| شما در سایت ثبت نام نکرده اید و یا وارد نشده اید ، لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا به تمام امکانات سایت دسترسی داشته باشید . |
|
![]() |
|
|
|
|
|||||||
| گروه های کاربری | ثبت نام و عضویت در انجمنها | کتابخانه | آمـار | لیست اعضا | گروه های کاربری | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
| عکاسی و تصويربرداری همه چیز در مورد اخبار عکاسی ، فراخوان مسابقات عکاسی ، برگزاری مسابقات دوره ای عکاسی شخصی ، اسرار نهفته در هنر عکاسی ، گالری بزرگ عکاسی و عکس های هنرمندان بزرگ رشته ی عکاسی |
![]() |
|
|
امکانات | حالات نمایش |
|
|
#1 | ||||||||
|
دوســـــت جـــــــدید
![]() تاریخ عضویت: 2009-12-21
رشته تحصیلی: مهندسی صنایع
71 تشکر در 33 ارسال
دریافت کتاب: 0
اهداء کتاب: 0
![]()
|
درود
می خوام یه دوربین دیجیتال بخرم ، 400 تومن هم کنار گذاشتم ویژگیهای دوربینی که می خوام : فیلم برداری کنه (کیفیتش خوب باشه ) عکس با کیفیت جمع و جور باشه یه نینی دارم که میخوام وقتی از چهرش عکس میگیرم خوشگل بیفته (هر چند خودش اوشگله) چون مسافرت زیاد میرم یکم مقاومتش در برابر ضربه و گرد و غبار بالا باشه من همچین دوربینی میتونم گیر بیارم ؟ |
||||||||
|
|
|
| کاربران زیر از smahdih برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#2 | ||||||||
|
کاربر جــــــــدید
![]() تاریخ عضویت: 2010-01-15
3 تشکر در 1 ارسال
![]()
|
salam
man durbine canon G10 ro behetooon tosie mikonm. |
||||||||
|
|
|
|
|
#3 |
|
مدیر بازنشسته تالار معماري
![]() |
سلام
سری کانن دوربینهای خوبی داره. اما شرطی که گفتین جمع و جور باشه، زیاد نداره.
|
|
|
#4 | ||||||||
|
کاربر انجـــــمن
![]() تاریخ عضویت: 2009-09-11
شهر سکونت: ویران
رشته تحصیلی: در حال تغییر رشته
296 تشکر در 111 ارسال
دریافت کتاب: 5
![]()
|
سلام
من تو سری کامپکت ها Canon PowerShot S90 روبه شما پیشنهاد می کنم. از مشخصات خوب این دوربین رفتار نویزی عالی در شرایط نور کم نسبت به هم ردیفان خود و دارای مشخصه جموجور بودن و کیفیت مناسب عکس می باشد . همچنین از جمله مشخصات فنی خوب این دوربین می توان به دیافراگم2 (عمق میدان کمتر و همچنین دریافت نور بیشتر توسط سنسور که در شرایط نور ی کم محیط بسیار کاربردیست) عکاسی با فرمت خام (RAW) ال سی دی سه اینچ فوکوس 9 نقطه ای . سیستم کاهش نویز عکس و خورجی HDMI می توان اشاره کرد وزن 195 گرم ابعاد: 100x58x31 این دوربین فیلمبرداری هم میکنه قیمتش هم فکر کنم حدود 400- تا 450 باشه. x 58 x 31 ![]() ![]() ![]() اطلاعات بیشتر: کد:
http://www.dpreview.com/news/0908/09081907canons90.asp آخرین ویرایش توسط Partizan62 در تاریخ Feb-08-2010 انجام شده است |
||||||||
|
|
|
|
|
#5 | ||||||||
|
کاربر جــــــــدید
![]() تاریخ عضویت: 2009-08-27
رشته تحصیلی: کاردانی کامپیوتر
5 تشکر در 2 ارسال
![]()
|
منم تصمیم دارم یه دوربین بخرم. ترجیحا Canon. زیاد در کار عکاسی ماهر نیستم ولی به زودی کلاسای آموزشش رو شرکت میکنم.
