| شما در سایت ثبت نام نکرده اید و یا وارد نشده اید ، لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا به تمام امکانات سایت دسترسی داشته باشید . |
|
![]() |
|
|
|
|
|||||||
| گروه های کاربری | ثبت نام و عضویت در انجمنها | کتابخانه | آمـار | لیست اعضا | گروه های کاربری | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
| رباتیک پروژه های تخصصی روباتیک ، کاربردی ترین مقالات و پروژه های روباتیک برای تمام دانشجویان و محققان در اینترنت |
| مشاهده نتایج نظرسنجی: کدام نگارش صیح است ؟ | |||
| ربات |
|
13 | 39.39% |
| روبات |
|
19 | 57.58% |
| ربت |
|
0 | 0% |
| روبت |
|
0 | 0% |
| ربوت |
|
1 | 3.03% |
| روبوت |
|
0 | 0% |
| رای دهندگان: 33. نمی توانید مجددا رای دهید | |||
![]() |
|
|
امکانات | حالات نمایش |
|
|
#1 | ||||||||
|
كارشناس تالار الكترونيك
![]() تاریخ عضویت: 2006-10-04
شهر سکونت: کارتن خواب آواره
رشته تحصیلی: بی سواد !
1,461 تشکر در 831 ارسال
دریافت کتاب: 0
اهداء کتاب: 0
![]()
|
سلام .
من هم با توجه به سطح سوادم كه خیلی خیلی كمه ! و تجربه ناچیزم ، قصدم همین بود که از پایه شروع کنم چونکه خیلی ها تجربه عملی زیادی ندارند . البته من روی کمک های شما دوستان مخصوصا حامد جان ، شما ! حساب ویژه باز کردم ! |
||||||||
|
|
|
| 3 کاربر از علی آرین برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#2 | ||||||||
|
كارشناس تالار الكترونيك
1,461 تشکر در 831 ارسال
![]()
|
سلام به همه شما . راستش 2 تا اتفاق ناخواسته برای من پیش اومده که باعث میشه یک مدتی نتونم خدمت برسم ، برای همین فکر میکنم این آخرین پست من باشه تا بعد از تعطیلات ، اول از همه :
1/ با توجه به دستور مقامات غذایی سایت ( منظورم همون مدیر سایته ! میلاد خودمون بابا ! ) دیگه شوخی و خنده تعطیل ! برای همین دیگه از امروز اون روی سکه منو میبینید . در ضمن : 2/ با توجه به دستور پدرم مبنی بر انجام ماموریت غیر ممکن 4 ! به صورت کاملا نا خواسته من کلا تمام عید رو توی مسافرت خواهم بود و تمام برنامه هام به هم ریخت . اصلا دوست نداشتم اینجوری بشه ... ولی خوب کاره دیگه ! در همین راستا از دوستان گلم و همه مدیر های سایت و همه علاقه مندان به علم رباتیک معذرت خواهی میکنم و ازتون عاجزانه درخواست میکنم که نگزارید چراغ تاپیک های من خاموش بشه تا برگردم ... قربونتون ؛ کوچیک همه بچه ها ی بامعرفت ، علی |
||||||||
|
|
|
| 2 کاربر از علی آرین برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#3 |
|
کاربر ممــــــــتــاز
![]() |
علی آقا من عاشق رباتیكم ( البته چیز زیادی نمیدونم:cry: ) حتما كارتون رو شروع كنید من پایه ام. =D> اینم تشویقم
در ضمن من c++ , c كار كردم شايد بتونم كاري كنم. |
|
|
|
| کاربران زیر از FARSHAD2008 برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#4 | ||||||||
|
كارشناس تالار الكترونيك
1,461 تشکر در 831 ارسال
![]()
|
یك نكته مهم بگم : من امروز اولین میكروی خودم رو سوزوندم ! نكته اش رو خودتون بفهمید ....
با عرض شرمندگی ! من فعلا عازم سفر هستم انشاءا.. بعد از برگشتن که یا یکی دو روز قبل از سال تحویل یا یکی دو روز بعدشه ... حتما ادامه میدم ، ( چی چیو حتما ادامه میدم ... من كه هنوز شروع نكردم كه بخوام ادامه بدم ) عیدتون مبارك . سال خوبی باشه انشاءالله براتون برادر کوچیکتون علی |
||||||||
|
|
|
| 2 کاربر از علی آرین برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#5 | ||||||||
|
عضو سابق شورای نظارت
![]() تاریخ عضویت: 2006-01-01
3,673 تشکر در 1,949 ارسال
![]()
|
سلام
موافقین یه روبات ساده انتخاب كنیم و از پله ی اول شروع به آموزش كنیم؟
http://ketaab.persiangig.com/other/1dd11.jpg تا که بودیم نبودیم کسی کشت ما را غم بی همنفسی تا که رفتیم همه یار شدند خفته ایم و همه بیدارشدند قدر آینه بدانیم چون هست نه در آن وقت که اقبال شکست سلام دوران خوش سربازی
|
||||||||
|
|
|
| کاربران زیر از H A M E D برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#6 | ||||||||
|
كارشناس تالار الكترونيك
1,461 تشکر در 831 ارسال
![]()
|
آره من كه موافقم . داشتم متنش رو تایپ میکردم که بر اثر یک اشتباه موقع سوییچ بین فارسی و انگلیسی بدون سیو شدن از برنامه خارج شد ! دوباره تایپ میکنم ! البته من میخواستم از مسیر یاب شروع کنم . ولی بهتر دیدم اول یکذره آشنایی با قطعات بدم بعدا برم سر ساخت ربات .
