پایه عکاسی مونوپاد
مدرسان شریف ۹۳
سایت علمی دانشجویان ایران
دانـلـود مقـالات آی اس آی 
از تـمامـی پـایـگـاه های آنـلایــن، بـه سـادگـی!
پژوهش (توسعه) تبلیغات
در حال نمایش 1 تا 6 از مجموع 6

تاپیک: تغذیه مناسب بر اساس گروه خونی

  1. Top | #1

    • مدير بازنشسته تالار صنايع غذايي و تغذیه
    • تاریخ عضویت
      27-Jul-2008
    • رشته تحصیلی
      BSC Biotechnologist in Foodindustry
    • محل سکونت
      سرزمین پاک پارسی
    • پست‌ها
      736
    • سپاس
      2,141
    • 2,736 تشکر در 884 پست
    • قدرت امتیاز دهی
      8
    • امتیاز
      10

    باحال تغذیه مناسب بر اساس گروه خونی

    تغذیه بر اساس گروه خونی چیست؟
    مبحث رژيم غذايي مناسب براي گروه‌هاي خوني مختلف اولين بار توسط دكتر پيتر جي.آدامو در كتاب «رژيم غذايي مناسب براي بدن شما» مطرح گرديد.

    این دستاورد حاصل زحمات ۲۵ ساله یک پدر (James D’Adamo) و یک پسر (Peter J.D’Adamo) می‌باشد.

    دکتر آداموی پسر در این مورد می‌گوید من نسل دوم یک درمان‌گر طبیعی Naturopathic Physicion)) هستم. پدرم در سال ۱۹۵۷ میلادی پس از گذراندن یک دوره ۴ ساله فوق دکترا از دانشکده علوم درمان طبیعی فارغ‌التحصیل شد و از همان سال در کلینیک‌های تغذیه و سلامتی مطالعه و معالجه می‌کرد.

    او در کارش پی برد که اگر چه بسیاری از بیماران با رژیم‌های سخت گیاهی یا کم‌چربی و یا روش‌های مختلف پخت غذا بهبود یافته‌اند اما برخی از آنها نه تنها بهتر نشده‌اند بلکه بدتر شده‌اند.

    پدرم می‌گفت : « به اعتقاد من چهره هیچ دو انسانی در روی زمین یکسان نیست. همچنان که اثر انگشت آن‌ها ، خطوط لبهای‌شان و یا آهنگ صدای‌شان مشابه نمی‌باشد و به همین صورت هیچ دو شاخه گیاه و یا دو دانه برفی یک شکل نیستند. از آن‌جایی که احساس می‌کردم تمام مردم با یکدیگر تفاوت دارند معتقد بودم منطقی به نظر نمی‌رسد که همگی غذای یکسانی را مصرف نمایند. آن‌گاه دریافتم چون هر شخصی دارای موقعیت فیزیکی خاصی است و میزان قدرت و ضعف و نیازهای غذایی او نیز متفاوت است تنها راهی که بیمار برای سالم ماندن و غلبه بر امراض مختلف دارد سازگار کردن خود با نیاز‌هایش است.»

    همچنین او اعتقاد داشت که «غذای یک انسان می‌تواند برای انسان دیگر مهلک باشد.»

    بنابر استدلال او چون خون عامل اصلی تغذیه بدن است احتمال دارد حالت‌های خون مشخص‌کننده تغییر وتنوع در نیازهای غذایی باشد.

    هر اندازه که پدر من گروه‌های خونی مختلف را مورد آزمایش قرار می‌داد اعتقاد او راسخ‌تر می‌شد که هر بیمار با گروه خونی خود راهی جدا را برای بهبود طی می‌کند.

    بالاخره فرضیه پدرم با کوشش‌های مستمر به ثمر رسید و نتیجه تحقیقات او به صورت فشرده به نام «غذای یک انسان» به رشته تحریر در آمد. در این هنگام من در سال سوم رشته «علوم درمان طبیعی» در دانشکده جان بستیر John Bastyr در شهر سیاتل تحصیل می‌کردم.

    در آن موقع در انتظار موقعیتی بودم تا در مورد تحقیق پدرم کار نوینی انجام دهم و بدانم که آیا این فرضیه از لحاظ علمی صحیح است؟

    از آنجایی که کتاب پدرم بیشتر بر اساس برداشت‌های نظری او در مورد گروه‌های خونی بود تا روش‌های ارزیابی عینی ، چندان مطمئن نبودم که بتوانم اساس علمی برای فرضیه او بیابم. اما آنچه بدست آوردم شگفت‌آور بود.

    اولین موفقیت من کشف این مطلب بود که دو بیماری اصلی معده (زخم معده و سرطان معده) بستگی به گروه خونی دارد.

    بیماری اول ناشی از اسید زیاد معده و بیماری دوم ناشی از کمبود ویتامین B12 می‌باشد که مقدار کافی آن باعث جذب اسید معده می‌شود.

