| شما در سایت ثبت نام نکرده اید و یا وارد نشده اید ، لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا به تمام امکانات سایت دسترسی داشته باشید . |
|
![]() |
|
|
|
|||||||
| گروه های کاربری | ثبت نام و عضویت در انجمنها | کتابخانه | آمـار | لیست اعضا | گروه های کاربری | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
![]() |
|
|
امکانات | حالات نمایش |
|
|
#1 |
|
مدیر ارشــد
![]() |
به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از روابط عمومي كنگره جامعه جراحان ايران، ابوالقاسم اباسهل رئيس انستيتو سرطان در سي و دومين كنگره جامعه جراحان ايران افزود: متأسفانه آمار سطان در تمام دنيا در حال افزايش است و بعد از تروما دومين عامل مرگ و مير محسوب ميشود.
وي افزود: زندگي ماشيني، بيتحركي، تغذيه نادرست و استرسها از عوالم ايجاد كننده سرطانها هستند. وي تأكيد كرد: درباره سرطان يكسري اقدامات بهداشتي است كه با رعايت آنها ميتوان از بروز سرطانها پيشگيري كرد به عنوان مثال چندي است كه در كشورهاي پيشرفته مردم را از خوردن گوشت قرمز منع ميكنند و معتقدند كه بايد سبزيجات را جايگزين آن كنند و اين را به عنوان اقدامي جدي براي پيشگيري از سرطان مطرح ميكنند كه البته اثرات مثبت آن سالهاي بعد مشخص ميشود. اباسهل خاطرنشان كرد: بررسيهاي انجام شده درباره استعمال دخانيات نشان ميدهد كساني كه سيگار ميكشند يا در مجاورت دود آن هستند در معرض مستقيم انواع سرطانهاي ريه، دهان و سينه قرار دارند او گفت: بهترين پيشگيري از سرطانها رعايت دستورات بهداشتي و عدم مصرف دخانيات است.
كوه پرسيد ز رود زير اين سقف كبود راز ماندن در چيست؟ گفت در رفتن من كوه پرسيد : و من؟ گفت در ماندن تو بلبلي گفت : و من؟ خنده اي كرد و گفت : در غزل خواني تو آه از آن آبادي كه در آن كوه رود ، رود مرداب شود ، و در آن بلبل سرگشته سرش را به گريبان ببرد ، و نخواند ديگر ، من و تو ، بلبل و كوه و روديم راز ماندن جز ، در خواندن من ، ماندن تو ، رفتن ياران سفر كرده مان نيست بدان ! ![]() |
|
|
|
| 3 کاربر از MiNeRVa برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#2 | ||||||||
|
دوســـــت جـــــــدید
![]() تاریخ عضویت: 2008-06-27
شهر سکونت: یه جایی زیر آسمون خدا
رشته تحصیلی: پزشکی ورزشی
172 تشکر در 56 ارسال
دریافت کتاب: 0
اهداء کتاب: 0
![]()
|
تشخیص سرطان ریه با نوعی آزمایش
بر اساس تازه ترین تحقیقات دانشمندان،نوعی آزمایش خون ممکن است سرطان ریه را در مراحل ابتدایی مشخص کند.به گزارش رویترز اگر بتوان با این آزمون سرطان ریه را در مراحل اولیه تشخیص داد امکان نجات زندگی بیماران بیشتر خواهد شد.سرطان ریه سالانه جان 3/1 میلیون نفر را در سراسر جهان می گیرد و با این آزمون میتوان میزان زنده ماندن را تا 2 سال افزایش داد.نتایج این تحقیقات که در انجمن سالیانه ی انکولوژی در امریکا بیان شده ، حاکی است شناسایی نوعی ژن خاص در خون افراد که ممکن است منجر به بروز سرطان ریه شود تا 88 درصد دقت دارد.به گفته ی محققان،این نوع آزمایش خون برای مشخص شدن بیماری است و حتی احتمال رخداد آن در دو سال بعد را نشان می دهد.به گفته ی دکتر توماس زندر،سرپرست این تحقیق،مطالعات بیشتری برای اثبات این آزمون لازم است و شناسایی سرطان ریه در مراحل اولیه به بیماران مبتلا در شیوه ی درمان کمک بسیاری میکند.
|
|
| 2 کاربر از Doun tieh برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
![]() |
| Bookmarks |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | |
| حالات نمایش | |
|
|