کتاب فروشی فردا
به دانشجو امتیاز دهید:

آپلود مستقیم عکس در آپلودسنتر عکس دانشجو

توجه داشته باشید که عکس ها فقط در سایت دانشجو قابل نمایش می باشند.
سایت علمی دانشجویان ایران
سنجش و دانش جامع‌ترین مرکز آموزش مکاتبه‌ای کشور همایش رایگان ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد رشته های میان رشته ای

کلاس های درس و تست تابستان 92
صفحه 1 از 5 1234 ... آخرینآخرین
در حال نمایش 1 تا 10 از مجموع 43
نمودار محبوبترین‌‌ها3پسندیده شده

تاپیک: رشته فیزیك، گرایش ها، بازار کار و چند سوال

1. Top | #1

• مدیر بازنشسته تالار نجوم
    • رشته تحصیلی
      فیزیک
    • پست‌ها
      728
    • سپاس
      1,726
    • 4,616 تشکر در 1,327 پست
    • قدرت امتیاز دهی
      7

پیش فرض رشته فیزیك، گرایش ها، بازار کار و چند سوال

سلام به همگی :!:

از اونجایی که خودم دنبال اینم که فیزیک و گرایش ها و بازار کار فیزیک رو بیشتر بشناسم این تاپیک رو زدم تا شما هم کمک کنید و هر اطلاعاتی دارید اینجا جمع کنیم
    من خودم فیزیک نجومی رو دوس دارم و امسال هم تو دفترچه ارشد دیدم تهران مرکز این رشته رو داره.دانشگاه های سراسری رو نمی دونم.اگه کسی می دونه لطف کنه خبر بده

یه متنی در مورد فیزیک و گرایش های فیزیکی هست که نمی دونم کی نوشته ولی باور کنید صدها سایت هست که همین یه متنو کپی می کنن و می ذارن. فکر کنم یه بار هم تو این سایت دیدم.
    هر چی درمورد رشته فیزیک سرچ کردم همون یه متنو پیدا کردم.
    اینه که گفتم خودم برم دنبالش بگردم ببینم چه چیزی جدیدی پیدا میشه.من ترم اولم.ولی مسلما دوستان دیگری هم اینجا هستن که فیزیک می خونن و اطلاعاتشون از من بیشتره

بیشتر می خوام در مورد بازار کار این رشته بدونم. و تجربیاتی که بچه های فیزیک داشتن.اولین کار تدریسه.اما چون خودمم اصلا تدریس رو دوس ندارم دنبال اینم که ببینم دیگه چه جاهایی می شه مشغول شد

خب برای شروع اون متن رو می ذارم. (تو پست بعدی )

منتظر نظرات و اطلاعات شما هستم
    mipxman پسندیده است!
    همیشه روزهایی هست که انسان در آن کسانی را که دوست می داشته، بیگانه می پندارد!

2. 10 کاربر از TrueBlue برای پست مفید تشکر نموده اند:

3. Top | #2

• رشته تحصیلی
      فیزیک
    • پست‌ها
      728
    • سپاس
      1,726
    • قدرت امتیاز دهی
      7

پیش فرض پاسخ: رشته فیزیك، گرایش ها، بازار کار و چند سوال

موضوع این رشته تحصیلی:

فیزیک علم زندگی است ومی توان گفت جهان در بزرگترین مقیاس تا ریزترین مقیاس در ارتباط با علم فیزیک می باشد اما آنچه در رشته فیزیک در حد لیسانس آموزش داده می شود عبارت است از فیزیک دبیرستانی به اضافه فیزیک قرن بیستم از سوی دیگر می توان گفت که فیزیک در حد لیسانس مفاهیم فیزیک دبیرستانی را عمیق تر کرده و طرز برخورد با مسائل فیزیکی را آموزش می دهد.

این رشته در دوره کارشناسی دارای پنج گرایش اتمی - مولکولی ، هسته ای، حالت جامد ، هواشناسی و نجوم است که تعداد واحدهای تخصصی هر یک از این گرایش ها در دوره کارشناسی بسیار محدود است و به همین دلیل گرایش های فوق در این دوره تفاوت محسوسی با یکدیگر ندارند.

