| شما در سایت ثبت نام نکرده اید و یا وارد نشده اید ، لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا به تمام امکانات سایت دسترسی داشته باشید . |
|
![]() |
|
|
|
|
|||||||
| گروه های کاربری | ثبت نام و عضویت در انجمنها | کتابخانه | آمـار | لیست اعضا | گروه های کاربری | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
| ادبیات زیباترین و به یادماندنی ترین اشعار و مطالب ادبی دوستان را میتوانید در این بخش ملاحظه کنید. همچنین کلیه مباحث ادبی و زبانی در این مجموعه بررسی میشود. |
![]() |
|
|
امکانات | حالات نمایش |
|
|
#1 | ||||||||
|
عضو سابق شورای نظارت
![]() تاریخ عضویت: 2006-01-01
3,674 تشکر در 1,949 ارسال
دریافت کتاب: 0
اهداء کتاب: 0
![]()
|
:!:
آيدا در آيينه لبانت به ظرافت شعر شهواني ترين بوسه ها را به شرمي چنان مبدل مي كند كه جاندار غار نشين از آن سود مي جويد تا به صورت انسان در آيد و گونه هايت اب دو شيار مورب كه غرور تو را هدايت مي كنند و سرنوشت مرا كه شب را تحمل كرده ام بي آنكه به انتظار صبح مسلح بوده باشم و بكارتي سربلند را از روسبي خانه اي داد و ستد سر به مهر باز آورده ام هرگز كسي اين گونه فجيع به كشتن خود برنخاست كه من به زندگي نشستم! و چشمانت راز آتش است و عشقت پيروزي ي آدمي ست هنگامي كه به جنگ تقدير مي شتابد. و آغوشت اندك جايي براي زيستن اندك جايي براي مردن و گريز از شهر -كه با انگشت به وقاحت پاكي آسمان رامتهم ميكند. كوه با نخستين سنگ ها آغاز ميشود و انسان با نخستين درد در من زنداني ي ستمگري بود كه به آواز زنجيرش خو نميكرد من با نخستين نگاه تو آغاز شدم
http://ketaab.persiangig.com/other/1dd11.jpg تا که بودیم نبودیم کسی کشت ما را غم بی همنفسی تا که رفتیم همه یار شدند خفته ایم و همه بیدارشدند قدر آینه بدانیم چون هست نه در آن وقت که اقبال شکست سلام دوران خوش سربازی
|
||||||||
|
|
|
| 9 کاربر از H A M E D برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#2 | ||||||||
|
عضو سابق شورای نظارت
![]()
|
یک بار دیگه
آخرین ماه پاییز شد چه غریبانه اومد چه غریبانه رفت چی باقی مونده برام جز کوله بار غصه و غم ها که باید بدون کمک بارون و باد و برگ های زرد به دوش خسته بکشم و تا ابد این خستگی عضو جدا نشدنی زندگی من خواهد بود. شدم مفهوم کاملی از شعر از زخم قلب ابائی
http://ketaab.persiangig.com/other/1dd11.jpg تا که بودیم نبودیم کسی کشت ما را غم بی همنفسی تا که رفتیم همه یار شدند خفته ایم و همه بیدارشدند قدر آینه بدانیم چون هست نه در آن وقت که اقبال شکست سلام دوران خوش سربازی
|
||||||||
|
|
|
|
|
#3 | ||||||||
|
عضو سابق شورای نظارت
![]()
|
اشک رازي ست
لبخند رازي ست عشق رازي ست اشک آن شب لبخند عشقم بود. قصه نيستم که بگويي نغمه نيستم که بخواني صدا نيستم که بشنوي يا چيزي چنان که ببيني يا چيزي چنان که بداني... من درد مشترکم مرا فرياد کن. درخت با جنگل سخن مي گويد علف با صحرا ستاره با کهکشان و من با تو سخن مي گويم نامت را به من بگو دستت را به من بده حرفت را به من بگو قلبت را به من بده من ريشه هاي تُرا در يافته ام با لبانت براي همه لب ها سخن گفته ام و دست هايت با دستان من آشناست. در خلوت روشن با تو گريسته ام براي خاطر زندگان؛ و در گورستان تاريک با تو خوانده ام زيباترين سرود ها را و تُرا که مردگان اين سال عاشق ترين زندگان بوده اند. دستت را به من بده دست هاي تو با من آشناست اي دير يافته با تو سخن مي گويم بسان ابر که با طوفان بسان علف که با صحرا بسان باران که با بهار بسان درخت که با جنگل سخن مي گويد زيرا که من ريشه هاي تُرا دريافته ام زيرا که صداي من با صداي تو آشناست احمد شاملو
|
||||||||
|
|
|
|
|
#4 | ||||||||
|
عضو سابق شورای نظارت
![]()
|
اينك موج سنگين گذرزمان است كه در من مي گذرد.
