| شما در سایت ثبت نام نکرده اید و یا وارد نشده اید ، لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا به تمام امکانات سایت دسترسی داشته باشید . |
|
![]() |
|
|
|
|||||||
| گروه های کاربری | ثبت نام و عضویت در انجمنها | کتابخانه | آمـار | لیست اعضا | گروه های کاربری | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
| مرجع و بانك اطلاعاتي الكترونيك در اين بخش ديتا شيت تمام قطعات و مطالب مرجع قرار ميگيرد |
![]() |
|
|
امکانات | حالات نمایش |
|
|
#1 | ||||||||
|
کاربر جــــــــدید
![]() تاریخ عضویت: 2009-04-07
رشته تحصیلی: برق
6 تشکر در 4 ارسال
دریافت کتاب: 0
اهداء کتاب: 0
![]()
|
سلام خيلي ممنون ميشم منو راهنمايي كنيد....!!!!!!
براي تقويت جريان خروجي از كامپيوتر از چه مداري استفاده كنم؟ من يك كارت اخذاطلاعات روي كامپيوتر بستم...قسمت خروجي اون، ولتاژي متغير بين 0 تا 10 ولت به خروجي ميده،وسيله اي كه كامپيوتر اونو كنترل ميكنه بسته به ميزان ولتاژ خروجي از كامپيوتر جريان بيشتري ميكشه...! از اونجاكه كامپيوتر نميتونه جرياني بيشتر از نيم آمپر بدهد، براي تامين جريان تا 6آمپر چه مداريا راه حلي پيشنهاد ميكنيد؟ خيلي ممنون ميشم اگه به من جواب بدهيد [فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ] |
||||||||
|
|
|
| کاربران زیر از odise2020 برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#2 | |||||||||
|
مدیر بازنشسته تالار الكترونيك
![]() تاریخ عضویت: 2007-09-18
شهر سکونت: Tehran
رشته تحصیلی: ICT -- ELECTRONIC
708 تشکر در 281 ارسال
![]()
|
نقل قول:
خوش آمدید به این تاپیک مراجعه کنید http://www.daneshju.ir/forum/316/t11278-19.html امیدوارم به دردتون بخوره. شاد باشید.
وقتی که بغضم شکسته شداما نفسهایم غرق شد /در اندوه وبی تابی /فقط سکوت با من بود/گاهگاهی که تنم خسته از لحظه ها به سوی تلخ ترین مرداب زندگی/کشیده می شد/شبهایی که بالشم خیس می شد/از اشک شبانه و حسرت/ فقط سکوت با من بود/دیری است که با درد خود هم آشیان شدم/وهنوز سکوت با من است/کاش به جای تو به سکوت عاشق بودم . به خاطر مشکل اینترنت کمتر می تونم بیام ![]() گاهي وقتا سكوت بلندترين اعتراض هست ![]() |
|||||||||
|
|
|
|
|
#3 | ||||||||
|
کاربر جــــــــدید
![]() تاریخ عضویت: 2009-11-01
رشته تحصیلی: الکترونیک
1 تشکر در 1 ارسال
![]()
|
سلام جواب برای تقویت جریان :
1) استفاده از یک ترانزیستور در آرایش کلکتور مشترک 2) استفاده ازآپ امپ با فیدبک واحد 3 ) استفاده از آی سی های بافر بصورت مدار مجتمع آماده |
||||||||
|
|
|
| کاربران زیر از electronic66 برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
![]() |
| Bookmarks |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | |
| حالات نمایش | |
|
|