    با مطالعه و بررسی پی‌بردم که دارندگان گروه خونی O مستعد ابتلا به بیماری‌هایی هستند که ناشی از اسید بالای معده است و دارندگان گروه خونی A مستعد ابتلا به بیماری‌هایی هستند که ناشی از اسید ناکافی معده است. من حلقه گم‌شده را یافتم و در هر حال روشن شد که : «رابطه گروه خونی با بیماري‌ها در میزان تولید اسید معده است.»

    این کشف مسلما پایه‌ای علمی برای مشاهدات پدرم محسوب می‌شد.

    دكتر آدامو مي‌گويد: « براي طراحي يك رژيم غذايي مناسب مي‌توان از گروه‌هاي خوني استفاده نمود.»

    دکتر آدامو سیر تاریخی خاصی را برای پیدایش گروه‌های خونی در نظر می‌گیرد که دانستن آن خالی از لطف نیست. او اعتقاد دارد گروه خوني O قديمي‌ترين گروه خوني است و مربوط به زماني است كه انسان‌ها فقط شكار را آموخته بودند لذا بهترين نوع رژيم غذايي براي اين افراد رژيم غذايي شكارچيان اوليه يعني رژيمي غني از چربي و پروتئين است.

    گروه خوني A مربوط به دوره بعدي است يعني دوره‌هايی كه بشر كشاورزي را آغاز نموده بود لذا افرادي كه گروه خوني شان A و فرزند زادگان خلف‌شان كه داراي گروه خوني AB باشد بايد از رژيم هاي غذايي غني از كربوهيدرات و غلات استفاده نمايند.

    گروه خوني B نيز مابین دو گروه خوني مي‌باشد و از آنجايي كه مربوط به دوره‌اي است كه بشر در حال انتقال سبک زندگی از شکارگری به کشت‌کاری است لذا افرادي كه داري اين گروه خوني مي‌باشند بايد از رژيم‌هاي غذايي كه حاصل اجتماع اين دو نوع رژيم غذايي است استفاده نمايند.

    از لحاظ كارايي نيز گروه B مابين دو گروه زير است يعني نه به اندازه گروه خوني O مي‌تواند از چربي‌هاي موجود در غذا استفاده نمايد و نه به اندازه گروه A مي‌تواند قندها را سريع بسوزاند و در حقيقت ميانه اين دو است.

    دكتر آدامو ميگويد: «كنترل رژيم غذايي بر اساس گروه خوني به ما كمك مي‌نمايد كه بتوان غذاها را به دو گروه دوست و دشمن تقسيم‌بندي نمود.»

    البته جبهه گيري‌هاي سختي هم عليه اين ديدگاه بيان شده است اما دكتر آدامو اين امر را طبيعي مي‌داند و مي‌گويد برايم بديهي است كه هر نظر نو و انقلابي با چنين مخالفت‌هايي مواجه شود.
    حضرت علی(ع) :
    آرام باش،توکل کن،تفکر کن و سپس آستین ها را بالا بزن و آنگاه میبینی که دستان خداوند زود تر از تو دست به کار شده اند.
    --------------------
    تا چه رخ بازی نماید بیدقی خواهیم راند
    عرصه ی شطرنج رندان را مجال شاه نیست
    ----------------------
    foodind.blogfa.com
    اولین وبلاگ صنایع غذایی در ایران


  2. 3 کاربر از ParHam برای پست مفید تشکر نموده اند:


  3. Top | #2

    • مدير بازنشسته تالار صنايع غذايي و تغذیه
    • تاریخ عضویت
      27-Jul-2008
    • رشته تحصیلی
      BSC Biotechnologist in Foodindustry
    • محل سکونت
      سرزمین پاک پارسی
    • پست‌ها
      736
    • سپاس
      2,141
    • 2,736 تشکر در 884 پست
    • قدرت امتیاز دهی
      8
    • امتیاز
      10

    پیش فرض پاسخ: تغذیه مناسب بر اساس گروه خونی

    کوتاه از گروه خونی:
    گروه خونی چیست؟
    هر گروه خونی دارای یک نشانه شیمیایی است که به آن آنتی‌ژن یا پادگن می‌گویند. گروه خونی O دارای پادگن پایه یا فوکز می‌باشد. اگر به پادگن پایه یا فوکز قند دیگری به نام ان-استیل-گالاکتوزآمین بچسبد آنتی‌ژن A تشکیل می‌شود که ثابت می‌کند گروه خون فرد A است اما اگر این قند دی‌گالاکتوزآمین باشد آنتی‌ژن و به تبع آن گروه خونی B ایجاد می‌شود. چنانچه هر دو قند پایه به پادگن پایه یا فوکز چسبیده باشند آنتی‌ژن و گروه خونی AB ایجاد می‌شود.

    از سویی دیگر موادی به نام لکتین وجود دارند که پروتئین‌های مختلف را به هم می‌چسبانند. چنانچه غذای مصرفی شما حاوی لکتینی باشد که با پادگن‌های خون شما ناسازگار باشد. قسمتی از اندام‌ها یا سیستم‌های بدن را هدف قرار داده و در آن جمع می‌شوند و چسبندگی یا آگلوتیناسیون ایجاد می‌کنند. این امر می‌تواند موجب بروز التهاب و بیماری در بدن فرد شود. البته تمام این اتفاقات و سروصداها مربوط به ۵٪ لکتین موجود در غذاهاست که جذب می‌شوند و خدا با ما بوده و هست که ۹۵٪ از این لکتین‌ها جذب نمی‌شود و الا - مطابق نظرات دکتر آدامو و نتیجه‌گیری شخصی من – بعید نبود فرد دارای گروه خونی A بعد از خوردن یک همبرگر دارفانی را وداع کند.
    حضرت علی(ع) :
    آرام باش،توکل کن،تفکر کن و سپس آستین ها را بالا بزن و آنگاه میبینی که دستان خداوند زود تر از تو دست به کار شده اند.
    --------------------
    تا چه رخ بازی نماید بیدقی خواهیم راند
    عرصه ی شطرنج رندان را مجال شاه نیست
    ----------------------
    foodind.blogfa.com
    اولین وبلاگ صنایع غذایی در ایران


  4. کاربر زیر از ParHam برای پست مفید تشکر نموده است:


  5. Top | #3

    • مدير بازنشسته تالار صنايع غذايي و تغذیه
    • تاریخ عضویت
      27-Jul-2008
    • رشته تحصیلی
      BSC Biotechnologist in Foodindustry
    • محل سکونت
      سرزمین پاک پارسی
    • پست‌ها
      736
    • سپاس
      2,141
    • 2,736 تشکر در 884 پست
    • قدرت امتیاز دهی
      8
    • امتیاز
      10

    پیش فرض پاسخ: تغذیه مناسب بر اساس گروه خونی

    مشخصات شخصیت و برنامه غذایی گروه خونی A
    دومین دسته گروه خونی – بعد از O – بوده و به احتمال زیاد طی ۱۵ الی ۲۰ هزار سال قبل از میلاد مسیح در عصر حجر و در ناحیه آسیا یا آسیای میانه بوجود آمده است. دورانی که انسان زندگی جمعی و دام‌داری را آموخت.

    در حقیقت افراد این گروه دست از شکار برداشته و به ایجاد اجتماعات همت گماردند. به همین جهت این افراد از لحاظ اجتماعی می‌توانند خود را با جمعیت انبوه وفق دهند.

    آنچه لازمه ایجاد یک جامعه و ایفاء نقش است در این افراد به خوبی قابل ملاحظه است : هوش ، احساسات قوی ، شور و زیرکی و داشتن حس رقابت.

    دیگر مانند گروه O احتیاجی به خلق لحظات خطرناک و پرتنشی مانند شکار فیل ، یا مبارزه با ببر و حیوانات درنده نبود به همین جهت اگر چه اجتماعی‌ترند اما در در لحظات سخت و حساس نمی‌توانند مانند گروه خونی O موفق عمل نمایند. شاهد این مدعا رئیس جمهورانی مانند لیندن جانسون ، ریچارد نیکسون و جیمی کارتر بودند که اگر چه با شور و هیجان به صحنه آمدند اما شکست‌های سختی در تاریخ خوردند و در میان رهبران جهانی از همه این‌‌ها پرشور‌تر و شکست‌خورده‌تر کسی نیست جز آدولف هیتلر.

    این گروه خونی از آسیا به اروپا آمده است.

    گروه خونی A برای ابتلا به بیماری‌های قلبی ، دیابت و سرطان آمادگی بیولوژیکی دارند. ظاهرا احتمال ابتلا به سرطان سینه در این گروه بالاست.

    افراد این گروه به صورت طبیعی لاغرند.

    متابولیسم آن‌ها بر خلاف گروه O است . مثلا غذاهای حیوانی موجب افزایش سوخت و ساز در گروه خونی O و کاهش سوخت و ساز در گروه خونی A می‌شود.

    سیستم گوارشی آنها به مرور زمان از گوشت‌خواری به سمت گیاه‌‌خواری متمایل گشت. سیستم گوارشی‌شان حساس بوده و به سختی می‌تواند چربی‌ها و پروتئین‌های حیوانی را هضم کند. سبزی ، سویا ، ماهی و محصولات دریایی ، آرد و میوه برای آنها مفید است.

    برای این گروه خونی بسیار حائز اهمیت است که غذاهای خود را به صورت طبیعی ، تازه ، خالص و سالم مصرف نمایند.

    گروه خونی A دارای پایین‌ترین سطح اسید معده هستند و به همین دلیل احتمال بروز سرطان معده در این افراد بیشتر از سایر گروه‌ها است.

    بدلیل عدم توانایی کافی در جذب ویتامین ب۱۲ کم خونی در این گروه زیاد است.

    بیشتر انرژی خود را از پروتئین‌های گیاهی بدست می‌آورند و تحمل گوشت برای‌شان آسان نمی‌باشد.

    بهتر است از شیر و محصولات آن دوری کنند. علت این امر بیشتر ناتوانی این افراد در هضم کامل شیر و فرآورده‌های لبنی است.

    دانه‌های باقالی در این افراد ایجاد مشکل می کنند.

    برای لاغر شدن باید از مصرف گوشت بپرهیزید زیرا متابولیسم شما را کند می‌کند.

    گوشت ، لوبیا ، لبنیات و گندم‌زیاد می‌تواند به این افراد کمک کند تا وزن خود را افزیش دهند.

    بهتر است در خوردن گندم زیاده روی نکنند. زیرا گندم زیاد موجب اسیدی شدن ماهیچه‌ها می‌شود. گندم موجب اسیدی شدن خون افراد گروه A و قلیلیی شدن خون افراد گروه O می‌شود.

    آناناس با افزایش میزان بهره‌گیری از انرژی ، سبزی با کمک به سوخت و ساز ، سویا و مشتقات آن نیز با کمک به هضم می‌توانند به کاهش وزن در افراد این گروه منجر شود.

    غذاهای حاوی سویا به سوخت و ساز کمک می‌کنند و در هضم موثر‌اند.

    سبزی‌جات نیز در کمک به سوخت و ساز و تحرک دستگاه هاضمه موثراند و این دقیفا همان‌کاری است که آنانانس برای این افراد انجام می‌دهد.

    خوردن غذاهای حیوانی سوخت و ساز بدن آن‌ها را کند می‌کند. غذاهای گیاهی نیز عکس این عمل را در بدن آن‌ها موجب می‌شوند.

    به علت پایین بودن میزان اسید معده دستگاه گوارش نیز عمل هضم را به آرامی انجام می‌دهد که این امر موجب احتباس مایعات درشکم‌شان می‌شود. غرش شکم یکی از مشکلات این دسته از افراد است. استفاده از روغن‌های نباتی می‌تواند مانع این امر شود.

    افراد این گروه نمی‌توانند لبنیات را به خوبی حل نموده و با هضم چربی‌های اشباع (جامد) مشکل دارند.

    سیستم ایمنی این افراد سازگار و توانمند است.

    افراد این گروه با انجام حرکات ورزشی احساس ضعف و ناراحتی پیدا می‌کنند اما انجام ورزش‌های سبک و یوگا نشاط و سرزندگی را به آنها هدیه می‌دهد.
    حضرت علی(ع) :
    آرام باش،توکل کن،تفکر کن و سپس آستین ها را بالا بزن و آنگاه میبینی که دستان خداوند زود تر از تو دست به کار شده اند.
    --------------------
    تا چه رخ بازی نماید بیدقی خواهیم راند
    عرصه ی شطرنج رندان را مجال شاه نیست
    ----------------------
    foodind.blogfa.com
    اولین وبلاگ صنایع غذایی در ایران


  6. 2 کاربر از ParHam برای پست مفید تشکر نموده اند:


  7. Top | #4

    • مدير بازنشسته تالار صنايع غذايي و تغذیه
    • تاریخ عضویت
      27-Jul-2008
    • رشته تحصیلی
      BSC Biotechnologist in Foodindustry
    • محل سکونت
      سرزمین پاک پارسی
    • پست‌ها
      736
    • سپاس
      2,141
    • 2,736 تشکر در 884 پست
    • قدرت امتیاز دهی
      8
    • امتیاز
      10

    پیش فرض پاسخ: تغذیه مناسب بر اساس گروه خونی

    مشخصات شخصیت و برنامه غذایی گروه خونی B
    طی دوره‌‌های ۱۰ الی ۱۵ هزار سال پیش از میلاد مسیح این گروه‌ خونی در ناحیه کوه‌های هیمالیا ایجاد شد. در حقیقت اجداد این گروه جزو قوم مهاجر و چادرنشین هستند.

    افراد دارای این گروه در آسیا و آفریقا و اروپا مستقر شدند.

    به طور کلی تنومندی و ستبری همراه با هوشیاری و زیرکی دارندگان گروه خونی B آن‌ها را قادر می‌سازد تا در مقابل بسیاری از بیماري‌های سخت و متداول امروزی مانند بیماری‌های قلبی و انواع سرطان مقاومت نمایند و یا در صورت ابتلا جان سالم بدر ببرند.

    واکنش این گروه در مقابل فشارهای عصبی چیزی میان فعالیت‌های روانی گروه A و عکس‌العمل‌های شدید گروه O است. در حقیقت بعد از آن‌که انسان‌های گروه O تصمیم به اقامت در مکانی خاص و تشکیل جوامع بشری گرفتند گروه A پدید آمد و گسترش این گروه موجب لزوم حرکت بشر برای یافتن مکان‌های جدیدتری برای کار و زندگی شد.

    این گروه قدرت بدنی O و قدرت روحی A را به ارث برده است. اگر چه در هر دو زمینه ضعیف‌تر از اجداد خود است اما حاصل جمع این دو خصیصه در یک فرد می‌تواند از او فرد مقاوم‌تر و انعطاف‌پذیرتری بسازد.

    شاید به همین دلیل سیستم ایمنی این افراد متعادل و سازگار و دستگاه گوارش‌شان قوی و قابل‌انعطاف است.