درس های این رشته در طول تحصیل:

دروس مشترک بین گرایش های مختلف فیزیک:
    ریاضی عمومی ، معادلات دیفرانسیل ، فیزیک پایه ، شیمی عمومی ، مبانی کامپیوتر وبرنامه سازی ،فیزیک جدید، مکانیک تحلیلی ،ترمودینامیک ومکانیک آماری ،ریاضی فیزیک، الکترومغناطیس ، مکانیک کوانتومی ، اپتیک

گرایش اتمی – مولکولی :

فیزیک اتمی- مولکولی که مربوط به فیزیک جدید است از زمانی متولد شد که دانشمندان متوجه شدند کوچکترین جزء در طبیعت اتم نیست بلکه اتم از اجزای کوچکتری به نام الکترون‌ها و هسته تشکیل شده است. یعنی اتم از هسته‌ای تشکیل شده است که الکترون ‌هایی در اطراف آن می‌گردند.

دکتر هوشنگ روحانی‌زاده استاد فیزیک دانشگاه تهران نیز در معرفی فیزیک اتمی می‌گوید: «اگر ما بپذیریم که در کل، علم فیزیک به دو بخش دنیای بزرگ و دنیای کوچک تقسیم می‌شود. دنیای بزرگ فیزیک ، مربوط به دنیای روزمره است و در آن حرکت اتومبیل‌ها، موشک، ماهواره و در کل تمام حرکاتی که می‌بینیم مورد بررسی قرار می‌گیرد، فیزیک اتمی به دنیای بی‌نهایت کوچک‌ها برمی‌گردد چرا که ما در فیزیک‌اتمی به بررسی ساختار ذره‌ای به نام اتم می‌پردازیم و این که اتم چگونه تشکیل شده و چه ویژگی‌هایی دارد؟»

دروس تخصصی گرایش اتمی :
    اپتیک کاربردی ، اسپکتروسکپی، روش های تجربی درفیزیک اتمی، کاربردهای لیزر، تکنیک خلاء .

گرایش فیزیک هسته ای :

در فیزیک هسته ای ،خود هسته، مورد مطالعه قرار می گیرد یعنی متخصصان و دانشمندان بررسی می کنند که هسته از چه تشکیل شده و چه نیروهایی بین اجزای هسته حکمفرما است ودر نتیجه ی واکنش های انجام شده ، چقدر انرژی آزاد می گردد؟

دروس تخصصی گرایش هسته ای:
    فیزیک هسته ای،فیزیک راکتور، آشکارسازها و سیستمها ، اندازه گیری هسته ای، شتاب دهنده های ذرات، رادیوایزوتوپ وکاربرد آن، شیمی هسته ای، حفاظت در برابر پرتوها.

گرایش فیزیک حالت جامد:

گرایش حالت جامد مربوط به سیستم های بس ذره ای مخصوصا جامدات است . ابتدایی ترین کار در این گرایش بررسی بلورهای جامدات وخواص اپتیکی، مکانیکی، الکتریکی وصوتی امواجی است که در آن منتشر می شود که این بررسی منجربه پدیده های مختلفی مثل ابر رسانایی، نیمه رسانایی یا پخش وانتقال گرما می گردد.

دروس تخصصی گرایش فیزیک حالت جامد:
    فیزیک حالت جامد ، فیزیک لایه های نازک، فیزیک قطعات نیمه رسانا، ابر رسانایی وکاربرد آن، بلور شناسی، الکترونیک، رشد بلور وتکنولوژی نیمه رسانا

گرایش هواشناسی:

گرایش هواشناسی، ااطلاعات پایه ای ومتنوعی درباره انواع پدیده های جوی و برخورد علمی با آنها را ارائه می دهد و همچنین با مطالعه دینامیک وضعیت هوا می توان بررسی کرد که شرایط هوا چگونه تغییر کرده وچه پارامترهایی برای ایجاد این تغییر لازم است؟

دروس تخصصی گرایش هواشناسی:
    هواشناسی سینوپتیکی،هواشناسی دینامیکی،هواشناسی فیزیکی، آمار در هواشناسی

گرایش نجوم (این گرایش تا کنون در دانشگاه های کشور ارائه نشده است): البته این داخل پرانتزیه برای قبله.امسال دیدم که تهران مرکز این رشته رو داره

سه بخش اصلی این گریش را نجوم رصدی ، اختر شناسی و کیهان شناسی تشکیل می دهد. در بخش نجوم که جنبه مشاهداتی دارد ، پدیده های مختلف نجومی را رصد وثبت کرده و سپس از آن ها عکس گرفته وطیف آن ها را می سنجند.
    در اختر شناسی که جنبه نظری دارد وضعیت ستارگان مورد مطالعه قرار می گیرد یعنی بررسی می شود که هر ستاره درچه مرحله ای قرار دارد و چه اتفاقاتی برایش رخ می دهد؟ کیهان شناسی نیز به صورت کلاسیک به چگونگی ایجاد جهان و تشکیل ساختارهای کهکشانی مانند خوشه ها و ابر خوشه ها می پردازد.

آینده شغلی ، بازار کار، درآمد
    امروزه اگر کشوری بخواهد پیشرفت کند باید پژوهش کند و چیزهای جدیدی بسازد. اگر بخواهد پژوهش کند باید به آزمایشگاهها برود و اگر بخواهد در آزمایشگاهها کار کند،‌ احتیاج به تیم علمی دارد و در یک تیم علمی نیز همیشه متخصصان شاخه‌های مختلف فیزیک حضور دارند چون هر کاری که بخواهیم انجام بدهیم باید بنیان فیزیکی داشته باشد.

دکتر پروین در ادامه می گوید: «برای مثال اگر بخواهیم یک دستگاه الکتریکی بسازیم اول باید بدانیم چه قوانین فیزیکی بر آن حاکم است و بعد از شناخت آن قوانین، می‌توان دستگاه مورد نظر را با استفاده از فن و هنر ساخت.

«اگر کسی فیزیک را خوب خوانده باشد در سازمانهای مختلف کشور از قبیل صداوسیما، برنامه و بودجه، مخابرات و همچنین در صنایع مختلف مفید واقع شده و موفق می‌گردد. چون دانشجویان فیزیک مطلب مختلفی از قبیل الکتریسیته و مکانیک می‌خوانند و در زمینه‌های مختلف دید وسیعی پیدا می‌کنند.»

آقای صحبت‌زاده دانشجوی دکتری فیزیک دانشگاه شهید بهشتی در مورد موقعیت‌های شغلی فارغ‌التحصیلان فیزیک می‌گوید: «فارغ‌التحصیلان این رشته در حد کارشناسی می‌توانند در صنعت مخابرات و ارتباطات ، نیروگاههای هسته‌ای ، مراکز تولید قطعات غیرهادی و سلول‌های خورشیدی، صنایع تولید و نگهداری لیزر در صنعت، پزشکی و نظامی و سازمان انرژی اتمی فعالیت کنند.»

داریوش شیرازی فارغ‌التحصیل این رشته نیز می‌گوید: «اگر کسی به امید به دست آوردن یک موقعیت شغلی مناسب، واردرشته فیزیک بشود، باید بداند که در انتها فقط یک مدرک لیسانس به دست خواهد آورد. برای این که رشته‌های علوم پایه و از جمله فیزیک در جامعه ما موقعیت کاری مناسبی ندارند و در نهایت اگر شانس داشته باشند جذب کلاسهای تقویتی و خصوصی می‌شوند.»

البته این در مورد دانشجویانی صدق می‌کند که رشته فیزیک انتخاب چهل یا سی به بعد آنها بوده است و در واقع به امید این که فقط در دانشگاه پذیرفته شوند این رشته را انتخاب کرده‌اند وگرنه دانشجویانی که با علاقه و دقت و تامل بسیار این رشته را انتخاب کرده‌اند حتی به صورت خصوصی نیز در این رشته فعالیت می‌کند. برای مثال یکی از فارغ‌التحصیلان این رشته کارگاهی برای ساخت وسایل اپتیکی دایر کرده است و یا تعدادی از فارغ‌التحصیلان با شرکت ایران خودرو برای بعضی از پروژه‌های این شرکت قرارداد بسته‌اند چون دانشجویان این رشته یاد می‌گیرند با مسائلی که در پیش رویشان قرار می‌گیرد براحتی برخورد کرده و مدل‌ ساده‌ای برای حل مسائل ارائه بدهند.

توانایی‌های مورد نیاز و قابل توصیه:

اسماعیلیان دانشجوی دکتری فیزیک هسته‌ای دانشگاه شهید بهشتی می‌گوید: «فیزیک منهای ریاضی یعنی صفر به همین دلیل دانشجویان این رشته باید از نظر ریاضیات در سطح بسیار بالایی باشند.»

سامان مقیمی عراقی نیز معتقد است که دانشجوی این رشته باید به فیزیک علاقه‌مند باشد به این معنی که از آنچه یاد گرفته است بتواند در زندگی روزمره خویش استفاده کند.

برای مثال با توجه به معلومات فیزیک دبیرستانی خود بررسی کند که آبی که از شیر آب می‌ریزد چرا به تدریج باریک می‌شود و سطح مقطع آن در این هنگام به چه حدی می‌رسد؟

بی‌شک عواملی که باعث شد نیوتن با افتادن سیب پی به قانون جاذبه ببرد، کنجکاوی مفرط، صبر و بردباری، مطالعه و آزمایش‌های مستمر و قدرت تحلیلی همراه با تفکر فراوان بود که با مشاهده پدیده‌های تکراری و عادی زندگی روزمره قوانینی را کشف کرد.

دکتر منیژه رهبر در این باره می‌گوید: «برخلاف رشته‌های مهندسی که با اتفاقات علمی کار دارند در رشته‌های علوم پایه از /جمله فیزیک به چگونگی پیش‌آمدهای علمی توجه می‌کنند و در واقع به دنبال یافتن دلایل و چرایی هر پدیده یا اتفاق هستند و به همین دلیل بچه‌هایی که مستعد،‌ باهوش و کنجکاو هستند، می‌توانند در این رشته موفق گردند.

اما متاسفانه چون در دبیرستان فیزیک بخوبی آموزش داده نمی‌شود و دانش‌آموزان تنها به حفظ فرمول‌ها می‌پردازند، نمی‌توانند بین آنچه خوانده‌اند و آنچه در دنیای خارج وجود دارد، ارتباط برقرار کنند و در نتیجه کنجکاوی آنها تحریک نمی‌شود و تعداد اندکی از دانش‌آموزان با استعداد به رشته فیزیک علاقه‌مند شده و این رشته را انتخاب می‌کنند.»

مهم این است که دانشجوی فیزیک از آنچه در اطرافش اتفاق می‌افتد به راحتی نگذرد.

وضعیت نیاز کشور به این رشته در حال حاضر:

امروزه اگر ما به فکر پیشرفت و ساخت وسایل صنایع مختلف کشورمان از نظامی گرفته تا پزشکی نباشیم باید این صنایع را به صورت آماده از کشورهای دیگر بخریم که این کار احتیاج به سرمایه‌ای گزاف دارد و باعث وابستگی کشور ما به کشورهای صنعتی می‌گردد»

دکتر رهبر نیز در همین زمینه می‌گوید: «ما در ایران صنایع چندانی نداریم و صنایع موجود نیز بیشتر مونتاژ بوده و ابتکاری نیست اما اگر روزی بخواهیم صنایع پیشرفته‌ای داشته باشیم باید خواص مواد را بدانیم تا متوجه شویم که چطور می‌توان از آنها استفاده بهتری بکنیم و وضعیت آن را بهبود ببخشیم و چنین پیشرفتی تنها با توسعه و پیشرفت علم فیزیک امکان‌پذیر است چرا که متخصصان فیزیک می‌توانند موجب بهبود کیفیت محصولات گشته و یا وسایل جدید طراحی بکند. یعنی ما به جای این که مواد خام خود را خیلی ارزان صادر کنیم به یاری دانش فیزیک آنها را به محصولات ساخته تبدیل بکنیم چرا که این محصولات ارزش افزوده بسیار زیادی دارد.

کاری که کشور پیشرفته‌ای مثل ژاپن انجام داد. چون این کشور به یاری صنایع نیمه ‌رسانا، ترانزیستور و الکترونیک پیشرفت کرده است،‌صنایعی که علم زیربنایی آنها فیزیک می‌باشد.»

