| شما در سایت ثبت نام نکرده اید و یا وارد نشده اید ، لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا به تمام امکانات سایت دسترسی داشته باشید . |
|
![]() |
|
|
|
|
|||||||
| گروه های کاربری | ثبت نام و عضویت در انجمنها | کتابخانه | آمـار | لیست اعضا | گروه های کاربری | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
![]() |
|
|
امکانات | حالات نمایش |
|
|
#1 |
|
کاربر حرفه ای
![]() |
تجاوز دو هواپيماي امريكايي به حريم هوايي ايران
خبرگزاري انتخاب : دو فروند هواپيماي امريكايي به حريم هوايي ايران در جنوب غربي استان خوزستان تجاوز كردند. به گزارش خبرنگار سياسي خبرگزاري «انتخاب»، سرهنگ عقيلي فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامي ابادان گفت، اين هواپيماها روز گذشته از شمال غربي ابادان واقع در استان خوزستان به حريم هوايي ايران تجاوز كردند و از جنوب غربي اين شهر ناپديد شدند. وي افزود، اين هواپيماها با دود سفيد توجه مردم منطقه را به خود جلب کردند . سرهنگ عقيلي همچنين گفت، اين چندمين بار است كه هواپيماهاي امريكايي به حريم هوايي ايران تجاوز كرده اند. 12 فروردین ماه ۱۳۸۶ ساعت : ۲۸ , ۱۷ [فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ]
اگر تو وطن می فروشی *** من وطن می خرم ..! چند می فروشی وطن فروش .؟ *** چون من گران تر از همه می خرم http://www.daneshju.ir/forum/imageho...513656ce1a.jpg اینم بلاگ من [فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ] |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | |
| حالات نمایش | |
|
|