری و تبادل اطلاعات هست لطفا با ایمیل من تماس بگیرید. |
||||||||
|
|
|
| کاربران زیر از ایرالیا برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#2 |
|
کاربر جــــــــدید
![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 | ||||||||
|
کاربر جــــــــدید
![]() تاریخ عضویت: 2009-12-21
رشته تحصیلی: معماری
0 تشکر در 0 ارسال
دریافت کتاب: 0
اهداء کتاب: 0
![]()
|
سلام دوست عزیز
من الان دانشجوی طراحی شهری در مالزی هستم و لیسانس خودم رو در ایران در زمینه معماری گرفتم و فکر کنم بتونم به شما کمک بکنم البته اگه شما نیاز به کسی نداشته باشید که در ایران حضور مستقینم داشته باشه! اگه بتونید توضیح مختصری در مورد پروژه بدهید فکر کنم بشه گفت که می تونیم با هم همکاری داشته باشیم یا خیر. |
||||||||
|
|
|
|
|
#4 |
|
کاربر جــــــــدید
![]() |
salam man daneshjoye memary hastam darbare memari moaser proje dadam age bekhy mitonam komaket konam
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
دوســـــت جـــــــدید
![]() |
سلام دوست عزیز،من آواتار هستم.
معماری معاصر ایران دارای ابعاد گسترده ای است و در یک بازه زمانی 200 ساله قرار دارد،شما مایل به تحقیق در کدام بعد آن هستید.سبک کلاسیک،سبک مدرن،سبک منطقه ای،سبک قومی ملی و .... لطفا پس انتخاب پیام بفرست تا کمکت کنم. آواتار...... |
|
|
|
|
|
#6 |
|
دوســـــت جـــــــدید
![]() |
شما باید بگی که دقیقا چه دوره ای تو نظرته تا بقیه بدونن میتونن بهت کمک کنن یا نه؟!!
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | |
| حالات نمایش | |
|
|
|