| شما در سایت ثبت نام نکرده اید و یا وارد نشده اید ، لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا به تمام امکانات سایت دسترسی داشته باشید . |
|
![]() |
|
|
|
|
|||||||
| گروه های کاربری | ثبت نام و عضویت در انجمنها | کتابخانه | آمـار | لیست اعضا | گروه های کاربری | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
![]() |
|
|
امکانات | حالات نمایش |
|
|
#1 |
|
مدیر بخش فنی و مهندسی
![]() |
روابط عمومی پارس خودرو - در پی رضایت نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران از کیفیت خودروهای پارسخودرو، خودرو رونیز هم به ناوگان ناجا پیوست.
بر اساس این گزارش طی مراسمی و در فاز یک، واگذاری 500 دستگاه خودرو رونیز به معاونت آماد و پشتیبانی ناجا آغاز شد.سروان پاسدار مجید صالحی، کارشناس ارشد خرید وسایط نقلیه معاونت آماد و پشتیبانی ناجا در مراسم خرید رونیز افزود : رضایت نیروی انتظامی از خودرو های نیسان پیکاپ دو کابین، تک کابین و ماکسیما باعث شد که ناجا برای تکمیل ناوگان حمل و نقل خودروهای سواری خود، تمایل به تهیه محصولات با کیفیت شرکت پارس خودرو از جمله رونیز نشان دهد و بدیهی است بر حسب نیاز و در آینده، محصولات جدید این شرکت از جمله تینا و قشقایی نیز در لیست خرید نیروی انتظامی قرار داشته باشد دنیای اقتصاد |
|
|
|
| 3 کاربر از amirr13 برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#2 |
|
مدیر بخش فنی و مهندسی
![]() |
خوب ما دقیقا مطمئنیم که بخاط کیفیت این محصوله
اصلا خودشون که رونیز رو با قشقایی عوض نکردن اصلا دلیلش این نیست که این آشغالو کسی نمیخره اصلان هم که پارس خودرو یه شرکت خصوصیه و هیچ زدو بندی پشت این ماکسیمای پلیس و رونیز پلیس نیست!! |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
کاربر حرفه ای
![]() |
نقل قول:
اگر تو وطن می فروشی *** من وطن می خرم ..! چند می فروشی وطن فروش .؟ *** چون من گران تر از همه می خرم http://www.daneshju.ir/forum/imageho...513656ce1a.jpg اینم بلاگ من [فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ] |
|
|
|
|
|
|
#4 | ||||||||
|
کاربر انجـــــمن
![]() تاریخ عضویت: 2010-02-24
شهر سکونت: تهران
رشته تحصیلی: مکانیک _ طراحی جامدات