    این توان تطابق برای آن‌ها امکان ترقی را فراهم می‌نماید. شاید یکی از دلایل پیشرفت روزافزون کشورهای آسیایی همین امر باشد. زیرا بسیاری از افراد ساکن در این مناطق دارای همین گروه خونی می‌باشند. در مقابل تنها ۹ درصد جمعیت آمرایکا دارای این گروه خونی هستند. با چنین تناسبی احتمالا باید ۹ درصد افراد موفق و افرادی که بدون تکیه بر ارث پدری موفق شده‌اند میلیونر شوند نیز دارای چنین گروه خونی باشند در صورتی که این عدد ۳۰ تا ۴۰ درصد است.

    بهترین ورزش‌ها برای این افراد ورزش‌هایی است که تحرک بدنی همراه با آرامش روحی در آن حکم‌فرما باشد ورزش‌هایی مانند پیاده روی دسته‌جمعی ، دوچرخه سواری تفریحی ، ورزش‌های ملایم‌تر رزمی ، تنیس و کلاس‌های اروبیک، ورزش‌های خوبی هستند.

    بهترین برنامه ورزشی برای این افراد سه روز تمرین بدنی و سه روز تمرینات آرامش‌بخش روحی است.

    در عین حال این افراد مستعد ابتلا به بیماری‌هایی مانند مالتیپل اسکلروزیس و سل و خستگی شدید و مزمن هستند.

    این افراد قادر به مصرف هر ماده غذایی هستند. البته بهتر است در خوردن گوشت مرغ کمی دقت نمایند.

    به همان اندازه که گوشت برای آن‌ها مفید است شیر و سبزیجات نیز برای‌شان قابل استفاده است.

    دانه‌های باقالی حاوی قندهای خاصی است که در این افراد نقش محافظتی دارد.

    اگر قصد کاهش وزن دارید گندم ،گندم سیاه(پوست نکنده) ، عدس ، ذرت ، کنجد و بادام زمینی مصرف نکنید استفاده از این مواد غذایی می‌تواند تعادل انسولین و کنترل قند خون‌تان را تضعیف نماید و موجب احتباس آب در بدن شما شود. برعکس اگر می‌خواهید چاق شوید حتما مواد فوق‌الذکر را فراموش نکنید.

    ذرت با مختل نمودن کارایی انسولین و کاهش قند خون , انواع عدس با مختل نمودن جذب مواد مغذی و کاهش قند خون , بادام زمینی با کاهش سوخت و ساز بدن و مختل نمودن کارایی کبد ، کلیه و کاهش قند خون , دانه کنجد با کاهش سوخت و ساز و کاهش قند خون و گندم و گندم سیاه با مختل نمودن عمل گوارش , کاهش سوخت و ساز , ذخیره مواد غذایی بصورت چربی و کاهش کارایی انسولین موجب اضافه وزن می شوند.

    تخم‌مرغ ، لبنیات کم‌چرب ، گوشت ، جگر ، فرآورده‌های لبنی کم‌چرب ، سبزیجات تازه و شیرین بیان می‌تواند منجر به لاغر شدن افراد دارای این گروه خونی شود. این غذاها سوخت و ساز را افزایش می‌دهند.

    اگر می‌خواهید رژیم کاهش وزن بگیرید باید بدانید که ابدا مهم نیست چقدر غذا را در چه زمانی می‌خورید بلکه مهم است بدانید چه چیزی می‌خورید؟

    اگر می‌خواهید چاق شوید ذرت ، گندم معمولی و سیاه ، عدس ، بادام زمینی و دانه کنجد برای‌تان مفید است. همه این غذاها کاهنده سوخت و ساز بوده و موجب احتباس آب می‌شوند.

    تعادل روحی و حسی این افراد در حالتی که بدن‌شان کمی اسیدی باشد بهتر است.
    حضرت علی(ع) :
    آرام باش،توکل کن،تفکر کن و سپس آستین ها را بالا بزن و آنگاه میبینی که دستان خداوند زود تر از تو دست به کار شده اند.
    --------------------
    تا چه رخ بازی نماید بیدقی خواهیم راند
    عرصه ی شطرنج رندان را مجال شاه نیست
    ----------------------
    foodind.blogfa.com
    اولین وبلاگ صنایع غذایی در ایران


  8. کاربر زیر از ParHam برای پست مفید تشکر نموده است:


  9. Top | #5

    • مدير بازنشسته تالار صنايع غذايي و تغذیه
    • تاریخ عضویت
      27-Jul-2008
    • رشته تحصیلی
      BSC Biotechnologist in Foodindustry
    • محل سکونت
      سرزمین پاک پارسی
    • پست‌ها
      736
    • سپاس
      2,141
    • 2,736 تشکر در 884 پست
    • قدرت امتیاز دهی
      8
    • امتیاز
      10

    پیش فرض پاسخ: تغذیه مناسب بر اساس گروه خونی

    مشخصات شخصیت و برنامه غذایی گروه خونی AB
    طی هزار تا ۱۲۰۰ سال پیش این گروه خونی ایجاد شده‌است. به نظر می‌رسد قفقازی‌ها و مغول‌ها اجداد این دسته را تشکیل دهند.

