| شما در سایت ثبت نام نکرده اید و یا وارد نشده اید ، لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا به تمام امکانات سایت دسترسی داشته باشید . |
|
![]() |
|
|
|
|
|||||||
| گروه های کاربری | ثبت نام و عضویت در انجمنها | کتابخانه | آمـار | لیست اعضا | گروه های کاربری | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
| رباتیک پروژه های تخصصی روباتیک ، کاربردی ترین مقالات و پروژه های روباتیک برای تمام دانشجویان و محققان در اینترنت |
![]() |
|
|
امکانات | حالات نمایش |
|
|
#1 |
|
کاربر حرفـــــه ای سايت
![]() |
سلام .
من به یک سری اطلاعات پایه ( وزن ، اندازه ، قابلیتها ، قیمت و ... ) در مورد روبوتهای آسیمو ساخت هوندا نیاز دارم . ممنونم :arrow: |
|
|
|
| کاربران زیر از EhsanHF برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#2 |
|
مدیر سایت
![]() |
احسان جان من یه سرری اطلاعات تخصصی علاوه بر این عکس هایی که اینجا میذارم دارم خواستی بگو ترجمه کنم و برات بزارم مثل طرز قرار گرفتن قدمها و بازو های و ...
|
|
|
|
| کاربران زیر از milad برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#3 |
|
مدیر سایت
![]() |
این هم چند تا دیگه
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
مدیر سایت
![]() |
این هم یه سری اطلاعات تخصصی به شکل جدول
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
کاربر حرفـــــه ای سايت
![]() |
مرسی میلاد جان . کارت درسته . اطلاعات جالبی بود :|
یک اشتباه بزرگی من مرتکب شدم :? امیدورام منو ببخشی :( من در مورد روبوت سونی ( همون روبوتی که شبیه سگ هست ) اطلاعات میخواستم !!! اشتباها نوشتم آسیمو . در صورتی که اسم اون آیبو هست ! ( هرچند پست اولم رو ویرایش کردم . طوری که کسی متوجه اشتباهم نشه ) :D بازم ممنونم ازت میلاد جان . |
|
|
|
|
|
#6 |
|
مدیر سایت
![]() |
با سلام سعی میکنم با این روبات آشنا تون کنم
این روبات جز روبات های سرگرم کننده و اسباب بازیست و شبیه سگ توسط شرکت سونی ساخته شده است یه سری فیلم از این روبات تهیه کردم که براتون میذارم استفاده کنید نگه داشتن توپ روی کمر نگهداشتن توپ در حالت ایستاده نگه داشتن استخوان توسط بازو ها شوت زدن توپ نشان دادن احساس رضایت توسط روبات |
|
|
|
|
|
#7 |
|
مدیر سایت
![]() |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
مدیر سایت
![]() |
روبات آیبو سونی
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
کاربر حرفـــــه ای سايت
![]() |
میلاد :|
مرسی . خیلی کلیپهای جالبی بودن . من که واقعا از دیدن این تکنولوژی کوچولو لذت بردم . ممنونم :!: |
|
|
|
|
|
#10 | ||||||||
|
مدیر ارشــد
![]() تاریخ عضویت: 2006-07-24
شهر سکونت: land of destiny
رشته تحصیلی: کامپیوتر - سخت افزار
11,261 تشکر در 3,468 ارسال
دریافت کتاب: 14
اهداء کتاب: 13
![]()
|
رباتیك
آخرین ویرایش توسط H A M E D در تاریخ Apr-01-2007 انجام شده است |
||||||||
|
|
|
| کاربران زیر از Black Hawk برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
![]() |
| Bookmarks |
| برچسب ها |
| ربات, ربات حمل مجروح, ربات ها, رهبر ارکستری به نام آسیمو, روبات, روباتیک, علمی, معرفی, کاوش گر مریخ |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | |
| حالات نمایش | |
|
|
|