| شما در سایت ثبت نام نکرده اید و یا وارد نشده اید ، لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا به تمام امکانات سایت دسترسی داشته باشید . |
|
![]() |
|
|
|
|||||||
| گروه های کاربری | ثبت نام و عضویت در انجمنها | کتابخانه | آمـار | لیست اعضا | گروه های کاربری | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
![]() |
|
|
امکانات | حالات نمایش |
|
|
#1 |
|
کاربر حرفه ای
![]() |
یکشنبه
خلیج فارس: خبر می رسد یک هواپیمای اف 4 نظامی در اطراف بوشهر سقوط کرده است.به گزارش «خلیج فارس» این هواپیما که مربوط به نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران بوده، دو شب پیش در اطراف جزیره شیف و محلی که اصطلاحا به آن «باتلاق جزیره» می گویند سقوط کرده است.گفته می شود دلیل سقوط این هواپیمای نظامی اشکال فنی هواپیما بوده و خلبان و دو سرنشین آن نیز ظاهرا درگذشته اند.هنوز اطلاعات بیشتری از این سانحه هوایی منتشر نشده است. ![]() ![]() ![]() [فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ]
اگر تو وطن می فروشی *** من وطن می خرم ..! چند می فروشی وطن فروش .؟ *** چون من گران تر از همه می خرم http://www.daneshju.ir/forum/imageho...513656ce1a.jpg اینم بلاگ من [فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ] |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||
|
کاربر ممــــــــتــاز
![]() تاریخ عضویت: 2008-06-17
2,346 تشکر در 812 ارسال
دریافت کتاب: 0
اهداء کتاب: 0
![]()
|
میگم مگه اینا اجکت ندارند پس چرا میمیرند؟
|
|
|
|
|
#3 |
|
کاربر حرفه ای
![]() |
این اطلاعات رو هم یکی از دوستان در سایت ایرواسپیس تاک گفتن درستیش با خودشون!
اين اف4 شب 5شنبه در يكي از گشتي هاي شبانه كه در تمام ايران گاه گداري انجام ميشه شركت داشتند و حامل سلاح و سوخت زيادي بودند اين اف4 در حوالي جزيره ي شيف سقوط كرد خلبان: سرهنگ كرمي كمك خلبان:سروان اوليان و باعث تاسف كه سروان اوليان تازه ازدواج كردن از دو خلبان جز چند تكه استخوان انگشت پا چيزي پيدا نشده كارشناسان از تهران براي يافتن علت حادثه به بوشهر امده اند
اگر تو وطن می فروشی *** من وطن می خرم ..! چند می فروشی وطن فروش .؟ *** چون من گران تر از همه می خرم http://www.daneshju.ir/forum/imageho...513656ce1a.jpg اینم بلاگ من [فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ] |
|
|
|
|
|
#4 |
|
هـمـکـار ســابق سایت
![]() |
چون سیستم Eject هواپیماهای ایران از اینم فسیل تره:
http://www.img98.com/images/68qln0s9de82hpsmvr2.jpg از هواپیمای 30-40 سال پیش چی میشه انتظار داشت. از کشوری که مسئولینش برای جون آدمها اهمیتی قائل نیستن چی میشه انتظار داشت ! |
|
|
|
| 5 کاربر از ArasH برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
|
|
|
#5 |
|
کاربر حرفه ای
![]() |
البته در بعضی از حوادث خلبان فرصت استفاده از صندلی پران رو هم پیدا نمیکنه!! ولی در کل من به این نتیجه رسیدم به جز صندلی پران جنگندهای روسی ایران بقیه جنگنده هها احتمالا با صندلی ثابت میپرن البته تامکتها از این قائده باید مثتثنا باشن!!
|
|
|
|
|
#6 | ||||||||
|
کارشناس تالار صنایع موشکی
![]() تاریخ عضویت: 2007-04-18
شهر سکونت: تهران
رشته تحصیلی: مهندسی هوافضا - ارشد
859 تشکر در 297 ارسال
![]()
|
يك هواپيماي f16 نيروي هوايي امريكا سقوط كرد (2/4/88) :
به گزارش فارس، نيروي هوايي آمريكا اعلام كرد اين هواپيما متعلق به پايگاه هوايي هيل بوده و در اواخر دوشنبه در حال انجام يك پرواز آموزشي سقوط كرده است. تيم اعزامي براي جستوجو موفق به شناسايي محل سقوط هواپيما شده است اما هنوز از وضعيت خلبان و علت حادثه اطلاعي در دست نيست. نيروي هوايي اعلام كرده كه جستوجوها براي يافتن او ادامه دارد. ----------------------------------------------------------------------------------- من نمي دانم امريكاييها خودشون رو كه تحريم نكردن و به جون ادماشونم خيلي اهميت مي دن ! اينا چرا ديگه ! سپاس
|
|
| 4 کاربر از sirus برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#7 | |
|
كاربر فعال تالار جنگ افزار
![]() |
نقل قول:
میشه بگید چه ربطی داشت ؟ اون کشور ده ها برابر ایران هواپیما داره . حتی اگر ماهی یک بار هم یکی از جنگنده هاشان به دلیل نقص فنی سقوط کند ، به نسبت سقوط جنگنده های ایران و تعداد موجود اونها نمی رسد . امریکا را با ایران مقایسه میکنی ؟ ساعات پرواز خلبانان و جنگنده های امریکا بسیار بیشتر از ایران است آخرین ویرایش توسط ArasH در تاریخ Jun-25-2009 انجام شده است |
|
|
|
|
|
|
#8 | |||||||||
|
کاربر فــعــــــــــال
![]() تاریخ عضویت: 2007-11-11
شهر سکونت: IRAN
1,089 تشکر در 368 ارسال
![]()
|
نقل قول:
تعداد سورتی پرواز و.... قضاوت زیاد درستی نیست. |
|||||||||
|
|
|
|
|
|
|
|
#9 | |||||||||
|
مدیر بازنشسته تالار تاريخ
![]() تاریخ عضویت: 2007-10-31
شهر سکونت: دیار عاشقان
رشته تحصیلی: تفکر
11,694 تشکر در 4,664 ارسال
![]()
|
خوب منم یه خبر دیگه بدم: نزدیکه چابهار یکی از همون صاعقه های معروف صاعقه وار سقوط کرده ... خبرش درز نکرده اما دو سه تا از رفقای جنوبی گفتن ...
راستی سیروس جان تیکه جالبی اومدی اما میدونی چیه؟! مشکل ما ایرانیا به خصوص اونائی که بیش از حد غرور دارند اینه حتی همون متنی رو که خودشونم میزارند نمیخونند: نقل قول:
اولا اموزشی بوده دوما سانحه همه جا پیش میاد و تو ایران و امریکام نداره اما بحث اینه جنگنده ما عملیاتی بوده یک! خلبانش سرهنگ بوده دو ! هواپیماش ماله زمان شاه بید سه و بعدم ماله زمان جنگ بید چهار! فرقشون اینه حالا فهمیدید چرا فرق فوکوله؟! امرکیا اونقدر اف16 داره صدتام بیافته هزار تا میتونه جایگزین کنه ایران چی؟! .... بی خیال! بهتره کمی عرق ملی یا بهتر بگم تعصب بی جای ملی رو بیاریم پائین راستی من پیشنهاد میکنم خبرگزاری فارس تحریم بشه .. واقعا یه عده بدتر از رجانیوز هستن! ... بحث بحث انتخابات و کودتا و ... واقعا مزخرف زیاد میگن.. فقط قسمت نظامیشون خوبه اونام دیدمشون زیاد مالی نیستن ... تو نمایشگاه مطبوعاتم بلک خودمون بود دید چیکارا براشون میکردن.. میگن خبرگزاری حکومتی اینه ها>؟! ... یا حق
|
|
|
|
#10 | |
|
كاربر فعال تالار عكس و عكاسي
![]() |
نقل قول:
حالا درباره سیستم ایجکت خب بعضی وقتها میشه که خلبانا به دلیل فشار بیش از حد معمولا" کاری از دستشون ساخته نیست یعنی اصلا" نمیتونن هواپیما رو کنترل کنن به عبارت بهتر به علت فشار بیش از حد به بدنشون خون از از دهان و .....بیرون میزنه به همین خاطر وقت ایجکت رو هم ندارن این از این حالت....یه حالت دیگه هم هست که خلبانها هیچ مشکلی ندارن و میتونن هواپیما رو کنترل کنن و به دلیل علاقهای که به هواپیماشون دارن فکر میکنن تا لحظه اخر میتونن هواپیماشونو ریکاوری کنن ولی متاسفانه یه جوری میشه که کار از کار گذشته و دیگه نمیشه کاری کرد... به هر حال... روح تمامی خلبانان شجاع کشورمون شاد. |
|
|
|
|
| 12 کاربر از m_jalali1990 برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | |