| شما در سایت ثبت نام نکرده اید و یا وارد نشده اید ، لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا به تمام امکانات سایت دسترسی داشته باشید . |
|
![]() |
|
|
|
|||||||
| گروه های کاربری | ثبت نام و عضویت در انجمنها | کتابخانه | آمـار | لیست اعضا | گروه های کاربری | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
| مدیریت جامع ترین و برترین مقالات مدیریت را از این بخش که شامل مباحثی همچون : تجارت ، بهره وری ، کارایی ، مسائل پرسنلی ، موفقیت در کار و حرفه ، بازاریابی ، درآمدزایی و کلیه مسائل مدیریتی است دریافت کنید . |
![]() |
|
|
امکانات | حالات نمایش |
|
|
#1 |
|
کاربر حرفه ای
![]() |
با سلام و سپاس از دوستان خوبم بخصوص میلاد عزیزم که برای سایت دانشجو بخشی تحت عنوان مدیریت ایجاد نمودند.امیدوارم از این فرصت استثنایی در جهت آشنایی بیشتر و اعتلای رشته مدیریت در سطح جامعه علمی ایران قدمی هرچند کوجک برداشته باشم.
از همه بینندگان و دانشجویان عزیز که به هر نحو به مباحث مدیریتی علاقمندند و یا در این رشته فعالیت دارند صمیمانه تقاضا دارم به گسترش و غنای این بخش علمی کمک و یاری برسانند. همینطور دست اساتید گرامی،مدیران توانا و مشاوران فهیم در عرصه مدیریتی را جهت همکاری بیشتر به گرمی میفشاریم.هرگونه متن علمی،مقاله،پاورپوینت،نمود ار،نظر و ... را که در خصوص مدیریت و گرایشهای آن باشد میپذیریم. به امید آنکه روزی رشته مدیریت و گرایشهای آن جایگاه اصلی خود را در جامعه علمی ایران بازیابد. متشکرم از توجه همه شما عزیزان علی نامدار-مدیر بخش مدیریت سایت دانشجو و وبلاگ کمیته علمی مدیریت دانشگاه آزاد مشهد :!: :!: :!: |
|
|
|
| 3 کاربر از A.L.I. برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#2 |
|
مدیر بازنشسته تالار هنرهای تجسمی
![]() |
خیلی خوشحال شدم این بخش رو دیدم
چون به جز هنر تنها بخشی هست كه یه كمی توش اطلاعات دارم برو علی جان دارمت
|
|
|
|
#3 | ||||||||
|
یـار آشــــــــــــــــنـا
![]() تاریخ عضویت: 2007-11-24
322 تشکر در 161 ارسال
دریافت کتاب: 0
اهداء کتاب: 0
![]()
|
شما که یکی از نخبه های مدیریت بازرگانی هستید به جمع انجمن مدیریت خوش آمدید
امیدوارم به پرباری این انجمن کمک نمایید. می دانم الان دارین برای فوق می خونید و وقت زیاد ندارید ولی در حد توان همکاری کنید |
||||||||
|
|
|
|
|
#4 |
|
کاربر حرفه ای
![]() |
دوستان عزیزی که رشته مدیریت درس میخونند و مطالعه میکنند یا تمام کرده اند اینجا خودشون رو معرفی کنند و علایق خودشون را مطرح کنند.
میخواهیم اینجا با هم دیگه بیشتر آشنا بشیم و زمینه های مطالعاتی بیشتری داشته باشیم. به سوالات یکدیگر پاسخ دهیم و کمک کنیم. خب اول از خودم شروع میکنم..... من مدیریت دولتی کارشناسی در دانشگاه آزاد مشهد خوندم . خیلی خیلی راضی ام ازش چون چشم انداز جدیدی برایم گشود. علاقمند به مباحث مدیریتی و بازرگانی بخصوص تجارت الکترونیک هستم. از ایده های خوب و ناب استقبال میکنم. به مجلات و سایتهای خارجی که حرف جدیدی برای گفتن دارند خیلی علاقمندم. نفر بعدی کیه؟ |
|
|
|
|
|
#5 | ||||||||
|
یـار آشــــــــــــــــنـا
![]() تاریخ عضویت: 2007-11-24
322 تشکر در 161 ارسال
![]()
|
علی جان موضوع رو خوب ویرایش کردین
من کارشناس مدیریت صنعتی دبیر ngo اندیشه ورزان برنا فارغ التحصیل دانشگاه هرمزگان خیلی راضی هستم به امید موفقیت همه ایرانیان |
||||||||
|
|
|
|
|
#6 |
|
کاربر جــــــــدید
![]() |
سلام
بنده مجتبی،فارق التحصیل رشته مدیریت بازرگانی از دانشگاه علامه طباطبایی و دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی گرایش بازاریابی در دانشگاه آزاد واحد تهران مرکز هستم،همچنین در دایره کارشناسان اداره خزانه داری کل یکی از بانکهای دولتی مشغول به کار هستم؛ همچنین بنده در سایت پرشین تولز به عنوان مدیر بخش پاکت پی سی و در سایت کلوب دات کام هم فعالیت می کنم؛امیدوارم بتونم اینجا هم فعالیت کنم و از مباحث علمی اینجا استفاده کنم؛ موفق باشید. |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
ادمین بازنشسته سایت
![]() |
نقل قول:
بنده از طرف مدیر و همکار بخش مدیریت به شما صمیمانه تبریک میگم :!: امیدوارم در همه مراحل زندگیتون موفق باشید :arrow: خدانگهدارتون...
![]() There Was A Moment...When I Used To Blame...Everything And Everyone... For All The Pain And Suffering...And Vile Things That Happened To Me... Used To Blame Everybody..Blamed People, Blamed Society, Even Blamed God. I Didn't Get No Answers Cause I Asked The Wrong Questions. Has Anything I've Done Made My Life Better?i [فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ] |
|
|
|
|
| 3 کاربر از ArasH برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#8 | ||||||||
|
مدیر بازنشسته تالار موسيقي
![]() تاریخ عضویت: 2007-10-06
شهر سکونت: tehran
2,485 تشکر در 1,102 ارسال
![]()
|
بچه ها من نه دانشجو هستم و نه میخوام تو این رشته تحصیل كنم ولی سلام حالتون چه طوره؟؟؟
![]() دخترك فقیر ولی ثروتمند دخترك تنها ولی قدرتمند دخترك كوچك ولی بزرگ دخترك غران در میان دسته ای گرگ دخترك زیبا ولی ویران دخترك ایران ایران ایران برادران و خواهران گل دیگر با احمدرضا نگران هیچ مشکلی نباشید من دوباره بازگشتم
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||||
|
|
|
| کاربران زیر از Ahmad reza برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#9 | ||||||||
|
کاربر جــــــــدید
![]() تاریخ عضویت: 2007-06-17
2 تشکر در 1 ارسال
![]()
|
سلام به همه مدیریت های عزیز
پریسا هستم فارغ التحصیل دانشگاه اصفهان هستم خوشحال هستم كه عضو كلوپ شدم |
||||||||
|
|
|
|
|
#10 | |||
|
کاربر حرفه ای
![]() |
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
امیدوارم که همیشه در زندگی تحصیلی و عادی خود موفق باشید.:!: دوستان از ارسالها و نقد و نظرهای خوبتان در این انجمن استقبال میکنم. هر کمکی از دستم بربیاد انجام میدم. موفق باشید:arrow: |
|||
|
|
|
| 3 کاربر از A.L.I. برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
![]() |
| Bookmarks |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | |
| حالات نمایش | |
|
|