نکات تکمیلی :

دکتر هادی دویلو استاد مهندسی هسته‌ای دانشکده فیزیک دانشگاه صنعتی امیرکبیر می‌گوید: «بیشتر واحدهای درسی دانشجویان گرایش‌های مختلف رشته فیزیک، در دوره لیسانس مشترک چرا که دانشجویان فیزیک تنها در سال آخر تحصیلی اقدام به انتخاب گرایش خود می‌کنند و هر گرایش نیز تنها 9 واحد تخصصی یعنی سه درس تدریس می‌شود و به همین دلیل نمی‌توان بین یک لیسانس گرایش فیزیک حالت جامد یا هسته ‌ای و یا سایر گرایشهای تفاوتی قائل شد یعنی یک لیسانس فیزیک در هیچ‌یک از گرایشها متخصص نمی‌شود».

دکتر عراقی استاد فیزیک دانشگاه صنعتی امیرکبیر با تاکید بر همین امر می‌گوید: «هر دانشجوی فیزیک در دوره کارشناسی باید 130 واحد بگذراند که دروس تخصصی هر یک از گرایشها فقط 9 واحد از این 130 واحد است و بدون شک 9 واحد نمی‌تواند تغییری در دیدگاه دانشجویان ایجاد کند و هر دانشجو فقط شناختی جزئی نسبت به گرایش مورد نظر خود پیدا می‌کند. تازه، گاه همین 9 واحد نیز به گونه‌ای مشترک اما در دروسی مختلف در هر یک از گرایشها تدریس می‌شود یعنی کتابها یا واحدهای درسی هر گرایش، متفاوت است اما در کل همه به اطلاعات یکسانی دست پیدا می‌کنند. در نتیجه یک لیسانسه فیزیک، یک کارشناس فیزیک به معنای عام آن است و کارشناس یا متخصص در یکی از گرایشهای فوق به شمار نمی‌آید

خب حالا من می خوام بدونم یه کارشناس فیزیک واقعا می تونه اینجاهایی که گفته شده شغلی داشته باشه یا اینا فقط حرفه؟

دانشجوهایی فیزیک این سایت الان چه شغلی دارن؟

mipxman پسندیده است!

4. 8 کاربر از TrueBlue برای پست مفید تشکر نموده اند:

5. Top | #3

• یـار آشــــــــــــــــنـا
    • رشته تحصیلی
      physic
    • پست‌ها
      181
    • سپاس
      60
    • 830 تشکر در 229 پست
    • قدرت امتیاز دهی
      6

گرایشها ی نجو م رو در حد كارشناسی نمی دونم ولی دكتری و ارشد تو ایران هست . تا اونجا كه من اطلاعات دارم گرایش كیهان شناسی در دانشگاه شریف تدریس می شه.
    در مورد كار كه پیدا كردن كار مربوط با رشته تحصیلی در مورد اكثر رشته ها سخته و با زحمت فراوان ممكنه كسی بتونه در رشته تحصیلی خودش كار پیدا كنه .
    گرایش خود من حالت جامده .الانم كه دانشجو هستم و مشغول یه كاری هستم كه به رشته ام ربطی نداره .حالا بعد از فارغ التحصیلی نمیدونم كه می تونم كار مربوط به رشته ام رو پیدا كنم یا نه.
    خدا خودش به هممون كمك كنه.............
    sana.h پسندیده است!
    آن کس که زمستان برهنه را نشناسد شکوه اردیبهشت را درک نخواهد کرد.

6. 10 کاربر از Galaxy برای پست مفید تشکر نموده اند:

7. Top | #4

• رشته تحصیلی
      فیزیک
    • پست‌ها
      728
    • سپاس
      1,726
    • قدرت امتیاز دهی
      7

خیلی ممنون از جوابتون.بچه ها دانشجوی فیزیک زیاد داریما.این تاپیک رو دریابید.

گرایش نجوم تو کارشناسی امسال اومده.اونم مراغه.البته این آزاده. سراسری رو نمی دونم.ولی واقعا عجب چیزی میشه.دانشجوها فقط بین راه دانشگاه و رصدخونه مراغه هستن .حالا چی میشد تو تهران هم یه جایی کارشناسی گرایش نجوم می ذاشت؟

راستی یه سوال از بچه های تهران مرکز.کسی نمی تونه در مورد فیزیک نجومی ارشد یه ذره اطلاعات بده؟ که اصلا کدوم گرایششه؟نجوم رصدی؟ یا مثلا اینکه چی تدریس می کنن دقیق؟
    وااااااای.عجب رشته ای

8. 5 کاربر از TrueBlue برای پست مفید تشکر نموده اند:

9. Top | #5

• رشته تحصیلی
      physic
    • پست‌ها
      138
    • سپاس
      94
    • 819 تشکر در 251 پست
    • قدرت امتیاز دهی
      6

در مورد گرایشات ارشد و دکترا باید بگم خیلی متنوع هستش : ژئو فیزیک،فیزیک پزشکی، ذرات بنیادی،حالت جامد، ماده چگال ، اختر فیزیک( زنجان داره اگه دوست داری) فیزیک هسته ای ، لیزر، نانو فیزیک( اینو فکر کنم فقط کرمان داره) فیزیک دریا ،هواشناسی ، فیزیک پلاسما و.....
    بازار کار که الان در هیچ رشته ای خوب نیست و باید پارتی داشته باشی . ولی تو اینا از همه پر کارتر حالت جامده.
    من چند روز پیش تو دانشکدمون یه اطلاعیه دعوت به همکاری از فارغ التحصیلان فیزیک مال یه شرکت تو استان گلستان دیدم که چون رفقای خودم تو الویت هستن ، از گفتن اسم و آدرس و تلفنش معذورم
    راستی من خودم کشته مرده نجومم رصد هم میریم با دانشگاه یا خودمون (بچه ها با هم) پایه هم هستم هر کی خواست بره ما هم میایم ...... خبر بدین. ما احتمالا (بسته به شرایط جوی) اواخر اسفند یه رصد می ریم هر کی میاد Mail یزنه.

10. 7 کاربر از rafiei8539006 برای پست مفید تشکر نموده اند:

11. Top | #6

• رشته تحصیلی
      فیزیک
    • پست‌ها
      728
    • سپاس
      1,726
    • قدرت امتیاز دهی
      7

خب می خوام این تاپیک رو ادامه بدیم
    میشه باز هم دوستان بیان و توضیح بدن
    من از همه می شنوم که فیزیک کار نداره
    پس اینهمه دانشجوی فیزیک بی کارن؟
    این همه آدم؟
    تو تمام کشور؟
    می دونید چند نفر میشیم؟
    خب نمیشه که
    من از کسی شنیدم که توی کارخونه ها هم میشه برای بچه های فیزیک کار پیدا کرد
    ولی دقیقا نمی دونم چی
    خوشحال میشم کمک کنید

12. 5 کاربر از TrueBlue برای پست مفید تشکر نموده اند:

13. Top | #7

• رشته تحصیلی
      physic
    • پست‌ها
      181
    • سپاس
      60
    • 830 تشکر در 229 پست
    • قدرت امتیاز دهی
      6

سارا جون اگه جایی کاری پیدا کردی خبر بده همگی باهم میایم

بچه ها منم مشتاق شدم بدونم چه کارخانه هایی این کارو می کنن..............اگه کسی اطلاعات داشت بذاره.
    من تا اونجا که شنیدم بچه های فیزیک حالت جامد می تونن در صنعت مخابرات فعالیت داشته باشن.

یکی از استادهای من میگفت : الان زیرشاخه نانو از همه بهتره.
    آن کس که زمستان برهنه را نشناسد شکوه اردیبهشت را درک نخواهد کرد.

14. 5 کاربر از Galaxy برای پست مفید تشکر نموده اند:

15. Top | #8

• رشته تحصیلی
      فيزيك
    • پست‌ها
      157
    • سپاس
      218
    • 441 تشکر در 133 پست
    • قدرت امتیاز دهی
      7