    تنها ۲ تا ۵ درصد از انسان‌ها دارای این گروه خونی هستند. این افراد از ترکیب گروه A و B تشکیل شده و از هر کدام چیزی را به ارث برده‌اند.

    مانند گروه خونی A دارای ترشح کم اسید معده هستند و مانند گروه B با خوردن گوشت سازگارند.

    در مقابل ویروس‌ها و حساسیت‌ها و بیماری‌های سیستم ایمنی مقاوم تر از بقیه گروه‌های خونی هستند.

    احتمال ابتلای این افراد به انواع مختلف سرطان بیشتر است و مانند گروه خونی A احتمال ابتلا به سرطان سینه در این افراد بالاست.

    دستگاه گوارش حساس‌تری هم دارند.

    این افراد بسیار حساس بوده و بایستی با در نظر گرفتن حد تعادل از تمام گروه‌های غذایی به طور مختلط استفاده نمایند.

    توصیه می‌شود این افراد در برنامه غذایی خود از موادی مانند ماهی ، شیر ، لبنیات ، غلات ، میوه و سبزی استفاده نمایند. غذاهای دریایی و سبزیحات موجب افزایش متابولیسم پایه می‌شود و لبنیات نیز تولید انسولین را افزایش می‌دهند. میوه‌هایی مانند آناناس به هضم مواد غذایی کمک می‌کنند. این غذاها در مجموع می‌توانند موجب افزایش کارایی بدن در تنظیم وزن و تثبیت آن شوند. لذا اگر می‌خواهید وزن‌تان را کم کنید حتما این غذاها را در برنامه غذایی‌تان بگنجانید. سبزیجات سبز را فراموش نکنید زیرا راندمان متابولیسم را افزایش می‌دهد.

    اگر می‌خواهید لاغر شوید در برنامه غذایی خود از گوشت قرمز ، لوبیا ، فندق، ‌کنجد ، گندم ، ذرت و قزل‌آلا و دانه‌های خوراکی به میزان کمتری استفاده نمایید. گوشت قرمز موجب هضم ناقص شده و در روده‌ها سم تولید کرده و بصورت چربی ذخیره می‌شود. لوبیای قرمز ، لیما و سفید اثر انسولین و سرعت متابولیسم را کاهش می‌دهند. گندم نیز موجب کاهش اثر انسولین و تنظیم نامناسب قند خون شده ، متابولیسم پایه و قند خون را کاهش می‌دهد. ذرت و گندم سیاه نیز مانع تاثیرات مثبت انسولین می‌شوند. در حقیقت استفاده از غذاهای فوق می‌تواند موجب افزایش وزن‌ شود.

    کلپ(جلبک دریایی) ، آناناس ، ماهی ، سبزی تازه و لبنیات مصرف نمایید.

    سبزیجات برگ‌سبز‌تیره سوخت و ساز را افزایش می‌دهند. بروملین موجود در آناناس به هضم غذا کمک می‌کند لبنات تولید انسولین را افزایش می‌دهند و نهایتا غذاهای دریایی با تامین ید مورد نیاز بدن می‌توانند سوخت و ساز را افزایش دهند. کلیه‌های غذاهای ذکر شده در این قسمت می‌توانند شما را در کاهش وزن یاری نمایند.

    گوشت را به همراه سبزیجات یا پنیر حاصل از شیر سویا مصرف نمایید.

    این افراد وقتی عضلاتشان کمی قلیایی می‌شود سرحال‌ترند.

    مغز میانی گندم در گروه O و B قلیازا و در گروه AB و A اسیدزا است.

    کم بودن اسید معده این گروه مانند A است و سازگاری‌اش با مواد گوشتی مانند گروه B است. به همین دلیل می‌توانند گوشت بخورند اما نمی‌توانند آن را هضم نمایند و در نتیجه بصورت چربی در بدن‌شان ذخیره می‌‌شود.

    فشارهای عصبی در لحظه‌های اولیه خوب تحمل می‌شوند اما اگر همچنان ادامه یابند می‌توانند با ایجاد اضطراب و استرس سیستم قلب و عروق و ایمنی را تحت تاثیر قرار داده و منجر به بروز سکته و سرطان می‌گردند.

    به همین جهت ورزش‌هایی که استرس و اضطراب و تحریک پذیری و تحریک‌پذیری را کاهش می‌دهند و می‌توانند در این مورد یاری‌گر شما باشند.

    این افراد اگر چه روحیه حساس و زودرنج را از گروه A را به ارث برده‌اند اما شخصیت متعادل و سازگاری را نیز از گروه B به ارث برده‌اند در واقع این افراد به راحتی می‌توانند با انعطاف‌پذیری بسیار زیاد خود یک جمع یا گروه را مجذوب کنند و از خود راضی نگهدارند.

    اگر به دنبال یک سنگ صبور یا درمانگر و مشاور خوب می‌گردید که حتی هنگام ناراحتی‌های‌تان هم از طعنه‌های تندتان نرنجد حتما مطمئن شوید که آن شخص دارای گروه خونی AB باشد.

    از سوی دیگر این راضی نگه‌داشتن همه افراد از خود گاهی می‌تواند شما را مجبور کند تا برای راضی نگه‌داشتن عده‌ای منافع عده‌ دیگر را نادیده بگیرید.
    حضرت علی(ع) :
    آرام باش،توکل کن،تفکر کن و سپس آستین ها را بالا بزن و آنگاه میبینی که دستان خداوند زود تر از تو دست به کار شده اند.
    --------------------
    تا چه رخ بازی نماید بیدقی خواهیم راند
    عرصه ی شطرنج رندان را مجال شاه نیست
    ----------------------
    foodind.blogfa.com
    اولین وبلاگ صنایع غذایی در ایران


  10. کاربر زیر از ParHam برای پست مفید تشکر نموده است:


  11. Top | #6

    • مدير بازنشسته تالار صنايع غذايي و تغذیه
    • تاریخ عضویت
      27-Jul-2008
    • رشته تحصیلی
      BSC Biotechnologist in Foodindustry
    • محل سکونت
      سرزمین پاک پارسی
    • پست‌ها
      736
    • سپاس
      2,141
    • 2,736 تشکر در 884 پست
    • قدرت امتیاز دهی
      8
    • امتیاز
      10

    پیش فرض پاسخ: تغذیه مناسب بر اساس گروه خونی

    مشخصات شخصیت و برنامه غذایی گروه خونی O
    قدیمی ترین گروه خونی می‌باشد. در عین حال وجود خون گروه O در رگ های ۳۸ تا ۴۰ درصد بنی‌آدم بیان‌گر این امر است که این گروه خونی فروانترین گروه نیز هست.

    چهل هزارسال قبل از میلاد مسیح بوجود آمده است.

    در آن دوره انسان‌های سروماگنون زندگی می‌کردند که به انسان‌های امروزی شباهت داشتند.

    به احتمال زیاد زیستگاه آن‌ها در هندوستان امروزی بود.

    این افراد شکارچی‌های ماهر و افرادی توانا بودند که قادر به ساختن سلاح‌ها و ابزار متفاوت بوده و با مهارت از آن‌ها استفاده می‌کردند.

    شاید به همین دلیل است که افراد دارای گروه خونی O در مطلوب‌ترین حالت بیشترین انرژی خود را از پروتئین حیوانی تامین می‌کنند.

    اشتباه نکنید . به فاصله ۵۰۰ متری خانه اجداد شما سوپر مواد پروتئینی وجود نداشت که هر وقت تمایل داشتند گوشت بخورند. آنها گوشت خود را از شکار کردن تامین می‌کردند و زندگی در طبیعت به آنها آموخته بود ممکن است مدتی طولانی نتوانند شکار کنند. به همین دلیل وقتی شکاری به چنگ‌شان می‌آمد تمام آنرا یک‌جا نمی‌خوردند. تجربه به آنها آموخته بود اگر این کار را بکنند ممکن است تا شکار بعدی چیزی جز میوه‌ها و سبزیجات برای خوردن نداشته باشند از سویی دیگر آنها برای تهیه تکه‌ای گوشت باید زحمت زیادی می‌کشیدند. اگر چه قسمت اعظم توانایی بدنی این افراد از گوشت بدست می‌آمد اما به مرور زمان آموخته بودند که اگر گوشت را به همراه سبزیجات زیاد مصرف نمایند هم سالم‌تر می‌مانند و هم با یک شکار معمول روزهای بیشتری می‌توانند گوشت را بر سر سفره خود ببینند.

    با کم شدن شکار این انسان ها شروع به خوردن مواد غذایی دیگر نمودند اما همچنان گوشت یک منبع خوب تغذیه‌ای برای آن‌هاست.

    این افراد دارای سیستم ایمنی حساس هستند که نسبت به هر عامل خارجی از خود واکنش نشان می‌دهد و افرادی قوی و توانا و مقاوم هستند.

    سطح اسید معده در این افراد بالاست. به همین علت اغلب افراد مبتلا به زخم های معده دارای این گروه خونی می‌باشند. معده اسیدی این افراد به غذاهای گروه شیر و گندم و نشاسته و نان چندان علاقه‌مند نیست.

    این افراد همچنین در ابتلا به کولیت و بیماری کرون استعداد خاصی از خود نشان می‌دهند. ظاهرا روغن ماهی در معالجه التهاباتی از این دست می‌تواند به یاری‌شان بیاید.

    تحمل گلوتن (اسید آمینه موجود در آرد گندم) برای شما سخت می‌باشد زیرا گلوتن یا پروتئین چسباننده‌ای که در گندمک وجود دارد منجر به تحریک روده باریک می‌شود. همچنین موجب تولید بیشتر انسولین و اختلال در عملکرد کربوهیدرات ها می‌شود.

    کم کاری تیروئید به وفور در افراد دارای این گروه خونی دیده می شود.

    کلم ومحصولات دریایی سیاه و گوشت و جگرسیاه و اسفناج کمک می کند که این افراد لاغرتر شوند.

    متابولیسم آن‌ها بر خلاف گروه A است . مثلا غذاهای حیوانی موجب افزایش سوخت و ساز در گروه خونی O و کاهش سوخت و ساز در گروه خونی A می‌شود.

    گروه O قادر به انجام تمرینات سخت بدنی و بهره‌برداری از پروتئین‌های حیوانی و قطع منابع کربوهیدراتی مانند بسیاری از غلات هستند. به همین جهت بدن اکثر این افراد همواره در حالت کتوزیس خفیف بوده و اسیدی می‌باشد. تجربه نشان می‌دهد کمی اسیدی بودن می‌تواند این افراد را سرحال‌تر نماید. در چنین حالتی مواد کتونی حاصل از سوخت و ساز پروتئین‌ها و قندها جای قند را در ترکیب خون گرفته و مسئول تنظیم فرآیندهای حیاتی بدن می‌شوند.

    حاصل وجود کتون و کالری مصرفی پائین و سوخت و ساز بالای چربی‌ها و فعالیت بدنی زیاد موجب شده است که افراد این گروه خونی اندامی لاغر داشته باشند. البته برای یک شکارچی لاغر بودن لازم است و برای دیگران حسن.

    گندم در گروه خونی O قلیایی می‌شود.

    گندم و ذرت موجب اختلال در عملکرد انسولین می‌شوند.لوبیاهای قرمز و چشم بلبلی کاربرد انرژی را مختل می‌سازند. عدس مانع متابولیسم صحیح می‌شود. کلم و گل کلم و خردل هم موجب جلوگیری از ترشح هورمون تیروئید می‌شوند که با این حساب کلیه مواد ذکر شده برای افزایش وزن این افراد مفید خواهند بود. تمام این غذاها یک خاصیت مشترک دارند : «ماهیچه ها را قلیایی می‌کنند.»

    نان ، لوبیا ، باقالی ، کلم سیاه ، کلم‌پیچ ، کلم بروکلی، محصولات دریایی ، نمک یددار ، گوشت گوساله ، گاومیش ، جگر و اسفناج می‌توانند به این افراد کمک کنند تا لاغر شوند.

    بهتر است ید خود را از نمک یددار دریافت ننمایید زیرا سدیم بالا موجب احتباس آب و چاقی می‌شود.

    این گروه محصولات لبنی را خوب تحمل نمی‌کنند. البته نسبت به گندم و غلات نیز عکس‌العمل بهتری از خود نشان نمی‌دهند.

    خون این افراد رقیق است و دیرتر منعقد می‌شود.

    ورزش بهترین راه تخلیه فشارهای عصبی در این گروه است.

    قدرت ، تحمل ، صبر ، اعتماد به نفس ، شجاعت و مثبت نگری تمام خصوصیاتی است که یک شکارچی به آن نیاز دارد . این خصوصیات موجب شده است که نسل بشر تا به امروز حفظ گردد.

    همین خصوصیات از شما یک رهبر توان‌مند و ریسک کننده و متهور می‌سازد. شاید برای‌تان جالب باشد اگر بدانید به غیر از ریگان ، گورباچف ، ملکه الیزابت و فرزندش ، بسیاری از سران مافیا نیز دارای چنین گروه خونی هستند.
    منبع:
    rejimdarmani
    حضرت علی(ع) :
    آرام باش،توکل کن،تفکر کن و سپس آستین ها را بالا بزن و آنگاه میبینی که دستان خداوند زود تر از تو دست به کار شده اند.
    --------------------
    تا چه رخ بازی نماید بیدقی خواهیم راند
    عرصه ی شطرنج رندان را مجال شاه نیست
    ----------------------
    foodind.blogfa.com
    اولین وبلاگ صنایع غذایی در ایران


  12. کاربر زیر از ParHam برای پست مفید تشکر نموده است:


اطلاعات تاپیک

کاربران حاضر در این تاپیک

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک هستند. (0 عضو و 1 مهمان)

برچسب ‌ها

این مطلب را به اشتراک بگذارید

قوانین ارسال

  • شما نمی‌توانید تاپیک جدید ارسال کنید.
  • شما قادر به ارسال پاسخ نیستید .
  • شما نمی‌توانید فایل ارسال کنید.
  • شما نمی‌توانید پست ‌های خود را ویرایش کنید.
  •  
دانشجو در شبکه های اجتماعی
افتخارات دانشجو
لینک ها
   
سایت برگزیده مردمی در چهارمین و پنجمین جشنواره وب ایران
سایت برگزیده مردمی در چهارمین و پنجمین جشنواره وب ایران
به دانشجو امتیاز دهید:

آپلود مستقیم عکس در آپلودسنتر عکس دانشجو

توجه داشته باشید که عکس ها فقط در سایت دانشجو قابل نمایش می باشند.

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1