شما هم انشاله کمک میکنی جامد جون ؟ ( از الان بگم كه بعدا دبه نكنی ! من تنها كار نمیكنم !!!) |
||||||||
|
|
|
| کاربران زیر از علی آرین برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#7 | ||||||||
|
عضو سابق شورای نظارت
![]()
|
بازم سلام
بهتره با مسیر یاب شروع بشه اول پرو}ه گفته می شه بعد می ریم سراغ توضیح المانهاش حالا پرو}ه رو شما می گی یا من بگم؟ راستی این تاپیك رو مهم می كنم تا همیشه بالا قرار بگیره در ضمن پیغام خصوصی هم داری
http://ketaab.persiangig.com/other/1dd11.jpg تا که بودیم نبودیم کسی کشت ما را غم بی همنفسی تا که رفتیم همه یار شدند خفته ایم و همه بیدارشدند قدر آینه بدانیم چون هست نه در آن وقت که اقبال شکست سلام دوران خوش سربازی
|
||||||||
|
|
|
|
|
#8 | ||||||||
|
كارشناس تالار الكترونيك
1,461 تشکر در 831 ارسال
![]()
|
پروژه ؟ حامد جون شما شروع کن ! منم ببنم چی میشه ! کمک میکنم و یکسری از مطالب رو آماده میکنم
|
||||||||
|
|
|
| کاربران زیر از علی آرین برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#9 | ||||||||
|
عضو سابق شورای نظارت
![]()
|
پرو}ه رو من می زارم و شروعش با شما. منم كمك می كنم.
|
||||||||
|
|
|
|
|
#10 | ||||||||
|
عضو سابق شورای نظارت
![]()
|
سلام
خسته نباشید برای توضیح در مورد این تاپیک بگم که هر چیزی رو که به علم رباتیک مربوط باشه اینجا می زاریم. نظرات و پینهادات رو هم توی تاپیک دوست عزیزمون ali-agha قرار می دیم. ابتدا با یه روبات مسیر یاب شروع می كنیم. همونطور که می دونین در مورد ربات مسیر یاب توی سایتها چیزهای زیادی هست اما من ترجیح دادم این بار یه کار جدید بکنم و مستقیما در مورد یه تیم روباتیک و روباتهاشون توضیح بدم تا خلاصه یه فرقی هم با بقیه ی مقالات بکنه. چندی پیش یک سری مسابقات روباتیک ( روبات مسیر یاب) توی یکی از موسسات غیر انتفاعی کشور برگزار شد( موسسه آموزش عالی شمال) که در آن تیمهای زیادی از شمال کشور حضور داشتند. مسابقات در سطح خیلی خوبی بودو و روباتهای قوی و خوبی شرکت کرده بودند. اما چیزی که خیلی مهم بود فشردگی زیاد مسابقات بود. یعنی شرکت کنندکان وقت چندانی برای آماده کردن ربات نداشتند.( قابل ذکره که مسابقات در زمانهای مختلف از بخشهای خیلی خیلی سخت تر و مشکل تری نیز تشکیل شده بود و یکی از کلاسهای مسابقه روبات مسیر یاب بود. فعلا ترجیح دادم در مورد ربات مسیر یاب توضیح بدم. سرانجام با کلی تلاش تونستم با یکی از گروههای قوی این مسابقات که در سال گذشته نیز توی مسابقات روبات فوتبالیست و روبات آتش نشان توی دانشگاه بابل مقام آورده بودن صحبت کنم و از اونا چیزایی رو در مورد روباتهاشون بگیرم که فعلا به روبات مسیر یاب قناعت می کنم. دو تا از دوستانم ( مهندس آرمین رحمان زاده و مهندس حمید غفاری) مسئولیت این گروه رو بر عهده داشتند. توضیح خیلی خیلی مختصر در مورد روبات مسیر یابشون: این روبات از 7 سنسور برای تشخیص مسیر استفاده کرده بود و پردازش مسیر به عهده ی میکروavr بود. روبات بایستی مسیر سفید پیچ در پیچی رو توی محیط تیره طی میکردو بعضی جاها مسیر به رنگ تیره در می آمد و محیط سفید مشد و بعضی جاها نیز مسیر راه از حالت پیوستگی در می آمد و بصورت بریده بریده تبدیل می شد که همین مبحث نیز توضیح خاص خودش رو داره. فعلا تا همین جا بسه.... . ممنون
آخرین ویرایش توسط H A M E D در تاریخ Mar-19-2007 انجام شده است |
||||||||
|
|
|
| 3 کاربر از H A M E D برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
![]() |
| Bookmarks |
| برچسب ها |
| روباتیک, سوال |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | |