| شما در سایت ثبت نام نکرده اید و یا وارد نشده اید ، لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا به تمام امکانات سایت دسترسی داشته باشید . |
|
![]() |
|
|
|
|||||||
| گروه های کاربری | ثبت نام و عضویت در انجمنها | کتابخانه | آمـار | لیست اعضا | گروه های کاربری | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
![]() |
|
|
امکانات | حالات نمایش |
|
|
#1 | ||||||||
|
همکار تالار جنگ افزار
![]() تاریخ عضویت: 2009-09-16
رشته تحصیلی: ریاضی
1,147 تشکر در 331 ارسال
دریافت کتاب: 16
اهداء کتاب: 0
![]()
|
در سال 2004 ایران یک مدل جدید از موشکهای ضد کشتی را بر مبنای موشک چینی کرم ابریشم را با برد و سرعت بیشتر طراحی نمود و به تولید انبوه رساند
این موشک با توجه به سرعت زیاد آن یکی از خطرناک ترین موشک های ضد کشتی است که امکان هر گون تحرکی را از حریف صلب میکند مشخصات: نوع: موشک ضد کشتی سرعت: بین0.8 تا 1 ماخ طول:7.8 متر وزن: 2998 کیلوگرم برد: 135 تا 200 کیلومتر ارتفاع پرواز:30 تا 50 متر نوع سیستم راداری: رادار مونو پالس (فعال) وزن سر جنگی: 512 کیلوگرم موتور: یک موتور سوخت مایع بهمراه یک بوستر سوخت جامد با توجه به سرجنگی قوی این موشک در زمان جنگ برای ناوگان آمریکایی در خلیج فارس کابوس وحشتناکی خواهد بود اینم عکس ازخط تولید موشک رعد در داخل ![]() اینم عکس ازموتور موشک رعد که اسمش طلوع4 که تولید داخله البته گفته میشه ![]() اینم عکس موشک رعد در رژه ![]() با عرض پوزش منبع [فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ] آخرین ویرایش توسط ArasH در تاریخ Sep-23-2009 انجام شده است علت: ترکیب ارسال ها |
||||||||
|
|
|
|
|
#2 |
|
عضو افتخاري تالار مكانيك خودرو
![]() |
چه با اطمینان خاطر!!
حالی کردیم اساسی. البته اون موقع که موشک زیر سطحی ساختن و تو مانور ضربت ذوالفقار تو بوق و کرنا کردن 100 کیلومتر !!! سرعتشه و از اینجا تا امریکا رو نیم ثانیه ای میره و (از این اراجیف) .... یادشون رفته بود بگن ناو هواپیمابر امریکایی موجود در خلیج (فارس) 115 کیلومتر بر ساعت سرعتشه. این دفعه چی یادشون رفته مهم نیست ، شما به بزرگواری خودتون ببخشید.
|
| 7 کاربر از himmler برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#3 | ||||||||
|
مدیر بازنشسته تالار تاريخ
![]() تاریخ عضویت: 2007-10-31
شهر سکونت: دیار عاشقان
رشته تحصیلی: تفکر
12,175 تشکر در 4,768 ارسال
دریافت کتاب: 0
![]()
|
البته مطالب امیرحسام(فناوری موشکی) ماله دو سه سال قبله ، اون اوائل که کلا همه تازه بودیم!
البته از حق نگذریم هرچیزی بهینه سازی بشه مفید فایده میتونه باشه حتی کرم ابریشم برا زدن برخی اهداف بسیار مناسبه مضاف بر اینکه خوشبختانه یا بدبختانه ایران بیشترین سرمایه گزاریش رو بر صنایع موشکی دریاپایه و زمین پایه گذاشته(دکترین دفاعی ایران میگه دکترین دفاعی دشمن که امریکا باشه پاشنه اشیلش موشک هست یه چیزایی در حد شوروی اسبق) به هرحال ایران در زمینه موشکی پیشرفتهای قابل تقدیری داشته اما مساله اینجاست بازم غلو زیاد میکنند!
|
|
|
|
#4 | ||||||||
|
همکار تالار جنگ افزار
![]() تاریخ عضویت: 2009-09-16
رشته تحصیلی: ریاضی
1,147 تشکر در 331 ارسال
دریافت کتاب: 16
![]()
|
سلام به همه دوستان خوبم من با ارنستو در مورد بزرگ نمایی موافق ولی خوب این موشک از سرجنگی قوی استفاده میکنه که حداقل برای نفتکشها خیلی مناسب البته خودم فکر میکنم جنگ بشه به این جا ها نمیکشه و برای ناو های جنگی هم فکر کنم زود شکار پدافند های قوی ناوها بشه مخصوصا جنگ الکترونیک ناوهای آمریکایی.
|
||||||||
|
|
|
| 4 کاربر از saeedBerkut برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#5 | |||||||||
|
کاربر انجـــــمن
![]() تاریخ عضویت: 2007-06-21