| شما در سایت ثبت نام نکرده اید و یا وارد نشده اید ، لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا به تمام امکانات سایت دسترسی داشته باشید . |
|
![]() |
|
|
|
|
|||||||
| گروه های کاربری | ثبت نام و عضویت در انجمنها | کتابخانه | آمـار | لیست اعضا | گروه های کاربری | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
![]() |
|
|
امکانات | حالات نمایش |
|
|
#1 |
|
مدیر بازنشسته بخش ساير موضوعات
![]() |
22 نفر از اعضای کاروان راهیان نور دانشجویان مشهد شب گذشته در حادثه برخورد اتوبوس با تانکر حمل سوخت کشته شدند.
به گزارش خبرنگار اجتماعی حیات، در برخورد اتوبوس کاروان راهیان نور با یک دستگاه تانکر حمل سوخت که ساعت22 و 30 شب گذشته (شنبه) رخ داد 22 نفر کشته و 7 نفر زخمی شدند . اتوبوس کاروان راهیان نور طی برخورد با یک دستگاه تانکر حمل سوخت و به علت سرعت زیاد و عدم کنترل تانکر دچار سانحه شد. افراد اعزام شده دانشجویان پسر دانشگاه غیرانتفاعی مشهد بودند که طی این حادثه 22 نفر کشته و 7 نفر مجروح شده اند. بر اساس این گزارش ، به دلیل حمل بنزین توسط تانکر مذکور اتوبوس دچار انفجار و سوختگی شده و کشته شدگان قابل شناسایی نیستند. افراد اعزام شده در قالب کاروان راهیان نور همگی بیمه بودند و افراد سالم به مشهد منتقل شده اند اما تاریخ اعزام اجساد مشخص نشده است. منبع :
|
|
| 8 کاربر از M.B.M برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#2 |
|
مدیر بازنشسته بخش ساير موضوعات
![]() |
من نمی دانم چرا هر سال عید باید شاهد همچین موضوعاتی باشیم اگه نمی توانم امنیت سفرهای دانشجوی رو تامین کنن چرا این سفرها رو ترتیب می دان و یک عده خانواده رو داغ دار می کنن؟؟؟؟
|
|
| 4 کاربر از M.B.M برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#3 |
|
مسئول فني سايت
![]() |
خبر وحشتناکی بود ....
خدا به خانواده هاشون صبر بده ....
یادش بخیر یه روزی چه زحمتی واسه این رنکها کشیده بودم و حالا یه عده دیگه به نام خودشون ثبت کردن... [فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ]و [فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ]رو ببینین بد نیست. یک دو یا سه هفته مرخصی هستم ![]() الکی خوشحال نشین ، زود برمیگردم
|
|
|
|
| 3 کاربر از B E H N A M برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#4 |
|
مدیر بازنشسته تالار رياضي
![]() |
پارسال هم این دانشجوهای پزشكی رو بردن 5 یا 6 نفر هم پارسال این طوری شدن امسال هم كه غیرانتفاعی خیام.
خدا رحمتشون كنه....خیلی دردناكه. |
|
|
|
| 3 کاربر از Green heart برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#5 | ||||||||
|
مدیر بازنشسته تالار برق
![]() تاریخ عضویت: 2007-07-22
رشته تحصیلی: برق
862 تشکر در 348 ارسال
دریافت کتاب: 0
اهداء کتاب: 0
![]()
|
دانشجویان دانشگاه غیرانتفاعی سجاد بودن..
خیلی ناراحت كننده بود!
نابود باد رژیم جهل و جنایت ، زنده باد آزادی رفیق روزهای خوب، رفیق خوب روزها همیشه ماندگار من، همیشه در هنوزها صدا بزن مرا شبی به غربتی که ساختی به لحظه ای که عشق را بدون من شناختی (به عزیزترین دوستم که برای همیشه از خاک کشور خارج شد...)
|
||||||||
|
|
|
| 4 کاربر از Sahel 87 برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#6 | |
|
مدير بخش كشاورزي
![]() |
نقل قول:
آره پارسال رو من شنیده بودم... چقدر وحشتناك خدایا....(خدا بیامرزتشون...)
همه ی ما به نفرت نیاز داریم تا عشق را بشناسیم.نفرت فقط هنگامی قدرت پیدا می كند كه سركوب یا نفی شود،اما اگر نور آگاهي به آن بتابد به انگيزه اي تبديل مي شود تا فرد با آن،حقيقت دروني خود را يابد. در صورت مشاهده هرگونه پست توهین آمیز و خلاف قوانین سایت با کلیک روی این آیکن موضوع را به مدیران ارشد اطلاع دهید .هر کس به طریقی دل ما می شکند..... .....میروم از رفتنم دلشاد باش..... لطفا از زدن هر گونه مطالب تکراری جدا خودداری فرمایید تالار كشاورزی بهترین مرجع مطالب برای دانشجویان عزیز
|
|
|
|
|
| 4 کاربر از CASSIATORA برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#7 |
|
كاربر فعال تالار مذهبي
![]() |
سلام
منم خیلی ناراحت شدم وقتی این خبر رو شنیدم بالاخره دیگه وقت رفتشنون بوده خداوند بیامرزدشون برای خانواده های آنها خیلی سخت است خداودند به انها صبر دهد |
|
|
|
| 5 کاربر از کاظم سبزواری برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#8 |
|
![]() |
وای بچه ها دانشگاهشون جای خونه ماست من یه سر رفتم عكس چند نفرشون رو هم زده بودن.نمی دونین موهای بدنم سیخ شد وقتی دیدمشون.
|
|
|
|
| 4 کاربر از Green heart برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#9 |
|
![]() |
همون غیرانتفاعیه خیام درسته.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
مدير تالار مذهبی
![]() |
ولا تحسبن الذین قتلوا فی سبیل الله امواتا بل احیاء .... بل احیاء .... بل احیاء .... عند ربهم یرزقون
مطمئن باشین جای اونا خوبه خدا به داد ما برسه خوب جایی داشتن می رفتن |
|
|
|
| 2 کاربر از احمد کاظمی برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
![]() |
| Bookmarks |
| برچسب ها |
| هیچکدام |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | |
| حالات نمایش | |