| شما در سایت ثبت نام نکرده اید و یا وارد نشده اید ، لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا به تمام امکانات سایت دسترسی داشته باشید . |
|
![]() |
|
|
|
|
|||||||
| گروه های کاربری | ثبت نام و عضویت در انجمنها | کتابخانه | آمـار | لیست اعضا | گروه های کاربری | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
| آموزش الکترونیک در اين قسمت مباحث تعميرات و اموزش الكترونيك سوالهاي كاربران و مقالات اموزشي قرار ميگيرد |
![]() |
|
|
امکانات | حالات نمایش |
|
|
#1 | ||||||||
|
کاربر جــــــــدید
![]() تاریخ عضویت: 2009-11-21
رشته تحصیلی: electronic
1 تشکر در 1 ارسال
دریافت کتاب: 0
اهداء کتاب: 0
![]()
|
salam be hameye mohandesane jamee.manam ye mohandese taze varedam terme 3 electronik.rastesho begam nemidonam alagham be chie?yani nemidonam bargh che shakhehaii baraye jazbe man dare??mishe jahaii ro behem moarefi konin ta befahmam alagham dar chie?mamnon misham az hameye dostane mohtaram
|
||||||||
|
|
|
| کاربران زیر از mitra.jahanian برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#2 |
|
تــــــــــــــــازه وارد
![]() |
سلام عزیز
فکر می کنم مراکز مشاوره چیزی به اسم "تست استعداد" دارن که بعد از انجام تست به تو مشاوره می دن که چکار کنی واست بهتره! همین مراکز مشاوره و روانشناسی معمولی که همه جا هستن! حالا اگه فقط برق می خای که 4 تا گرایش بیشتر نی دیگه قدرت؛ کنترل؛ الکترونیک؛ مخابرات یه چیزم بگم من خودم کنترل می خونم اما عشق الکترونیکم!!! موفق باشی |
|
|
|
| کاربران زیر از masoud_m_bf برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#3 | ||||||||
|
کاربر جــــــــدید
![]() تاریخ عضویت: 2010-02-23
شهر سکونت: تهران
رشته تحصیلی: electronic
4 تشکر در 4 ارسال
دریافت کتاب: 0
اهداء کتاب: 0
![]()
|
[salam
na kare khasi bayad bokoni na ha negarani dare be nazare man bashin ghashabg pishe khodet fekr kon be kodum gerayeshe bargh bishtar alaghe dari unvaght hamuno donbal kon enshaallah ke mavafagh bashi man khodam reshtam electronice beyne tamame gerayesha ham ino bishtar az baghiye dus daram ba hichi ham avaz nemikonam aslan negaran nabash yekhurde bishtar dargire darsa beshi khodet motevajehe alaghat mishi] |
||||||||
|
|
|
| کاربران زیر از hadi elec برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#4 |
|
مدیر بخش فنی و مهندسی
![]() |
دوستان لطفا فقط فارسی بنویسن