بیشتر دوربین رو برای عکاسی از طبیعت و حیوانات میخوام. علاوه بر این عکاسی ماکرو رو هم خیلی دوست دارم. بعضی از دوستان دوربین SX200 Canon رو پیشنهاد میکنن. نظر شما چیه؟ دوربین مقاومی هست؟ در زوم بالا یا نزدیک شدن به سوژه عکس تار نمیشه؟ ممنون میشم راهنماییم کنید
|
||||||||
|
|
|
|
|
#6 | |
|
مدیر بخش فنی و مهندسی
![]() |
![]() ![]() ![]() دوربین خوبیه و تو رنج قیمت خودش فقط تو حساسیت نور یکم کم میاره جلو رقبا ولی بجاش سبک تره و 2 مگا پیکسل بالاتره لنزش اگرچه 28 میلیمتره اما 336 هست که تو همین رنج قیمت سونی 380 و نیکون 420 تله و واید است دیگه اینکه محدوده نور فلاشش 3.2 متر که ممکنه اذیت کنه کلا یه دوربین خانوادگیه تا آماتور یا حرفه ایه من بهت NIKON COOLPIX L100 رو پیشنهاد میدم بررسی کنی یکم سنگینتر و زشت تر هست اما یه دوربین آماتوره نه خانوادگی نقل قول:
|
|
|
|
|
| 4 کاربر از amirr13 برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#7 | ||||||||
|
دوســـــت جـــــــدید
71 تشکر در 33 ارسال
![]()
|
دیروز رفتم بازار این دوربینو خریدم
قیمت دوربین با بیمه ایران 260000 تومن در اومد ، یه رم 16GB توشیبا sdhc هم خریدم 70000 تومن برام آب خورد . از دیروز تا حالا کلی باهاش کار کردم یه اشکالی که داره اینه که حالت ماکروی قوی نداره ، از بقیه قابلیتاش راضیم canon IXUS 110IS: Specification ![]() * Canon IXUS 110ISZoom: 4x optical * Resolution: 12.1Mp * Sensor size: 1/2.3in * Sensor type: CCD * Max. image size: 4000x3000 * File type: JPEG * Sensitivity: ISO80-1600 * Storage: SD, SDHC * Focus types: TTL, AiAF (face detection, 9 point), 1 point AF (centre) * Close focusing: 2cm * Metering types: Evaluative (linked to face detection), centre-weighted, spot * Exposure compensation: +/- 2EV in 1/3 step increments * Shutter spee 15sec-1/1600sec* Flash: Built-in, auto, manual * Monitor: 2.8in Purecolour LCD II * Interface: USB 2.0 * Power: Li-Ion battery * Size: 97.9x54.1x22.1mm * Weight: 145g آخرین ویرایش توسط smahdih در تاریخ Feb-10-2010 انجام شده است |
||||||||
|
|
|
| 2 کاربر از smahdih برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#8 | |||||||||
|
کاربر انجـــــمن
296 تشکر در 111 ارسال
![]()
|
نقل قول:
از اوجایی که به ماکرو گرافی علاقه دارید داشتن دوربینی که رنج زوم بالایی داشته باشه میتونه کمک بزرگی بکنه. برای شروع عکاسی دوربین های غیر حرفه ای انتخاب خوبی هست . در آینده هم با دید بازتر می تونید وارد دنیای دوربین های حرفه ای بشید موفق باشید آخرین ویرایش توسط Partizan62 در تاریخ Feb-10-2010 انجام شده است |
|||||||||
|
|
|
|
|
#9 | |||||||||
|
کاربر انجـــــمن
296 تشکر در 111 ارسال
![]()
|
[
نقل قول:
تبریک میگن بابت خرید این دوربین بنظرم فرشنده در فروش رم کمی بی انصافی کرده باشه. چون من پارسال رم 8گیگ توشیبا رو 20000 خریدم 16 گیگ این برند باید حدود 40 تومان باشه یه پیشنهاد بتمام دوستانی که قصد دارن دوربین بخرن. هیچ گاه لوازم جانبی مانند رم و باطری... از فروشنده دوربین نخرید . سعی کنید از قبل در مورد قیمتها پرسو جو کنید و لوازم جانبی رو از فروشگاهای پخش عمده این محصولات خریداری کنید . آخرین ویرایش توسط Partizan62 در تاریخ Feb-11-2010 انجام شده است |
|||||||||
|
|
|
| کاربران زیر از Partizan62 برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#10 | ||||||||
|
دوســـــت جـــــــدید