بچه ها سلام به همتون.
امیدوارم خوب و سلامت باشید.
دوستان این تایپیک و نیز تایپیکهای دیگه ایی که درست خواهند شد ادامه دهنده همان سیاستی است که در تایپیک وصیتنامه ی داریوش و کوروش کبیر گفتم.
من ایجاد این تایپیکها رو مهمتر از بقیه دونستم چون ما اول باید با تاریخ اولیه خودمون آشنا بشیم سپس با دیگر وقایع تاریخی که بعدها اتفاق افتاده اشنایی پیدا کنیم.
اما............
در تمام تایپیکها چند مورد رعایت خواهد شد.
1.مطالبی از سایتهای مختلف برداشت میشوند که برای ادامه بحث و اطلاعات یشتر بد نیستند تا انجا که میشود سعی بر این است که مطالب بدون جهتگیری باشند یا اگر هم باشند این مطلب ذکر میگردد و البته آردس اسیت برای مطالعات بیشتر.
2. در هر یک از تایپیکهای ایجاد شده قبل از اینکه مطالب به نقل از سایتها آورده شود حتما یک بخش تحلیل و تجزیه مطالب رو میزارم که توسط خودم نوشته شده و نتیجه و عقیده ای است که از کتابهای مختلف در زمینه موضوعی کسب کردم.
در این مطلب سعی میشود که همه نظریات و طرز نگاهها بیان و تحلیل شود.و در واقع مطلب اصلی این بخش است اما مطالب سایتها برای اطلاعات بیشترمیباشد و تا بدانید که چه نظریاتی با چه توضیحاتی وجود دارد.امیدوارم که مورد توجه قرار گیرند.
3. در هر تایپیک باید بر حسب مباحث مطرح شده نظری مطرح شود و کسی حق توهین به هیچ شخص حقیقی یا حقوقی را ندارد( حتی اگر طرف 800 سالی باشه که مرده!!!!) مطالب آورده شده تنها بیانگر تاریخ ما و احیانا جهان است و بس.کسی حق ندارد که بی جهت توهینی یا..........انجام دهد و یا نظریاتی بیان کند که موجبات انحراف در تایپیک ها شود.
امیدوارم خوشتان بیاد.

این مطلب را به اشتراک بگذارید