| شما در سایت ثبت نام نکرده اید و یا وارد نشده اید ، لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا به تمام امکانات سایت دسترسی داشته باشید . |
|
![]() |
|
|
|
|
|||||||
| گروه های کاربری | ثبت نام و عضویت در انجمنها | کتابخانه | آمـار | لیست اعضا | گروه های کاربری | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
| آموزش الکترونیک در اين قسمت مباحث تعميرات و اموزش الكترونيك سوالهاي كاربران و مقالات اموزشي قرار ميگيرد |
![]() |
|
|
امکانات | حالات نمایش |
|
|
#1 | ||||||||
|
مدیر بازنشسته تالار الكترونيك
![]() تاریخ عضویت: 2007-09-18
شهر سکونت: Tehran
رشته تحصیلی: ICT -- ELECTRONIC
709 تشکر در 282 ارسال
دریافت کتاب: 0
اهداء کتاب: 0
![]()
|
سلام
برای اینکه بتونید اطلاعات را از روی کامپیوتر به Avr منتقل کنید باید از یک پراگرامر استفاده کنید که تنها با 2000 تومان می تونید یک پراگرامر برای خودتون بسازید. بدون Ic هم میشه ساخت که من با Ic را پیشنهاد می کنم. وسایل مورد نیاز: - یک کانکتور D25 که به پورت پرینتر (rs232) وصل میشه - یک مقاومت 100کیلو - آی سی 74hc244 - یک پایه ای سی 20 پایه چون این آی سی خیلی حساس هست برای اینکه هنگام لحیم نسوزه از یک پایه بهتره استفاده کنید - سیم تلفن 6 یا 7 رشته ای( در عکس به صورت کامل مشخص هست) شاد باشید:!:
وقتی که بغضم شکسته شداما نفسهایم غرق شد /در اندوه وبی تابی /فقط سکوت با من بود/گاهگاهی که تنم خسته از لحظه ها به سوی تلخ ترین مرداب زندگی/کشیده می شد/شبهایی که بالشم خیس می شد/از اشک شبانه و حسرت/ فقط سکوت با من بود/دیری است که با درد خود هم آشیان شدم/وهنوز سکوت با من است/کاش به جای تو به سکوت عاشق بودم . به خاطر مشکل اینترنت کمتر می تونم بیام ![]() گاهي وقتا سكوت بلندترين اعتراض هست ![]() آخرین ویرایش توسط MajidNemo در تاریخ Feb-22-2008 انجام شده است |
||||||||
|
|
|
| 10 کاربر از Narges66 برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#2 | ||||||||
|
عضو سابق هيات مديره
![]() تاریخ عضویت: 2007-09-12
شهر سکونت: تهران
3,845 تشکر در 1,053 ارسال
![]()
|
|
||||||||
|
|
|
| 5 کاربر از akiko برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#3 | ||||||||
|
کاربر جــــــــدید
![]() تاریخ عضویت: 2008-04-29
2 تشکر در 1 ارسال
![]()
|
سلام
دوست عزیز نرم افزار مربوط به پروگرامر را نیز اگه میشه معرفی کن. |
||||||||
|
|
|
| 2 کاربر از alireza61sh2000 برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#4 | ||||||||
|
کاربر جــــــــدید
![]() تاریخ عضویت: 2008-05-19
6 تشکر در 4 ارسال
![]()
|
|
||||||||
|
|
|
| 3 کاربر از avril برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#5 | |||||||||
|
709 تشکر در 282 ارسال
![]()
|
نقل قول:
2- نرم افزار Codevision كه با زبان C هست. براي كارهاي دقيق بهتره از codevision استفاده كنيد. :!: :!: :!:
وقتی که بغضم شکسته شداما نفسهایم غرق شد /در اندوه وبی تابی /فقط سکوت با من بود/گاهگاهی که تنم خسته از لحظه ها به سوی تلخ ترین مرداب زندگی/کشیده می شد/شبهایی که بالشم خیس می شد/از اشک شبانه و حسرت/ فقط سکوت با من بود/دیری است که با درد خود هم آشیان شدم/وهنوز سکوت با من است/کاش به جای تو به سکوت عاشق بودم . به خاطر مشکل اینترنت کمتر می تونم بیام ![]() گاهي وقتا سكوت بلندترين اعتراض هست ![]() |
|||||||||
|
|
|
| 3 کاربر از Narges66 برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#6 | |||||||||
|
709 تشکر در 282 ارسال
![]()
|
نقل قول:
2- نرم افزار Codevision كه با زبان C هست. براي كارهاي دقيق بهتره از codevision استفاده كنيد. :!: :!: :!:
وقتی که بغضم شکسته شداما نفسهایم غرق شد /در اندوه وبی تابی /فقط سکوت با من بود/گاهگاهی که تنم خسته از لحظه ها به سوی تلخ ترین مرداب زندگی/کشیده می شد/شبهایی که بالشم خیس می شد/از اشک شبانه و حسرت/ فقط سکوت با من بود/دیری است که با درد خود هم آشیان شدم/وهنوز سکوت با من است/کاش به جای تو به سکوت عاشق بودم . به خاطر مشکل اینترنت کمتر می تونم بیام ![]() گاهي وقتا سكوت بلندترين اعتراض هست ![]() |
|||||||||
|
|
|
| 4 کاربر از Narges66 برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#7 | ||||||||
|
کاربر جــــــــدید
![]() تاریخ عضویت: 2009-04-18
رشته تحصیلی: کنترل - ابزار دقیق
1 تشکر در 1 ارسال
![]()
|
|
||||||||
|
|
|
| کاربران زیر از Dadshah برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#8 | ||||||||
|
709 تشکر در 282 ارسال
![]()
|
سلام دوست عزیز
خوش آمدید بدلیل مشکلات سایت بعضی از فایل ها از بین رفته. همون فایلی که قرار دادم جواب میده.خودم به شخصه هم ساختم و هم برای مسابقات و پروژه آخر ترم از این پروگرمر استفاده کردم. البته نمونه ساخته شده همین پروگرمر نیز در جمهوری 9 هزار تومن فروخته میشه که اگر خودتون بسازید کمتر از 2 هزار تومن در میاد و همین که یه تجربه ی دیگه به کاراتون اضافه میشه. شاد و موفق باشید.
||||||||
|
|
|
| 3 کاربر از Narges66 برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#9 | ||||||||
|
تــــــــــــــــازه وارد
![]() تاریخ عضویت: 2009-11-12
رشته تحصیلی: الکترونیک
3 تشکر در 3 ارسال
![]()
|
باسلام
این پروگرامی که در اول صفه قرار دادین ایا ic at89c2051را ساپورت میکنه اگر میکنه لطفا عکس قرار گرفتن ان را دقیق بگویید باتشکر فراوان |
||||||||
|
|
|
| کاربران زیر از jooly برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#10 | |||||||||
|
709 تشکر در 282 ارسال
![]()
|
نقل قول:
به لینک زیر سر بزنید...امیدوارم اون چیزی باشه که میخواهید: کد:
http://www.edaboard.com/ftopic111104-30.html
|||||||||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | |
| حالات نمایش | |
|
|
|