| شما در سایت ثبت نام نکرده اید و یا وارد نشده اید ، لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا به تمام امکانات سایت دسترسی داشته باشید . |
|
![]() |
|
|
|
|
|||||||
| گروه های کاربری | ثبت نام و عضویت در انجمنها | کتابخانه | آمـار | لیست اعضا | گروه های کاربری | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
| فیزیک در این بخش کلیه ی مباحث مربوط به فیزیک مثل فیزیک فیزیک کلاسیک و نوین و کلیه ی مسائل و هر چیزی که به علم فیزیک مربوط باشد بررسی می شود. |
![]() |
|
|
امکانات | حالات نمایش |
|
|
#1 | ||||||||
|
مدير بخش ساير رشتههاي دانشگاهي
![]() تاریخ عضویت: 2008-07-25
شهر سکونت: هر جا که زندگی طلبد زنده را به رزم
رشته تحصیلی: فیزیک(حالت جامد)
4,785 تشکر در 1,491 ارسال
دریافت کتاب: 0
اهداء کتاب: 0
![]()
|
سخنانی ماندگار از انیشتین:
هر احمقی می تواند چیزها را بزرگتر، پیچیده تر و خشن تر کند؛ برای حرکت در جهت عکس، به کمی نبوغ و مقدار زیادی جرات نیاز است. فرق بین نبوغ و حماقت این است که نبوغ حدی دارد. عاشق سفر هستم ولی از رسیدن متنفرم. من هوش ِ خاصی ندارم، فقط شدیدا کنجکاوم. سعی نکنید موفق شوید، بلکه سعی کنید با ارزش شوید. دست خود را یک دقیقه روی اجاق داغ بگذارید، به نظرتان یک ساعت خواهد آمد. یک ساعت در کنار دختری زیبا بنشینید، به نظرتان یک دقیقه خواهد آمد؛ این یعنی “نسبیت”. دنیا جای خطرناکی برای زندگی است. نه به خاطر مردمان شرور، بلکه به خاطر کسانی که شرارتها را می بینند و کاری در مورد آن انجام نمی دهند. یکی از قویترین عللی که منجر به ورود آدمی به عرصهء علم و هنر می شود فرار از زندگی روزمره است. مثال زدن، فقط یک راه دیگر آموزش دادن نیست؛ تنها راه آن است. حقیقت آن چیزی است که از آزمون تجربه، سربلند بیرون آید. زندگی مثل دوچرخه سواری است. برای حفظ تعادل باید حرکت کنید. نگران آینده نیستم خودش به زودی خواهد آمد. تخیل مهم تر از دانش است. اطلاعات به معنی دانش نیست. عشق نسبت به وظیفه معلم بهتری است. سعی نکنید موفق شوید بلکه سعی کنید باارزش شوید. هرچه سریعتر بروید کوتاه تر می شوید. تنها منبع دانش تجربه است. جستجوی حقیقت با ارزش تر از تصاحب آن است. تا وقتی انسان ها باشند جنگ هم خواهد بود. عاشق سفر هستم ولی از رسیدن متنفرم. سیاست مشکل تر از فیزیک است.
|
|
|
| 7 کاربر از خاله برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
![]() |
| Bookmarks |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | |
| حالات نمایش | |
|
|
|