سلام
    خدمت شما عرض كنم اينكه در مقطع ليسانس چه گرايشی باشيم، فرقی نميكنه.
    من اين مقاله رو 4 سال پيش خوندم، اين قسمتش:آقای صحبت‌زاده دانشجوی دکتری فیزیک دانشگاه شهید بهشتی در مورد موقعیت‌های شغلی فارغ‌التحصیلان فیزیک می‌گوید: «فارغ‌التحصیلان این رشته در حد کارشناسی می‌توانند در صنعت مخابرات و ارتباطات ، نیروگاههای هسته‌ای ، مراکز تولید قطعات غیرهادی و سلول‌های خورشیدی، صنایع تولید و نگهداری لیزر در صنعت، پزشکی و نظامی و سازمان انرژی اتمی فعالیت کنند.» 99.99% اعتبار نداره.
    سال آخر كه بودم رو برد دانشگاه ، آگهی زده بودن كه صدا وسيما كارشناس فيزيك ميگيره (در قسمت ماهواره ها) معدل 17.5 به بالا والبته شرايط ديگه.كه خوب معدل من خوب بود اما نه به اين حد.
    چند تا مدرسه غير انتفاعی هم رفتم كه همگی گزينش شرط اولشون بود، وسوال من اين كه بالاخره بايد از يه جايی شروع كرد كه گزينش گرفت يا نه؟!!
    همون موقم كه درسم تازه تموم شده بود، يه كارخونه ای مسئول كنترل كيفيت ميخواست كه من به دليل دوری راه ترجيح دادم نرم.
    بنابراين كار هست اما به 1- شرايط زندگی هر كس بستگی داره 2- به نوع گرايش در مقطع ليسانس فيزيك بستگی نداره.
    تو مملكتی كه كرانچِی ظرف يه ماه، قيمتش از 250 ميره به 400 و بستش هم كوچكتر ميشه پس نبايد توقع داشت خيلی زود كارپيدا كرد اين جمله آخر چه ربطی داشت به موضوع!! الله اعلم.
    خدايا مرا آنچنان قرار ده كه از تو بيمناك باشم، طوری كه گويا تو را می بينم.

16. 8 کاربر از Ghazaleh برای پست مفید تشکر نموده اند:

17. Top | #9

• مدیر ارشد سابق
    • رشته تحصیلی
      Physique
    • پست‌ها
      2,906
    • سپاس
      16,761
    • 8,756 تشکر در 2,803 پست
    • قدرت امتیاز دهی
      14

نقل قول ارسالی توسط ghazaleh مشاهده پست
    چند تا مدرسه غير انتفاعی هم رفتم كه همگی گزينش شرط اولشون بود، وسوال من اين كه بالاخره بايد از يه جايی شروع كرد كه گزينش گرفت يا نه؟!!
    همون موقم كه درسم تازه تموم شده بود، يه كارخونه ای مسئول كنترل كيفيت ميخواست كه من به دليل دوری راه ترجيح دادم نرم.
    بنابراين كار هست اما به 1- شرايط زندگی هر كس بستگی داره 2- به نوع گرايش در مقطع ليسانس فيزيك بستگی نداره.
    تو مملكتی كه كرانچِی ظرف يه ماه، قيمتش از 250 ميره به 400 و بستش هم كوچكتر ميشه پس نبايد توقع داشت خيلی زود كارپيدا كرد اين جمله آخر چه ربطی داشت به موضوع!! الله اعلم.

در مورد گزینش فقط یه دور رو شما می گذرونین .
    مسئل کنترل کیفیت تنها شغلیه که سابقه کاری نمی خواد ولی باید شرایط کاریش رو هم قبول کنین .
    غزاله جون آمار همه قیمت ها رو داری ؟!

18. 7 کاربر از Narcisse برای پست مفید تشکر نموده اند:

19. Top | #10

• رشته تحصیلی
      فیزیک
    • پست‌ها
      728
    • سپاس
      1,726
    • قدرت امتیاز دهی
      7

ببخشید یه سوال
    همین کنترل کیفیت دقیقا چه کاری میشه؟

به نظرم بدک نیست
    حقوقش چقدره؟
    منو نگاه!کار نیست راجع به حقوق حرف می زنم
    ولی جدی.من عاشق کارخونه م .هر جا باشه هم می رم
    بود خبر کنید

20. 4 کاربر از TrueBlue برای پست مفید تشکر نموده اند:

صفحه 1 از 5 1234 ... آخرینآخرین

اطلاعات تاپیک

کاربران حاضر در این تاپیک

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک هستند. (0 عضو و 2 مهمان)

برچسب ‌ها

این مطلب را به اشتراک بگذارید

قوانین ارسال

• شما نمی‌توانید تاپیک جدید ارسال کنید.
  • شما قادر به ارسال پاسخ نیستید .
  • شما نمی‌توانید فایل ارسال کنید.
  • شما نمی‌توانید پست ‌های خود را ویرایش کنید.
  •  
دانشجو در شبکه های اجتماعی
افتخارات دانشجو
لینک ها

سایت برگزیده مردمی در چهارمین و پنجمین جشنواره وب ایران
سایت برگزیده مردمی در چهارمین و پنجمین جشنواره وب ایران

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1