| شما در سایت ثبت نام نکرده اید و یا وارد نشده اید ، لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا به تمام امکانات سایت دسترسی داشته باشید . |
|
![]() |
|
|
|
|||||||
| گروه های کاربری | ثبت نام و عضویت در انجمنها | کتابخانه | آمـار | لیست اعضا | گروه های کاربری | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
| آموزش الکترونیک در اين قسمت مباحث تعميرات و اموزش الكترونيك سوالهاي كاربران و مقالات اموزشي قرار ميگيرد |
![]() |
|
|
امکانات | حالات نمایش |
|
|
#1 | ||||||||
|
عضو سابق شورای نظارت
![]() تاریخ عضویت: 2006-01-01
3,515 تشکر در 1,936 ارسال
دریافت کتاب: 0
اهداء کتاب: 0
![]()
|
سلام
مهندسين محترم كه اين ترم الكترونيك 1 دارن يا دارن خودشونو واسه تحصيلات تكمييلي آماده مي كنن به اينجا حتما سر بزنن [فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ]
http://ketaab.persiangig.com/other/1dd11.jpg تا که بودیم نبودیم کسی کشت ما را غم بی همنفسی تا که رفتیم همه یار شدند خفته ایم و همه بیدارشدند قدر آینه بدانیم چون هست نه در آن وقت که اقبال شکست سلام دوران خوش سربازی
|
||||||||
|
|
|
| 4 کاربر از H A M E D برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#2 | ||||||||
|
كارشناس تالار الكترونيك
![]() تاریخ عضویت: 2006-10-04
شهر سکونت: کارتن خواب آواره
رشته تحصیلی: بی سواد !
1,443 تشکر در 821 ارسال
![]()
|
سلام
حامد جان دستت درد نکنه .واقعا مرسی :| |
||||||||
|
|
|
|
|
#3 |
|
مدیر بازنشسته روابط عمومی
![]() |
جزوه الكترونيك 1 رو به دستم ميرسونيد كه شامل بخش ديود و ترانزيستور باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آخرین ویرایش توسط اديبان در تاریخ May-19-2009 انجام شده است |
|
|
|
| کاربران زیر از اديبان برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#4 | |||||||||
|
مدیر بازنشسته تالار الكترونيك
![]() تاریخ عضویت: 2007-09-18
شهر سکونت: Tehran
رشته تحصیلی: ICT -- ELECTRONIC
695 تشکر در 278 ارسال
![]()
|
نقل قول:
براتون Upload کردم: http://rapidshare.com/files/23511585...aneshJu.Ir.rar http://rapidshare.com/files/23511585...aneshJu.Ir.rar Password : Daneshju.ir اما من خود کتاب رو پیشنهاد می کنم. شاد باشید.
وقتی که بغضم شکسته شداما نفسهایم غرق شد /در اندوه وبی تابی /فقط سکوت با من بود/گاهگاهی که تنم خسته از لحظه ها به سوی تلخ ترین مرداب زندگی/کشیده می شد/شبهایی که بالشم خیس می شد/از اشک شبانه و حسرت/ فقط سکوت با من بود/دیری است که با درد خود هم آشیان شدم/وهنوز سکوت با من است/کاش به جای تو به سکوت عاشق بودم . به خاطر مشکل اینترنت کمتر می تونم بیام ![]() گاهي وقتا سكوت بلندترين اعتراض هست ![]() آخرین ویرایش توسط ArasH در تاریخ May-20-2009 انجام شده است علت: فایل ها Upload شد. |
|||||||||
|
|
|
| 4 کاربر از Narges66 برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
|
|
|
#5 |
|