اينك موج سنگين زمان است كه چون جوبار آهن در من مي گذرد. اينك موج سنگين زمان است كه چو نان دريائي از پولاد و سنگ در من مي گذرد. *** در گذر گاه نسيم سرودي ديگرگونه آغاز كرده ام. در گذرگاه باران سرودي ديگرگونه آغاز كرده ام. در گذر گاه سايه سرودي ديگرگونه آغاز كرده ام. نيلوفر و باران در تو بود خنجر و فريادي در من. فواره و رؤيا در تو بود تالاب و سياهي در من. در گذرگاهت سرودي دگر گونه آغاز كردم. *** من برگ را سرودي كردم سر سبز تر ز بيشه من موج را سرودي كردم پرنبض تر ز انسان من عشق را سرودي كردم پر طبل تر زمرگ. سر سبز تر ز جنگل من برگ را سرودي كردم پرتپش تر از دل دريا من موج را سرودي كردم پر طبل تر از حيات من مرگ را سرودي كردم. ***** احمد شاملو _____________
|
||||||||
|
|
|
|
|
#5 | ||||||||
|
مدیر بازنشسته تالار موسيقي
![]() تاریخ عضویت: 2007-10-06
شهر سکونت: tehran
2,485 تشکر در 1,102 ارسال
![]()
|
دستت درد نكنه من خیلی به احمد شاملو علاقه دارم
![]() دخترك فقیر ولی ثروتمند دخترك تنها ولی قدرتمند دخترك كوچك ولی بزرگ دخترك غران در میان دسته ای گرگ دخترك زیبا ولی ویران دخترك ایران ایران ایران برادران و خواهران گل دیگر با احمدرضا نگران هیچ مشکلی نباشید من دوباره بازگشتم
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||||
|
|
|
| 6 کاربر از Ahmad reza برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#6 | ||||||||
|
عضو سابق شورای نظارت
![]()
|
منم همینطور
البته من به شعر علاقه دارم و از خیلی از شاعرا خوشم می یاد اما به اشعار فروغ علاقه ی خاص دارم
|
||||||||
|
|
|
| 7 کاربر از H A M E D برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#7 | ||||||||
|
كارشناس تالار ادبیات
![]() تاریخ عضویت: 2007-11-29
شهر سکونت: ایران سرفراز
رشته تحصیلی: لیسانس ریاضی
4,690 تشکر در 1,097 ارسال
![]()
|
ممنون اقا حامد
لطف کردین. عالیه
|
|
| 7 کاربر از Asemun برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#8 |
|
کاربر حرفه ای
![]() |
حامد جان ! عالی بود !
یک چیز جالب بگم از مرحوم شاملو . ایشون میگفتند که من زمانی شاعرم که شعر بگویم . حالا حسابشو بکنین دیگه ! چقدر بعضیها افه میان !!! خودشون رو همچی میگیرن انگار از مریخ اومدن ! |
|
|
|
| 7 کاربر از A.L.I. برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#9 | ||||||||
|
مدیر بازنشسته تالار تاريخ
![]() تاریخ عضویت: 2007-10-31
شهر سکونت: دیار عاشقان
رشته تحصیلی: تفکر
12,191 تشکر در 4,772 ارسال
![]()
|
منم تشكر!
یادش به خیر.یه كتابی بود در مورد احمد شاملو نوشته بود......وقتی كه رفته بود اطریش( اگر اشتباه نكنم!!) وای.كه چه حالی داد!!!!!! بچه بودم كه خوندمش........آدم باحالی بود...خدا رحمتش كنه. تو كتابخانه ما یه چند تا كتاب در موردش بود.نمیدونم چرا بعد از 2 ماه غیبشون زد!!! به هر حال خسته نباشی....حامد جان |
||||||||
|
|
|
| 6 کاربر از Ernesto_Rommel برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#10 | ||||||||
|
مدیر بازنشسته تالار موسيقي
![]() تاریخ عضویت: 2007-10-06
شهر سکونت: tehran
2,485 تشکر در 1,102 ارسال
![]()
|
بچه ها اینم ترجمه اشعار شاملو:
http://www.daneshju.ir/forum/f296/t29541.html
![]() دخترك فقیر ولی ثروتمند دخترك تنها ولی قدرتمند دخترك كوچك ولی بزرگ دخترك غران در میان دسته ای گرگ دخترك زیبا ولی ویران دخترك ایران ایران ایران برادران و خواهران گل دیگر با احمدرضا نگران هیچ مشکلی نباشید من دوباره بازگشتم
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||||
|
|
|
| 4 کاربر از Ahmad reza برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
![]() |
| Bookmarks |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | |
| حالات نمایش | |
|